Estrella*
|
Jutro! Jaz sem že iz šopinga (KR). Uredila sem si papirje za porodniško in obiskala laboratorij. Sem namreč v petek pozabla iti Pregled imam šele ob 15h in bo treba še malo počakat..... Aurea: tvoje vprašanje sem hotela odgovorit, pa sem pozabla. Jaz sem malega na začetku nekako do 2 mesca imela pokritega s kovtrčkom, potem pa do 2 leta v vrečki. Čez poletje pač ne. Vreča je bila uporabna jesen, zima, zgodnja pomlad, ker se mi je mali kar naprej odkrival in nisem imela živcev, da bi kar naprej vstajala. Tako sem vedla, da je pkrit in sem spala ko angel. Špelin@: kje si pa hodila včeraj????Dobro opravi pri dr. Tahikardija je zoprna zadeva, se človek kar vstraši. Meni se na momente pojavlja in kar se mi zdi najbolj čudno, večinoma ko ležim in se premetavam iz boka na bok. Sicer pa tisti dober mesec bomo že. Katina: za avto. Pol ti ni biklo potebe delat uzbune za nadomenstnega. Meni bi četrtek bolj odgovarjal. narava: BUS To je pa norija. Naj ti čim prej mine ta teden!!! Pa še vereme imaš za en k.... TamaraJ: a sedaj si že ti v našem šravfajočem klubu??? Nekam se nam mudi imam občutek . Mogoče pa le krivi naši zidarsko-pucarski podvigi? Sem pa jezna na mojega.. Ful. Se zadnje čase tako sebično obnaša... On je bogi in rabi počitek, mir... že nekaj dni ga prav ne maram, ker nasploh ne maram sebičnih ljudi. In če mene kaj boli, niti ne trza. (Najbrž zato, ker ne skačem še okoli njega vsako prosto minutko in ga sprašujem če je ok, če še kaj rabi, ...). Jaz sem pač nosečnica in to ni kategorija, da bi se mi bolj posvečal ampak po njegovo očitno stanje, ki naj čimprej mine, ker se ženska spremeni v psihiopata ta čas in je itak 3/4 časa depresivna, zatežena, hladna, neerotična (no, nisem ravno na višku za ) in je itak najbolje, da se me rahlo izogne. Ah, še dobro, da sem bolj hlod od ženske in me manj prizadane. Pač nisem tip, ki bi skakal okoli partnerja in ga obsuval s pozornostjo in sladkimi besedami in... Ne vem... izgleda, da bi takšno bolj rabil. Jaz sem mogoče preveč ''pri tleh'' in urejam v družini vse, kar se tiče gradnje, financ, organizacije,... no, sploh tisto, ker naj bi ''kao'' imel čez moški (no, je bilo tako včasih). Njega pa očitno zelo moti, ker mu vnaprej povem, kaj se bo delalo drug dan in imam planirano nekako vse do konca. Finančno in časovno. In dosedaj kar izvedljivo. In morda nevede tlačim muški ponos dol... ker špilam ''kao'' šefa ??? Ne vem.... jaz ne znam biti nežna, ustrežljiva, romantična soproga, ki čaka moža doma, da ji npr. popravi likalnik. In mu skuha in ga potem še zmasira. Sem poskusila..pa ne gre. Niti se ne spomnim... Tamara imam podobne probleme in me na momente razkurijo, potem pa se streznim in si rečem: ni vredno mojih živcev. Jaz očitno ne bom nikoli dojela kako moški deluje. Vsakič ko mislim, da sem pogruntala se mi sproti teorija sesuje, da o praksi ne bi. Torej why bother??? Čakam , da se znebim trebuha in potem bo nekoliko lažje. Sicer vem, da bo potem ko bom doma z 2 mulcoma in bo on imel sebične izpade spet vojna, a bom situacijo probala reševati sproti na način, ki mi bo najmanj škodil. Ne bom ponovila napake iz pred 5 let. Tamara jim bomo že pokazale s kakšnega testa smo.
|