Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:43:06
|
|
|
|
martita
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Naj ti povem, da sem še isti večer sanjala tvojega sokrajana in to da je prišel z ženo in sinom (čeprav ima hčerko) k meni na obisk in ........... ...in kaj????? Ta najbolj sočno nam boš pa zamolčala, al kaj?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:47:18
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Gruška pa Jooly pozdrav Aja Jooly, sem ti prej pozabila povedat, da te Oranžada pozdravlja Ste bli tko brzinski, da bi mi edin čez okn iz avta lohk zavpila. Jst pa novo frizuro, ti pa kr mim... IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Men otroc nočejo spat. Sevede, niso navajeni, da na RR visiš zdej pa na polno to izkoriščajo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:47:26
|
|
|
|
scubadiver
|
Ojla čveke, mi smo se potepal po Gorenjskem, nabrali FUULLL regrata tko da se ga bomo spet do sitega najedli. Mnjamsk. Mi je ful všeč it k sorodnikom od mojega po regrat ker vem da ni gnojen in da ni čist prescan Lana je bla pridna kot ponavadi ko se potepamo. So se ji ful nasmejali ko je mela skor dve uri monolog in nastop. Je zelo rada v središču pozornosti. Smo pa danes gledali slikce od mojega najdražje ko je bil dojenček. Matr, kot bi gledala Lano. Upam da ji ne bo brada rastla Oranža sem šla že zadnjič gledat naš seznam in sem res vidla da ni Laninih podatkov. Sam sranje je, ker tistega posta ne morem popravljat . Bo treba dodat na začetku tretjega dela. No sicer pa imamo zdej krasen seznam od Ajtakkjer so tudi Lanini podatki
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:50:02
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Men otroc nočejo spat. Sevede, niso navajeni, da na RR visiš zdej pa na polno to izkoriščajo Enkrat morajo.zdaj vas pa zapuščam
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:51:19
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Men otroc nočejo spat. Pridem v pralnico - poplava SHIT .... v kopalke jih daj, pa naj čofotajo ..... Heeeeec, a je kriza, kolk je poplave?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:56:41
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Mi je ful všeč it k sorodnikom od mojega po regrat ker vem da ni gnojen in da ni čist prescan ... moj lih zarad tega ne je regrata ... ker je živel zraven žal, kjer po polju ful šetkajo pse .... mamce pa regrat nabirajo IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Je zelo rada v središču pozornosti. Tko kot mami... Mi imamo pa paličnjake... a veste kako jim je ime? Fredi, Čarli in Dasa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:56:50
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Men otroc nočejo spat. Pridem v pralnico - poplava SHIT .... v kopalke jih daj, pa naj čofotajo ..... Heeeeec, a je kriza, kolk je poplave? Jst sem jih dala v sredo prvič skupi v bano (malo sem od uzuni držala pod pajsko, da je sedela not) in se je Staš demonstrativno usedu na rob bane in reku: "Jst se ne morem igrat, k Kim skoz valove dela!" Itak da ga je mala sam bukov gledala, WTF zdej njemu ni jasn - če se je pa kopat cel žur - in razgrajala dalje !!
< Sporočilo je popravil jooly -- 5.4.2008 21:58:08 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:57:05
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Men otroc nočejo spat. Sevede, niso navajeni, da na RR visiš zdej pa na polno to izkoriščajo Enkrat morajo.zdaj vas pa zapuščam Ma ne nooooo...... Martita, pššššššššššštttt.... Scuba, kam pa misliš da gorenjski psi hodjo scat v WC
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:57:51
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Mi imamo pa paličnjake... a veste kako jim je ime? Fredi, Čarli in Dasa Sem ti že po telefonu povedala - k da vas ni že dost?!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:58:56
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Mi je ful všeč it k sorodnikom od mojega po regrat ker vem da ni gnojen in da ni čist prescan ... moj lih zarad tega ne je regrata ... ker je živel zraven žal, kjer po polju ful šetkajo pse .... mamce pa regrat nabirajo Zato pa jaz regrad nabiram sam na pokopališču
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:59:11
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin ps. v Strunjanu sem videla Jana Plestenjaka. Smo jedli v isti gostilni Zakva me nisi poklicala? Veš, bi takoj jaz, pa Maja in moja kolegica dol prišle...sva šle s kolegico na koncert in je Maja tko razgrajala v trebuščku ...mislim da je bil meseca septembra v Križankah (je blo taščo od kolegice strah da nebi jaz kar tam rodila )
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:59:18
|
|
|
|
manca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 manca nisi mi povedala,a je tista zdravnica taprava? Ja, je taprava. Sem že tja poklicala če imam kaj šans k njej se vpisat ko bomo dali pregled na Jesenicah čez...pa je bil odgovor pozitiven
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:59:51
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Scuba, kam pa misliš da gorenjski psi hodjo scat v WC A pejt se srt debeluška se bom še jst uscala od smeha. (Sam ne u regrat prosm, bi rekla Scuba)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:00:27
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Sonchek, a maš ti mogoče te lepe verze - misli, ki nam jih vsake toliko časa "ponudiš" kje shranjene, bi te prosila, če mi jih pošlješ na e-mail! A zdaj sem pa jaz tu sama, a sem "dežurna" sem ti poslala.. pa še enga fulll lepga za vse...: Gleda te par lepih oči, boža te par nežnih rok, veseli se, to je ena najlepših stvari, ki v življenju, jih mati doživi.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:00:38
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly Jst sem jih dala v sredo prvič skupi v bano (malo sem od uzuni držala pod pajsko, da je sedela not) in se je Staš demonstrativno usedu na rob bane in reku: "Jst se ne morem igrat, k Kim skoz valove dela!" Itak da ga je mala sam bukov gledala, WTF zdej njemu ni jasn - če se je pa kopat cel žur - in razgrajala dalje !!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:01:51
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Scuba, kam pa misliš da gorenjski psi hodjo scat v WC To je pred njihovo bajto travnik, zato vem da ni gnojen in prescan Gruška lepo pozdravi paličnjake
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:02:24
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Scuba, kam pa misliš da gorenjski psi hodjo scat v WC A pejt se srt debeluška se bom še jst uscala od smeha. (Sam ne u regrat prosm, bi rekla Scuba)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:02:56
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek sem ti poslala.. pa še enga fulll lepga za vse...: Še meni Sonchek prosim
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:03:17
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Sonchek, a maš ti mogoče te lepe verze - misli, ki nam jih vsake toliko časa "ponudiš" kje shranjene, bi te prosila, če mi jih pošlješ na e-mail! A zdaj sem pa jaz tu sama, a sem "dežurna" sem ti poslala.. pa še enga fulll lepga za vse...: Gleda te par lepih oči, boža te par nežnih rok, veseli se, to je ena najlepših stvari, ki v življenju, jih mati doživi. O kolk lepoooooooo, ti pa si ena nežna dušicaaaaaaaa Hvala mi je že prišlooooo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:03:33
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Gruška lepo pozdravi paličnjake Bom, hvala ... so tko srčkani ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:04:54
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Scuba, kam pa misliš da gorenjski psi hodjo scat v WC To je pred njihovo bajto travnik, zato vem da ni gnojen in prescan A DEJ NEHI NO, SCUBAAAA
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:05:46
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita Dober večer, tudi jaz sem si nabavila vse sestavine in če bo Maja lepo zaspala danes štartam. Mam pa pekač 28....bo pa bolj nizka torta. Gruška, kolk časa ti vzame delo? A je nujno, da jo že danes prelijem, ali lahko tudi jutri? Danes smo se potepali po Cerkniškem jezeru. Je blo luštno, čeprav ni blo prav vroče. Nekaj me zanima. Naša Maja je že od rojstva kakala 3-4x na dan. Deset dni nazaj se je spremenila moda in je kakala po 1x na dan, sedaj pa že 4 dan ne kaka. Na ta račun pa prav fino prdka. Nič ni kaj tečna, tko da ne vem....a mislite, da bi mogla že kaj ukrepat? če je nič ne matra..se nimaš kej sekirat..k pust jo..in upaj da bo jutri..če jo bo pa matralo, pa vzami palčko za ušeska pomoči v hladilno mazilo in nekje 1cm postisni čisto na rahlo v ritko in čisto počasi obračaj...ampak to je res za skrajni primer...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:06:27
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Ej, ženske, kaj če se je Tanayyi sendvič "zataknil" ko je ni nazaj
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:06:41
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Scuba, kam pa misliš da gorenjski psi hodjo scat v WC To je pred njihovo bajto travnik, zato vem da ni gnojen in prescan A DEJ NEHI NO, SCUBAAAA A si mi fouš k jem jegrat k ni poscan?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 22:08:02
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Scuba, kam pa misliš da gorenjski psi hodjo scat v WC To je pred njihovo bajto travnik, zato vem da ni gnojen in prescan A DEJ NEHI NO, SCUBAAAA A si mi fouš k jem jegrat k ni poscan? Kaj pa je to jegrat
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?