nana35
|
aurora, da je vse vredu in za mere! Mene pa Klemen heca vsak dan.Če še ni pošteno lačen,potem ko mu dam flaško in malo poje,pa se pogovarja zraen in se smeje.In to vedno začne pri hrani,čeprav je prej mogoče ves čas tiho.Le če je ful lačen,potem lepo je. Tukaj tudi dežuje,pa ne dežuje,pa dežuje...fasada pa mora čakati .Bo že,malo so že začeli včeraj barvat!!Lepo!! majra ,saj bodo vsi naši pleškoti enkrat imeli čupice,pa kaj če so zdaj pleškoti.Saj nekaterim puncam plešica tudi paše. Glede naših slabših polovic:R.Klemna kar previje,če mu rečem sploh brez problema,pa tudi flaško mu naredi in ga nahrani.Ostalo animiranje pa imam večinoma jaz preko.Drugače vidim,da je dober ati,sploh sem to že prej opazila pri tavečjemu sinu,se veliko ukvarja z njim in verjamem,da se bo tudi s Klemnom,ko bo malo večji.Zaenkrat pa ga razumem in tudi ostale moške,da si pravzaprav nimajo kaj početi s tako majhnimi otročki.Saj veste,moški so veliki otroci in rabijo sebi primerno družbo za igro . Ja se vidi da je slabo vreme,smo kar pridne,jaz pa danes že drugič pišem. Triš,niti ene slikice nimam iz rojstnega dneva,če verjameš ali ne.Nisem nič praznovala,bom praznovala ko bom stara 40 let,pa takorat naložim slike . Boš zdržala še 4 leta? A zato jaz nisem nikoli nič ušiva??Sem se že spraševala,zakaj nikoli nimam uši.Res mora pomagat tale lak za lase... Dašabina,to z vozičkom sva midva tudi 2x prakticirala,zdaj pa raje več ne bi,kaj če se dete tako navadi in potem je vse drugo fuč? Maša vse najboljše!! Miha pa je tak kot Klemen,bolj malo lask...pa enak igralni center imata!!Pa Klemen tudi včasih spodaj zaspi,je dolgočasno... katee...ja,mislim,ne mislim,VEM da sem zasvojena od RR,pa saj to ste že ugotovile tudi druge,kajne?Če imam le malo časa hitro skočim gor pogledat kaj je novega. mml,me veseli,da se je vaše življenje znormaliziralo! A imate avto-eno polovico plačajte zdaj,drugo pa naslednje leto? sunny m.,če si Nejo našla s tako frizuro,ko se je zbudila...ne vem no,mogoče si jo je pa sama naredila. Upam,da ne bo Klemen hodil k frizerju,bo mami užaljena,če sem pa jaz frizerka,pa babi tudi... No,moj R.ne reče;saj si doma,bolj sem jaz tista,ki pravim;Saj sem zato doma.Ja ,razume pa da rabim kdaj čas zase in je brez pripomb.Do zdaj je še vedno bil tiho.Zdaj vidim,da sem jaz tisti pri hiši... Vidiš,jaz pa sem v Pikapolonici iskala to posodico...no,potem sem se tam že narobe izrazila,če me niso razumeli. Klemen velikokrat meče "atomske bombe"in zasmradi celo kopalnico... Martinca,upam,da je Patrik dobro prestal cepljenje! katee,joj,za tako izjavo pa bi mu tudi jaz poskušala glavo odtrgat,take izjave pa so res kisle! Grem,imam slabo vest,da se tukaj potikam,moj malinko pa v dnevni...spi .