Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 22:10:52
|
|
|
|
julci
|
Hana kk dolgo sta pa pol pri Poriki.Mogoče mipa uspe do taj domo prit.Morem mojga počakat,da pride iz šihta ob pol treh,a Blaž gre sam notrk poriki.Če nese pa lahko dobima v Ravnah,če bo lepo vreme.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 22:19:14
|
|
|
|
stephany
|
Z enodnevno zamudo - Hana in mamica Hana ter Zala in mamica Julči - vse najboljše za 10 mesecev!
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 22:20:25
|
|
|
|
hanna1
|
Greva še za kopačke pogledat pol in v Lidlna po plenice nujno in še kakšno malenkost-upam,da ne bom spet pol trgovine vlekla domov-te pa pokličem ko vse opravim
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 22:21:10
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 Greva še za kopačke pogledat pol in v Lidlna po plenice nujno in še kakšno malenkost-upam,da ne bom spet pol trgovine vlekla domov-te pa pokličem ko vse opravim ok se slišiva
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 22:21:35
|
|
|
|
julci
|
Stephany hvala za čestitke
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 22:21:59
|
|
|
|
hanna1
|
stephany hvala -a si ti že v službi--kr pozabim,pa si napisala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 22:22:44
|
|
|
|
julci
|
Mislim daStephany začne v torek-en teden pred mano
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 23:06:44
|
|
|
|
julci
|
Hana ma pa nov avatar
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 23:07:54
|
|
|
|
julci
|
pa še vic za lahko noč al pa dobro jutro,kkr za kero AH, TA DANAŠNJA MLADINA ... Dedku začne 18 letni vnuk že it pošteno na živce, ko sedi cele dneve za računalnikom, zato stopi do njega: "Ko sem jaz bil toliko kot star, kot ti, smo šli s kolegi v Trst, zavili v prvi bordel, jim vse spili, vse pojedli, vsem ***** pogrizli joške, kelnerju poscali šank, potem pa šli, ne da bi plačali!" Malemu je ideja všeč. Po dveh tednih se vrne, cel razbit in povit, pa ga dedek vpraša: "Ja kaj si pa delal?" "Hja, isto kot ti ...smo šli s kolegi v Trst, zavili v prvi bordel, jim vse spili, vse pojedli, vsem ***** pogrizli joške, kelnerju poscali šank, hoteli it, ne da bi plačali, pa so iz zadnje sobe stopile tri gorile in nas nalomle!" "S kom pa si šel v Trst?" vpraša dedek Mali odgovori: "s turistično agencijo Kompas, pa ti?" "S partizani!!!"
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 23:10:36
|
|
|
|
hanna1
|
julci dober vic
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 23:12:42
|
|
|
|
hanna1
|
...grem pod tuš,pa spat,je že toooolk ura--jutr morm pa serviserja za pralni stroj poklicat,mi prav po pregreti gumi smrdi,ko pere-sm kr cvikala dons,ko sem dala prat,jes mam pa še za najmanj 3 stroje perila za oprat
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 23:16:07
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: hanna1 ...grem pod tuš,pa spat,je že toooolk ura--jutr morm pa serviserja za pralni stroj poklicat,mi prav po pregreti gumi smrdi,ko pere-sm kr cvikala dons,ko sem dala prat,jes mam pa še za najmanj 3 stroje perila za oprat Kerga serviserja pa maš.Pri namaje1x Kobovc menjo pumpo nastrju,pa je bil ful poceni.Panove vrate nama je zrihto.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 23:30:51
|
|
|
|
hanna1
|
mam Elektrolux-ov stroj in mi je nazadnje kr ta iz Mislinje,ko je pooblaščen,sam pa ni poceni-ti pa da račun,da maš garancijo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 23:44:03
|
|
|
|
julci
|
No se čujema jutr,ko boš vse porihtala iščem destinacije za morje-trenutno je zadar aktualen
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 6:59:48
|
|
|
|
majrim
|
najprej dobro jutro zaspanke moje in pol....ZALA IN HANA...malo z zamudo in koš poljubčkov od vseh nas...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 8:10:01
|
|
|
|
KT
|
Z rahlo zamudo a z veliko srca: ZALA & HANA
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 8:10:29
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro, hec, čez vikend je Lara spala do 8.00 in 8.30, danes ko je tak deževen dan je pa že ob 6:30 začela rogovilit... Oh Duska..škoda za tenis...ampak 3 ure vozičkat, to je pa tudi nekaj!! Hanna za avatar, pa kakšne luštne slikice - vse so - fino, da sta se dobili z Makalo. Julci - Zala je pa res hitra...že prvi koraki - super. Glede branja - samo zvečer, drugače tudi ni časa. Včasih sem brala res veliko in vse živo. Zdej je pa boolj revščina.. Laubica...tale dinozaver park je dobra ideja...naša Lea bi bila verjetno navdušena, Urška pa malo manj Majrim..kako je kaj z očetom?
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 8:27:06
|
|
|
|
julci
|
jutro pri nas pa sonček sije in dežek gre.Mogoče bo pa mavrica kje. Naša mala je spala odpol sedmih zvečer pa danes do pol osmih.se je sicer 3x vmes zbudila,pa takoj nazaj naspala.Ne vem če jo nista tista dva koraka čisto zmozgala.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 8:54:06
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci jutro pri nas pa sonček sije in dežek gre.Mogoče bo pa mavrica kje. Naša mala je spala odpol sedmih zvečer pa danes do pol osmih.se je sicer 3x vmes zbudila,pa takoj nazaj naspala.Ne vem če jo nista tista dva koraka čisto zmozgala. - super sta uštimali spanje. - hoja zna res mal izmozgat človeka.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 8:55:22
|
|
|
|
majrim
|
viator...zaenkrat bolj slabo..sem bla včeraj gor,pa je prav bogi..nič ne je in je shujšal že 5 kg...bomo vidli,kaj bodo danes rekli,ker mu je včeraj pop prekinil vse tablete (14 kom na dan )...jaz sem optimist..
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 8:58:10
|
|
|
|
viator
|
Aja glede branja...jaz sem se ful navdušila nad knjigami od Arta Paasilinne - ima super humorni slog, na momente preide v grotesknega ...meni se tak stil res dopade. Prebrala sem vse, kar je prevedenega...najbolj so mi bile pa všeč Gozd obešenih lisic, Očarljivi skupinski samomor in Dedu za petami.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 9:04:44
|
|
|
|
viator
|
IZVIRNO SPOROČILO: majrim viator...zaenkrat bolj slabo..sem bla včeraj gor,pa je prav bogi..nič ne je in je shujšal že 5 kg...bomo vidli,kaj bodo danes rekli,ker mu je včeraj pop prekinil vse tablete (14 kom na dan )...jaz sem optimist.. Hmmm, takle poseg ni prav lahek, organizem mora vse skupaj sprejet in se prilagodit. Samo ni vrag, da mu počasi ne bo šlo na bolje! Jaz držim pesti in mislim na vas.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 9:27:31
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: majrim viator...zaenkrat bolj slabo..sem bla včeraj gor,pa je prav bogi..nič ne je in je shujšal že 5 kg...bomo vidli,kaj bodo danes rekli,ker mu je včeraj pop prekinil vse tablete (14 kom na dan )...jaz sem optimist.. Hmmm, takle poseg ni prav lahek, organizem mora vse skupaj sprejet in se prilagodit. Samo ni vrag, da mu počasi ne bo šlo na bolje! Jaz držim pesti in mislim na vas. Majrim jaz tud mislim na vas,pa veliko zate in za tvoje ,še posebejza očeta.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 10:26:33
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: viator IZVIRNO SPOROČILO: majrim viator...zaenkrat bolj slabo..sem bla včeraj gor,pa je prav bogi..nič ne je in je shujšal že 5 kg...bomo vidli,kaj bodo danes rekli,ker mu je včeraj pop prekinil vse tablete (14 kom na dan )...jaz sem optimist.. Hmmm, takle poseg ni prav lahek, organizem mora vse skupaj sprejet in se prilagodit. Samo ni vrag, da mu počasi ne bo šlo na bolje! Jaz držim pesti in mislim na vas. Majrim jaz tud mislim na vas,pa veliko zate in za tvoje ,še posebejza očeta. Se pridružujem! Hanna - vi ste pa imeli lep izlet. Vam kar zavidam. Prava škoda, da smo tako razmetane po celi Sloveniji. Si predstavljate, da bi bile bliže - ves čas bi deževalo. Julči - za prve korake
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 7.4.2008 10:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Laubica - si naedila kakšno fotko med dinozavri, da vidimo kako izgleda?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?