|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
6.4.2008 9:29:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2801
   [Brisano sporočilo]
6.4.2008 9:53:14   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2802
   RE: Julijke II. - 2008
6.4.2008 9:57:21   
ina82
dobro jutro nosečke moje, moj še je v postli tak da lahko izkoristim priliko in vas malo prečekiram. upam da se vse dobro počutite, saj mormo zdržat še samo 3 mesce pa se bomo že cartale z našimi pikicami, ne morem verjet kak je hitro minlo. uživajte

Neposredna povezava do sporočila: 2803
6.4.2008 11:00:17   
jocika
Hojla!
Sem ugotovila, da se tule preveč čveka, da bi jst sam enkrat na teden gor pogledala. Sem komi vse prebrala user posted image user posted image user posted image . Bom zdaj vsak dan mal počvekala z vami...Lepo se mejte!

(odgovor članu ina82)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
6.4.2008 11:09:20   
jocika
aja, pa še nekaj - flower in populis sta me kar nasmejali user posted image . jst sm glih včeri ugotavljala, kako smešno je, ko se mučiš, da bi videl dol prek trebuha, prej sem bla pa ravna ko fosen...
V glavnem - moj je prevzel depiliranje - weet je zakon. Kr smešno je, kak uživa, ko lahko dela dekoracije po svoji domišljiji. Jst rabim pa potem ogledalo, da kaj vidimuser posted image  user posted image  user posted image  

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
6.4.2008 11:22:21   
glugluglu
lex, mislim, da se je ilatic vmes malo javila ta teden in napisala, da so zaenkrat izpuščajčki šli, ampak jemlje claritine in ne ve kako bo naprej.
Mene tudi mori ta depilacija, pa zoprno mi je iti h kozmretičarki, ker je tam doli vse tako nabreklo, sama pa komaj dosežem,
flower brazilska depilacija pomeni z voskom oddstranitev čisto vseh dlak v mednožju in po ritnicah, na željo lahko ostane črtica. Baje si pa moraš za to pustiti kar dolge dlake med 0,5-1cmuser posted image .

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
6.4.2008 11:25:05   
sasi13
jz sm si slikala trebušček ampak zdej mam pa problem ker mi napiše da je slika prevlka in je ne morm naložit, ka nej pa zdej nardim?

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
6.4.2008 11:26:53   
sasi13
aja pozabla sm še o depiliranju kej povedat, tud pri men je že problem ker ne vidim čez trebuh. bom tud mogla mojga počas navadit user posted image a so fajn depilacijske kreme, jz sm se še kr z peno in britvico urihtala.

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
   [Brisano sporočilo]
6.4.2008 11:50:10   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2809
6.4.2008 11:53:04   
Blacky30
Jaz pa imam že cel teden težavo, da mi noče slike naložit v album. In sicer jih prilepi, samo namesto slike piše NAPAKA! Kaj je to, kaj pomeni? Nič pa mi ne piše, da je prevelika. user posted image

Midva z malim sva bila prej malo zunaj, a pri nas tako piha, da je kot zima in nisva dolgo vzdržala. Sva se kar spokala nazaj v hišo, zdaj pa ga počasi spravljam spat. Jaz pa na sedežno pred TV.user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
6.4.2008 12:31:22   
Katy\o/
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

da se vam malo javim.... se vedno v bolnici kjer bova se nekaj casa,moja pikica se vedno v trebuscku in jaz mirovanjr samo do wc ja grem lahko,se vedno sem odprta vendar je malenkost boljse,tako je rekel ginekolog,tako da upam da se to lahko cisto izboljsa A kera ve ce se lahko ce lepo lezkas mat vrat popravi in da se zapres ker se vedno upam da ne bom do konca tukaj oziroma da predcasno ne rodim,...za mojo lubiko vse potrpim samo je tako zelo tezko-psihicno,v sredo sva zaceli 25 teden

Moja prijateljica, ki je januarja rodila, je imela isti problem. V 28. tednu so ugotovili, da je odprta ze 3cm. Takoj so jo pošibali v LJ porodnišnico in tam je (na žalost) mogla počakat do poroda (2 mesca). Držim pesti, da pri tebi ne bo tako, ker vem, da ni lahko. Drugače, pa se je mali rodil 1 mesec prezgodaj, vendar je bilo z njim vse OK. Niti ni bil v inkubatorju. Srečno!

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
6.4.2008 13:04:34   
sasula
Živjo vsem, tistim, ki je karkoli narobe pa še posebej... želim, da bo vse ok.

Jaz sem staknila prehlad ravno, ko sem se okol hvalila kako sem 7 mesec in nič bolna. Poleg tega mi hormoni nagajajo. Moj mi nekaj reče, kar se niti name ne nanaša in jaz v jok, da me ne razume ipd.Pol me pa čukast gleda, da kaj mi je. Jaz pa jokam, da še govort ne morem. Upam, da me katera razume:)VČeraj je naša PUPa tako brcala zvečer, da se je čez trebuh videlo.user posted image

V petek imam ponovno merjenje MV in upam, da bo vse ok, da sem še kar na 3cmuser posted image  
Odločila sem se tudi, da grem ta teden kupit kakšen body in pižamce, ker tega ne bom ravno dobila.

Ali katera misli, da je silkepil preglasen za otročka?? Jaz sem ga do sedaj uporabljala in tuhtam , da bi šla na vosek!!!

lp vsem

(odgovor članu Katy\o/)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
6.4.2008 13:16:38   
sasi13
zdej mi je pa gratalo dat trebuh na razstavo, user posted image čeprav sem misla da bom mela v enem albumu vse slike od trebuha.

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
6.4.2008 13:50:00   
Blacky30
Sasula, preglasen?!? Če mu je to preglasno, potem tudi sexat več ne smeš.user posted image user posted image user posted image  Saj ne, malo heca mora bit. A veš, kako glasno on sliši tvoje kruljenje v želodcu, pa pretakanje po črevesju, kolcanje,... poleg tega kdo okoli tebe kriči, glasna glasba,.... to user posted image  nič ne moti. Zdaj se jim res ful dogaja.
Nič ne skrbi, ti kar mirno uporabljaj silkepil, jaz imam tudi brivnik.user posted image

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
   [Brisano sporočilo]
6.4.2008 14:21:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 2815
6.4.2008 16:41:34   
jocika
Ja, jst upam, da otroku hrup res ne škodi. Delam v vrtcu, kjer sva s kolegico ravnokar dobile 14 novinčkov, starih od 10 pa do 21 mesecev. Jokajo na polno, revčki - vsi naenkrat. To je pa res hrup in poluser posted image
Jst jih tudi dvigujem, kar je žal neizogibno, pa ni zaenkrat nič narobe - 3-krat potrkat po lesu. Sem pa v 25.tednu.

Neposredna povezava do sporočila: 2816
   [Brisano sporočilo]
6.4.2008 17:08:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2817
6.4.2008 17:30:47   
Nyah*
Sasi user posted image user posted image user posted image , lep trebuscek imas! Moj je tudi priblizno tako velik, pa se mi zdi kar cool za to starost (no ja, jaz sem malo za tabo), ...

Kar se britja tice- uporabite pomocnike doma, kaj pa drugegauser posted image . Saj jim je to cist fajn pocet, po mojem se nobeden ne bo pritozeval. Kaj pa uporabljate, veet? Meni so britvice postale prenevarne, pa ne vem, kaj naj sedaj....

Nic, mene spet spika in dol pritiska, grem lezat, komaj cakam jutri pregled, pa upam, da ne ostanem notriuser posted image .

Pazite nase, sploh drzim pestke za 24. julij!

Neposredna povezava do sporočila: 2818
6.4.2008 17:39:41   
Anonimen
haha, fajn tema, britje user posted image  jaz se ne morem več pobrit. nikakor, poskušam gledat čez trebuh pa ne vidim, tako da na blef brijem in potem preverjam z ogledalcem, traja pa zdaj ful dolgo. kaj šele bo...   mi pa trebuh nenormalno raste... tri dni nazaj sem preverjala na eni jaknici, ki sem jo kamot zapela, koliko mi še manjka do takrat, ko je ne bom več mogla zapet... in glej ga zlomka, danes jo zaprem samo še toliko, da mi vsem ostane za pol nohtka prostora. sej to je noro, predvidevam da naslednji teden, pa bom nosila odprto.  me pa neki zanima, če katera ve.. doma imam masažni aparat, ki fuull trese, ko masira. a lahko to uporabljam?

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2819
6.4.2008 18:05:04   
sasula
hehe, voskanje me pa ne boli:) Tako, da ne bom bolj glasna. KAr me moti pri tem je,da mi dlake fullllllllllllll počasneje rstejo in se mi tudi bolj vraščajo. To  mi je čudno zdaj.ČE hoče sedaj počakat ,da bi jih gojila za vosek ... potem bom morala čakati 1 mesec namesto 14 dni:)Tudi jaz hodim po tekmah, ker je tud moj športnik, pa sem hujša pri navijanju kot kak dec:)

Za silkepil sem nekje zasledila......... zato sem vprašala, sem pač prvič noseča in nimam blage veze.. kaj ja in kaj ne, ne se takoj razburjatiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2820
6.4.2008 20:07:10   
sasi13
nyah RR bomo držale pesti da bodo rezultati vredu in boš lahko šla domov. hruška debeluška jz sm že tud brala za brazilko v časopisu, pa misliš da majo to vse kozmetičarke? kulk pa kej boli to, ker se mi zdi kr fajn to ker neki časa zdrži.

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 2821
   [Brisano sporočilo]
6.4.2008 20:14:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sasi13)
  Neposredna povezava do sporočila: 2822
6.4.2008 21:53:42   
ksenci
ja problemi z depiliranjem- jz sm se tud dans probala tam spodi pa ni šlo glih ok, pa sm mogla dragega prosit, pa se je kr fajn izkazu, (sam mal pa me je blo vseen strahuser posted image user posted image user posted image )

glede obsega trebuha pa jz v 27. tednu 112 cm- a vodim?

Neposredna povezava do sporočila: 2823
6.4.2008 21:56:24   
ksenci
lunica 24 jz tega aparata nebi uporabljala po trebuho - morda te dragi zmasira po nogah, če ti bo pasalo???

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2824
6.4.2008 22:07:15   
neboglasnica
Oj, da se malce javim. Tale vikend je bil pa naporen, ves čas sopiham kot slon. Malce presajanja rož, pranja, obešanja, pospravljanja, Ikea, kuhanje, peka marmornega kolača, dve punci pošibat spat..uf. Potem pa spet moje omiljene rum kokos kroglice, rum sem zlila ven. Kar naenkrat me spet zagrabi slaba vest. Saj veste, da sem pred časom pojamrala, da me skrbi, ker sem okoli novega leta imela napade pitja bambusa (prst, dva domačega terana in veliko fante - cca. 4-5x; nato pa cca. 2-3 vrečke rum kokos kroglic). No, ker sem bila sama, punci sta že spali, mož na nogometu, sem razmišljala o tem, ALI sem močno škodila otročku... Skratka, črnih misli me je odrešil mož s svojim prihodom domov in pravi, da veliko žensk dela prekrške, ko sploh še ne ve, da so noseče. Brez veze težim...

Torej, tudi moj uživa, ko lahko on brije, čeprav sem nekje zasledila, da depilacijske kreme med nosečnostjo niso priporočljive.

Joj, moram nehat, dete me brca, ker je stisnjeno kadar sem jaz za računalnikom. Se javim malce kasneje, še posodo zložim (že tretjič danes???) v stroj...

(odgovor članu ksenci)
Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?