|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke2007 - 5.del
4.4.2008 23:11:55   
tinispela
lahko noč

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3776
4.4.2008 23:13:09   
madejka
Ja babike pol pa lahko noč no. Grem še pesem tedna dat na blog pa grem!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu tinispela)
Neposredna povezava do sporočila: 3777
5.4.2008 1:08:31   
Kristina_1
Men je P. rekla da lahko mleko uno za prehat uporabljam pri pripravi hrane po 6. mescu, alpsko pa nikakor. Jaz rajš mal juhce al pa kislo smetano al pa maslo uporabim.

Keksolino pa podobno pa rajš kr kupim un k sam z vodo zmešaš pa je že AM not, sam mala noče jest nič mlečnega, razen sira, ki ga obožuje. Frughcwere mi pa glih ene pol tamale poje, pa šeto ji gre teško po grlu, pol pa zapre usta in ni šans da ji še daš user posted image

Pomaranče ji jaz dajem, pa je o.k., ribo pa semi zdi da lahko po 10. mescu, vsaj zdi se mi user posted image , makarone je že od 6. mesca, meso ji natrgam na male koščke.

Majrim in Mateyka VSE NAJBOLJŠE z zamudo !

Lan .

Jaz sem tud na dieti od pondelka pa mam že -3,5 kg. user posted image jaz.
Še 1 kg pa bom na istem kot k sem zanosila. Pol pa še 5 pa bom na idealni.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3778
5.4.2008 8:21:58   
Češnca
Jutro. Men bo glavo razneslo... user posted image user posted image user posted image raziskujemo dalje; ugotovitve so sledeče:
na seznamu, ki so ga poslali iz Amerike so eni čeveljčki obkroženi in po najinih ugotovitvah so ti ti, ki manjkajo. Možno torej, da jih sploh niso poslali! user posted image  Jim bom poslala mail. Moj je pa sanjal, da so se našli na Hrvaškem. user posted image user posted image

Kristina user posted image user posted image user posted image  za izgubo kg!

< Sporočilo je popravil Češnca -- 5.4.2008 8:22:48 >

18. julij je prav poseben dan!

(odgovor članu Kristina_1)
Neposredna povezava do sporočila: 3779
5.4.2008 9:35:30   
yudit
Dobro jutro mi smo pokonci smo spale do 9user posted image user posted image user posted image user posted image kar je super zame..... Vidim da je sonček zunaj tak da se boma počasi spokale ven. Jaz sem tud na dieti, tak da nevem sploh če je šlo kaj dol, se bom tehtala v torek tak da bomo vidli kolk je šlo.....

(odgovor članu Češnca)
Neposredna povezava do sporočila: 3780
5.4.2008 9:41:58   
yudit
Zdaj pa šibam kavico do konca spit, pa mali za jest dat pol pa ven.....Lep dan želim pa adijo...user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3781
5.4.2008 10:06:15   
SANEK1
Dobro jutro babike...
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3782
5.4.2008 10:33:28   
madejka
Sanek jutro!
Kaj je pa tebi tak smešno?user posted image user posted image

Kristina woow, kaj pa delaš to zaeno dieto?
user posted image za kilogramčke -!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3783
5.4.2008 10:46:27   
madejka
Sem misla še včeraj full stvari komentirat pa me je Rumba čisto zavedlauser posted image user posted image user posted image

Češnca user posted image user posted image user posted image
Pedipedi pa se bojo tud našli!

Sem dobla že dosti ZS s podatki. user posted image user posted image user posted image Jutri bom objavila.
Sem pa FUUUUUL vesela tistih, ki se ne javoljajo pa so mi poslale!user posted image
HVALA VSEM ZA POSLANO!!!
Katere pa še zamujate pa user posted image napisat!user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3784
5.4.2008 10:54:53   
rumba
A tako madejka, zdaj sem pa jaz kriva.....user posted image  Se ne pogovarjam več s teboj.user posted image

.............. manj pa tudi ne.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, še od mene dobro jutro!
Šibam zdaj ven z Anejem. Greva na tržnico po ribico.user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3785
5.4.2008 11:01:48   
SANEK1
IZVIRNO SPOROČILO: madejka

Sanek jutro!
Kaj je pa tebi tak smešno?user posted image user posted image

Kristina woow, kaj pa delaš to zaeno dieto?
user posted image za kilogramčke -!

vse...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3786
5.4.2008 12:02:34   
madejka
Sanek nočka je bla odlična pa še možek je bil za user posted image ?user posted image user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu SANEK1)
Neposredna povezava do sporočila: 3787
5.4.2008 12:32:36   
yudit
Mismo z sprehoda full lepo vreme sončekuser posted image , sem se ustavila in kupila sveže ribeuser posted image . Kupila sam eno orado da  naredim in poskusim mali datiuser posted image nevem kak bo ampak  poskusila jo bom. Bom kar spekla v foliji z malo soli in ji ponudila če bo htela probatuser posted image upam da bo vredi pa bom še jaz mal zraven jedla......

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3788
5.4.2008 12:46:10   
ELMA
yudit še jaz pridem na kosilo da bom pomagala Lei popapati ribico user posted image  .

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3789
5.4.2008 15:21:18   
yudit
Tolk da se oglasim in rečem da Leisploh ni bila ruba všečuser posted image , čist malo je probala in ni hotela več jest....Tak da sam na koncu pojedla njeno ribo pa še mojouser posted image user posted image user posted image zdaj mi je pa slabouser posted image user posted image pa še smrad po hišiuser posted image user posted image ......Elma lahk bi komot prišlauser posted image ...... No zdaj pa šibama spet ven dokler je še lepo vreme, pa še da mal odprem da se hiša zluftauser posted image full smrdiuser posted image lp

(odgovor članu ELMA)
Neposredna povezava do sporočila: 3790
5.4.2008 16:28:03   
Kristina_1
Madejka una dieta za 14 dni od Kliničnega centra. Z njo shujšaš 9kg. Enkrat par let nazaj sem jo že sprobala in sem šla res 9kg dol.

(odgovor članu yudit)
Neposredna povezava do sporočila: 3791
5.4.2008 17:10:43   
kapica
Bravo za izgubljene kilogramckeuser posted image user posted image .

Mi smo tud ze bili zunaj, ceprav malo dezek pika, pa ni hudega. Vceraj bili na enem rojstnem dnevu, pupa je imela 3 leta. Ma koliko igrac ima, saj ne ve z cim naj se igra. Upam, da pri  nas ne bo tako, to se mi zdi prav grdo no. Ne vem, sem bila kr sokiranauser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

Neposredna povezava do sporočila: 3792
5.4.2008 17:14:14   
madejka
Kristina jaz, pupi in češnca smo delale nedolgo nazaj to dieto. Pa Poldy mislim da tud. Jaz sem zgubla samo 3 kguser posted image Kak je tebi to ratalo?

kapica ja majo res polne riti, samo kaj pa češ, ko dobi tolko igrač?
Saj jaz mu menjavam malo, samo se v parih letih full nabere, sploh če maš več ko enga user posted image user posted image

soooonček je, soooonček

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 3793
5.4.2008 18:25:06   
anja7
Siskamiska; lahko pripelješ tvoja dva, ampak samo pod pogojem, da pol še jaz kdaj našga za ponoč. Ne bi blo slabo. Bi se vsaj kero noč spočiliuser posted image .
Današnja noč ke bla pa sploh extra.Se je Tilen v sredo mal na plavanju prehladu in  je danes ponoči dihal ko nilski konj. En kup ene sluzi v nosu. Posledično nisem mogla zaspat, ker me je skrbel, če bo ok in sem zaspala šele ob pol štirih zjutri. Sevede, se je do takrat Tiln ene 5x zbudu, pa previla sem ga ker je bil pokakan, pa 2x sem mu fiziološko nos čistla,... V glavnem ob pol štirih zjutri sem zaspala in se zbudla ob pol sedmih, pol pa še do sedmih potegnila, pol pa vstat. Danes sem pa taka, k da bi bla včer ful nažgana. Moj je bil danes v službi, zdej je šel pa na Jesenice hokej gledat in komi čakam, da tamalga skopam, pol pa spat. Kokr bomo sploh spal.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3794
5.4.2008 18:33:13   
madejka
Anja7 user posted image user posted image user posted image zate in Tilna! Ti pa kar lepo zaspi, saj zdaj se že zbudijo in fejst zbunijo, če jim kaj ne paše. Tak so meni rekli, ker je bil Maj zdaj tak fejst prehlajen. Tak da poznam to pucanje noska ponočiuser posted image
Dajta se čimprej pozdravit!

soooonček je, soooonček

(odgovor članu anja7)
Neposredna povezava do sporočila: 3795
5.4.2008 18:59:54   
anja7
medejka hvala za lepe želje in pikepoke. Bom upoštevala tvoj nasvet danes in bom lepo zaspala. Verjetn se bo res zbunil in me zbudil, če mu kej ne bo pasal.

(odgovor članu madejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3796
5.4.2008 20:44:29   
Anonimen
čeruser posted image

vidim da se o dietah mente...ma jst še dojim in ne smem na dietouser posted image ( beri : lahko požerem vse, kar vidimuser posted image user posted image user posted image )
user posted image mene skrbi kak bo, ko bom dojit enkrat nehala, pa če bo vnos tak ko je zdaj, me bo tak razpihnlo, da brezvezeuser posted image morm se mal v roke vzet, nkol nism kr tko neki žrla, zdej pa....no, vsaj telovadbe se kolktolk držim, to je neki, samo s hrano se še morm zment, pa bo....kil je pa tud nekje 4 al pa 5 viška.....pa itak tud vem, da joški bojo šliuser posted image rit pa bohnedajuser posted image

(odgovor članu anja7)
  Neposredna povezava do sporočila: 3797
5.4.2008 20:58:39   
Kristina_1
Madejka kolk pa maš preveč od idealne?
Da nisi prej manj jedla kot z dieto user posted image user posted image user posted image .
Jaz sem skoz neki jela kot Ulla, pa polno enih sladkih prčkarij user posted image , pa se takoj pozna k se je oreng zmanjšal vnos kalorij user posted image .
Danes sem se tehtala in je že -4kg. user posted image jaz. Sem res zadovoljna.
Joške so pa po končanem dojenju še majnše kot so ble preden zanosiš, vsaj pr večini žensk.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3798
5.4.2008 21:05:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Kristina_1

Joške so pa po končanem dojenju še majnše kot so ble preden zanosiš, vsaj pr večini žensk.

user posted image a nisi ti malo 1. april zamudilauser posted image user posted image tole pa ne vem če možnouser posted image ker da se mi bodo pa notri vdrle, pa ne verjamemuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3799
5.4.2008 21:12:40   
Ajvy
Na hitro...imamo 2. žagico...jjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeuser posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  150 151 [152] 153 154   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?