Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.4.2008 22:27:11
|
|
|
|
mateyka
|
aja, a je kera vidla te "kitajske" preklane hlače? baje so to tradicionalne baby hlače v ruralni kitajski men se zdi to tok nism vedla, da obstajajo
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.4.2008 22:48:47
|
|
|
|
julci
|
bogi kitajčki
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 5.4.2008 23:14:45
|
|
|
|
dašabina
|
Živjo punce evo mene še tu na računalniku namesto da bi šla spat. Je imela starejša hčerka fešto doma in je bilo super. Makala, kaj če se pa že poznava?? Upam, da se srečava. Lepo nočko, moram spat zaradi mleka...
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 7:49:49
|
|
|
|
viator
|
Dobro jutro, včeraj nisem prišla do računalnika - grrr. Tako da sem dolžna eno čestitko Hana in Zala in seveda obe mamici Hanna in Julci - vse NAJNAJ vsem skupaj. Mateyka - za zobke - pri nas še nič - pa bo Lara v petek 9 mesecev- hehe. Klobuček in ostalo seka!!!!! - za Nataško od Neli - da bi se čimprej pozdravila. - za Hano od Nataše! Makala, joj, te razumem - boga Lana - ampak glavno da je zdej OK. Dojenje - mi2 se še dojiva - se ji bom prilagajala - kolikor bo Lara hotela - seveda ne do 5 leta al pa do 10 kot je napisala Julci Zdej pa moram it....
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 8:38:50
|
|
|
|
mateyka
|
za Nataško od Neli + za Hano od Nataše
< Sporočilo je popravil mateyka -- 6.4.2008 8:39:11 >
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 10:27:52
|
|
|
|
lumpa6
|
iskrene čestitke vsem ki praznujete
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 10:32:49
|
|
|
|
julci
|
jutro taka lepasončna nedelja,bi jo človek kr ucvrl nekam ,pa je treba še perilo oprat pospravit,pa južno skuhat-pol pa jo ucvret Pri nas pri številu zob tud še ni spremembe,jo pa fejst matrajo.Ta teden morma še kri dat za kontrolo hemoglobina,če ne bova mogla po železove kapljice.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 12:45:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Mi bomo tudi ucvrli ven, samo kosilo še moramo pojest. verjetno bomo šli spet na tenis - družinske dvojice. Midve z Žano, proti atiju in Juretu. Vsi bolančki, za vas pa koš poljubčkov in
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 12:47:11
|
|
|
|
Anonimen
|
Julči, kakšne so železove kapljice? Midva sva dobila Legofer sirup, ki je nagravžen in se zelo mučiva z njim, da ga popije. Več gre ven kot not.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 18:41:37
|
|
|
|
julci
|
Duška železove kapljice se dobijo na recept v avstriji,ti sporočim če jih boma mogle piti.Kar mislim da jih boma doble,ker ji grejo zobki ven in ji je verjetno tud imunost padla. Čeprav upam da ne.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 18:47:01
|
|
|
|
viator
|
Čao punce, a ni bil danes krasen danes, čeprav je bila menda bolj kilava napoved. Tudi mi smo bili zunaj na sprehodu, prav toplo je že. Sploh ne vem, kako naj Laro oblečem . Na zdej pa še mal reda naredim po bajti, pa bo konec nedelje. Joj, kako ti vikendi nagravžno hitro minejo ....med tednom je pa stalno neka hajka. Duska - za tenis - kdo je zmagal . Zdejle se pa na cobiss priklopim, da vidim, katere knjige sploh imam doma - jutri pa v knjžnico - ni mi še uspelo do tja pridet. Si bom kak krimič sposodila - Henning Mankell - al kako je že ime temu Švedu ima ful dobre - inšpektor Wallander reši vse primere
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 19:15:57
|
|
|
|
Laubica
|
HELLOOOOO-mi smo pa bili v Avatriji v dinozaver parku-Tinej je bil fuuullll navdušen tak da smo preživeli lepo nedeljo-PA VOZIČEK sem prodalaaaaaa,tak da lahko zdaj marelo kupimo da mi od Julci mož ne bo več rabo pomagat bremzat
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 19:28:40
|
|
|
|
julci
|
Viator kje so tisti časi,ko sem jaz mela cajt za branje,bom pol,kobomv penziji Vknjižnici je ni bilo stvari,ki je nisem prebrala že kot pubertetnica.Takrat sem na noč prebrala knjigo.Ful rada sem brala Victorio Holt,Konzalika,................detektivske,se avtorjev glih ne spomnem.Najbolj pa se mi je vtisnila v spomin Miklova Zala,da o knjigi pisateljice Woodweisse-Zimska vrtnica ,ter Plamen in cvet -ne govorim.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 19:29:40
|
|
|
|
julci
|
da mi od Julci mož ne bo več rabo pomagat bremzat pa fajn nakup želim
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 19:52:50
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci da mi od Julci mož ne bo več rabo pomagat bremzat pa fajn nakup želim Ja upam da bo predvsem ugoden-ker tisto kar je meni všeč je DRAGO
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 19:54:26
|
|
|
|
Laubica
|
Jaz tudi fuuuullll rada berem kar požiram knjige samo zdaj od kar je Timon star 2m ni več časa prej sem pa non-stop,še v porodnišnici sem 2knjigi prebrala
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 19:56:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Duska - za tenis - kdo je zmagal . Ni bilo tenisa. So se moji trije spravili na kolesa in se šli vozit. Komaj čakam, da bo Matija dovolj velik, da ga dam v stolček in na kolo.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 20:53:55
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Duska - za tenis - kdo je zmagal . Ni bilo tenisa. So se moji trije spravili na kolesa in se šli vozit. Komaj čakam, da bo Matija dovolj velik, da ga dam v stolček in na kolo. pol pa niso bli nič kolektivni,če so te kr tk pustili z malim
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 20:56:12
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Duska - za tenis - kdo je zmagal . Ni bilo tenisa. So se moji trije spravili na kolesa in se šli vozit. Komaj čakam, da bo Matija dovolj velik, da ga dam v stolček in na kolo. pol pa niso bli nič kolektivni,če so te kr tk pustili z malim Sem tri ure vozičkala in šla k staremu mostu na sladoled. Zdaj pa me tak bolijo noge, da mi bodo odpadle.
|
|
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 21:24:30
|
|
|
|
julci
|
IZVIRNO SPOROČILO: duskamb IZVIRNO SPOROČILO: julci IZVIRNO SPOROČILO: duskamb Duska - za tenis - kdo je zmagal . Ni bilo tenisa. So se moji trije spravili na kolesa in se šli vozit. Komaj čakam, da bo Matija dovolj velik, da ga dam v stolček in na kolo. pol pa niso bli nič kolektivni,če so te kr tk pustili z malim Sem tri ure vozičkala in šla k staremu mostu na sladoled. Zdaj pa me tak bolijo noge, da mi bodo odpadle. to ti pa čisto verjamem.Mi smo tud z sestrično in njenim malim šli na sladoled kk je pasal. Zalami pa zdaj spi že od po sedmih zvečer. je dopoldne samo 15 minut spala,potem pa je bla zunaj od pol 12,vmes na kosilo pa spet ven.Pa sem mislila da bo zaspala,paniblo kaj iz te računice. MI JE PA ZUNAJ NA TRAVI NAREDLA DVA SAMOSTOJNA KORAKA sva si jo z atom podajala po domače. tk da mislim da ne bo dolgo,ko bo shodila.
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 21:25:41
|
|
|
|
hanna1
|
čeeer Zala -veliko poljubčkov ti pošiljava s Hano,mamico bova malo požgečkali ,ko se oglasiva-mogoče že jutri,če bosta doma. Se z Hano zahvaljujeva za vse lepe želje,smo takoooo fajn praznovali-smo imeli izlet in smo se kopali -en utrinek zmatrana a poznate ti dve punci prijazen pozdrav Lane nagradno vprašanje-katera je najbolj tečka na sliki Sploh si ne morete predstavljat v kakem lepem kraju živi makala--in kakšen razgled --smo se naklepetale in vesela sem ,da sem te spoznala in tvojo družinico....in ugotovila,da fuuuuul hitro voziš--smo kar frčali po tistih ovinkih za tabo
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 21:33:15
|
|
|
|
julci
|
Hana lepe slikce se vidi da steuživali 100 na uro.Obez Makalo sta pa Maliki stapa itak najlepši in najbolj pridni pupi,odgovorna vprašanjeje pa ziher:mamici
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 21:39:39
|
|
|
|
julci
|
Sem pozabla napisat-dopoldne bom doma-kdaj pa prideta
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 21:44:10
|
|
|
|
dašabina
|
Vse naj naj vsem ki praznujete - otročkom in mamicam
|
|
RE: Mamice po 35 letu -2.del 6.4.2008 22:04:37
|
|
|
|
hanna1
|
julciiiiii,ti ti porednica...a Zala pa že tako šiba ,sej ,me kak dan ni gor,mi pa že vse peš zbežijo,male prinčipeske -ja uživali pa smo...paše malo namakanja,čeprav...mene je en dan prej obiskala -benti,pa se nisem dala,smo pač štopfl uporabili,pa je kr šlo .dašabina,se nisem spomnila,bi se tud s tabo lahk dobile na kavici,a si ti to daleč od Šmarjeških toplic,tam smo namreč se kopali ...aja,jutri pa imava z Blažem ob 2 randi pri Porovi,tako da,......a popoldne te ni,...pa drugič taj. ......
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?