|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
7.4.2008 18:33:14   
drobižek
No, pa da jaz zastavim nekaj vprašanj, če vse samo berete user posted image

user posted image Kako spraviti korenček dol iz oblačil? Ne gre, pa sem že poskusila par stvari....ne gre in ne gre...

user posted image Koliko obrokov čez dan imajo vaši user posted image ? Me malo skrbi, da so 4 obroki premalo? Zjutraj mleko, kosilo sadje, zelenjava, popoldne mleko in zvečer riževa kašica - tako je pri nas.

Pa čakam hitre odgovore!
user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1726
7.4.2008 18:46:49   
noa1
Korevček: meni gre vse dol z Vanish-em, perem pa z Ariel-om

Obroki: ti ne morem kaj dosti pomagat ker se v glavnem še dojiva. Sva v fazi uvajanja. Bodo druge povedale.

sedaj imam pa še jaz vprašanje: kako narediti riževe kosmiče od Hippa. Meni se lepo zgosti, pol pa se mi takoj utekočini...je čisto tekočeuser posted image  Dam pa pol mleka in pol vode.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1727
7.4.2008 18:56:16   
mama06
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

sedaj imam pa še jaz vprašanje: kako narediti riževe kosmiče od Hippa. Meni se lepo zgosti, pol pa se mi takoj utekočini...je čisto tekočeuser posted image  Dam pa pol mleka in pol vode.

Jaz imam riževe kosmiče od milupe in jih mešam samo z mlekom(svojim), pa ne postanejo redki oz vodeni, ko se zgostijo in malo odstojijo.

Hvala vsem za lepe misli. Vse na svetu se zgodi s svojim namenom, zato se tolažim, da je za vse tako najbolje. Saj je bila res zelo bolana, sedaj jo je zadela še srčna kapuser posted image . Pred letom in pol pa sem izgubila še dedka, njenega moža. Na oba sem pa bila zelo navezana.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1728
7.4.2008 19:18:51   
suzanamai
mama06, moje sožalje meni je pred parimi leti umrl dedek na katerega sem bila full navezana in mi je še sedaj hudo ko se spomnim...

Moj je umrl že 19 let nazaj, pa mi gre še danes na jok, ko se spomnim, sem bila full navezana nanj, sploh nočem pomislit na to, da bo babica tudi enkrat šla za njimuser posted image .

No midve sva bili danes pri P in Zoja je bila končno cepljena (šele drugič).
Dobili sva tudi vrečko, ampak jo je sestra kar tam namontirala in ko sva opravili pri zdravnici je bila vrečka že polnauser posted image .
Naše nove ponosne mere 7580g 65cm. Jo je full pohvalila, kako je pridna, kako lepo se obračauser posted image  (pri njej se je takoj obrnila, doma se pa noče, lenoba mala), sedi in da ji še čisto malo manjka do plazenja.... Vse naj naj v glavnem. Ko pa sem ji omenila našo Neli je pa dobila tak user posted image izraz.
Zojo je izgleda kar zdelalo to cepljenje, saj je bila že ob 5ih tako zaspana, da sva se kar spravili čofat in že skoraj eno uro spi. Upam da ne bo že ob 5ih pokonci.

Riževo kašico uporabljam Milupino in se ne utekočini, Hippova večerna pa tudi ostane kar dolgo gosta. Obe mešam z vodo.

zdaj pa kaj natipkajte, vas berem kasneje...

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 1729
7.4.2008 19:22:37   
drobižek
noa 1 - jaz tudi perem z arielom, dam pa vanish oxi action cristal white zraven. Ja, bom mogla tistega kupit ko direkt gor namažeš na madež, ne? Pa perem na 95, pa ne gre dol...saj bo. Pa še z megliotom sem našpricala preden sem dala prat...

riževi kosmiči - jaz imam tudi od milupe, ker uporabljamo mleko milumil od milupe. Imam pa tiste, ko  imajo že mleko zraven in daš samo toplo vodo zraven - ti so mi super in se tudi lepo mešajo; sem pa kupila tudi tiste, ki so brez mleka, pa mi jih tudi ne uspe fajn naštimat...teh ne bom več kupila.

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1730
7.4.2008 19:25:33   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: drobižek

user posted image Koliko obrokov čez dan imajo vaši user posted image ? Me malo skrbi, da so 4 obroki premalo? Zjutraj mleko, kosilo sadje, zelenjava, popoldne mleko in zvečer riževa kašica - tako je pri nas.

Nam se je zdaj, ko je bil bolan malo podrl naš ritem. Načeloma pa takole:
-zjutraj se podojiva, ob 12h sadje/zelenjava+se podojiva, popoldan dojenje, okoli 19h mlečna kašica+dojenje, ob 21h dojenje in ajatutaja....

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1731
7.4.2008 19:30:31   
*kinnie*
Jaz uporabljam Babylove kašice in so mnjamiiii, ma če jih ne poje Žan, se sploh ne sekiramuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1732
7.4.2008 19:36:30   
suzanamai
Jaz uporabljam Babylove kašice in so mnjamiiii, ma če jih ne poje Žan, se sploh ne sekiram

Kinnie kje pa jih kupuješ? Se mešajo z vodo ali mlekom?

Ljubezen mame ob ljubečem očetu
je nekaj najmogočnejšega na svetu!

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1733
7.4.2008 19:44:35   
*kinnie*
Suzanamai: To je DM ova blagovna znamka Babylove, imajo jih v vsakem DM, mešajo se z vodo....imajo jih za user posted image od 4.meseca dalje.

Pa lepo se zmešajo....niso nič tekoče, tako da ga z lahkoto hranim po žlički. Imajo več različnih okusov. Upam, da ne delam preveč reklame, samo meni so fajn. No, pa Žanu tudiuser posted image

(odgovor članu suzanamai)
Neposredna povezava do sporočila: 1734
7.4.2008 19:44:38   
lane31
Madeži.........čudno ,meni meglio spravi dol...je pa res, da jo v bistvu zavijem v plenico ,tako da cotke niso zaflekane...plenice pa me ne briga če je kaki flek še gor

Obroki......3 do 4 flaške in 1 obrok sadja ali zelenjave.....včasih ima celo 2 obroka GH in 3 flaške kakor kdaj in kakor ji paše

Noa1.......meni se hippovi ne utekočinijo,morda jih premalo daš user posted image ....jih pa moja ne mara na žlico preveč in jih dajem kar v zadnji obrok mleka-cc 2 merice -ravno malo za zgostitev

No danes sem kupila ovsene kosmiče,pa me prav zanima če ji bo šlo....ker polenta ne gre

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1735
7.4.2008 19:46:27   
oktoberka
Mama06 iskreno sožalje... Evo, danes je točno eno leto, od kar je meni umrl dedekuser posted image

Men tud korenček ne gre dol, pa mam vanish, pa nč ne pomaga. Pomaga sam to, če madež takoj namočim v vanish in zdrgnem s krtačko. Tko gre dol. Isto je tud z banano. Mam že par bodijev in slinčkov pa žabice uničenih..user posted image Pol sm pa pogruntala. Najprej sem samo namakala pa dodalal vanish, pa ni šlo dol. Pa dala sem ga direkt v stroj in k prašku- NIČ!user posted image

Evo, Zarja spi.. Je bla čist utrujena, tko das mo mal pospešil kopanje in spanje..

Midve mava pa zajtrk, malico, kosilo, pop malico in večerjo- včas je večerja tud v spanju po flaški.. Je pa res, da mi bolj po malem je, pa večkrat na dan. Tko kot je pravuser posted image Ona že ve kako se vzdržuje težo in skrbi za lepo postavouser posted image

Aja, da pohvalim našega Teja od Tave, če se sama ne misl pohvaltuser posted image Tej se je danes obrnil iz trebuška na hrbet!user posted image user posted image user posted image user posted image Bravo Tej!!!user posted image user posted image

Zdej pa gre. Morm še pod tuš pa glavo umit, pol pa pred tv gledat blesavega BBja!user posted image

Lahko nočko!

http://oktoberka.moj-album.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1736
7.4.2008 19:47:12   
metkica1
Pozdravljene oktoberke in mali sončkiuser posted image user posted image

Se na hitrico javim, namreč danes je moja mala kar bogica je dobila vročino, kaka dobesedno vsako uro, je ne veliko........torej zobeki. Upam, da čimprej pokuka.user posted image
Zjutraj sva bile na telovadbi je bilo še vse v redu, prideva pa domov pa jok skoraj eno uro skupaj, pa ne jest, pa ne pit, pa jok na rokah. Nisem vajena takšnega joka, ker je drugače full pridna. Potem sem poklicala user posted image  iz delavnice naj jo pride malo pocartljat in mi pribije vročino ima. No mati tega ni vedelauser posted image

Mama06 iskreno sožalje tudi iz moje strani, drži seuser posted image user posted image
drobižek najini obroki o nekako takole: zjutraj, ko se zbudi flaška 120 ml, vendar ne spije vsega, zato ji potem po pol ure pretlačim banano in umešam to mleko in dodam žitno kašico. Okrog 12.00 je kosilo, pripravim ji korenček, cvetačo, brokoli, krompirček (kuhano in zmiksano), potem ob kakšnih treh mi je do nedavnega spila 100 ml mleka sedaj noče več. Nredim ji kakšno sadje (npr. danes) jabolka sveža + kompot marelice, zraven sem dala prvič keks plasmon. Potem pa še zvečer spije mleko max.120 ml.  Zelo ima rada tudi hipp kašice, ki se mešajo z vodo.

Me pa malo skrbi, ker moja sedaj že kak teden full zavrača mleko in se mi zdi, da ga spije premalo, glede na njeno starost. Je neverjetno lepo, nič se ne davi in ko vidi žlico se že kar trese, tudi pri obroku poje veliko. Noč v glavnem prespi celo, včasih jema ob petih ali šestih.

Srečanje Celje se res hitro prebližujeuser posted image user posted image

Korenček z oblačil jaz spravim z oxijem (zelena steklenička). Na madež predno dam prat, lahko je tudi posušen našpricam, malo pustim in dam prat. Ta oxi dodam tudi prašku in do sedaj sem vse spravila dol. Drugače pa moje je lepo se pri jedi nič ne umaže, razen če je kozlek. Uporabljam  pa tudi te PVC slinčke iz HM in so super, ga samo spereš z vodo.

Kinnie jaz sem najdlje od doma bila v španiji na ibizi in je bilo fenomenalno, kje so že leta. Takrat sem jih imela enih 19.
Drugače pa nisem videla dosti sveta, nisem potovala. Bila sem recimo v Budvi, čez lužo pa nikoli. Je pa želja, ko punčki odrasteta.

Margareta dobrodošlauser posted image  Glede vajine kilaže smo si več ali manj podobne. Moja je imela pri 5 mesecih 6000 g. Ni veliko, porodna teža je bila 3000g. Pa mi pediatrinja ni nikoli nič težila glede teže, vsak mesec je dobivala v redu, okroh 600g.user posted image  Se pa mnenja pediatrov očitno razlikujejo. Meni je rekla, ko sem ji omenila da je suhica, da je takšne konstrukcije in da ne bo imela mišelink. Sem se že navadila, ker tavečja je bila full zalita, kot dojenček. Sedaj pa je čisto v redu. Tako da nič sekirat, bodo manekenke.user posted image

Pa sem se razpisala, ne pogosto, po ka se pa nastane toleuser posted image

< Sporočilo je popravil metkica1 -- 7.4.2008 19:49:59 >

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1737
7.4.2008 19:47:34   
*kinnie*
Pa plenice imamo tudi babyloveuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1738
7.4.2008 19:48:10   
metkica1
Tudi moja se je v soboto končno obrnila iz trebuha na hrbet.user posted image user posted image  Pozno ampak ji je uspelo.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1739
7.4.2008 19:49:57   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: oktoberka

..... pol pa pred tv gledat blesavega BBja!user posted image

Tole je pa tudi moj športuser posted image

(odgovor članu oktoberka)
Neposredna povezava do sporočila: 1740
7.4.2008 19:51:39   
metkica1
IZVIRNO SPOROČILO: *kinnie*

..... pol pa pred tv gledat blesavega BBja!user posted image

Tole je pa tudi moj športuser posted image

joj joj moj tudi.
Moj user posted image  me je imel poln kufer in mi je kupil dostop, samo nimam veliko časa to bulit.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1741
7.4.2008 19:52:07   
oktoberka
Me pa malo skrbi, ker moja sedaj že kak teden full zavrača mleko in se mi zdi, da ga spije premalo, glede na njeno starost. Je neverjetno lepo, nič se ne davi in ko vidi žlico se že kar trese, tudi pri obroku poje veliko. Noč v glavnem prespi celo, včasih jema ob petih ali šestih.

Men je rekla p, če spije na dan, ponoč eno, pa podnevi eno flaško mleka, je čist dovolj. Ker Zarja tud ne mara preveč mleka. Tko da ene 300ml vsega skupi je čist dovol. Js jo prnesem pol še tko okol, da ji z mlekom mešam riževo kašico, ki jo ma pa ful rada in tko še mal pridobimo na mleku.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1742
7.4.2008 19:53:25   
*kinnie*
Metkica1: user posted image za obrat!!!
Meni je pa dragi večerjo naredil....zdaj pa grem jest, boste imele 5 minut mir pred manouser posted image user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1743
7.4.2008 19:53:55   
oktoberka

..... pol pa pred tv gledat blesavega BBja!

Tole je pa tudi moj šport

joj joj moj tudi.
Moj me je imel poln kufer in mi je kupil dostop, s

Je taka kozlarija, ampak sem čist not padla... Upam da ne bom padala na njihov nivo, ker pol bo pa RESSSSSS štalauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1744
7.4.2008 20:10:25   
metkica1

Metkica1: user posted image za obrat!!!
Meni je pa dragi večerjo naredil....zdaj pa grem jest, boste imele 5 minut mir pred manouser posted image user posted image

Priden je tvoj user posted image , moj tudi zelo rad kuha in vekiko krat, če ima čas kaj naredi. Pa moram priznati, da skoraj bolje kuha, kot jaz. Samo user posted image  ravno tega ne rečem. Jaz pa načeloma ne kuham kaj preveč rada ampak moram. Full z veseljem pa pripravljam kašice.
Dober tekuser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1745
7.4.2008 20:11:05   
metkica1
Grem BB že zamujam.

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1746
7.4.2008 20:29:54   
Pandica
Oj

Mama06  iskreno sožalje za tvojo babico user posted image   Vem kako je hudo, ko nekoga izgubiš, ko ti veliko pomeni. Danes mineva ravno 2 meseca odkar je meni umrla babica. Ampak mi je moja miška zelo pomagala, da se tako dobro držim. Ona je moj sonček in boš videla, da bo boljše. Čas celi rane, zapomni si to   user posted image

Drugače pa sma se danes cel dan z Zalo potepale.
Prvo smo bile z Noo1  na sprehodu in naju je kar par krat pregnal dež, da smo vedrile user posted image
Noa1, ko sma prišle domov pa je začel sijat sonček. Popizdiš....user posted image

Sma se previli in podojili in šli nazaj ven. V Europark, ker sem mogla it kupit neke stvari v Interspar ( Noa1 beri wc papir user posted image ) in sem tam srečala prvo eno prijateljico, ki tut ima punčko Zalo in je tut oktoberka, en dan za mojo. In sma šle na kavico, itak user posted image
No, pol pa, ko sma že hotle it domov oz. še zunaj en krog sem srečala še drugo prijateljico, ki pa ima fantka, že malo večjega. In seveda je spet padla kavica in klepetanje   user posted image user posted image user posted image
Pol pa ni čudno, da dežuje, ne? Tako, da sma domov priši od 19h user posted image

Aja, srečanje Mb ja, jaz sem misla na Čokoladnico v EP, ampak smo se tam že dobivale mamice, ki smo tut imele srečanja in je full manj placa, ker je lokal bolj majhen.
Pa, če že gremo z avtom je meni tak vseeno kje se dobimo.
Zato sem misla, da bi se kar tam v Planetu Tuš kot zadnjič?
Ste za to babike? Ker men je blo tam prva liga user posted image   Ni bilo gužve, da smo lahko dojile, fajni vlki fotelji oz. sedežne, veliko prostora, da še lahko kroge delamo z vozeki....
No, povejte, če se strinjate.
Aja, pa tej prijateljici bom rekla, če se nam bo kdaj pridružila, lahko ne? Saj ima tut oktoberko tako, da ni panike user posted image user posted image user posted image
Sanwebdra  nam vozi fantke, jaz pa punčke user posted image

Tako, zdaj pa vas grem prebrat še lepo počasi za nazaj.

Pa še pol nadaljujem....

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1747
7.4.2008 20:32:44   
miska1
Jz tud gledam BB. So reklame zdej user posted image user posted image user posted image

Pol kaj napisem.

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1748
7.4.2008 20:33:27   
Pandica

boste imele 5 minut mir pred manouser posted image user posted image

*Kinnie*  5 minut je že mimo  user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1749
7.4.2008 20:33:42   
*kinnie*
Nas kar nekaj gleda BBuser posted image ...jaz samo oddaje na TV, pa še to vedno kaj zraven počnem...

Glede kuhanja; ma jaz zadnje čase prav rada kuham, sem prava gospodinjauser posted image , čeprav včasih še blizu kuhinje nisem prišla. Moj tudi zelo dobro kuha....se nam vsem pozna!

(odgovor članu metkica1)
Neposredna povezava do sporočila: 1750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  68 69 [70] 71 72   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?