Naty*
|
Dan! Moj je šel v službo, tko da mam zdej mal časa za comment. Spala sem - nič!!!- , ker je bil pri nas ponoči zunaj sodni dan. Pravo neurje in ker je grmelo, je blo mojo kužko tolk strah, da sm jo tolažila od pol štirih do jutra (včasih je pa nespečnost za neki dobra ). Revčka je sedela ob postli pa mi dajala tačko, pol je pa skočila k mojim nogam (sej nism mela srca, da bi jo dol vrgla) pa se tolk tresla, da sm mela občutek, ko da mam masažno postlo. Dopoldne sva šla pa z še v lekarno in zdej uradno razglašam, da najin lahko pride, ker mava nabavljeno vse (joj upam, da me ne bo preresno vzel). Nč zdej pa da vidmo, kaj se je kej vam dogajalo... kasso lepo, da sta uživala na oddihu, pri pa le pazi...sej še malo, pa bomo spet lahko veselo slončkale, večji del je že za nami . IZVIRNO SPOROČILO: barbaw Ena je na ebyu in www.pickin.de , druga pa od prodajalca baby-delux. barbaw posteljnince so pa tolk luštne, kr vidim, da bi se še dalo kaj zapravit . A pri vas mate pa še zmer težave z zdravjem??? Evo nekaj da bi blo bolš. Aurea glede spalnih vreč je še ne morem komentirat, se pa za začetek verjetno ne bom odločila za njo. Pa za 3. zvezdico! špelin@ upam, da si pri zdravniku kej dobrga zrihtala... Sm prebrala tvoj post po drugem porodu. Tu se vidi, da je to stvar, ki se lahko zgodi tudi najbolj optimističnim osebam, ker si ti definitivno ena najbolj optimističnih kar jih poznam! In HB, da se ti je vse hitro uredilo ! narava probi se ne preveč obremenjevat z obdobjem po porodu. Brez veze, da se že zdele čist prestrašiš, ker hormoni bojo takrat itak delali po svoje. Če nam je namenjeno, se bo zgodilo, sicer se pa pri večini porodnic kr hitro porihta. Je pa res baje bolj pomembno, da je s tem seznanjen tvoj partner, ker se zna zgodit, da se sama ne zavedaš da je to velik problem in takrat mora on stopit na sceno. (sm v nadaljevanju vidla, da bi lahko kar Tamaro citirala ) Tamara upam, da te je brušenje spravilo v boljšo voljo... Veš moški pa ne bodo nikoli razmišljali tako kot ženske in njihove reakcije bojo vedno drugačne, kot bi si jih me želele. Žal je pa tud tako, da jim ne mormo dat vsaj en mesec nosečnosti (po možnosti zadnji), da bi si približno predstavljali, da nosečnost ni samo to, da ti zraste trebuh in da bi nam včasih pasalo, da bi bli bolj razumevajoči! Sploh je pa pri tistih, ki rade kej same naredimo tko, da svoje čist preveč razvadimo. In v tistih primerih se izkaže...ponudiš prst, zagrabi roko. Se mi zdi, da včasih res bolš skoz pridejo tiste, ki se že od začetka pustijo razvajat in same tud žarnice ne zamenjajo. Sam verjemi, da tvoj dobro ve, kaj ima doma. So pa taki, da ko jim gre za nohte, al majo pa veliko dela, to včasih pozabijo pokazat. Sej ko bosta zrihtala do konca, se bojo tud razmere umirile. Tačas maš pa tuki rame za zjokat ... edina sm vidla slikce bušija ...kaj smo že rekli glede velikosti? Da ne boš nazadnje šokirana, ker po moje Anja - Tia kr pridno raste ! Spet ti niso podaljšali bolniške ????? Za pop čmrlika js se tud ne spomnim, kdaj je kej filipinka nazadnje pisala na forum (no majčice).. zelooo dolgo ne... Kar se pa napovedovanja porodov tiče, smo pa že po malem vse ratale vedeževalke ane ... IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Naty: ful si lepo uredila košek. Sem ti kar malce nevoščljiva, ker ga jaz nimam . Res je ful lep !!! Hvala ! Sej naši cukrčki bojo pa isto luštkani zgledali, če jih bomo mele v košeku, zibki ali postlci . Pa za 36. tednov in porodniško! hijenca upam, da se bo tud teb razpoloženje porihtalo. Sicer smo pa že skoraj na cilju, tko da sam še malo zdržimo...me in naši . Sej bo . **** a te spet matra? No držim pesti, da bo bo počutje kmal bolš . kodrana pa ne bi dala tvojmu kontra za izdajo spola??? Vem za dober način...nam poveš .