neboglasnica
|
Oj, da se malce javim. Tale vikend je bil pa naporen, ves čas sopiham kot slon. Malce presajanja rož, pranja, obešanja, pospravljanja, Ikea, kuhanje, peka marmornega kolača, dve punci pošibat spat..uf. Potem pa spet moje omiljene rum kokos kroglice, rum sem zlila ven. Kar naenkrat me spet zagrabi slaba vest. Saj veste, da sem pred časom pojamrala, da me skrbi, ker sem okoli novega leta imela napade pitja bambusa (prst, dva domačega terana in veliko fante - cca. 4-5x; nato pa cca. 2-3 vrečke rum kokos kroglic). No, ker sem bila sama, punci sta že spali, mož na nogometu, sem razmišljala o tem, ALI sem močno škodila otročku... Skratka, črnih misli me je odrešil mož s svojim prihodom domov in pravi, da veliko žensk dela prekrške, ko sploh še ne ve, da so noseče. Brez veze težim... Torej, tudi moj uživa, ko lahko on brije, čeprav sem nekje zasledila, da depilacijske kreme med nosečnostjo niso priporočljive. Joj, moram nehat, dete me brca, ker je stisnjeno kadar sem jaz za računalnikom. Se javim malce kasneje, še posodo zložim (že tretjič danes???) v stroj...
|