Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:04:35
|
|
|
|
Oranža
|
<Jst pa počas prot 700 lezem IZVIRNO SPOROČILO: potepinka IZVIRNO SPOROČILO: Oranža A ve mene ignorirate al kva je zdej to Packe Gruška še ena za na tvoj seznam: zeznam frik - seznam frik (Barika) ku ku ku kuc nazaj
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:05:31
|
|
|
|
potepinka
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: gruška 1. jegrat - regrat (scuba) 2. advatar - avatar (debeluška) 3. modelatorji - moderatorji (potepinka) 4. skensal - skenslal (barika) 5. zeznam frik - seznam frik (barika) Tista, ki jih bo imela do novembra največ - časti pijačo sam če bom to jst, pridete ve v Celje, pa že skor 1 let nisem potepinke vidla...tak da bo to idealna priložnost Pa če nimam avta ko je moj z njim v službi
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:05:40
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: barika a ste opazle, 1x so skrolerji manjši, drugič pa večji.... Kdo? A je to tud kej za na kruh namazat? tist ob strani(na desni), ko klikneš, pa se lahko nižje dol na ekranu prestaviš..al kok bi ti to povedla ... a se nisi hvalila, da te tvoj kaj nauči .... to je vedno - ko je na eni strani napisan npr. samo en post, je skroler večji (daljši), ko pa je 10 postov napisanih je pa manjši ... ... ma si ti men ena programerka, ja
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:06:27
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: barika a ste opazle, 1x so skrolerji manjši, drugič pa večji.... Kdo? A je to tud kej za na kruh namazat? tist ob strani(na desni), ko klikneš, pa se lahko nižje dol na ekranu prestaviš..al kok bi ti to povedla Aja to pa vem kaj je.. pa tko povej a ne pr men je vedno enak sam , če primerjaš eno stran nazaj, pa še eno nazaj ni isti (vsaj pr men ne) joj, zdej ful pazim, da se ne zatipkam (pa mi ni težk pjače častit)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:06:30
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Jest grem pa zdaj spat, se moj nekaj oglaša , mogoče pa kaj booooo ,ve pa bodite pridne, pa čim manj načvekajte, le kdo vas bo bral
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:07:06
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Tannya sem pa vzela dons un "klun" proti soncu. je fajn veš WTF o čem ti to....mi bi tud vedli una velka grda črna strehca, k je k en klun ... pa na vse vozičke (skoraj ) paše... namest marele... Aja sej to imam pa tud jst
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:07:36
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: barika a ste opazle, 1x so skrolerji manjši, drugič pa večji.... Kdo? A je to tud kej za na kruh namazat? tist ob strani(na desni), ko klikneš, pa se lahko nižje dol na ekranu prestaviš..al kok bi ti to povedla ... a se nisi hvalila, da te tvoj kaj nauči .... to je vedno - ko je na eni strani napisan npr. samo en post, je skroler večji (daljši), ko pa je 10 postov napisanih je pa manjši ... ... ma si ti men ena programerka, ja ah dej a ressss....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:07:37
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: levčica IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Tannya sem pa vzela dons un "klun" proti soncu. je fajn veš Kje si ga pa dobila? Js sm pr nas v BC vpražala, pa ga nimajo. Kok pa stane? Trenutno je ful povpraševanja po tem Pepeniju. Jst sem prejšnji teden kupla zame in za sonchek v BTCju, na Rudniku jih ni blo več, v Šiški so jih še meli. Najbolš da pokličeš, da ti preverijo zalogo, pa si ga tam pol rezerviraš. Lahko ga pa tud v e-trgovini naročiš in ko bo na zalogi ti ga pošljejo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:07:41
|
|
|
|
sliva10
|
Debeluška lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:08:26
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: barika a ste opazle, 1x so skrolerji manjši, drugič pa večji.... Kdo? A je to tud kej za na kruh namazat? tist ob strani(na desni), ko klikneš, pa se lahko nižje dol na ekranu prestaviš..al kok bi ti to povedla ... a se nisi hvalila, da te tvoj kaj nauči .... to je vedno - ko je na eni strani napisan npr. samo en post, je skroler večji (daljši), ko pa je 10 postov napisanih je pa manjši ... ... ma si ti men ena programerka, ja ah dej a ressss.... nč se vas ne da nahecat...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:08:27
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca Veš, lahko kupiš tak plastičen nožek, ki je primeren za rezanje peciva v takih pekačih...od WMF-ja. ZAKAJ PA OD WMF-a, ČE PA LAHKO KUPI TAKO LOPATKO ZA TORTO REZAT OD TUPPERWARE
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:08:48
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: barika a ste opazle, 1x so skrolerji manjši, drugič pa večji.... Kdo? A je to tud kej za na kruh namazat? tist ob strani(na desni), ko klikneš, pa se lahko nižje dol na ekranu prestaviš..al kok bi ti to povedla ... a se nisi hvalila, da te tvoj kaj nauči .... to je vedno - ko je na eni strani napisan npr. samo en post, je skroler večji (daljši), ko pa je 10 postov napisanih je pa manjši ... ... ma si ti men ena programerka, ja ah dej a ressss....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:09:30
|
|
|
|
barika
|
barika, DEBELUŠKA30, manca, drobizek, velika britanija a jo vidite...pa nč ne pove, še pozdravi nas ne
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:09:57
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: manca Veš, lahko kupiš tak plastičen nožek, ki je primeren za rezanje peciva v takih pekačih...od WMF-ja. ZAKAJ PA OD WMF-a, ČE PA LAHKO KUPI TAKO LOPATKO ZA TORTO REZAT OD TUPPERWARE Naslednjič ga ji kar prinesi
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:10:23
|
|
|
|
potepinka
|
Debeluška-lahko noč Punce jaz tudi grem spat lepo se imejte nočko
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:10:44
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: manca IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, preliv je bil takooo tekoč. Kako ti uspe torto namazat? Sej nisi stepla smetane, ali pač? Eh, vaja dela mojstra. Bom mogla pa večkrat probat. Joj, kako nam bo hudo! Namazat? Saj nič ne namažeš .... Ko je pečena torta še v modelu jo samo preliješ s čokolado in pustiš, da se strdi .... (V MODELU!!!) Šele, ko jo ponudiš, jo daš iz modela ven... takrat je pa čokolada že čisto strjena .... A štekaš? Jst sm jo pa že včeri dala iz modela in danes mi ni bli jasno kako naj jo na vrhu namažem, ker je tako tekoče?! In je curljalo in kapljalo.... Ja kaj pa okoli torte, a ni bla nič namazana??? Se ne spomnim...sem jo pri tebi prehitro pojedla! Ker je čokolada tako tekoča, da curlja in kaplja, pricurlja tudi okoli torte ... Boš pa za drugič vedla ... OK. Vse jasno, sam še to mi razloži. Če jo ohladiš v modelu, kako jo pol iz modela prestaviš na pladenj??? Je pa takoooooo dobra!!!!!! Gruška, a si spregledala moj zadnji klic na pomoč??? Eh, kaj čmo, mam dve levi roki za take reči....se pa učim... GRUUUUUŠŠŠŠŠŠŠKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAA?????!!!!!?????? Earth calling! .... sorry, sem bla začasno suspendirana ... .... ma ne vem kakšen model imaš ... moj že ima spodnji del (pladenj) , pa samo "odprem" model in na tem pladnju narežem .... nič ne prestavljam nikamor ... razen na krožnike Ma meni ni nič več jasno. Jaz mam model , tisti iz teflona, ga odprem, gre rob stran, a pol pa naj torto kar na tistem dnu od pekača pustim? Pa saj tam se ne sme rezat? Kaj pa če bi jo dala rada ne en lep pladen za na mizo? Take torte res ne bi rada skrivala v kuhinji?! Veš, lahko kupiš tak plastičen nožek, ki je primeren za rezanje peciva v takih pekačih...od WMF-ja. svašta....bom šla pogledat, hvala manca.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:10:54
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: levčica IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Tannya sem pa vzela dons un "klun" proti soncu. je fajn veš Kje si ga pa dobila? Js sm pr nas v BC vpražala, pa ga nimajo. Kok pa stane? Trenutno je ful povpraševanja po tem Pepeniju. Jst sem prejšnji teden kupla zame in za sonchek v BTCju, na Rudniku jih ni blo več, v Šiški so jih še meli. Najbolš da pokličeš, da ti preverijo zalogo, pa si ga tam pol rezerviraš. Lahko ga pa tud v e-trgovini naročiš in ko bo na zalogi ti ga pošljejo. Lohk ga pa tud v spletni trgovini sonček naročiš
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:11:02
|
|
|
|
levčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: levčica IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Tannya sem pa vzela dons un "klun" proti soncu. je fajn veš Kje si ga pa dobila? Js sm pr nas v BC vpražala, pa ga nimajo. Kok pa stane? V BC v Šiški. Stane 21 EUR če me niso tud tle nategnili http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=168499 Ja kr drago, ampak je pa dost možnosti da je sam 10,5 EUR a ne Martita hvala za info
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:11:10
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: barika a ste opazle, 1x so skrolerji manjši, drugič pa večji.... Kdo? A je to tud kej za na kruh namazat? tist ob strani(na desni), ko klikneš, pa se lahko nižje dol na ekranu prestaviš..al kok bi ti to povedla ... a se nisi hvalila, da te tvoj kaj nauči .... to je vedno - ko je na eni strani napisan npr. samo en post, je skroler večji (daljši), ko pa je 10 postov napisanih je pa manjši ... ... ma si ti men ena programerka, ja ah dej a ressss.... nč se vas ne da nahecat... ... A to pomen, da sem dobila sedi 5?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:11:43
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: potepinka Debeluška-lahko noč Punce jaz tudi grem spat lepo se imejte nočko NOČKO, NIČ NE BO IZ 100-tko
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:12:09
|
|
|
|
levčica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža IZVIRNO SPOROČILO: martita IZVIRNO SPOROČILO: levčica IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Tannya sem pa vzela dons un "klun" proti soncu. je fajn veš Kje si ga pa dobila? Js sm pr nas v BC vpražala, pa ga nimajo. Kok pa stane? Trenutno je ful povpraševanja po tem Pepeniju. Jst sem prejšnji teden kupla zame in za sonchek v BTCju, na Rudniku jih ni blo več, v Šiški so jih še meli. Najbolš da pokličeš, da ti preverijo zalogo, pa si ga tam pol rezerviraš. Lahko ga pa tud v e-trgovini naročiš in ko bo na zalogi ti ga pošljejo. Lohk ga pa tud v spletni trgovini sonček naročiš Tut teb hvala za info!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:12:11
|
|
|
|
barika
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: barika a ste opazle, 1x so skrolerji manjši, drugič pa večji.... Kdo? A je to tud kej za na kruh namazat? tist ob strani(na desni), ko klikneš, pa se lahko nižje dol na ekranu prestaviš..al kok bi ti to povedla ... a se nisi hvalila, da te tvoj kaj nauči .... to je vedno - ko je na eni strani napisan npr. samo en post, je skroler večji (daljši), ko pa je 10 postov napisanih je pa manjši ... ... ma si ti men ena programerka, ja ah dej a ressss.... nč se vas ne da nahecat... ... A to pomen, da sem dobila sedi 5? bi se lahko tak rekl ja... zdej grem pa pod tuš...moj je že tam laho noč
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:12:38
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: barika IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: barika a ste opazle, 1x so skrolerji manjši, drugič pa večji.... Kdo? A je to tud kej za na kruh namazat? tist ob strani(na desni), ko klikneš, pa se lahko nižje dol na ekranu prestaviš..al kok bi ti to povedla ... a se nisi hvalila, da te tvoj kaj nauči .... to je vedno - ko je na eni strani napisan npr. samo en post, je skroler večji (daljši), ko pa je 10 postov napisanih je pa manjši ... ... ma si ti men ena programerka, ja ah dej a ressss.... nč se vas ne da nahecat... Dej se zdej ven vlečt
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:13:02
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: manca Veš, lahko kupiš tak plastičen nožek, ki je primeren za rezanje peciva v takih pekačih...od WMF-ja. ZAKAJ PA OD WMF-a, ČE PA LAHKO KUPI TAKO LOPATKO ZA TORTO REZAT OD TUPPERWARE Kera stran v katalogu od Tupperware? Jaz sem kakšno leto nazaj kupila pri WMF-ju...cena je bila še v tolarjih cca. 700 sit.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 6.4.2008 23:13:49
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: potepinka Debeluška-lahko noč Punce jaz tudi grem spat lepo se imejte nočko NOČKO, NIČ NE BO IZ 100-tko ... zjutri te bo pa kap, ko boš mogla 15 strani prebrat ...
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......