Naty*
|
Jutro! No hvalabogu, da se lahko derem kokr čem, pa nobene ne zbudim . Ah ja, js spet ne morm spat, pa pustmo to... Kave ne bom kuhala, ker se bo že ohladila preden vse prilezete iz postelj . IZVIRNO SPOROČILO: jana81 ojla Naty res si dober tole uredila..svaka čast zelo pohvalno. zdej sem še sama začela razmišljat če bi mogoče pa le za 2 mesca dali v košarico , da se ne bo zgubil v veliki posteljici. jana sej čist iskreno, če mi koška ne bi meli doma, ga ne bi kupovala za tist kratek čas. Sm mela že itak namen ga dat v postlco spat, ker se da tud dobr založit, ampak če je bla pa glih možnost ... Se pa pridružujem vama z barbaw pri problemih, ki jih povzroča otrdevanje in bolečine v trebuhu. Tak lep sonček je zuni zadnje dneve, js pa komi sfolgam kratek sprehodek z in . Poleg tega mi zdaj otekajo še roke in noge, sploh ponoči, spim še vedno ne (očitno, glede na uro, ko v nedeljo ne spim več)... Eh... zdej pa res komaj čakam maj... Anitka, Tamara in podobne "gradbenice" js sm že večkrat rekla, da vas občudujem, da vam ratuje še tolk delat. Sej vem, da ko je človek postavljen pred dejstvo nimaš drugega, ampak vseeno svaka čast! Kar se pa tiče pene in blaga pa seveda ni skrivnost . Js sm to že pred dvema mesecema iskala po BTC-ju v Ljubljani in ne moreš verjet...nimajo nikjer! No blago že (ampak ne z otroškimi vzorci), pene pa nikakor. Pol mi je pa ena na forumu zadnč napisala, kje bi meli to v Logatcu in je ena čist mejhna lokalna trgovinca z blagom, gumbi in šiviljskim priborom. Probi mal zvedet, kje bi mel to v vašem koncu. Drugač sem pa js kupila 0,5x2m 5cm pene in 1x2m 2 cm pene za okrog in jo potem rezala in oblikovala po svoje. Ne vem pa kako se ji reče (na računu piše PP pena 2cm debeline). Blago pa tud v isti trgovini. Vse skupi je prišlo okrog 35 eur. Naša sobica je tud predvsem v rumeni in oranžni barvi, razen tiste porisane stene, ki je po nesreči roza (ja fantka bomo mel...) Men sta tedve barve všeč, ker sta univerzalne pa še delujejo tko nežno in pomirjujoče.
< Sporočilo je popravil Naty* -- 6.4.2008 5:22:49 >