Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.4.2008 23:11:55
|
|
|
|
tinispela
|
lahko noč
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 4.4.2008 23:13:09
|
|
|
|
madejka
|
Ja babike pol pa lahko noč no. Grem še pesem tedna dat na blog pa grem!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 1:08:31
|
|
|
|
Kristina_1
|
Men je P. rekla da lahko mleko uno za prehat uporabljam pri pripravi hrane po 6. mescu, alpsko pa nikakor. Jaz rajš mal juhce al pa kislo smetano al pa maslo uporabim. Keksolino pa podobno pa rajš kr kupim un k sam z vodo zmešaš pa je že AM not, sam mala noče jest nič mlečnega, razen sira, ki ga obožuje. Frughcwere mi pa glih ene pol tamale poje, pa šeto ji gre teško po grlu, pol pa zapre usta in ni šans da ji še daš Pomaranče ji jaz dajem, pa je o.k., ribo pa semi zdi da lahko po 10. mescu, vsaj zdi se mi , makarone je že od 6. mesca, meso ji natrgam na male koščke. Majrim in Mateyka VSE NAJBOLJŠE z zamudo ! Lan . Jaz sem tud na dieti od pondelka pa mam že -3,5 kg. jaz. Še 1 kg pa bom na istem kot k sem zanosila. Pol pa še 5 pa bom na idealni.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 8:21:58
|
|
|
|
Češnca
|
Jutro. Men bo glavo razneslo... raziskujemo dalje; ugotovitve so sledeče: na seznamu, ki so ga poslali iz Amerike so eni čeveljčki obkroženi in po najinih ugotovitvah so ti ti, ki manjkajo. Možno torej, da jih sploh niso poslali! Jim bom poslala mail. Moj je pa sanjal, da so se našli na Hrvaškem. Kristina za izgubo kg!
< Sporočilo je popravil Češnca -- 5.4.2008 8:22:48 >
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 9:35:30
|
|
|
|
yudit
|
Dobro jutro mi smo pokonci smo spale do 9 kar je super zame..... Vidim da je sonček zunaj tak da se boma počasi spokale ven. Jaz sem tud na dieti, tak da nevem sploh če je šlo kaj dol, se bom tehtala v torek tak da bomo vidli kolk je šlo.....
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 9:41:58
|
|
|
|
yudit
|
Zdaj pa šibam kavico do konca spit, pa mali za jest dat pol pa ven.....Lep dan želim pa adijo...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 10:06:15
|
|
|
|
SANEK1
|
Dobro jutro babike...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 10:33:28
|
|
|
|
madejka
|
Sanek jutro! Kaj je pa tebi tak smešno? Kristina woow, kaj pa delaš to zaeno dieto? za kilogramčke -!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 10:46:27
|
|
|
|
madejka
|
Sem misla še včeraj full stvari komentirat pa me je Rumba čisto zavedla Češnca Pedipedi pa se bojo tud našli! Sem dobla že dosti ZS s podatki. Jutri bom objavila. Sem pa FUUUUUL vesela tistih, ki se ne javoljajo pa so mi poslale! HVALA VSEM ZA POSLANO!!! Katere pa še zamujate pa napisat!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 10:54:53
|
|
|
|
rumba
|
A tako madejka, zdaj sem pa jaz kriva..... Se ne pogovarjam več s teboj. .............. manj pa tudi ne. Aja, še od mene dobro jutro! Šibam zdaj ven z Anejem. Greva na tržnico po ribico.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 11:01:48
|
|
|
|
SANEK1
|
IZVIRNO SPOROČILO: madejka Sanek jutro! Kaj je pa tebi tak smešno? Kristina woow, kaj pa delaš to zaeno dieto? za kilogramčke -! vse...
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 12:02:34
|
|
|
|
madejka
|
Sanek nočka je bla odlična pa še možek je bil za ?
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 12:32:36
|
|
|
|
yudit
|
Mismo z sprehoda full lepo vreme sonček , sem se ustavila in kupila sveže ribe . Kupila sam eno orado da naredim in poskusim mali dati nevem kak bo ampak poskusila jo bom. Bom kar spekla v foliji z malo soli in ji ponudila če bo htela probat upam da bo vredi pa bom še jaz mal zraven jedla......
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 12:46:10
|
|
|
|
ELMA
|
yudit še jaz pridem na kosilo da bom pomagala Lei popapati ribico .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 15:21:18
|
|
|
|
yudit
|
Tolk da se oglasim in rečem da Leisploh ni bila ruba všeč , čist malo je probala in ni hotela več jest....Tak da sam na koncu pojedla njeno ribo pa še mojo zdaj mi je pa slabo pa še smrad po hiši ......Elma lahk bi komot prišla ...... No zdaj pa šibama spet ven dokler je še lepo vreme, pa še da mal odprem da se hiša zlufta full smrdi lp
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 16:28:03
|
|
|
|
Kristina_1
|
Madejka una dieta za 14 dni od Kliničnega centra. Z njo shujšaš 9kg. Enkrat par let nazaj sem jo že sprobala in sem šla res 9kg dol.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 17:10:43
|
|
|
|
kapica
|
Bravo za izgubljene kilogramcke . Mi smo tud ze bili zunaj, ceprav malo dezek pika, pa ni hudega. Vceraj bili na enem rojstnem dnevu, pupa je imela 3 leta. Ma koliko igrac ima, saj ne ve z cim naj se igra. Upam, da pri nas ne bo tako, to se mi zdi prav grdo no. Ne vem, sem bila kr sokirana .
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 17:14:14
|
|
|
|
madejka
|
Kristina jaz, pupi in češnca smo delale nedolgo nazaj to dieto. Pa Poldy mislim da tud. Jaz sem zgubla samo 3 kg Kak je tebi to ratalo? kapica ja majo res polne riti, samo kaj pa češ, ko dobi tolko igrač? Saj jaz mu menjavam malo, samo se v parih letih full nabere, sploh če maš več ko enga
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 18:25:06
|
|
|
|
anja7
|
Siskamiska; lahko pripelješ tvoja dva, ampak samo pod pogojem, da pol še jaz kdaj našga za ponoč. Ne bi blo slabo. Bi se vsaj kero noč spočili . Današnja noč ke bla pa sploh extra.Se je Tilen v sredo mal na plavanju prehladu in je danes ponoči dihal ko nilski konj. En kup ene sluzi v nosu. Posledično nisem mogla zaspat, ker me je skrbel, če bo ok in sem zaspala šele ob pol štirih zjutri. Sevede, se je do takrat Tiln ene 5x zbudu, pa previla sem ga ker je bil pokakan, pa 2x sem mu fiziološko nos čistla,... V glavnem ob pol štirih zjutri sem zaspala in se zbudla ob pol sedmih, pol pa še do sedmih potegnila, pol pa vstat. Danes sem pa taka, k da bi bla včer ful nažgana. Moj je bil danes v službi, zdej je šel pa na Jesenice hokej gledat in komi čakam, da tamalga skopam, pol pa spat. Kokr bomo sploh spal.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 18:33:13
|
|
|
|
madejka
|
Anja7 zate in Tilna! Ti pa kar lepo zaspi, saj zdaj se že zbudijo in fejst zbunijo, če jim kaj ne paše. Tak so meni rekli, ker je bil Maj zdaj tak fejst prehlajen. Tak da poznam to pucanje noska ponoči Dajta se čimprej pozdravit!
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 18:59:54
|
|
|
|
anja7
|
medejka hvala za lepe želje in pikepoke. Bom upoštevala tvoj nasvet danes in bom lepo zaspala. Verjetn se bo res zbunil in me zbudil, če mu kej ne bo pasal.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 20:44:29
|
|
|
|
Anonimen
|
čer vidim da se o dietah mente...ma jst še dojim in ne smem na dieto ( beri : lahko požerem vse, kar vidim ) mene skrbi kak bo, ko bom dojit enkrat nehala, pa če bo vnos tak ko je zdaj, me bo tak razpihnlo, da brezveze morm se mal v roke vzet, nkol nism kr tko neki žrla, zdej pa....no, vsaj telovadbe se kolktolk držim, to je neki, samo s hrano se še morm zment, pa bo....kil je pa tud nekje 4 al pa 5 viška.....pa itak tud vem, da joški bojo šli rit pa bohnedaj
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 20:58:39
|
|
|
|
Kristina_1
|
Madejka kolk pa maš preveč od idealne? Da nisi prej manj jedla kot z dieto . Jaz sem skoz neki jela kot Ulla, pa polno enih sladkih prčkarij , pa se takoj pozna k se je oreng zmanjšal vnos kalorij . Danes sem se tehtala in je že -4kg. jaz. Sem res zadovoljna. Joške so pa po končanem dojenju še majnše kot so ble preden zanosiš, vsaj pr večini žensk.
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 21:05:53
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1 Joške so pa po končanem dojenju še majnše kot so ble preden zanosiš, vsaj pr večini žensk. a nisi ti malo 1. april zamudila tole pa ne vem če možno ker da se mi bodo pa notri vdrle, pa ne verjamem
|
|
|
|
RE: Julijke2007 - 5.del 5.4.2008 21:12:40
|
|
|
|
Ajvy
|
Na hitro...imamo 2. žagico...jjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeee
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?