|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08
5.4.2008 21:02:48   
ključek

pa še neki, res da je materinstvo slabo plačan poklic (kar se denarja tiče), ampak je pa to še zmerej najlepši poklic...user posted image user posted image user posted image a ne??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2626
5.4.2008 21:04:00   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you

pa še neki, res da je materinstvo slabo plačan poklic (kar se denarja tiče), ampak je pa to še zmerej najlepši poklic...user posted image user posted image user posted image a ne??

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ne znam označiti, to so besede lane lune, jst se strinjam z njo.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2627
5.4.2008 21:04:34   
ključek

ne znam označiti, to so besede lane lune, jst se strinjam z njo.

aja, pa zgleda, da znam...............user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2628
5.4.2008 21:13:09   
*bubi*
kakšna pa je mašinca za poslušanje srčka??? a je to kao kot CTG?

Ne, to je samo ena mala škatlica in sondica na kablu. Malo je treba z gelom trebušček namazat in srček poiskat. Potem pa odmeva po ordinaciji user posted image  user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2629
5.4.2008 23:49:46   
Virtualna
Lep pozdrav vsem skupaj,

Svet mi se je podrl...noseca sem 16 tednov in v petek sem imela pregled pri svojem G, tu v Berlinu. G mi je opravila ultrazvocni pregled, zopet sem imela moznost videti svojega user posted image , vse je potekalo lepo in prav, ko pa je pogledala laboratorijski rezultat odvzema krvi, me je pa posteno prestrasila user posted image . Problem je, da nikoli nisem bila cepljena proti triu otroskih bolezni - rdecke, mumps in norice, stara sem 26 let in do sedaj se nisem prebolela omenjenega trija bolezni user posted image . Pojasnila mi je, da v drzavah bivse Jugoslavije pac otrok niso cepili in iz tega razloga tudi jaz naj nebi bila cepljenauser posted image , a da je tu v Nemciji to cisto normalna zadevscina in se otroci takoj ob rojstvu cepijo ...
Svet mi se je podrl, ko mi je G omenila, da obstaja moznost (ker pac moj organizem nima dovolj teh protiteles) okuzbe z rdeckam in da to nebi tako mocno skodovalo meni, kot mojemu se nerojenemu user posted image user posted image ...
"Prepovedala" mi je kakrsen koli stik z otroci, ker so otroci glavni nosilci in prenasalci tega trija bolezni... se pravi, brez dotikov, brez objemanj in poljubljan z otroci... ker se nikoli baje ne ve ali je kak otrok okuzen z rdeckam user posted image  Do sedaj sem bila kar nekajkrat v kontaktih z otroci, a sem se pozanimala pri mamicah otrok...in so (baje) vsi otroci cepljeni. Zanima me, ali je mozno da otrok zboli kljub temu, da je ze cepljen ?
G pravi, da mi bodo se enkrat odvzeli kri in da bodo testirali ali sem morda do sedaj imela kontakt s takim otrokom, ki je okuzen s to bakterijo rdeck, noric, mumpsa...in da v najhujsem primeru...user posted image  ... pac...user posted image  predlagajo user posted image  zenski, da predcasno rodi otroka oz. naredi splav, ker se nerojen otrok, ki je v maternici okuzen z omenjenim triom bolezni, v nikakrsen primeru se ne more roditi "normalen" user posted image user posted image user posted image  Mene je pobralo !!! Ponoci ne spim, ker stalno premisljujem in tuhtam ali je teh par otrok, s katerimi sem imela pac normalne stike, ali so nedej Bog okuzeni, oz. so imeli rdecke...user posted image  Naj omenim, da jaz nisem do sedaj imela se nobenih znakov, enostavno vem, da nisem v teh 16. tednih nosecnosti imela rdeck ali pa kakih izpuscajev...

Prosim, ce katera koli mamica pozna kak tak primer, oz. se ji je kaj podobnega pripetilo, naj mi napise prosim kak odgovor, ker bo mene pobralo od vseh teh razmisljanj in cakanja do ponovnega laboratorijskega odvzema krvi....

Obupana ...

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2630
6.4.2008 10:27:30   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
odgovora žal ne vem, bi ti pa samo rada napisala, da verjamem, da je vse ok, da bo tudi vnaprej vse ok, in da boš imela zdravega dojenčka!!!!!!!!!!!!!!!! en velik objemček od mene za vaju z user posted image .

user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 2631
6.4.2008 10:51:59   
pf
Tudi jaz ne vem odgovora kako je s tem, slišala pa sem, da je nevarno lahko, če pride do katerega od teh obolenj. A ti nisi vedela, da nisi bila cepljena? Saj če se boš izogibala otročkom, mislim da se ne boš  okužila. Lepo se pazi in bo vse vredu. Pa misli pozitivno, da ne škodiš sebi in otročku. Boš videlu, da bo vse OK.

Lepo nedeljo punce.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2632
6.4.2008 11:34:25   
onina
išijas - to sem morate res paziti! V prvi nosečnosti mi je osebna zdr. dala napotnico za v porodnišnico, kjer mi je fizioterapevtka pokazala vaje oz. pravilno vstajanje, obuvanje, oblačenje in še nosečniški pas sem mi kupila, ki sem ga nosila za sprehode. Ampak išijas me je takrat zagrabil dokaj pozno (proti koncu nosečnosti), tako da ni bilo tako mučno. Zdaj pa spet! Pa sin je še majhen in ga je itak treba skoz nekaj dvigovat in je potem še slabše. Morje bo zgleda tudi odpadel...vprašanje, kako bo takrat. Sem včeraj šla na en sprehod in sem kar prišepala domov...Konec maja še grem na morje, potem kasneje pa vprašanje, ker da bom na morju samo ležala...bz.

bolniška - hvala bogu, da lahko delam, ker potem res dobiš manjšo bolniško in konec koncev potem še celo leto nizko porodniško. Imam pa na srečo pisarniško delo, tako da me tudi tale išijas ne bo spravil na bolniško. Po izračunih delam do 15.7., potem pa koristim cel dopust in potem je že porodniška.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2633
6.4.2008 12:17:56   
mokatela
pozdravljene souser posted image  ... evo nas po dolgem času user posted image ... smo toliko pri močeh, da lahko kaj napišemo ... viroza se umirja, zdaj napada kašelj in pa zamašen nos. A gre očitno zelo na bolje... dragi lepo skrbi za mene in mi kuha čajčke, pa karamelno mlekouser posted image user posted image ... ga moram res pohvalit user posted image  ... Jutri moram (spet) dati kri in vodo zjutraj, pol pa kar v službo. Če ne bo šlo, pa na bolniško nazaj user posted image ... user posted image  user posted image  sta zelo aktivna/aktivni in skoz neki brcata... A že kaj čutite? Jaz bolj čustim žgečkanje in rahlo zbadanje, kot da bi me kdo mal po bušiju ščipal user posted image user posted image user posted image ...

Kar se user posted image tiče, prakticiramo še naprej in prav paše tkole cartanje zvečer user posted image user posted image

Lep dan s sončkom obsijan in vsem user posted image

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2634
6.4.2008 13:11:48   
*bubi*
Virtualna, mislim, da te je tvoj G kar pošteno prestrašil in to brezveze.

1. rdečke so res zelo nevarne, če user posted image  prvič zboli. Ampak če prav razumem, si ti živela v Sloveniji (se šolala) in v Sloveniji vse deklice cepijo proti rdečkam v 1. in 7. razredu OŠ. No, v tistih časih, ko smo mi hodili v šolo (si malo mlajša od mene), zdaj ne vem, v katerem razredu je to. Tako da je 99% možnosti, da si bila cepljena proti rdečkam.

2. norice ali vodene koze - proti temu res ne cepijo, ampak norice niso tako nevarne, če user posted image  zboli!

3. mumps - sem tudi 90%, da smo bili vsi cepljeni.

Prosi mamo, če še ima tvoj cepilni kartonček iz otroštva, da preveri.

Pa še ena stvar je: če precepijo populacijo v čim večji možni meri, se bolezen izkorenini. Tako kot recimo črne koze. Tega enostavno ni več, ker je bilo cepljenje nekoč obvezno. In so ravno tako nevarne, pa se nihče ne obremenjuje z njimi.

Podobno je s tuberkulozo, pri nas so nehali cepit novorojenčke. Ampak tuberkuloza ni izkoreninjena in lahko postane to problem user posted image

V glavnem, glej, jaz se sploh ne bi sekirala. In lahko si brez skrbi, ti si bila otrok v Jugoslaviji v času socializma, ko je bilo za zdravstvo več kot poskrbljeno user posted image  Jug ni bila nobena zaostala država v tistih časih, pa lahko Nemci gledajo na to kakor hočejo.

Konec koncev pa je s toksoplazmozo podobno - cepljenja ni, je zelo nevarna v user posted image , marsikatera je še ni prebolela, pa lahko ima otroke. In dokler ni dokazano, da je na sveže okužena, se nič ne naredi v zvezi z user posted image . Če pa slučajno do tega pride, pa je pač treba razmislit in pretehtat (spet na podlagi dokazov, da se je tudi otrok okužil, to naredijo z AC).

Neposredna povezava do sporočila: 2635
6.4.2008 20:53:10   
gold fish
bubi - se strinjam s tabo glede napisanega....

...dodala bi samo to, da se v tem letnem času rdečke in vodene koze skoraj ne pojavljajo...je bolj pogosto pozimi...tako  izkušnje..... mumps pa mislim, da je glede na prejšnja dva dokaj redek......
.... torej virtualna...samo brez panike...uživaj v user posted image  in se ne sekiraj po nepotrebnem.....

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2636
6.4.2008 23:41:45   
Virtualna
Hvala vsem za spodbudne besede...user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2637
7.4.2008 7:27:02   
*zoe*
Morgen user posted image ,

ponedeljek in dež - neugodna faktorja sploh če je treba na delo. Ni druge.

Je bil pa vsaj vikend lep in smo ga izkoristili do konca user posted image . V soboto sva posadila ameriške borovnice, tako da upam, da bo letos že kaj zraslo. Od lani imava jagode (120 sadik) in pa maline. Komaj čakam.

Včeraj sva pa šla najprej na sprehod, da s emalo noge razmigajo, pol smo pa imeli eno praznovanje, tako da je nedelja kar hitro minila.

Virtualna, kar se teh bolezni tiče, se popolnoma strinjam z bubi. V glavnem se NE SEKIRAJ SPLOH! Očitno ima tale g. komplekse za folk iz bivše juge. Ignore it! Te je tako obravnaval ko da si ne vem kako kužna. Uživaj s svojo user posted image  pa ne se pustit spravocirati. Btw. tudi jaz še nisem prebolela rdečk in nisem bila cepljena, pa noben ne dela panike iz tega.

Pa drugače, a ste druge uživale v vikendu?

Lep začetek tedna

Neposredna povezava do sporočila: 2638
7.4.2008 7:40:00   
onina
Danes se mi je pa dan začel z glavobolom...user posted image . Sine se je nekaj prehladil čez vikend in potem ponoči kašlja kot kužek. Smo kupili inhalator in sedaj veselo ponoči čistimo nosek, inhaliramo, čajčka pijemo in manj spimo. Upam, da bo kmalu bolje!
Je pa okrog 5.20 zjutraj v okolici Črnuč tako zagrmelo, da se je vse treslo in potem čez ene 15 min že slišim sirene...

Ravno danes smo dobili plačo...sem bila 14 dni na bolniški za sina in se kar fajn pozna...ni ga čez zdravje!

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2639
7.4.2008 8:20:32   
gold fish
Dobro jutro,

Tu pri nas pa že sije sonček...., še prej pa je tak rahlo deževalo.....

...po eni strani je prav fajn, da je konec vikendauser posted image .. ... smo imeli delavce, tak da nedelje sploh ni bilo......  Jo imam pa danes..
Meni je pa prav fajn doma, najbolj pa mi paše, da sem malo sama, da se vsi spravijo od hiše in imam svoj mir....  Zadnji teden dni sem tako zaspana, da sploh ne vem kaj je to...spomladanska utrujenostuser posted image  Gre zdaj malo likat, pol pa počasi kuhat....
Kaj vas tudi kaj boli trebuh? Moje dete leži čisto spredaj in ponoči, ko spim na boku, me začne ful boleti....imam neki taki položaj bok, zgornja noga preko trebuha in zgleda, da ga nekaj tiščiuser posted image . Pol grem ponavadi na wc in je boljše...neha boleti...Kaj bi to lahko bilo? ....

Maybaby- ti si pa že danes v službi?  Če ja...naj ti hitro mineuser posted image

Pf - o porodu z ulitvo ti piše na nosečnosti..... tam zgoraj, ko so teme izvzete... opozarjamo....

.... ma ne bom pisala, da sije sonček....ker se je že skriluser posted image

Se še kaj javim....

Pozdrav, Ribica

(odgovor članu onina)
Neposredna povezava do sporočila: 2640
7.4.2008 8:47:21   
pf
Dobro jutro punce.

Sem videla tisti link o ultivi Gold fish. Sem že prebrala tisto, mene samo zanima še mnenje zdravnika, ki o tem kaj ve. Ker pri taki stvari pa bi res rada zdravniško mnenje, zato tudi grem k dr. Lukmanu.

Neposredna povezava do sporočila: 2641
7.4.2008 8:49:55   
Tejchy
Dobro jutro punce!

Pa je vikend spet za nami... midva sva ga preživela malo delovno, sicer pa bolj sproščujoče.

lana17 - jaz sem imela pregled pred morfologijo in sicer sem tudi jaz mislila, da mi ne bo delala UZ, pa mi ga je naredila samo zato, da je preverila srček, da sva videli, da je vse ok.. No pol sva pa tako malo gledale kak je user posted image  že zrastel in sem hitro izkoristila priliko in vprašala po spolu. Načeloma pa ta pregled ni vključeval UZja. Očitno pač moja G na tak način preveri srček.

Me to you - ja tedni ful hitro minevajo.. pa hvala bogu, da je tako - js moram zdj še 5 tednov čakat na nov pregled oz morfologijo user posted image  user posted image  user posted image  Prav zanimivo, da imajo ene z istim PDP tolk časa prej ta pregled.. a verjetno je spet vse odvisno od načina dela G.

lana luna - ja, glede vozičkov smo že imele debate. Se jih veliko bolj splača kupovati v Italiji ali pa Nemčiji. Tako da punce.. preden se odločite za nakup, preverite tudi cene v tujini, ker lahko prišparate kar nekaj EUR.

Virtualna - user posted image  user posted image  ne se sekirat... Jaz na žalost sicer ne vem odgovora na tvoja vprašanja.. ampak tako kot sta ti rekle bubi in zoe - obstajajo tudi druge user posted image  nevarne bolezni in tudi marsikatera druga user posted image  ni prebolela omenjenih bolezni pa je vseeno rodila zdravega otroka.

mokatela - js brcik še ne čutim.. mi je pa G na tem zadnjem pregledu dejala, da jih lahko pričakujem še pred 1.5. user posted image  user posted image  Pa tudi pokazala mi je, po tem ko je na UZ preverila kje in kako user posted image   leži, kje približno lahko brcike pričakujem. Tako, da moram biti pozorna predvsem na področje pod popkom desno user posted image  user posted image  Tiste punce, ki ste prvič user posted image  - vprašajte to svojo G, da boste lažje ugotovile, da gre res za brcike in ne kaj drugega.

Tko.. zdj pa malo delat..

< Sporočilo je popravil Tejchy -- 7.4.2008 8:50:38 >

Neposredna povezava do sporočila: 2642
7.4.2008 9:42:01   
bučkabb
lep pozdrav punce!

je spet ponedeljek in smo spet v službi, tako da sem pred računalnikom in vam lahka kaj napišem, namreč če ni nujno, se jaz ne spravim pred računalnik, je bil tak lep vikend, da bi blo škoda sedet pred računalnikom.

sem vas mal brala za nazaj in ugotovila, da se nekatere res mal preveč obremenjujete z določenimi zadevami, povem vam da stroka že ve kaj dela in če vam na pregledo ne pregleda vsega kar ste si zamislile, vam ni treba bit zaradi tega žalostne in besne in iskati problemov ki jih sploh ni.
pol se mi tud zdi mal preveč, da se tolk obremenjujete z temi bolniškami in pol z izplačili, uživajte v svoji nosečnosti kar se le da, čim manj obremenjevanja in bo vse boljš steklo. ne me narobe razumet, ampak vem da so bolniške premalo plačane, delam v tem poslu in vem kako je, sam bit na bolniški in isto zaslužit kot pa drugi ki delajo pa res ne gre. če ste se odločile, da boste raje v bolniški, počivale in maksimalno skrbele za zdravje svojih user posted image , pol se boste pač mogle sprijaznit, da se bo pri denarju poznal, če pa delamo, smo pa z denarjem mogoče na boljšem, ampak sprejemamo pa mal večje tveganje za naše user posted image . tako pač je in se mi zdi da se zaradi tega ni za obremenjevat, ker nič ne dosežemo.

virtualna men se tud zdi, da je ta tvoja gin. mal pretiravala, ker če si hodla pri nas v šolo si sigurno bla cepljena, ker sem jaz tud tolk stara kot ti, pa vem da so nas kr naprej neki cepl. prever mal, ko sigurno maš kartonček cepljen, če ga pa nimaš prever pa pri svoji zdravnici, ker to sigurno vse piše v kartoteki.  ne pust se obremenjevat s takšnimi stvarmi in uživaj, ker če so vsi izvidi vredo, to pomeni da si zdrava in da je vse OK.

(odgovor članu Tejchy)
Neposredna povezava do sporočila: 2643
7.4.2008 10:11:29   
jakoLUlana
aaaaaaaaaaaaaaaa, odpravljam se na pregled. drzite pesti.
lep dan vsem

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2644
7.4.2008 10:13:46   
*bubi*
Lahko nekaj komentiram? Pa ne vzet kot osebni napad, prosim.

če ste se odločile, da boste raje v bolniški, počivale in maksimalno skrbele za zdravje svojih ,

Meni je jasno, da bolniška ne more bit enako plačana kot delo, ampak dvomim, da so se te mamice (vsaj večina no) zavestno odločile, da bodo raje doma. user posted image

In ne vem, kakšno tveganje je to za mojega user posted image , če delam? Saj nosečnost ni bolezen! Lahko za sebe povem: v 1. user posted image  sem delala do konca, pa sem bila od 30t naprej obravnavana kot rizična. Ampak aktivnost ni imela nobene veze s tem. Tudi ko sem hodila v ambulanto za patološko nosečnost, me nihče ni vprašal, če grem na bolniško. Pa sem hodila vsak teden na kontrole.
2. user posted image  se je žal v 29t slabo končala in takrat mi je G na razgovoru rekla, da naslednjič pač stalež od začetka. Ampak če bi jaz bila od prvega dneva doma in samo noge v zrak držala, ne bi bilo nič drugače. Bila je razvojna napaka, ki se je "zgodila" že čisto na začetku in moja aktivnost vse tiste mesece ni imela nobene veze s tem.
Evo, zdaj ko sem spet user posted image  sem obravnavana kot rizična, ampak nisem na bolniški in s tem, ko delam, popolnoma nič ne škodim svojemu user posted image . Mene delo veseli, čas mi hitreje mine in s tem, ko bi bila cele dneve doma, bi samo črne misli po glavi preganjala, da lahko gre spet kaj narobe.

(odgovor članu bučkabb)
Neposredna povezava do sporočila: 2645
7.4.2008 10:14:24   
*bubi*
JankoLUlana, držim pesti!!! Pa poročaj user posted image

(odgovor članu jakoLUlana)
Neposredna povezava do sporočila: 2646
7.4.2008 10:25:05   
ključek

IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Morgen user posted image ,

ponedeljek in dež - neugodna faktorja sploh če je treba na delo. Ni druge.

Je bil pa vsaj vikend lep in smo ga izkoristili do konca [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]. V soboto sva posadila ameriške borovnice, tako da upam, da bo letos že kaj zraslo. Od lani imava jagode (120 sadik) in pa maline. Komaj čakam.

Včeraj sva pa šla najprej na sprehod, da s emalo noge razmigajo, pol smo pa imeli eno praznovanje, tako da je nedelja kar hitro minila.

Virtualna, kar se teh bolezni tiče, se popolnoma strinjam z bubi. V glavnem se NE SEKIRAJ SPLOH! Očitno ima tale g. komplekse za folk iz bivše juge. Ignore it! Te je tako obravnaval ko da si ne vem kako kužna. Uživaj s svojo user posted image  pa ne se pustit spravocirati. Btw. tudi jaz še nisem prebolela rdečk in nisem bila cepljena, pa noben ne dela panike iz tega.

Pa drugače, a ste druge uživale v vikendu?

Lep začetek tedna

kdaj lahko pridem na probo???user posted image user posted image

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2647
7.4.2008 10:36:11   
bučkabb
bubi jaz se popolnoma strinjam s teboj in mislim, da sem glede tega kr podobna tebi.

jaz upam, da mojih besed, kdo ni vzel za kakšen osebni napad na koga, ker sem pač pisala splošno,kot vidim v okolju okol sebe kaj se dogaja,  glede vsega pa obstajajo izjeme seveda.

mislim, da si ti tipičen primer, ki dokazuješ, da bolniška ni garancija, da bo vse OK. 

jaz  tud ne obtožujem nobene, ko pravim da nekatere pač preveč pretiravajo in izsilijo bolniško za vsako malenkost, pol pa jočejo, ker ni denarja pri plači.
tud jaz sem že dobila pobude ja zakaj pa ne greš v bolniško, ko te tak matra in ti je tolk slabo, mal bolj jamri pri gin. pa te bo dala.  pa si mislim zakaj, a pol mi pa ne bo več slabo, če bom doma. mislim, da bo kr isto, ker pa mi je gin. rekla da je z mojo user posted image  vse okej kljub mojim želodčnim težavam pa res ne bom zaradi tega doma. seveda je to drugače če gin. takoj reče da je bolniška obvezna za zdravje user posted image , oz je zaradi težavnost delovnega mesta nemogoče v takšnem stanju delat,  skratka zdravniki vejo kako in kaj, kot sem pa že omenila se kdaj tud zgodijo  izjeme in krivice.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2648
7.4.2008 10:36:52   
*zoe*
Me to you - takoj ko bo kaj pametnega gor zraslo user posted image , zaenkrat so samo listki, pričakujem, da se bo nekje junija-julija že kaj začelo dogajat za v skledo user posted image

Sva lansko leto naročila pri Bakkerju te borovnice - katastrofa in še vse drugo kar sva tam naročila je bilo grozno. Prijela in obdržala sta se samo dva evkaliptus grmička. Tako da tam ne bom nikoli več nič kupila, pa še drago je. Letos sva pa v Merkurju mimo grede opazila te borovničeve grmičke, pa so bili ful kompaktni in veliki, pol me je pa moj user posted image  nahecal, pa sva jih vzela. Sedaj jih pa vsakl dan hodim gledat user posted image  na vrt.

JakoLUlana dobr opravi na pregledu, saj bo vse ok. Držimo pesti user posted image

Onina naj ti glavobol čim prej mine. Jaz se počutim že malo bolje, ker se kaže sonček user posted image  Sicer je tako spremenljivo vreme, da se v trenutku menja, ampak trenutno uživam v sončnih žarkih, pol ure nazaj je bil pa še dež.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2649
7.4.2008 10:48:15   
maybebaby
Jutro nosečke....user posted image

Gold fishy nič nisem v službi ....ne smem....user posted image
Pa tko pogrešam moje prvošolce, pa telovadce, pa zborček, pa...
Samo je tako, da včasih res ne smeš- umetna+dnevni bacilčki in mojega zdravnika se ne da prepričat drugače. Je pa tako, da sem se sedaj že malo navadila doma gnezdit...Pa pohajat z  pesjančkoma, pa tuhtat na lubiko...Sanjam o kuhinji- upam da danes pride zmerit in da jo končno naročiva.

Čisto razumem navdušenje nad borovnicami, midva sva na morju posadila kivija in sem tudi ves čas čakala kdaj se bosta oprašila.user posted image

Vprašanje...Kje se kupijo pajkice za nas s trebuščki?
Hvala in lep teden vsem...

caučk...

(odgovor članu *zoe*)
Neposredna povezava do sporočila: 2650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  104 105 [106] 107 108   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.