metkica1
|
Pozdravljene oktoberke in mali sončki Se na hitrico javim, namreč danes je moja mala kar bogica je dobila vročino, kaka dobesedno vsako uro, je ne veliko........torej zobeki. Upam, da čimprej pokuka. Zjutraj sva bile na telovadbi je bilo še vse v redu, prideva pa domov pa jok skoraj eno uro skupaj, pa ne jest, pa ne pit, pa jok na rokah. Nisem vajena takšnega joka, ker je drugače full pridna. Potem sem poklicala iz delavnice naj jo pride malo pocartljat in mi pribije vročino ima. No mati tega ni vedela Mama06 iskreno sožalje tudi iz moje strani, drži se drobižek najini obroki o nekako takole: zjutraj, ko se zbudi flaška 120 ml, vendar ne spije vsega, zato ji potem po pol ure pretlačim banano in umešam to mleko in dodam žitno kašico. Okrog 12.00 je kosilo, pripravim ji korenček, cvetačo, brokoli, krompirček (kuhano in zmiksano), potem ob kakšnih treh mi je do nedavnega spila 100 ml mleka sedaj noče več. Nredim ji kakšno sadje (npr. danes) jabolka sveža + kompot marelice, zraven sem dala prvič keks plasmon. Potem pa še zvečer spije mleko max.120 ml. Zelo ima rada tudi hipp kašice, ki se mešajo z vodo. Me pa malo skrbi, ker moja sedaj že kak teden full zavrača mleko in se mi zdi, da ga spije premalo, glede na njeno starost. Je neverjetno lepo, nič se ne davi in ko vidi žlico se že kar trese, tudi pri obroku poje veliko. Noč v glavnem prespi celo, včasih jema ob petih ali šestih. Srečanje Celje se res hitro prebližuje Korenček z oblačil jaz spravim z oxijem (zelena steklenička). Na madež predno dam prat, lahko je tudi posušen našpricam, malo pustim in dam prat. Ta oxi dodam tudi prašku in do sedaj sem vse spravila dol. Drugače pa moje je lepo se pri jedi nič ne umaže, razen če je kozlek. Uporabljam pa tudi te PVC slinčke iz HM in so super, ga samo spereš z vodo. Kinnie jaz sem najdlje od doma bila v španiji na ibizi in je bilo fenomenalno, kje so že leta. Takrat sem jih imela enih 19. Drugače pa nisem videla dosti sveta, nisem potovala. Bila sem recimo v Budvi, čez lužo pa nikoli. Je pa želja, ko punčki odrasteta. Margareta dobrodošla Glede vajine kilaže smo si več ali manj podobne. Moja je imela pri 5 mesecih 6000 g. Ni veliko, porodna teža je bila 3000g. Pa mi pediatrinja ni nikoli nič težila glede teže, vsak mesec je dobivala v redu, okroh 600g. Se pa mnenja pediatrov očitno razlikujejo. Meni je rekla, ko sem ji omenila da je suhica, da je takšne konstrukcije in da ne bo imela mišelink. Sem se že navadila, ker tavečja je bila full zalita, kot dojenček. Sedaj pa je čisto v redu. Tako da nič sekirat, bodo manekenke. Pa sem se razpisala, ne pogosto, po ka se pa nastane tole
< Sporočilo je popravil metkica1 -- 7.4.2008 19:49:59 >
|