|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
6.4.2008 22:02:12   
Freycha
kaj je že to?user posted image

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3826
6.4.2008 22:02:46   
yudit
Dobr večer Julijke, nekam slabo polnite straniuser posted image , se vidi da malčki se že plazijo in vam cajta zmanjkauser posted image ....Moja je že vpojstli spi, moj dela jaz pospravljamuser posted image jutr imam zobozdravnika groza al mora se kaj se mora....Dita za žagice superuser posted image user posted image user posted image Baja - jaz sem naredila ribo da sem jo mal posolil mal namazala z olivinimoljem in dala pečt v pečico. Že mala se oglaša se je zbudila gremuser posted image user posted image user posted image vas pol mal pridem prebrat

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3827
6.4.2008 22:16:06   
Freycha
Zdej pa babe malo resnosti:

Piknik, ki bo 25.5. se hitro bliža. Ker bom mogla počasi sporočiti in se dogovoriti za hrano in pijačo, se boste morale zjasniti kaj jeste in kaj ne. V prihodnjih dneh bom preko ZS-jev in sms-ov pobarala še ostale neprijavljene, če pa se ve še s kom dobivate, ki se tu skoraj nič več ne javljajo oz. niso prijavljene vam bom pa hvaležna, če jih povprašate, če bi prišle. Vabljene so seveda vse julijke, ki so kdajkoli tu čvekale z nami. Madejka, si ti izpolnila svojo dolžnost?

Torej, prijavljene so:

češnca

ajvy

sanek

rumba

baja

madejka

bojana2

tinispela

Afnica

majrim

ulla

julij

arijana

mateya

corfu

tašonka

šiškamiška

Tejči77

anja7

Prijave pobiram do dneva, ko grem (oz. greva s Sanekovo) tja in se zmenimo podrobnosti (prijavljate osebe - koliko odraslih in koliko otrok).

Kar se hrane in pijače tiče je sedaj dogovorjeno tako (to je seveda še zelo okvirno): peklo se bo na žaru (torej kaki čevapi, ražnjiči... (predlogi prosim), zagotovo bo tudi kaka zelenjava, pijača bo kar po naročilu, ker je to itak lokal. Zaenkrat smo domenjeni, da se bo hrana in pijača plačevala kar po osebah (podrobnosti se bomo še dogovorili - malo predlogov prosim).

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3828
6.4.2008 22:49:00   
pupi
Jaz spet brzinskauser posted image .

Pri nas nič novega, za vas vse pa user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za bolančke(tudi sorodnike), zobeke, kilograme (user posted image ),...

Me pa zanima, kaj zdaj še vedno velja, da lahko grejo na piknik user posted image  tudiuser posted image  Pa kaka je že cenauser posted image  Komu je treba nakazatuser posted image  user posted image user posted image No ker očitno ne bom operirana, no nočem bit pred septembrom in bi se prijavla na piknik!!!!!!!! Mamo pa en dan prej krst, to pa bo naporen vikenduser posted image user posted image !!

Kaj je zdaj s kofetkanjem ta teden, aja je grdo vreme, cel teden, ne? Saj pa lahko Europark napademouser posted image

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3829
6.4.2008 22:53:20   
madejka
Anja7 tu se pa ne pustim motit user posted image

Freycha a misliš, če sem vprašala zvesto? Jo bom še spomnila, ampak načeloma se še ni odločilauser posted image
Meni je prav glede ražnjičev in čevapov, jem itak vseuser posted image

Pupi tooooo!user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu pupi)
Neposredna povezava do sporočila: 3830
6.4.2008 22:53:50   
madejka
Rumba a ti maš pa med tem čas na RR gledat?user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3831
6.4.2008 23:23:04   
Kristina_1
Freycha jaz bi se tud javla za piknik. Pridemo vsi 4-je user posted image , če nam bo zdravje služlo. Torej 2 odrasla in 2 otroka.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3832
6.4.2008 23:33:47   
Freycha
joj pupi, tebe bi mogli enkrat po riti user posted image

cene še ni, ker je treba najprej določiti hrano. user posted image  so več kot zaželjeni, da nam pazijo malčke medtem, ko bomo me čvekale user posted image user posted image user posted image  Torej prijavim vse tri?

Kristina_1 dodana na seznam user posted image user posted image user posted image  kaj pa jeste oz. česa ne jeste? kake posebnosti?

pridna Madejka user posted image user posted image  no, povej ji, da je vljudno vabljenauser posted image

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3833
7.4.2008 8:24:31   
Kristina_1
Freycha jaz jem vse razen svinjine, ostali pa niso nič zbirčni. Najraje pa mamo ribe, pa čevapčiče.

Drgač smo meli pa pestro noč. Ob 2h je začela tečkat in se je ful drla, ni pomagala joška, niti nošenje, božanje, skratka nič. Vročino ma že od včerej popoldne, pitnoče nič, razen pr kosilu, drgač je sam joška aktualna user posted image . Ob 7h smo 'ustale', k sem tamalga spedenala za v vrtec zdej pa kaže da bo zaspala, upam da bo res in jaz grem tud mal začorit.

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3834
7.4.2008 8:28:25   
Ajvy
Jutro......ena user posted image  za vse.....mi smo v redu...tlae druga žagica nam malo nagaja,ampak že bo.....

Freycha mi jemo vse.....

Pupi...sem vesela, da tudi ti pridešuser posted image

Kristina...seveda ,da nam bo zdravje služl tisti dan...za naslednjega pa je že vprašanjeuser posted image user posted image user posted image za vašo prijavo

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3835
7.4.2008 8:34:14   
SANEK1
Dobro jutro...

Jaz sem tudi že auf od 6...sem že oddala vlogo za vrtecuser posted image
So me že za dobro jutro nadrli, češ kaj hodim tak zgodaj, saj sem vendarle doma in nimam cel dan kaj za početuser posted image user posted image user posted image

V lepi luči so se izkazali...user posted image

Trenutno sem zelo živčna, prej je klicala mama in je rekla da je končno napočil dan D-operacija. Boga reva, tak dolgo je čakala na ta dan, zdaj pa ko je napočil, pa jo nas je vse strahuser posted image user posted image user posted image

Držite pesti...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 3836
7.4.2008 8:40:07   
tinispela
Ojla! Me se gremo tud danes vpisat, ampak se ne upam it z no ven, ker bo ravnokar začelo deževati! Sanek1 si še kaj drugega rabli kot pa prijavnico?

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3837
7.4.2008 8:40:32   
Ajvy
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  sanek za tvojo mamico

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3838
7.4.2008 8:59:27   
Anonimen
ajvy tenks za kavicouser posted image paše...

sanek sej bo vse ok, boš vidlauser posted image a u vrtcu so te nadrliuser posted image ja svašta no.....mi mamo pa maja vpis, tko so mi rekli, pa da mam mesto zagarantirano tuduser posted image

joj, sm se spomnla dons, da mamo v maju planiran en vikend na Mežakli, upam da se ne bo to s piknokom pokrivalouser posted image zaenkrat je rečeno en vikend prej, samo se niso še vsi zjasnili, če je ok, tko da upam da se ne bo kej prestavljalouser posted image

sem dala uli ono žogico k ma žepke, pol pa one male medvedke notriuser posted image se ji meša tamle, čist je divja, pa bohnedaj da ji probam vzet, se kr trese pa ful se razburjauser posted image sem mislila da ji še nebo zanimivo, samo je kr zapopadla....bo zgleda treba še kako tako igračo nabavit, da se kej zlaga pa sestavlja skupuser posted image no, one lončke sicer ma, k jih zložiš, sam se jih bojiuser posted image zato k tok visoko pride pol al kaj....

(odgovor članu Ajvy)
  Neposredna povezava do sporočila: 3839
7.4.2008 9:12:50   
corfu
Ulla, jaz mislim, da se lončkov ustraši, ker zaropotauser posted image   ja pa za porivalčka si spraševala, tomy-a preriva, jauser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3840
7.4.2008 9:18:09   
Anonimen
ma ne, če ji postavim stolp iz lončkov, začne kr stran gledat, pa kr gre....če se pa ne more umaknt, se pa dret začneuser posted image
aha, no mi tud mamo tega, sam k še ni poštudirala kak se prestopi, jo zmeri na nos vrže, k se ji odpeljeuser posted image no, zdej k ma pršravfane kolese, je okuser posted image

(odgovor članu corfu)
  Neposredna povezava do sporočila: 3841
7.4.2008 9:20:32   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela

Ojla! Me se gremo tud danes vpisat, ampak se ne upam it z no ven, ker bo ravnokar začelo deževati! Sanek1 si še kaj drugega rabli kot pa prijavnico?

Tini, prijavnico dobiš tam, rabiš pa EMŠO za vse 3 in vajino DAVČNO ŠT. .
No tak je blo pri nas.

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3842
7.4.2008 9:24:14   
corfu
To je pa naša babncauser posted image

user posted image

user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3843
7.4.2008 9:26:48   
corfu
Ups...se opravičujem za velikost user posted image .

Midva sva se odločila za nahrbtnik in sicer Deuter kid II, je kr drag, ampak naj bo...zdej gre, pa na kafe...mam še kar ta teden Aljaža doma, da bo mogoče bolj zihr...kaouser posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3844
7.4.2008 9:36:05   
Freycha
dobro jutro!

Nočka ok (nisem bila dežurnauser posted image  pa tudi sicer ok), samo z glavobolom sem se zbudila user posted image  joj, če česa ne maram, ne maram glavobola user posted image user posted image  pa sinuse imam nekaj zabasane..... no, sam upam, da ne zbolim....

SANEKOVA držim pestke za tvojo mamo..... pa kaj sporoči, kako je šla operacijauser posted image

corfu kak je cortkana user posted image  pa kak ji lepo teče iz nosa user posted image

ulla kako žogico? Dita je tudi na žoge čisto nora, pa bi ji bila mogoče ta všeč

ravno za te porivače sem hotela vprašat. A so stabilni? Ker se mi zdi, da zna otrok full na surlo telebnit, če je porivač hitrejši od otroka?!

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 3845
7.4.2008 9:40:24   
Ajvy
Corfu...iiiiiiiiiiiiiiiii,kako luštkana pupa....lahko bi jo mal večkrat pokazala!!!!

Freycha..mi ga imamo od Fisher Price-a , pa je zaadnjič mirno prehodila celo stanovanje..potem se je pa lepo na rit usedla...samo res je, da je kar malo nevaren...zato ga mamo mi na puzzlih, da če rukne, da ma mau ublažen padec...

(odgovor članu Freycha)
Neposredna povezava do sporočila: 3846
7.4.2008 9:45:25   
Anonimen
uuu kaka babika je že mancauser posted image user posted image

freycha
zraven enga telegrama sem dobila tako pisano žogico, k ma 4 žepke ( edn na ježka, na fršlus, na gumb in za zavezat), notri se pa skrivajo take male živalce ( medo, pujs, zajc pa še neki), k se jih da na prst nataknt, ko lutkiceuser posted image ful luštno...

ta poganjalec je kr opasn, jauser posted image zato sma ji pa kolese pršravfala, da zdej nikamo ne gre, k prej se je pa kr odpeljav, takoj ko je vstala ob njemuser posted image

(odgovor članu Freycha)
  Neposredna povezava do sporočila: 3847
7.4.2008 9:57:38   
madejka
Jutro!
Nočka odlična! user posted image Zgleda je res zobek kriv za prejšnje nočiuser posted image

Sanek držimo pesti!user posted image user posted image user posted image

Corfu iiiii kaki cuker! Ja, kar večkrat nam jo pokažiuser posted image

Nak, zdaj sem se pa skoz z jutranjo zadavlauser posted image Štor babji...user posted image

Freycha user posted image da ne zboliš!
Eno vprašanje: kaj bojo pa malčki palčki jedli na pikniku? Jaz mu še glih ne bi dala čevapov al pa začinjenih ražnjičevuser posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3848
7.4.2008 10:00:45   
rumba
Nam je v RA rekla za porivače, da se ga mora otrok najprej naučiti obračati levo desno, torej ga zablokiraš, da ne gre nepraj, šele nato pa je varen za potiskanje. No, mi ga še izgleda dolgo ne bomo rabili, saj se še vedno niti pod razno ne upre na nogice, sem pa tak sistem prakticirala pri Hani, ki je bila ultra štorasta, pa se ga je kar lepo naučila voziti.user posted image
corfu, kako je Manca lepa!!! Srček mali!
sanek, user posted image user posted image user posted image user posted image  za mamo!
Mi smo pa ta teden oddali Hano k moji mami, Aneja pa k tašči, mi gremo pa v lov na kuhinje. Pa še za kredit se menit, pa še jutri uradno prodamo stanovanje in dobimo aro.user posted image  Bo kar pester teden, ja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3849
7.4.2008 10:02:57   
madejka
Rumba uuu ste prodaliuser posted image user posted image user posted image Ena velika skrb manj, ne?

soooonček je, soooonček

(odgovor članu rumba)
Neposredna povezava do sporočila: 3850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  152 153 [154] 155 156   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?