|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2oo8
8.4.2008 9:36:07   
katee
vaney: sem vesela, da  sta zgladila sporuser posted image user posted image

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 3651
8.4.2008 9:37:01   
aurora6
Evo midve sva se vrnile iz posvetovalnice....vse v redu.......dobila je cepivo in tok mal zajokcala da nism mogla verjet kok je bla pridna..........nove mere pri 3 mesecih 5770 gr 61 cm..........
Kok sva ble hecne kr z vozičkom sva šle in sicer mam tisto prevleko za dež........lažji mi je blo tko kot z avto ko pa mamo zdravstveni dom praktično za bajto............tko al tko bi jo morala nosit po dežju iz avta.....tko pa ni pršla do nje niti kapljica pa še komot je bla.........ampak so me pa gledal po cesti kot da sm z marsa padla.............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 3652
8.4.2008 9:40:15   
majra
Jutro!

Sem bila danes že pridna (likala, pospravljala, trgovina), zdaj je pa čas za RR user posted image , dokler moja dva še spita. Mala bi spala cel dan, če spi ati ob njej, drugača je takoj budna user posted image

Martinca, ja mi spet zadnje dni bijemo boj s flaško. No, danes je pa že boljše. Upam, da je bil samo vpliv lune. Se pa še vedno vrtimo na okoli 110 ml user posted image

Sem videla, da je bila debata o varčevalnem računu. Mi imamo tudi namen odpret, samo se moramo odpraviti na banko. Mala pikica, ti imaš dober plan, vključeno celo družino. Moram malo našim namignit user posted image

Nana, Mala pikica, vi imate fante- male sladke pleškote, a kaj mi, ki smo punca pa pleško user posted image

Triš user posted image  za novo frizuro. Sem praf razumela, da si vzela sineta s sabo? Priden dečko

Vaney, tudi pri nas zna bit pestro s kregom, ampak vedno za gluposti. Sva pač tak tip človeka in nama je to "popestritev". Sicer od kar imava pikico se pa res še nisva skregala. user posted image  midva. Drugače pa jaz po večini težim brez veze in mi moj pravi, da se spet kregam sama s sabo. E, takrat pa znorim user posted image .
Upam, da sta že zgladila zadevo

Urrssy držimo pesti za vaju z Vivien user posted image user posted image user posted image

O, Martinca, čestitke za poroko- prihajajočo. Sem zgleda prej spregledala user posted image

Lep dan! Pri nas dežuje, tako da bomo spet notri. Zdaj pa moram šibat, sta se moja prebudila, se grem malo pocrkljat user posted image

< Sporočilo je popravil majra -- 8.4.2008 9:42:34 >

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 3653
   [Brisano sporočilo]
8.4.2008 9:50:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu martinca)
  Neposredna povezava do sporočila: 3654
8.4.2008 9:51:59   
katee
Vam moram povedat, da sem ponoči komaj čakala, da se mali zbudi, ker so me prsa tako bolela, ker so bila tako polna. Mi je res bolje, da se mali 1× na noč zbudi, da se podojiva.

Klepetka: kje se pa ti skrivaš???

Pri nas dežuje in izgleda, da bo cel dan tako vreme. Nič ne bomo šli ven na zrak user posted image . Bo zato več časa za user posted image , user posted image  in ostala gospodinjska dela. Seveda pa tudi več časa za user posted image .

Lep dan vsem!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3655
8.4.2008 10:06:26   
TRIŠ
Triš za novo frizuro. Sem praf razumela, da si vzela sineta s sabo? Priden dečko

Ja Majra moj dečko je pridno sedel in čakal da bo mama spet podobna človekuuser posted image
Tudi midva se pičiva zaradi bedarij(NAJVEČKRAT ZARADI VEČJIH OTROK) ampak čez minuto sva že dobra in se smejeva.Oba sva taka človeka da ne morava biti tiho in imeti tihe ure.Sploh pa jaz neuser posted image .Pri nas pa dežuje in ne morava ven.Sva bila pa že pri zdravniku in mi je rekla, da naj čez mesec pridem nazaj če ne bo bulica pod pazduho izginila, da mi bojo punktirali in dali na preiskaveuser posted image
Vanney službe pa so pri velikih parih razlog za spor.Tako da super da sta se odločila za menjavo te.
Držim pestke za Vivien da dobro opravita.user posted image user posted image user posted image
Slikice vseh sončkov so krasne:Gašper,Neja s pank frizurco,Vivian s tako nežnim obrazkom kot angelček....Nana zdej ko znaš nalagat slike ,pa čakam še tvoje iz rojstnega dnevauser posted image

(odgovor članu majra)
Neposredna povezava do sporočila: 3656
8.4.2008 10:09:34   
TRIŠ
Se vidi da dežujeuser posted image ,ker je na vrhu vse črno od imen kdo je na forumuuser posted image

user posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3657
8.4.2008 10:11:58   
dašabina
vaney super da sta se pobotala.
Sem vas že včeraj brala in se zraven nasmejala, ker sem zasledila kritike na račun naših dragih, sem tud jaz bla na njega jezna ko hudič, saj velik pomaga in vse, ampak ko sije sonce, pa čeprav piha ko hudič, on ne more bit noter in sam govori kolk ma dela. Pa sem mu povedala da bi tud jaz še kaj drugega kot nosila otroka po hiš in sem podojila Mihca, šla po Mašo, na pošto, v knjžnico in me ni bilo 2 ure. Pa sta preživela! Jaz sem bla pa tud boljš!
Mi je dal pa možek dobro idejo, ki jo zdajle prakticiram. Naše dete se vsake toliko odloči, da ne spalo brez mamice podnevi, in mi je rekel, naj ga dam v voziček, evo, Miha je zdaj v vozičku zraven računalnika in spi! Mal ga povozam in gre!

Drugače pa praznuje danes moja drugorojenka MAŠA vse naj naj ti želi mamica user posted image user posted image user posted image user posted image  bodi še naprej naš smejko!

Tudi ostalim otročkom za današnjo tromesečnico  vse naj naj user posted image user posted image user posted image !!!

Da se še jaz pohvalim: ko pride naš Miha enkrat v lupinico in se 20 minut voziva, potem spi v lupinici še 2 ure ziher, tako je bil zadnjič že z mano na sestanku in je bil glavna zvezda na mizi, celo uro je bila čista tišina z njegove strani, kaj češ, mama ga mora kmalu v svet biznisa uvest...
Kar se tiče varčevalnih računov, jih mi nismo odpirali za otroke, ker imam trenutno preveč kreditovi za hišo, oba pa tudi plačujeva življensko zavarovanje, za sproti pa dobijo večino stvari, ki si jih želijo, kar pa rabijo, pa itak.
Triš, Suny frizurce zažigajo...
V igralnico pa se spravijo vsi naši trije sončki, Miha celo zaspi notri, bom dala v album slikice.
Še eno pomoč rabim: pri starejši hčerki smo imeli nepovabljene goste - uške, sva oprali lase s šamponom, jih odstranila z glavničkom. Ok, ampak to se nam ponavlja vsake 2 meseca od jesni, pa ponovim pranje s šamponom, pa vse preperem, ima šola kar velik problem s tem, tako da že mene vse srbi, saj si potem vsi operemo s šamponom, u glavnem, ali obstaja kakšen domač recept za uničit to golazen?
Dežek pada, jaz pa prat cunje in zlagat v  omaro...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3658
8.4.2008 10:18:10   
koala
Dan!
Danes je naše dete boljše volje pa je lahko mimi na forumuuser posted image .

Za čvek sem jaz definitivno, čeprav Alex v mirujočem vozičku ni najbolj zadovoljen, zmenite se kdaj pa upm da se bova lahko udeležila ker so se še neki krovci na ogled napovedali ta teden, v petek pa imam končno G.

urssy midva z  Alexom stiskava pesti za Vivien, pa itak bo vse kot mora biti.

mala pikica vajin Gašper pa je ful cuker.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3659
8.4.2008 10:23:19   
Lunca1
Nalin mislim, da je luna in so mali zato mal tečke.

Katee Klepetka ima mislim da pokvarjen računalnik.

Kaja, Ajda in Maša čestitke. user posted image

Dašabina za gnide pomaga, da glavo namažeš z oljem, zjutraj pa umiješ glavo. Vsaj to smo pri nas prakticirali, ko smo bile majhne.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3660
8.4.2008 10:25:55   
TRIŠ
Še eno pomoč rabim: pri starejši hčerki smo imeli nepovabljene goste - uške, sva oprali lase s šamponom, jih odstranila z glavničkom. Ok, ampak to se nam ponavlja vsake 2 meseca od jesni, pa ponovim pranje s šamponom, pa vse preperem, ima šola kar velik problem s tem, tako da že mene vse srbi, saj si potem vsi operemo s šamponom, u glavnem, ali obstaja kakšen domač recept za uničit to golazen?

Uši grejo na čisto glavo in tukaj je problemček.Mi smo jih imeli samo enkrat in to Matic.Probali smo vse šampone in zapravli celo premoženje.En teden je bil mir pol se je pa spet izleglo iz kake gnidice.Pa mi je frizerka takole rekla:Glave mu ne umivaj 14 dni na glavo mu dajaj gel za lase in lak za lase in ne boš vrjela od takrat naprej jih več nima.

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 3661
8.4.2008 10:27:07   
TRIŠ
MAŠA VSE NAJ NAJuser posted image

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3662
8.4.2008 10:35:04   
koala
Maša vse naj naj!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu TRIŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3663
8.4.2008 10:46:14   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Katee Klepetka ima mislim da pokvarjen računalnik.

Sem se ravno pogovarjala z njo. So jim Telekomovci potrgali vse kable in je celo naselje brez telefona in interneta. So jim obljubili, da jim danes popravijo. Če jim, se bo oglasila zvečer. Vas/nas pa vse pogreša in pozdrvalja (P.S.: je ugotovila, da je zasvojana z RR user posted image  - a nismo vse???)

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3664
8.4.2008 10:47:29   
katee
Maša user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3665
8.4.2008 10:48:05   
mml
Dan,

pri nas se življenje počasi vrača v normalne okvire, no vsaj upam, da je tako...Manca je danes po enem tednu prvič spet pri varuški, Matic leži v ležalniku, boksa medvede in kolca, jaz sem pa pravkar pojedla miks iz jagod, banane in muslijev, me zanima, če bo imel Matic kaj pripomb...upam, da ne. Zadnjič sem jedla jagode, pa ni bilo nobene reakcije...

Jaz sem bila včeraj pri ginekologu in sem imela uro ob 8.40, na vrsti sem bila pa ob 10.20...sem bila besna kot ris, pa še skrbelo me je, da je doma kriza, ker bi Matic že moral jesti tam nekje ob 10., pa na srečo ni bilo hujše panike. Me je pa G vprašala, če mogoče res ne bi imela še enega otroka, sedaj ko to že tako dobro obvladam user posted image . Sem se vljudno zahvalila in rekal, da bi, če bi bila 5 let mlajša, tako smo pa zaključili...tako da sem dobila recepte za tabletke, ker mi Mirena ni všeč...

Matic pravi, da ima dosti medvedje družbe user posted image ...

...razmišljam, če bi šla v Citypark...bi morala na banko plačat drugo polovico avta user posted image

p.s. nisem imela nič časa brat, kaj ste v zadnjih 48 urah napisale...bom kasneje nadoknadila...

aja...Ajda  vse najboljše user posted image user posted image user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3666
8.4.2008 10:55:41   
Sunny Morning
Neja je včeraj že ob 19.30 spala, ker jo je cel dan nekaj medlo. Zbudila se je bo 2.30, sva jedli in se preobleki in bili ob 3.00 že nazaj v postelji pa vse do 7.30.user posted image  Sva pa šli danes, čeprav pada dež user posted image , oddat vlogo za njeno osebno in zdaj dremlje v lupinici. Jo bom še nekaj časa pustila, potem bo pa itak čas za flaško.

urssyy z Nejo močno stiskava pesti za Vivien.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Glede tvojega dragega,te čisto razumem,če mu težiš,jaz bi mu tudi.

Saj ne bom veliko dosegla, samo me včasih tako razjezi. Najbolj me pa user posted image njegova izjava: "Saj si doma." Glavo bi mu odtrgala.user posted image user posted image user posted image  (ni toliko jeznih smeškov)

Mi še Klemnu dolgo ne bomo mogli delati frizure...user posted image

Frizura je natur. Je popoldne počivala in sem jo takšno najdla v posteljici, sem jo morala takoj slikat, pa še tako veselo se je smejala.
Klemen bo pa tudi kmalu dobil laske in boš imela potem težave, ko bo treba k frizerju hodit on pa ne bo hotel.user posted image

nana35 nimam pojma kako se reče posodi, sem jo pa kupila v Pikapolonici. Kako izgleda sta ti pa že mala pikica in Lunca1 prilepili linke.

Mi je hudo to sicer napisat za lastnega otroka

Lunca1 naj ti ne bo hudo. Hvala bogu sta ugotovila, da sama ne bosta zmogla. To samo pomeni, da vama ni vseeno in da svojo Pino zelo dobro opazujeta in jo poznata, sta skrbna starša. Pohvalno. Upam, da boste zadevo rešili in da se izpadi čimprej nehajo.

Gašper pa uživa v igralnem centru, bi se človek kar zdraven vrgel.user posted image

urssyy Vivien je pravi januarček (lušno in pridno dete).

Patrik user posted image , upam da prvo cepljenje ni bilo prehudo.

Maruša user posted image za cm in g.

grem,ima Klemen polno plenico in smrdi...

Je vrgel atomsko bombo.user posted image user posted image user posted image

Ajda user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3667
8.4.2008 10:58:32   
Sunny Morning
Anita user posted image  tudi za tvoje cm in g.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3668
8.4.2008 11:02:08   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Glede tvojega dragega,te čisto razumem,če mu težiš,jaz bi mu tudi.

Saj ne bom veliko dosegla, samo me včasih tako razjezi. Najbolj me pa user posted image njegova izjava: "Saj si doma." Glavo bi mu odtrgala.user posted image user posted image user posted image  (ni toliko jeznih smeškov)

Moj je zadnjič še hujšo prijavil ko sem mu očitala, da ful dela: "Ja sej Žan Luka je tvoja služba!" Halo????user posted image user posted image  Da se ti utrga. Joj, kako ga naši dragi biksajo! 

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 3669
8.4.2008 11:09:53   
Lunca1
Ja samo naša služba doma traja 24 ur in ne "samo" 8-10, a ne.user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3670
8.4.2008 11:10:47   
nana35
aurora,user posted image da je vse vredu in user posted image za mere!

Mene pa Klemen heca vsak dan.Če še ni pošteno lačen,potem ko mu dam flaško in malo poje,pa se pogovarja zraen in se smeje.In to vedno začne pri hrani,čeprav je prej mogoče ves čas tiho.Le če je ful lačen,potem lepo je.

Tukaj tudi dežuje,pa ne dežuje,pa dežuje...fasada pa mora čakatiuser posted image .Bo že,malo so že začeli včeraj barvat!!Lepo!!

majrauser posted image ,saj bodo vsi naši pleškoti enkrat imeli čupice,pa kaj če so zdaj pleškoti.Saj nekaterim puncam plešica tudi paše.

Glede naših slabših polovic:R.Klemna kar previje,če mu rečem sploh brez problema,pa tudi flaško mu naredi in ga nahrani.Ostalo animiranje pa imam večinoma jaz preko.Drugače vidim,da je dober ati,sploh sem to že prej opazila pri tavečjemu sinu,se veliko ukvarja z njim in verjamem,da se bo tudi s Klemnom,ko bo malo večji.Zaenkrat pa ga razumem in tudi ostale moške,da si pravzaprav nimajo kaj početi s tako majhnimi otročki.Saj veste,moški so veliki otroci in rabijo sebi primerno družbo za igrouser posted image .

Ja se vidi da je slabo vreme,smo kar pridne,jaz pa danes že drugič pišem.

Triš,niti ene slikice nimam iz rojstnega dneva,če verjameš ali ne.Nisem nič praznovala,bom praznovala ko bom stara 40 let,pa takorat naložim slikeuser posted image user posted image . Boš zdržala še 4 leta?user posted image

A zato jaz nisem nikoli nič ušiva??Sem se že spraševala,zakaj nikoli nimam uši.Res mora pomagat tale lak za lase...user posted image

Dašabina,to z vozičkom sva midva tudi 2x prakticirala,zdaj pa raje več ne bi,kaj če se dete tako navadi in potem je vse drugo fuč?
Maša vse najboljše!!
Miha pa je tak kot Klemen,bolj malo lask...pa enak igralni center imata!!Pa Klemen tudi včasih spodaj zaspi,je dolgočasno...

katee...ja,mislim,ne mislim,VEM da sem zasvojena od RR,pa saj to ste že ugotovile tudi druge,kajne?Če imam le malo časa hitro skočim gor pogledat kaj je novega.

mml,me veseli,da se je vaše življenje znormaliziralo!user posted image A imate avto-eno polovico plačajte zdaj,drugo pa naslednje leto?user posted image

sunny m.,če si Nejo našla s tako frizuro,ko se je zbudila...ne vem no,mogoče si jo je pa sama naredila.user posted image Upam,da ne bo Klemen hodil k frizerju,bo mami užaljena,če sem pa jaz frizerka,pa babi tudi...user posted image

No,moj R.ne reče;saj si doma,bolj sem jaz tista,ki pravim;Saj sem zato doma.Ja ,razume pa da rabim kdaj čas zase in je brez pripomb.Do zdaj je še vedno bil tiho.Zdaj vidim,da sem jaz tisti user posted image pri hiši...
Vidiš,jaz pa sem v Pikapolonici iskala to posodico...no,potem sem se tam že narobe izrazila,če me niso razumeli.
Klemen velikokrat meče "atomske bombe"in zasmradi celo kopalnico...

Martinca,upam,da je Patrik dobro prestal cepljenje!

katee,joj,za tako izjavo pa bi mu tudi jaz poskušala glavo odtrgat,take izjave pa so res kisle!user posted image

Grem,imam slabo vest,da se tukaj potikam,moj malinko pa v dnevni...spiuser posted image .

:))

(odgovor članu aurora6)
Neposredna povezava do sporočila: 3671
8.4.2008 11:11:24   
nana35

user posted image

:))

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3672
8.4.2008 11:11:30   
katee

To že, ampak oni tega ne razumejo user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 3673
8.4.2008 11:14:50   
Lusa
Ojla čvekice!
Po dveh dnevih smo spet lepo spali 8ur in potem še 4ure.Čez dan pa je velikooo budna.Luša je v vrtcu ,Dašo sem pa uspavala kar v vozičku ,ki ga prevažam po hiši.

Račun-kako nekaterim znese talo veliko dajat na račun(40,50eurov)user posted image Meni je to veliko denarja še zaenkrat ,ko imamo velik kredit.Jaz imam račun odprt v avstriji na 6let in minimalni mesečni znesek je 10eurov in to še nama kar gre.Ko bo imela daša osebno ,pa še greva isto njej odpret.

Prepir-vsepovsod je med partnerjema prepir ,ker reče ,da ga ni se zagotovo zlaže.Samo pri nekaterih je v večji mer ,pri nekaterih pa v manjši.Nam za1x kar laufa ,so pa vmes tudi bile hude krize ,in upam ,da sva se jih rešila.Drugače pa ima ponavadi ves vikend24ur/dan otroka user posted image .Jaz jo samo tu pa tam nahranim i9n skopam jo seveda jaz ,on pa vse ostalo,tud uspava jo on.Si sploh ne smem mislit ,kako bo ,ko bom samauser posted image .Saj vem ,da bom zmogla.

urssy-na katerem oddelku pa imasta kontrolo?Ne vem pa kaj je tvoji vivien ,mogoče sem spregledala.Že zdaj držim pestke za tvojo miško.Oh ,vsakokrat ,ko se pelje mimo hiše rešilec me zagrabi ,kajti vedno se spomnim ,kolikokrat sve se z Ajšo peljale v njem ,še zadnje ,...ah ne bom dalje.Verjamem ,da bo z Vivien vse ok!Sem pogledala slikce male princeske.

mala pikica-ja lahko se dobimo ,določite datum in že pdiremo.In hvala za link.Glede revije pa niti sama ne vem ,da je že izšla.Jo moram brž it kupit.hvala ti!Joj Gašper pa zelo uživa v igralnem centru.Madona kaj vse že izdelujejo.Moja Luša pa sedaj ko bo stara 5let obožuje vodo ,pesek ,kamne in kuhinjo ,ki j epostavljena zunaj in pol kuha vodno-čokoladne(peskovne)torticeuser posted image

sunny-kakšna frizurauser posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 3674
8.4.2008 11:17:09   
katee

katee...ja,mislim,ne mislim,VEM da sem zasvojena od RR,pa saj to ste že ugotovile tudi druge,kajne?Če imam le malo časa hitro skočim gor pogledat kaj je novega.

A nismo vse zasvojene? Jaz tud gror skočim, čim imam 5 sekund časa.

Sedaj pa čakam računalničarja, da mi pride zrihtat računalnik (sem ga kar na dom poklicala), ker mi izredno počasi dela. Po moje imam toliko nepomembnih stvari gor, da ni res. Vse mi bo spucal. Potem bom pa hitrejša user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 3675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  145 146 [147] 148 149   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?