Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 6.4.2008 22:02:12
|
|
|
|
Freycha
|
kaj je že to?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 6.4.2008 22:02:46
|
|
|
|
yudit
|
Dobr večer Julijke, nekam slabo polnite strani , se vidi da malčki se že plazijo in vam cajta zmanjka ....Moja je že vpojstli spi, moj dela jaz pospravljam jutr imam zobozdravnika groza al mora se kaj se mora....Dita za žagice super Baja - jaz sem naredila ribo da sem jo mal posolil mal namazala z olivinimoljem in dala pečt v pečico. Že mala se oglaša se je zbudila grem vas pol mal pridem prebrat
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 6.4.2008 22:16:06
|
|
|
|
Freycha
|
Zdej pa babe malo resnosti: Piknik, ki bo 25.5. se hitro bliža. Ker bom mogla počasi sporočiti in se dogovoriti za hrano in pijačo, se boste morale zjasniti kaj jeste in kaj ne. V prihodnjih dneh bom preko ZS-jev in sms-ov pobarala še ostale neprijavljene, če pa se ve še s kom dobivate, ki se tu skoraj nič več ne javljajo oz. niso prijavljene vam bom pa hvaležna, če jih povprašate, če bi prišle. Vabljene so seveda vse julijke, ki so kdajkoli tu čvekale z nami. Madejka, si ti izpolnila svojo dolžnost? Torej, prijavljene so: češnca ajvy sanek rumba baja madejka bojana2 tinispela Afnica majrim ulla julij arijana mateya corfu tašonka šiškamiška Tejči77 anja7 Prijave pobiram do dneva, ko grem (oz. greva s Sanekovo) tja in se zmenimo podrobnosti (prijavljate osebe - koliko odraslih in koliko otrok). Kar se hrane in pijače tiče je sedaj dogovorjeno tako (to je seveda še zelo okvirno): peklo se bo na žaru (torej kaki čevapi, ražnjiči... (predlogi prosim), zagotovo bo tudi kaka zelenjava, pijača bo kar po naročilu, ker je to itak lokal. Zaenkrat smo domenjeni, da se bo hrana in pijača plačevala kar po osebah (podrobnosti se bomo še dogovorili - malo predlogov prosim).
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 6.4.2008 22:49:00
|
|
|
|
pupi
|
Jaz spet brzinska . Pri nas nič novega, za vas vse pa za bolančke(tudi sorodnike), zobeke, kilograme ( ),... Me pa zanima, kaj zdaj še vedno velja, da lahko grejo na piknik tudi Pa kaka je že cena Komu je treba nakazat No ker očitno ne bom operirana, no nočem bit pred septembrom in bi se prijavla na piknik!!!!!!!! Mamo pa en dan prej krst, to pa bo naporen vikend !! Kaj je zdaj s kofetkanjem ta teden, aja je grdo vreme, cel teden, ne? Saj pa lahko Europark napademo
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 6.4.2008 22:53:20
|
|
|
|
madejka
|
Anja7 tu se pa ne pustim motit Freycha a misliš, če sem vprašala zvesto? Jo bom še spomnila, ampak načeloma se še ni odločila Meni je prav glede ražnjičev in čevapov, jem itak vse Pupi tooooo!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 6.4.2008 22:53:50
|
|
|
|
madejka
|
Rumba a ti maš pa med tem čas na RR gledat?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 6.4.2008 23:23:04
|
|
|
|
Kristina_1
|
Freycha jaz bi se tud javla za piknik. Pridemo vsi 4-je , če nam bo zdravje služlo. Torej 2 odrasla in 2 otroka.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 6.4.2008 23:33:47
|
|
|
|
Freycha
|
joj pupi, tebe bi mogli enkrat po riti cene še ni, ker je treba najprej določiti hrano. so več kot zaželjeni, da nam pazijo malčke medtem, ko bomo me čvekale Torej prijavim vse tri? Kristina_1 dodana na seznam kaj pa jeste oz. česa ne jeste? kake posebnosti? pridna Madejka no, povej ji, da je vljudno vabljena
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 8:24:31
|
|
|
|
Kristina_1
|
Freycha jaz jem vse razen svinjine, ostali pa niso nič zbirčni. Najraje pa mamo ribe, pa čevapčiče. Drgač smo meli pa pestro noč. Ob 2h je začela tečkat in se je ful drla, ni pomagala joška, niti nošenje, božanje, skratka nič. Vročino ma že od včerej popoldne, pitnoče nič, razen pr kosilu, drgač je sam joška aktualna . Ob 7h smo 'ustale', k sem tamalga spedenala za v vrtec zdej pa kaže da bo zaspala, upam da bo res in jaz grem tud mal začorit.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 8:28:25
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro......ena za vse.....mi smo v redu...tlae druga žagica nam malo nagaja,ampak že bo..... Freycha mi jemo vse..... Pupi...sem vesela, da tudi ti prideš Kristina...seveda ,da nam bo zdravje služl tisti dan...za naslednjega pa je že vprašanje za vašo prijavo
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 8:34:14
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro... Jaz sem tudi že auf od 6...sem že oddala vlogo za vrtec So me že za dobro jutro nadrli, češ kaj hodim tak zgodaj, saj sem vendarle doma in nimam cel dan kaj za počet V lepi luči so se izkazali... Trenutno sem zelo živčna, prej je klicala mama in je rekla da je končno napočil dan D-operacija. Boga reva, tak dolgo je čakala na ta dan, zdaj pa ko je napočil, pa jo nas je vse strah Držite pesti...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 8:40:07
|
|
|
|
tinispela
|
Ojla! Me se gremo tud danes vpisat, ampak se ne upam it z no ven, ker bo ravnokar začelo deževati! Sanek1 si še kaj drugega rabli kot pa prijavnico?
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 8:40:32
|
|
|
|
Ajvy
|
sanek za tvojo mamico
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 8:59:27
|
|
|
|
Anonimen
|
ajvy tenks za kavico paše... sanek sej bo vse ok, boš vidla a u vrtcu so te nadrli ja svašta no.....mi mamo pa maja vpis, tko so mi rekli, pa da mam mesto zagarantirano tud joj, sm se spomnla dons, da mamo v maju planiran en vikend na Mežakli, upam da se ne bo to s piknokom pokrivalo zaenkrat je rečeno en vikend prej, samo se niso še vsi zjasnili, če je ok, tko da upam da se ne bo kej prestavljalo sem dala uli ono žogico k ma žepke, pol pa one male medvedke notri se ji meša tamle, čist je divja, pa bohnedaj da ji probam vzet, se kr trese pa ful se razburja sem mislila da ji še nebo zanimivo, samo je kr zapopadla....bo zgleda treba še kako tako igračo nabavit, da se kej zlaga pa sestavlja skup no, one lončke sicer ma, k jih zložiš, sam se jih boji zato k tok visoko pride pol al kaj....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 9:12:50
|
|
|
|
corfu
|
Ulla, jaz mislim, da se lončkov ustraši, ker zaropota ja pa za porivalčka si spraševala, tomy-a preriva, ja
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 9:18:09
|
|
|
|
Anonimen
|
ma ne, če ji postavim stolp iz lončkov, začne kr stran gledat, pa kr gre....če se pa ne more umaknt, se pa dret začne aha, no mi tud mamo tega, sam k še ni poštudirala kak se prestopi, jo zmeri na nos vrže, k se ji odpelje no, zdej k ma pršravfane kolese, je ok
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 9:20:32
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinispela Ojla! Me se gremo tud danes vpisat, ampak se ne upam it z no ven, ker bo ravnokar začelo deževati! Sanek1 si še kaj drugega rabli kot pa prijavnico? Tini, prijavnico dobiš tam, rabiš pa EMŠO za vse 3 in vajino DAVČNO ŠT. . No tak je blo pri nas.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 9:24:14
|
|
|
|
corfu
|
To je pa naša babnca
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 9:26:48
|
|
|
|
corfu
|
Ups...se opravičujem za velikost . Midva sva se odločila za nahrbtnik in sicer Deuter kid II, je kr drag, ampak naj bo...zdej gre, pa na kafe...mam še kar ta teden Aljaža doma, da bo mogoče bolj zihr...kao
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 9:36:05
|
|
|
|
Freycha
|
dobro jutro! Nočka ok (nisem bila dežurna pa tudi sicer ok), samo z glavobolom sem se zbudila joj, če česa ne maram, ne maram glavobola pa sinuse imam nekaj zabasane..... no, sam upam, da ne zbolim.... SANEKOVA držim pestke za tvojo mamo..... pa kaj sporoči, kako je šla operacija corfu kak je cortkana pa kak ji lepo teče iz nosa ulla kako žogico? Dita je tudi na žoge čisto nora, pa bi ji bila mogoče ta všeč ravno za te porivače sem hotela vprašat. A so stabilni? Ker se mi zdi, da zna otrok full na surlo telebnit, če je porivač hitrejši od otroka?!
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 9:40:24
|
|
|
|
Ajvy
|
Corfu...iiiiiiiiiiiiiiiii,kako luštkana pupa....lahko bi jo mal večkrat pokazala!!!! Freycha..mi ga imamo od Fisher Price-a , pa je zaadnjič mirno prehodila celo stanovanje..potem se je pa lepo na rit usedla...samo res je, da je kar malo nevaren...zato ga mamo mi na puzzlih, da če rukne, da ma mau ublažen padec...
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 9:45:25
|
|
|
|
Anonimen
|
uuu kaka babika je že manca freycha zraven enga telegrama sem dobila tako pisano žogico, k ma 4 žepke ( edn na ježka, na fršlus, na gumb in za zavezat), notri se pa skrivajo take male živalce ( medo, pujs, zajc pa še neki), k se jih da na prst nataknt, ko lutkice ful luštno... ta poganjalec je kr opasn, ja zato sma ji pa kolese pršravfala, da zdej nikamo ne gre, k prej se je pa kr odpeljav, takoj ko je vstala ob njem
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 9:57:38
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Nočka odlična! Zgleda je res zobek kriv za prejšnje noči Sanek držimo pesti! Corfu iiiii kaki cuker! Ja, kar večkrat nam jo pokaži Nak, zdaj sem se pa skoz z jutranjo zadavla Štor babji... Freycha da ne zboliš! Eno vprašanje: kaj bojo pa malčki palčki jedli na pikniku? Jaz mu še glih ne bi dala čevapov al pa začinjenih ražnjičev
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 10:00:45
|
|
|
|
rumba
|
Nam je v RA rekla za porivače, da se ga mora otrok najprej naučiti obračati levo desno, torej ga zablokiraš, da ne gre nepraj, šele nato pa je varen za potiskanje. No, mi ga še izgleda dolgo ne bomo rabili, saj se še vedno niti pod razno ne upre na nogice, sem pa tak sistem prakticirala pri Hani, ki je bila ultra štorasta, pa se ga je kar lepo naučila voziti. corfu, kako je Manca lepa!!! Srček mali! sanek, za mamo! Mi smo pa ta teden oddali Hano k moji mami, Aneja pa k tašči, mi gremo pa v lov na kuhinje. Pa še za kredit se menit, pa še jutri uradno prodamo stanovanje in dobimo aro. Bo kar pester teden, ja.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 7.4.2008 10:02:57
|
|
|
|
madejka
|
Rumba uuu ste prodali Ena velika skrb manj, ne?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?