|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Štajerke
4.4.2008 17:36:25   
LEA27
halo kak ste se zmenle za srečanje?naj mi kira napiše ker nisem non stop na forumu da vas ne zgrešim!
lp

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 951
4.4.2008 18:34:15   
lilly1
Meni je nekaj vmes prišlo, tak da mi jutri dopoldan park odpade user posted image . Mogoče v nedeljo.

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 952
4.4.2008 18:50:52   
klaja
Po eni strani si mislim, da bi kar z veseljem bila doma kje v mestu ali pa na obrobju, bi lahko mirne duše vozičkala po mestu. Zdaj pa sem odrezana od svetauser posted image . Saj ni tako hudo, samo če se že vsak dan sprehajaš po eno-taisti poti, ti tudi prekipi.

To vreme nas pa tudi zfrkava, naj že bo enkrat toplo, da bomo lahko cele dneve odzunaj. Presneti veter, zdaj nas že vse boli grlo in Julija ima vnete očke,... saj bo boljše.

Lep vikend vam želim!

(odgovor članu lilly1)
Neposredna povezava do sporočila: 953
4.4.2008 19:18:14   
Laubica
Mene tudi bolezen hvata -me vse boli od bezgavk daljeuser posted image mali pa še kar kašla in noče nehatuser posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 954
4.4.2008 19:44:52   
issa
o jej.. babnce,..vas pa je zgrablo?ja saj to vreme,je res zahrbtno glih najbolj ko je enrat tako,pol pa spet tako.....ahhh......
klaja se nevem če sem že vprašala, če sem bom pač še enkrat...s kod pa si?
drzno vprašanje ne..user posted image

nič čimprej se pozdravite no!!

meni pa spet dolgčas........user posted image user posted image  tako da zdaj neki pečem,...upam da bo ratalo...user posted image

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 955
4.4.2008 21:08:44   
klaja
Evo Issa sem si popravla v profilu!user posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 956
4.4.2008 21:12:05   
issa
user posted image user posted image user posted image  no zdaj sem se pa spomnila da si že povedla....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 957
5.4.2008 21:15:28   
issa
ojla babnce......kje pa ste ve danes?

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 958
5.4.2008 22:16:16   
klaja
Če pa je bilo tako lepo vreme, da smo ga kar izkoristili. Mali dve pa imata obe vnete očke, mislim da bomo kar k dežurnemu zavili jutri, če še nebo boljše.

Sma mislili it v torek z Julijo na kopanje, pa če bo šlo tako naprej, ne bo nič iz tega. Vsaj do konc tedna se moramo pozdravit, ker imamo v soboto krst.

Grem zdaj počasi spat, ker sem bila spet večino dneva sama z obema, moj ima zmeraj neke aktivnosti, trenutno je na nogometu in sem crknjena.

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 959
6.4.2008 7:27:59   
Laubica
Ja moj ji bih tudi imel -samo pri 1. sem bila tak nora in skozi sama zdaj pa ne dovolim tega več -to sem mu že pred nosečnostjo povedala -da mi mora stat ob strani-in se je za 100%poboljšaluser posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 960
6.4.2008 10:12:22   
LEA27
haLO kako ste kaj?mi gremo malo s kolesi ven do moje mame na kosilo,popldne bomo pa vidli kaj bomo delali vse je odvisno od vremena ker bi naj baje popoldne deževalo,upam da nebo!berem da ste vse bol boge pri zdravlju to aprilsko vreme je res grozno,mene tud neki prehlad daje!
lepo preživite sončeka kolk ga še bo!

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 961
6.4.2008 12:51:59   
issa
ojla...
danes pa imamo piknik pri mojih doma,pa sem jim na njihovemnovem pc-ju narihtala da jim internet dela...hehe sem pridna ne?
ja jaz tudi opažam da vas zdravje matra,upam da boste čimprej vse zdrave in vaši sončki...
ja včeraj sma pa midva z tamalim bila s mojim kolesom po mariboru,celo dopoldne sma se fijakala naokoli,tako da me še danes tazadnja boli,..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sem vidla da je bilo kar veliko družini na kolesih, se je mogoče kera mim pelala?

(odgovor članu LEA27)
Neposredna povezava do sporočila: 962
6.4.2008 19:46:42   
lilly1
Tudi jaz sem izkoristila oba lepa dneva in sem bila na kolesu...vendar SOLO user posted image user posted image  (mali še ne sedi, njegov atek je pa varuško špilal user posted image ). Danes popoldne smo pa šli malo v mestni park, pa je bila taaaaka gužva, da nisem mogla verjet. Bo treba najt kako bolj zakotno igrišče, kjer bo še kakšna gugalnica fraj user posted image .

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 963
7.4.2008 9:49:27   
Anonimen
Ojla!

Moji so tudi včeraj kolesarili, jaz pa vozičkala. Takoj, ko začne malček saostojno sedet grem kupit stolček za kolo in čelado, da se jima bova lahko pridružila. Pričakujem, da bi to lahko bilo okrog prvomajskih praznikov.

Danes se spravljam na občino, da dobi malček osebno. Kaj katera ve kako dolgo se čaka na osebno?

(odgovor članu lilly1)
  Neposredna povezava do sporočila: 964
7.4.2008 10:53:11   
issa
ojla!
duskamb - odvisno od občine, jaz ko sem v selnici dala so mi rekli tak približno od enga do dveh tednih bi naj dobo...
eh saj bo hitro to,samo odvisno od otroka eni nočejo sedet v sedežu,naš na začetku neki štrajko zdaj pa je vse srečen da je lahko gor,.edino čelado redko kdaj pusti gor dat,..saj bo,ga bomo pač počasi navadli na njo,...čeprav velki jih vidim da so brez,pol pa se malo pomenim z njimi,pa nekateri pravijo da jih sploh nočejo imet......
drugače pa iz izkušenj povem,da kadar grem jaz z tamalim v mestni park,ni nikoli kaj fraj..user posted image user posted image  mogoče pač moja sreča..user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 965
7.4.2008 11:25:24   
Anonimen
Jaz ga ne mislim vozit brez čelade. Saj nikdar neveš kaj se lahko zgodi. Tudi večja dva morata imet na kolesu in na rolerjih obvezno čelado.
Prav pogrešam že kolo. Lani se nisem vozila, ker sem bila noseča, zdaj pa čakam, da malček začne sedet.

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 966
7.4.2008 14:55:54   
lilly1
Duskamb: Mi smo osebno dobili v manj kot 1 tednu. Kako si ga prepričala, da je bil pri fotografu pri miru? user posted image

Čelada ABSOLUTNO MORA BIT NA GLAVI! BREZ KOMPROMISOV. user posted image  Jaz bom svojega navadila, da se bo vozil s čelado, ali pa se sploh ne bo vozil. Tudi jaz jo uporabljam in mi je že enkrat rešila razbito glavo (kar bi se glede na ostale zlome zagotovo zgodilo, če je ne bi imela na glavi user posted image ).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 967
7.4.2008 15:14:58   
issa
ja,kaj češ, vsak ima svojo mnenje in prepričanje! jaz ne pravim kaj je prav in kaj ne,delam pač kako se meni zdi da je z mojim otrokom prav, saj nisem rekla da bom jaz svojega otroka skos vozila brez,samo če ga bom silila in mu z silo tisto gor pripopala,in da si mi dere,brca,otepa celo pot,a je pol to užitek zate in za otroka? jaz pač pravim počasi in zmerno,pa bo...user posted image

(odgovor članu lilly1)
Neposredna povezava do sporočila: 968
7.4.2008 15:35:29   
ribica04
Pozdravček.jaz pa sem nova tle gor.Štajerka,  iz okolice Slov.Bistrice.
Sem ponosna mamica 4leta stare hčerkice ANJE ,rojena je bila 13.03.2004 user posted image .

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 969
7.4.2008 15:38:19   
Anonimen
Jaz mislim, da nebi smelo bit težav s čelado. Našega niti kapice ne motijo. Kako pa bo v praksi, pa bom poročala.

Pri fotografu mu je bilo ful zanimivo. Smejal se je in ji mahal. Tako, da je naredila kar več slik. So kar pametni, ker vejo, da se mamice potem ne morejo premagat in vzamejo vse slike.

(odgovor članu issa)
  Neposredna povezava do sporočila: 970
7.4.2008 15:54:20   
Anonimen
ribica 04 - DOBRODOŠLA!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 971
7.4.2008 17:00:09   
LEA27
ojla kako ste?no,naša sploh ne mara čelade in je vedno jok ko je treba dat čelado gor,nasplošno ne mara kap ,sploh pozimi je kriza ko jo more met gor!no,včasih ji damo čelado gor,včasih pa ne!
komaj že čakam da bo bolj toplo!danes sma šla z mojim malo do lidla pa je malo deževalo,malosonce sijalo-pravo aprilsko vreme!no,saj bo bolše enkratuser posted image !lepo se mejte!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 972
7.4.2008 17:08:55   
Anonimen
Jaz sem pa cel dan not, ker mi je hčerka zakuhala. pa bi jo celo pustila samo, ampak, ko je vreme izgledalo vsaj malo normalno, da bi šla z malčkom ven, pa mi je lump zaspal. In zdaj mi spi že več kot 2 uri. Tudi jaz sem hotela do Lidla, ker mi je najbližje. Nama je sladkor pado in je bila doma suša, potem pa se nisem spravila ven, ker je ne upam pustit same z malčkom.

(odgovor članu LEA27)
  Neposredna povezava do sporočila: 973
7.4.2008 17:36:41   
issa
hja,.no jaz sem pa bila danes v hoferju,..se mi zdi da sta si kar enaka,..pa tak hecno mi je to na teznu ko sta si soseda....vask na svoji strani ceste,...mislim haloo....user posted image user posted image user posted image user posted image
naš samo smrka,..ker tako smrka cela skupina v vrtcu,tako da zaenkrat smo zdravi (že trkam),..drugače pa smo že celo popoldne notri,..user posted image user posted image  tako butasto vreme,sem se že dvakrat z tamalim ven spravla,pa je čez kake dve tri minute začelo deževat..user posted image user posted image user posted image
tako da se dolgočasima notri,.no jaz...on pa tak "škumfe" dela....user posted image user posted image

Ribica 04- DOBRODOŠLA!user posted image user posted image user posted image
kako si kaj? s
 kod točno pa si? malo poznam bostrico,heh malouser posted image user posted image

no upam da se bo vreme,poravlo,baje je tak cel teden napovedan dež,samo upam da ne bo,..ker po se meni user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  se te nena vem,odkar se je mali rodil bi bla skos veni,prej z vozičko,zdaj pa tak.....hehe anej si skos čevelčke poskuša obut..samo skos kontra!!user posted image user posted image user posted image user posted image
poskuš pa le....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 974
7.4.2008 19:50:18   
ribica04
Hvala za dobrodošlico duskamb in issa..super sem.natančneje sem iz Pragerskega..ta stran mi je ful všeč in sem zelo vesela da sem jo našla.. user posted image  user posted image  

ANJA(13.3.2004)

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?