|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Desetke007 part 2
8.4.2008 8:08:26   
teka
tole je pa za vse otročke user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
8.4.2008 8:23:26   
mehurčica
Max, čestitke za 6 mesecev!user posted image user posted image

Tave, VSE NAJBOLJŠE!user posted image user posted image   user posted image   

Šele, ko postaneš mama, začneš resnično cenit zdravje.

(odgovor članu Klaudia)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
8.4.2008 8:27:34   
Alina_alin
Max  čestitke ob polovički!!!user posted image user posted image   Pa enega lupčka od Tjaške! (Aneta, zamiži z ušeskom, da ne boš jezna in potem  kregala Maxa jutri)

Teka, sta po urniku za plavanje? Naša je sedaj v svoji telovadnici ali vrtu, kot pravite in upam, da se razmiga dovolj, da bo zaajala do Fontane.

Pozdravček vsem, se en čas nisem javljala, se mi ni izšlo: čez dan itak ne, zvečer pa sem imela projekte uspavanja obeh.

(odgovor članu mehurčica )
Neposredna povezava do sporočila: 1778
8.4.2008 8:36:29   
*kinnie*
tave: vse naj najuser posted image
Max:Čestitke za 6.mesecevuser posted image user posted image
Nina:za 1. zobek!!!!

(odgovor članu Alina_alin)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
8.4.2008 8:38:28   
teka
vse najboljše še za Tave user posted image

alina-alin: upam da bo po poti zaspančkal, ja. sva vstala ob 7.00... pa hvala vsem za čestitke!

Neposredna povezava do sporočila: 1780
8.4.2008 8:41:35   
jasna
Tave, vse najboljšeuser posted image . lepo praznuj in naj te tvoji štirje en mal razvajajo danesuser posted image . Se pridružujem petju oktoberkiuser posted image

Max, tudi tebi vse najboljše za polovičkouser posted image . Madona hitro rastejo tile naši oktoberčkiuser posted image

(odgovor članu teka)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
8.4.2008 8:45:54   
Alina_alin
Tave, user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
8.4.2008 8:49:35   
lane31
Dobro jutro........upam, da ste vse zdrave....meni ta šnops ne nuca kaj preveč

Mama06.....upam ,da si uspela se kaj pametnega zmenit na UZ , pa da je ta dan čim prej za tabo ....še enkrat sožalje ob izgubi

Teka....ti se pa kar nehaj pritoževat ,ali pa ti bom vzela tvoj trebuh in ti mojega gor obesla ,pa če ne boš pridna ti še boke namontiram zraven gratis user posted image

A Max slavi.....vse najboljše mali mož user posted image

Pa Tave  tudi ........  user posted image

Midve sva pa spali do 8 h ....super pomagajo spuščene rolete   user posted image
in zvečer je celo pri atiju pojedla večerjo user posted image  ne moreš verjamit user posted image

Še nekaj ,da vam povem....sem pisala da je mala hiperreaktivna bila user posted image , kot na spedu....pa sem ji poskusno vzela proč AD3 in je spet stara pupa user posted image user posted image user posted image

Klavdija......a ti si ji jogurt že dala....kerega pa ???

Neposredna povezava do sporočila: 1783
8.4.2008 8:51:58   
noa1
Dobro jutro!
Sem šla včeraj bolj zgodaj spat in sem do sedaj brala za nazajuser posted image .

Tave: vse najboljše za te (se pridružujem zapeti verziji)
user posted image
Maks: čestitke za malo 6.
user posted image

Noč je bila danes bolj mirna. Dojili sva se kot običajno, ni pa se vmes zbujala in jokala kot zadnje dniuser posted image user posted image user posted image . Samo tako naprej pupa moja.

Srečanje Maribor
sreda 9.4.2008 ob 11.00
Planet tuš, ker kot izgleda bo dež
- Sanwebdra
- Noa1
- Mehurčica
- Alina_alin
- Teka
- Pandica

Lepo se imejte na plavanju danes.

(odgovor članu jasna)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
8.4.2008 9:09:25   
drobižek
Tave - jaz ti bom pa kar zaigrala  user posted image

Maks -tebi pa zapela user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
8.4.2008 9:16:09   
jasna
mehurčica, sem ful uživala v tvojem filmčkuuser posted image . Kdaj se bo naša tako smejalauser posted image . Je pa navdušenje nad starejšim bratom tudi pri nasuser posted image .

Punce, dajte še druge kak posnetek vaših pamžkov.user posted image

(odgovor članu drobižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
8.4.2008 9:23:23   
*kinnie*
Pri nas pa danes nismo spali, takole sem zgledala zjutrajuser posted image , še najbolj ga je lomila Anja.

Lane31: čimprej se pozdraviuser posted image
Pri nas dežuje, tako da bomo danes spet noter, pa tašča je tudi že bila na obisku.......user posted image
Je očitno danes en fajn danuser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
8.4.2008 9:28:22   
*kinnie*
Upam, da me RR vsaj malo v dobro voljo spraviuser posted image
user posted image Dajte mi mal povedat, kaj podarjate za okrogle obletnice. Moj user posted image letos praznuje...., saj nekaj idej sicer imam...ma mogoče dobim še kakšno user posted image . Se pa hočem res v nulo potrudit .

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
8.4.2008 9:47:48   
lane31
Ja točno Mehurčica,sem pozabila pokomentirat video......super sta....mala vse naredi da ima Davidovo pozornost user posted image ....mi pa nimamo velike bane user posted image  ,bom jo pri mami enkrat skopala ,da vidim kako bo user posted image
Jasna.......eni gremo z razvojem samo v govorici naprej user posted image  ,plazenje pa je skoraj tabu tema za našo malo, se tako razhudi na blazini ,edino če jo dam sedet med moje noge je ok user posted image

Kinnie....pri nas tudi dež user posted image user posted image ....sem upala da bova več zunaj ,da se ne naleze česa
Darilo.......kupi ga sebi raje - kakšno lepo ultra seksi perilo,pa masažno olje in svečke si prižgi,pa kozarce natoči.......aja pogoj -otroci  v varstvu....garantirano bo pomnil darilo user posted image user posted image user posted image user posted image
Mojemu je bil najbolj všeč skok z padalom v tandemu - s tem ,da sem ga kar tja peljala ne da bi kaj vedel prej - je mislil da se gemo kopat na Ptuj -no saj kasneje smo se šli user posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
8.4.2008 9:49:44   
noa1
Kinnie: od kod pa si? Saj sem mogoče kje spregledala. Ena nora ideja, ki jo je pred leti moja prijateljica izpeljala. V MS v hotelu Diana je zakupila bazen (po 21.00 uri tako ni bil več odprt). Hrano (narezke) je menda naročila tam, pijačo pa smo s sabo prinesli. Mi smo prišli prej in smo okoli in okoli bazena prižgali čajne svečke. On seveda ni imel pojma za kaj se gre...mu je "kao" hotela pokazat prenovljen bazen v hotelu...in tam smo ga mi vsi čakali. Je dobil celo malo solzne očiuser posted image user posted image user posted image  Torej...bila je zabava "presenečenje"  na bazenu, pa še kopali smo se lahko.

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
8.4.2008 9:53:10   
jasna
U kakšne dobre ideje za darilouser posted image . Jaz nisem tako inovativnauser posted image . Bom raje tihouser posted image

majoli, škoda da sta včeraj šla domov. Pa naslednjič?user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
8.4.2008 9:54:48   
noa1
Lane31: škoda da ne moreta priti...bomo kmalu spet ponovile srečanje, ko bo sonček in bomo lahko zunaj

Mehurčica: nimam besed...tvoja dva sta prava cukrčka....in Eni bo hotela čim več posnemat svojega velikega brata....bo povsod lezla za njim

Eni naši beby štajerčki pa sedaj plavajo na tečajuuser posted image user posted image user posted image ...moja princeska pa ima ternutno lepotni dopoldanski spanec 

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
8.4.2008 9:56:10   
Klaudia
Dobro jutro!

Ste zgodne... user posted image

Prvo vse najboljse vsem slavljencem...
user posted image

mehurcica - ful sta dobra. Res uzivata v vodi. user posted image

nina - user posted image  za 1. zobek

lane31 - dala sem ji navaden jogurt, pa par hippovih piskotov sem noter zmesala. To ima ponavadi za zajtrk in ima zelo rada.

If your kids are giving you a headache, follow the directions on the aspirin bottle, especially the part that says "keep away from children."
Susan Savannah

(odgovor članu lane31)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
8.4.2008 9:58:30   
*kinnie*
oooo
kolk ste face
S padalom je skočil 2 leti nazaj. Je bilo tudi presenečenje.....sem ga samo na letališče peljala in uživala ob njegovi tremiuser posted image user posted image eno boljših daril.
Tole z bazenom je super ideja.....sem vedela, da se splača vprašat....sicer mi bo prav prišlo v nekoliko spremenjeni obliki, sem prav hvaležna za idejo. user posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
8.4.2008 10:02:48   
sanwebdra
Mi smo tudi danes spali kot običajno s samo 1 zbujanjem. Sem se končno naspala. Naša čebelica pa tudi.user posted image

Tave, happy birtday,
Maks, vse lepo za mini 6. roj dan.

Lane31, ti samo šnopček teraš, kaj pa paracetamol v katerikoli obliki (aspirin, lekadol, Coldrex .... ). Pa mazilo za prsni koš - mi imamo najraje Bebivalovo mazilo z eteričnimi olji ...

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
8.4.2008 10:03:05   
*kinnie*
Lane31: se ne hecam, dež....maj kaj pri nas je začel padat sneguser posted image
Noa1: Radovljicauser posted image

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
8.4.2008 10:09:35   
noa1
kinnie: Radovljica.... jaaa pol pa v MS najbrž res ne boste šli.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Je pa tam fajn, ker bazen ni tako velik...je tak bolj majhen in zraven en jakuzzi ....vsaj takrat je bilo tako)

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
8.4.2008 10:11:43   
janja
Tave - vse najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Max - čestitke za 6 mesecev user posted image

Otroci so naše največje bogastvo! Čuvajmo jih!

http://janja73.mojalbum.com
http://zo-ja.mojalbum.com

(odgovor članu *kinnie*)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
8.4.2008 10:14:58   
noa1
sneg ...
user posted image ..jaz ga ne bi več to sezono (oprosti suzanamaiuser posted image user posted image user posted image ) Pri nas ga še ni...sem pa gledala napoved, pa naj bi jutri snežilo...upam, da se spet motijouser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
8.4.2008 10:18:59   
*kinnie*
IZVIRNO SPOROČILO: noa1

sneg ...
user posted image ..jaz ga ne bi več to sezono (oprosti suzanamaiuser posted image user posted image user posted image ) Pri nas ga še ni...sem pa gledala napoved, pa naj bi jutri snežilo...upam, da se spet motijouser posted image

Jaz sem se ob snegu tudi najprej na Suzanomai spomnilauser posted image . Vremenske napovedi nisem gledala, bo pa tokrat očitno držalouser posted image
Noa1:Iz kje si pa ti? Sem imela dopisovalko iz MS (ko še ni bilo mailovuser posted image ), pa sem z njo izgubila vse stikeuser posted image

(odgovor članu noa1)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?