|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mamice po 35 letu -2.del
5.4.2008 22:27:11   
mateyka
aja, a je kera vidla te "kitajske" preklane hlače?
baje so to tradicionalne baby hlače v ruralni kitajski
user posted image
men se zdi to tok user posted image nism vedla, da obstajajo user posted image
user posted image

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4701
5.4.2008 22:48:47   
julci
bogi kitajčki

Naša knedla Zala nas je osrečila 5.6.2007
Miha pa nas je osrečil 2.12.1996

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4702
5.4.2008 23:14:45   
dašabina
Živjo punce evo mene še tu na računalniku namesto da bi šla spat.
Je imela starejša hčerka fešto doma in je bilo super.
Makala, kaj če se pa že poznava?? Upam, da se srečava. Lepo nočko, moram spat zaradi mleka...

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4703
6.4.2008 7:49:49   
viator

Dobro jutro,
včeraj nisem prišla do računalnikauser posted image - grrr.
Tako da sem dolžna eno čestitko

Hana in Zala in seveda obe mamici Hanna in Julci - vse NAJNAJ vsem skupaj.

user posted image

Mateyka - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za zobke - pri nas še nič - pa bo Lara v petek 9 mesecev- hehe. Klobuček in ostalo seka!!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image - za Nataško od Neli - da bi se čimprej pozdravila.
user posted image user posted image user posted image user posted image - za Hano od Nataše!

Makala, joj, te razumem - boga Lana - ampak glavno da je zdej OK.

Dojenje - mi2 se še dojiva - se ji bom prilagajala - kolikor bo Lara hotela - seveda ne do 5 leta al pa do 10 kot je napisala Julciuser posted image user posted image
Zdej pa moram it....

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4704
6.4.2008 8:38:50   
mateyka
za Nataško od Neli + za Hano od Nataše user posted image
user posted image

< Sporočilo je popravil mateyka -- 6.4.2008 8:39:11 >

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4705
6.4.2008 10:27:52   
lumpa6
iskrene čestitke vsem ki praznujete  user posted image   

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4706
6.4.2008 10:32:49   
julci
jutro
taka lepasončna nedelja,bi jo človek kr ucvrl nekamuser posted image ,pa je treba še perilo opratuser posted image pospravit,pa južno skuhat-pol pa jo ucvretuser posted image user posted image

Pri nas pri številu zob tud še ni spremembe,jo pa fejst matrajo.Ta teden morma še kri dat za kontrolo hemoglobina,če ne bova mogla po železove kapljice.

(odgovor članu lumpa6)
Neposredna povezava do sporočila: 4707
6.4.2008 12:45:40   
Anonimen
Mi bomo tudi ucvrli ven, samo kosilo še moramo pojest. verjetno bomo šli spet na tenis - družinske dvojice. Midve z Žano, proti atiju in Juretu.

Vsi bolančki, za vas pa koš poljubčkov in
user posted image

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4708
6.4.2008 12:47:11   
Anonimen
Julči, kakšne so železove kapljice?
Midva sva dobila Legofer sirup, ki je nagravžen in se zelo mučiva z njim, da ga popije. Več gre ven kot not.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4709
6.4.2008 18:41:37   
julci
Duška železove kapljice se dobijo na recept v avstriji,ti sporočim če jih boma mogle piti.Kar mislim da jih boma doble,ker ji grejo zobki ven in ji je verjetno tud imunost padla.user posted image Čeprav upam da ne.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4710
6.4.2008 18:47:01   
viator
Čao punce,

a ni bil danes krasen danes, čeprav je bila menda bolj kilava napoved. Tudi mi smo bili zunaj na sprehodu, prav toplo je že. Sploh ne vem, kako naj Laro oblečemuser posted image user posted image .

Na zdej pa še mal reda naredim po bajti, pa bo konec nedelje. Joj, kako ti vikendi nagravžno hitro minejouser posted image ....med tednom je pa stalno neka hajka.

Duskauser posted image user posted image user posted image - za tenis -  kdo je zmagaluser posted image user posted image user posted image .

Zdejle se pa na cobiss priklopim, da vidim, katere knjige sploh imam doma - jutri pa v knjžnico - ni mi še uspelo do tja pridet.  Si bom kak krimič sposodila - Henning Mankell - al kako je že ime temu Švedu ima ful dobre - inšpektor Wallander reši vse primereuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4711
6.4.2008 19:15:57   
Laubica
HELLOOOOO-mi smo pa bili v  Avatriji v dinozaver parku-Tinej je bil fuuullll navdušen tak da smo preživeli lepo nedeljo-PA VOZIČEK sem prodalaaaaaa,tak da lahko zdaj marelo kupimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da mi od Julci mož ne bo več rabo pomagat bremzatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smo družina laubekov:ata laubek
mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4712
6.4.2008 19:28:40   
julci
Viator kje so tisti časi,ko sem jaz mela cajt za branje,bom pol,kobomv penzijiuser posted image Vknjižnici je ni bilo stvari,ki je nisem prebrala že kot pubertetnica.Takrat sem na noč prebrala knjigo.Ful rada sem brala Victorio Holt,Konzalika,................detektivske,se avtorjev glih ne spomnem.Najbolj pa se mi je vtisnila v spomin Miklova Zala,da o knjigi pisateljice Woodweisse-Zimska vrtnica ,ter Plamen in cvet -ne govorim.user posted image user posted image

(odgovor članu viator)
Neposredna povezava do sporočila: 4713
6.4.2008 19:29:40   
julci
da mi od Julci mož ne bo več rabo pomagat bremzat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa fajn nakup želim

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4714
6.4.2008 19:52:50   
Laubica
IZVIRNO SPOROČILO: julci

da mi od Julci mož ne bo več rabo pomagat bremzat
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa fajn nakup želim
Ja upam da bo predvsem ugoden-ker tisto kar je meni všeč je DRAGOuser posted image user posted image user posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4715
6.4.2008 19:54:26   
Laubica
Jaz tudi fuuuullll rada berem kar požiram knjige samo zdaj od kar je Timon star 2m ni več časa prej sem pa non-stop,še v porodnišnici sem 2knjigi prebralauser posted image

mama laubica
pa dva mala laubičarja

(odgovor članu Laubica)
Neposredna povezava do sporočila: 4716
6.4.2008 19:56:31   
Anonimen
Duska - za tenis - kdo je zmagal .

Ni bilo tenisa.user posted image user posted image user posted image  So se moji trije spravili na kolesa in se šli vozit. Komaj čakam, da bo Matija dovolj velik, da ga dam v stolček in na kolo.

(odgovor članu viator)
  Neposredna povezava do sporočila: 4717
6.4.2008 20:53:55   
julci
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb

Ni bilo tenisa.user posted image user posted image user posted image  So se moji trije spravili na kolesa in se šli vozit. Komaj čakam, da bo Matija dovolj velik, da ga dam v stolček in na kolo.
pol pa niso bli nič kolektivni,če so te kr tk pustili z malim

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4718
6.4.2008 20:56:12   
Anonimen

Sem tri ure vozičkala in šla k staremu mostu na sladoled. Zdaj pa me tak bolijo noge, da mi bodo odpadle.

(odgovor članu julci)
  Neposredna povezava do sporočila: 4719
6.4.2008 21:24:30   
julci

Sem tri ure vozičkala in šla k staremu mostu na sladoled. Zdaj pa me tak bolijo noge, da mi bodo odpadle.
to ti pa čisto verjamem.Mi smo tud z sestrično in njenim malim šli na sladoleduser posted image kk je pasal.
Zalami pa zdaj spi že od po sedmih zvečer.user posted image je dopoldne samo 15 minut spala,potem pa je bla zunaj od pol 12,vmes na kosilo pa spet ven.Pa sem mislila da bo zaspala,paniblo kaj iz te računice.
MI JE PA ZUNAJ NA TRAVI NAREDLA DVA SAMOSTOJNA KORAKAuser posted image user posted image user posted image user posted image sva si jo z atom podajala po domače.user posted image tk da mislim da ne bo dolgo,ko bo shodila.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4720
6.4.2008 21:25:41   
hanna1
čeeer user posted image user posted image

Zala user posted image -veliko poljubčkov ti pošiljava s Hano,mamico bova malo požgečkali user posted image ,ko se oglasiva-mogoče že jutri,če bosta doma.

Se z Hano zahvaljujeva za vse lepe želje,smo takoooo fajn praznovali-smo imeli izlet in smo se kopali user posted image user posted image user posted image -en utrinek

user posted image

zmatrana user posted image

user posted image

a poznate ti dve punci user posted image user posted image

user posted image

prijazen pozdrav Lane user posted image

user posted image

nagradno vprašanje-katera je najbolj tečka na sliki user posted image

user posted image

Sploh si ne morete predstavljat v kakem lepem kraju živi makala--in kakšen razgled user posted image user posted image user posted image --smo se naklepetale in vesela sem ,da sem te spoznala in tvojo družinico....in ugotovila,da fuuuuul hitro voziš--smo kar frčali po tistih ovinkih za tabo user posted image user posted image user posted image user posted image

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4721
6.4.2008 21:33:15   
julci
Hana lepe slikceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se vidi da steuživali 100 na uro.Obez Makalo sta pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Maliki stapa itak najlepši in najbolj pridni pupi,odgovorna vprašanjeje pa ziher:mamiciuser posted image

(odgovor članu hanna1)
Neposredna povezava do sporočila: 4722
6.4.2008 21:39:39   
julci
Sem pozabla napisat-dopoldne bom doma-kdaj pa prideta

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4723
6.4.2008 21:44:10   
dašabina
Vse naj naj vsem ki praznujete - otročkom in mamicamuser posted image user posted image user posted image

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4724
6.4.2008 22:04:37   
hanna1
julciiiiii,ti ti porednica...a Zala pa že tako šibauser posted image user posted image user posted image ,sej ,me kak dan ni gor,mi pa že vse peš zbežijo,male prinčipeske user posted image user posted image user posted image -ja uživali pa smo...paše malo namakanja,čeprav...mene je en dan prej obiskala user posted image user posted image -benti,pa se nisem dala,smo pač štopfl uporabili,pa je kr šlo user posted image .dašabina,se nisem spomnila,bi se tud s tabo lahk dobile na kavici,a si ti to daleč od Šmarjeških toplic,tam smo namreč se kopali

...aja,jutri pa imava z Blažem ob 2 randi pri Porovi,tako da,......a popoldne te ni,...pa drugič taj.user posted image ......

ko si sam srečen,lahko osrečuješ tudi druge....
===========================================

(odgovor članu julci)
Neposredna povezava do sporočila: 4725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  187 188 [189] 190 191   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?