|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
4.4.2008 18:22:54   
lex
zimska super, da si boljše, zdaj si pa odpočij do torka, boš že pol bolj hodila okoli.

Lunica24 ja treba je včasih narediti paniko pri G. Vidva kar lepo počivajta in naj Luka ostane še 3 mesece tam ko mora.

24 julij kako si?

Nayahrr držim pesti, da ti ne bo treba v bolnico, ker zdaj pridejo najlepši dnevi za uživanjeuser posted image

me je vmes ven iz neta vrglo, pa gledam kaj je pa je tamala lan ven potegnilauser posted image user posted image user posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
4.4.2008 18:44:16   
neboglasnica
lex, saj to ni nič hudega, da se hoče pestvat, dokler to hoče početi pri kom drugem, a ne? Pomisli, kaj če bi hotela biti samo pri tebi?? Malce sem se pohecala, mogoče jo spet matra kakšen zobek.
JAz se pa spet čisto zanič počutim. Najprej mi zjutraj nič ne paše jest, se prisilim, da nekaj pojem. Popoldne se nabašem s čim toplim, potem me pa tišči v želodcu. Pravi napad lakote imam tam po 21.00 uri. Čudim se samo temu, da mi ne paše jest???user posted image

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
4.4.2008 19:18:55   
24julij
da se vam malo javim.... se vedno v bolnici kjer bova se nekaj casa,moja pikica se vedno v trebuscku in jaz mirovanjr samo do wc ja grem lahko,se vedno sem odprta vendar je malenkost boljse,tako je rekel ginekolog,tako da upam da se to lahko cisto izboljsa A kera ve ce se lahko ce lepo lezkas mat vrat popravi in da se zapres ker se vedno upam da ne bom do konca tukaj oziroma da predcasno ne rodim,...za mojo lubiko vse potrpim samo je tako zelo tezko-psihicno,v sredo sva zaceli 25 teden

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
4.4.2008 20:13:57   
neboglasnica
Držim pesti, da zdržita vsaj še dva meseca. Verjamem pa, da je težko. Vse na tem forumu mislimo nate in upamo na najboljše... To si v KC?

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 20:19:43   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2780
4.4.2008 20:56:31   
Blacky30
24julij, drži se! Mislim nate. user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne znam ti odgovoriti na vprašanje, če se MV zapira nazaj ob strogem mirovanju ali ostane tako odprt in se kvečjemu ne odpira še bolj? user posted image

Po drugi strani pa glej takole: kaj je 2 meseca ležanja v bolnici proti srečnemu, dolgemu življenju z vajino user posted image .
Saj bo, javi se spet kmalu.user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
4.4.2008 21:08:45   
24julij
ja  v kc ju leziva oziroma porodnisnica oddelek e hvala za lepe zeljeuser posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
4.4.2008 21:24:53   
glugluglu
24julij tudi jaz držim pesti, za MV vem samo to, da se širjenje lahko zaustavi, poznam jih dosti, ki so govorile, da so bile že od 6 meseca odprte, no potem je pa bilo ok. Samo počivati je treba.

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
4.4.2008 21:30:38   
24julij
samo jaz ne vem a bom pol mogla kr do konca not lezat al kaj,tega pa itak noben ne ve

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
4.4.2008 22:01:25   
lex
24julij moja soseda je bila z enim nekaj časa v bolnišnici, potem pa je šla domov, pri drugem je morala biti pa ves čas v bolnici. Držim pesti, da boš prišla čimprej domov, čeprav poglej kolegica je ležala 3 tedne, potem so ji rekli, da se lahko vstane in hodi,... evo čez 3 dni je že bila v bolnici s popadki in tudi odpirala se je. OK ona ima samo še 3 tedne do PDP. Me smo s tabo in držimo pesti za vaju. In ko ti bo težko smo vedno tukaj na forumu in se lahko pogovoriš z nami. Evo samo zate  user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
4.4.2008 22:02:44   
neboglasnica
se podpišem pod tole in lex, kako lepa slikica

nočka vsem...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
4.4.2008 22:18:42   
24julij
hvala vam lepa i za slikico,nocko se javim takoj ko uspostavim povezvo,ker bolnice nimajo neta user posted image  pol pa kradem wireles

Neposredna povezava do sporočila: 2787
4.4.2008 22:24:25   
frutka_
Drži se kjerkoli boš počivala.user posted image user posted image user posted image Jaz bi se v bolnici najbrž počutila bolj varno. Doma pa bi boljše spala.user posted image

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
5.4.2008 8:22:51   
frutka_
Dobro jutro julije!!!!!

Sonček je! Prelepi dan za sekiranje! Izkoristite ga za cartanje trebuščkov in za dobro kavico!
Mi2 s tamalim sva danes celi dan sama, ker je moj službeno v Brežicah.user posted image  Prišli so mojstri za predelne stene. Juhuhu!!!!user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
5.4.2008 8:29:27   
Nyah*
Jutro, tudi od mene!

Danes sem malo boljeuser posted image , sem vceraj vec pocivala, upam, da takole tudi ostane. Sicer nekaj tiscanja v trebuhu se vedno cutim, a tudi brcike so mocne, tako da me to tolaziuser posted image . Hvala vsem za spodbudo!

24. julij, DRZI SE! zate upam, da bos sla vsaj domov pocivat, ce ne drugega, ker te razumem, da ti je v bolnici hudouser posted image . Fjst mislimo nate!
Kar se odpiranja MV tice, pocivanje pomaga. Je pa odvisno, ali se dopiras kar tako, ker hoce user posted image  prezgodaj ven, ali ker si premalo pocivala in pazila nase, kot je rekla moja G meni. Jaz upam na izboljsanje stanja, da bi lahko vsaj normalno z mojo pupiko in lubijem ven hodila, ce ne drugega. Pa seveda, da se nas user posted image  ne rodi prezgodaj!

Ostale zaspanke, kje ste? Soooonceeek jeeeeeeuser posted image user posted image !

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
   [Brisano sporočilo]
5.4.2008 10:31:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2791
5.4.2008 13:08:29   
Nyah*
Flower, uzivaj doma, sploh ce se dobro pocutis. Hodi po soncku, nakupuj, pleskaj sobico za user posted image ,..., fajn se mej. Jaz tudi samo cakam, ce bom bolje, da se zacnem potepat pa stimat za bejbijauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 2792
   [Brisano sporočilo]
5.4.2008 13:25:30   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 2793
5.4.2008 15:35:49   
frutka_
Flower uživaj 100/uro. Jaz se v tej nosečnosti počutim čisto drugače kot v prvi. Bolj sem občutljiva, utrujena, slabo mi je bilo dolgo...zato uživaj, če je vse BP in prečekiraj net za njugodnješe dele otroške opreme. Jaz bi že kar začela prat mala oblačilca, pa sobo štrihat....user posted image Ampak moram počivat tako da se zaenkrat nazaj držim od vsega.

Neposredna povezava do sporočila: 2794
5.4.2008 15:51:21   
karamela6
Danes me pričaka na nosečniškem koledarju tale stavek: Kako čudovito je vaše veliko in okorno telo. user posted image user posted image user posted image Ja, res je enkratno, še malo, pa se bom začela kotalit! user posted image user posted image user posted image

Danes nič posebnega v planu. Jutri pa se greva spet kopat.user posted image
Se beremo. Uživajte v vikendu.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
5.4.2008 18:33:14   
lex
Evo mi smo začeli migat tud na parceli ne samo s papirjiuser posted image . Sva elektro in kabelsko omarco prestavljala, ker so jo kar tak not dali, in to glih tam ko bova z avtom not vozila. Ko so delali pa nihče ni niti vprašal kje jo naj postavijo. Tako drug teden pride še meritve naredit pa imamo elektriko na parceliuser posted image user posted image user posted image user posted image .

No bili smo celi dan zunaj, mala je spala vsega pol ure, tako da zdaj gre še samo v bano in spat.

Flower samo muživaj in pripravljaj stvari. Ti kar malo zavidam ko vem kako je fino pripravljat stvari, pa me zdaj sploh vleče ne, se mi zdi, da še sploh nisem tamlih cotik kam pospravla, pa jih že vlečem spet ven. Me bo že zagrablo, če ne prej ko pridem domov s tretjo bibo, ko bom nujno rabila stvariuser posted image

karamela mene je tud kar streslo ko sem tisti stavek prebrala. Jaz se kotalim že nekaj časauser posted image .

Lep večer in lepo nedeljo vam želim. Jaz sem jutri sama z njima, ker gre ati pomagat na zadnjo dirko samo želim si, da bi bil sonček, da Aleksa steram zunaj, da je pol čist uničen, ker doma hoče samo risanke gledat

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
   [Brisano sporočilo]
5.4.2008 20:05:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2797
5.4.2008 21:19:00   
Nyah*
Lex, user posted image user posted image user posted image za parcelo, cimprej naj zraste vasa hiska! Za cotike je pa se cas, tudi jaz sem nisem v pravem felingu, sploh zdaj, ko me tako skrbiuser posted image .

Populis, seveda veliko pomeni, ce se te kdo spomni, sploh kdo, ki te razume in je v taki kozi ko ti (beri slonckastuser posted image , v pricakovanjuuser posted image ...).

Karamela, si me prav nasmejalauser posted image , komaj cakam tudi jaz ta stavek, ker bo to pomenilo, da sem zdravo (dokaj) prilezla do 27. tednauser posted image user posted image !

Lep vecer vsem,

grem ajat z malo.

Neposredna povezava do sporočila: 2798
5.4.2008 21:54:30   
lex
ilatic dušo kako si, so grdi izpuščajčki ušli?

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
   [Brisano sporočilo]
6.4.2008 7:30:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?