Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:14:31
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža NA POMOČ!!!!!!!!!!!!!!!! Rabim kopalke, kje jih naj kupim?????Katera ve kje jih že imajo???? Jojjjj, kolk sem blond , ORANŽA, jest sem bla prejle v Beti v Kranju in sem sprobavala kopalke in majo res ene dobre za žensko, ki ma kaj za pokazat zgoraj . Kako se nisem spomnila in te poklicala, pa še zadnjič si me spraševala ! Jest sem si jih kupla, pa mi niso pretirano všeč, te k so pa za "big bubis" so pa fulll dobre! Tko da pojdi v ponedeljek pred plavanjem, je pa to v Supernovi!!!!(ker je lanska kolekcija, so - 40 %) Tanayya, zdaj ko imaš pospravljeno pa pridem na kavo ! Pa ko si v formi za pospravljanje, daj pridi še k meni, da do četrtka vse pospraviva ! Kolk si dala za kopalke, če ni skrivnost? Pavlyna čestitam za zobek!!!!! TinTin, ko boš prišla k meni, te pa lahko peljem k Janovi mami , mogoče bo tud on tam , saj se peljem mimo njihove hiše ko grem domov! Sliva, roža ki jo je mož domov prinesel je kot nekakšna palma, mislim da se ji reče Beaucarnea, če ti je kaj znano, mi sporoči, kako se skrbi zanjo!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:14:48
|
|
|
|
sonchek
|
a je konc reklam in spet gledate vse bb.. ..mah grem pa še jaz mal pred tv... nočko
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:18:25
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Sonchek, a maš ti mogoče te lepe verze - misli, ki nam jih vsake toliko časa "ponudiš" kje shranjene, bi te prosila, če mi jih pošlješ na e-mail! A zdaj sem pa jaz tu sama, a sem "dežurna"
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:18:43
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Sliva, roža ki jo je mož domov prinesel je kot nekakšna palma, mislim da se ji reče Beaucarnea, če ti je kaj znano, mi sporoči, kako se skrbi zanjo!!! Roža se po naše imenuje slonova noga. Uspeva kjerkoli v stanovanju samo da je ne utopiš. zalivaš 1x mesečno. Drugače pa ne mara pretirane nege.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:19:13
|
|
|
|
levčica
|
ojla! Ajtak midva manjkava! Moja malenkost 24.7.1972 Matic 14.11.2007 (52 cm, 3.440 kg) 1 mesec in 5 dni: 54 cm, 4.370 kg 3 mesece in 6 dni: 61 cm, 6.630 kg (z bodijem) 4 mesece in 19 dni: 64.5 cm, 7.320 kg (z bodijem) Pa še to: vem da ste že pisale kako se slikce pomnjšajo za avatarja pa takrat nisem bila pozorna, a se keri da na hitrco še enkrat povedat? Js ne znam
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:19:51
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 A zdaj sem pa jaz tu sama, a sem "dežurna" Jaz sem tud tuki.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:23:15
|
|
|
|
martita
|
Dober večer, tudi jaz sem si nabavila vse sestavine in če bo Maja lepo zaspala danes štartam. Mam pa pekač 28....bo pa bolj nizka torta. Gruška, kolk časa ti vzame delo? A je nujno, da jo že danes prelijem, ali lahko tudi jutri? Danes smo se potepali po Cerkniškem jezeru. Je blo luštno, čeprav ni blo prav vroče. Nekaj me zanima. Naša Maja je že od rojstva kakala 3-4x na dan. Deset dni nazaj se je spremenila moda in je kakala po 1x na dan, sedaj pa že 4 dan ne kaka. Na ta račun pa prav fino prdka. Nič ni kaj tečna, tko da ne vem....a mislite, da bi mogla že kaj ukrepat?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:24:01
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Sliva, roža ki jo je mož domov prinesel je kot nekakšna palma, mislim da se ji reče Beaucarnea, če ti je kaj znano, mi sporoči, kako se skrbi zanjo!!! Roža se po naše imenuje slonova noga. Uspeva kjerkoli v stanovanju samo da je ne utopiš. zalivaš 1x mesečno. Drugače pa ne mara pretirane nege. JEEEE, to je pol roža zame, 1 X na mesec se je bom pa že spomnila, v četrtek pa pridi da oceniš, če je na pravem mestu v stanovanju in hvala za nasvet!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:24:44
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Sliva, roža ki jo je mož domov prinesel je kot nekakšna palma, mislim da se ji reče Beaucarnea, če ti je kaj znano, mi sporoči, kako se skrbi zanjo!!! Roža se po naše imenuje slonova noga. Uspeva kjerkoli v stanovanju samo da je ne utopiš. zalivaš 1x mesečno. Drugače pa ne mara pretirane nege. Pa ne mi rečt Debeluška, da si mojo Slonovo nogo spregledala v dnevni .... je več kot meter visoka... Pa sem te še hotla vprašat, če ne misliš mogoče Slonovo nogo .... Sliva, a ti si jo vidla?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:26:11
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Sliva, roža ki jo je mož domov prinesel je kot nekakšna palma, mislim da se ji reče Beaucarnea, če ti je kaj znano, mi sporoči, kako se skrbi zanjo!!! Roža se po naše imenuje slonova noga. Uspeva kjerkoli v stanovanju samo da je ne utopiš. zalivaš 1x mesečno. Drugače pa ne mara pretirane nege. Prnes jo k men, če upaš... men še umetna crkne
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:27:17
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Martita, jaz bi počakala do jutri in če do večera ne bo nič kakala, bi ji pa pomagala s toplomerom! Naj ti povem, da sem še isti večer sanjala tvojega sokrajana in to da je prišel z ženo in sinom (čeprav ima hčerko) k meni na obisk in ...........
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:28:37
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Sliva, roža ki jo je mož domov prinesel je kot nekakšna palma, mislim da se ji reče Beaucarnea, če ti je kaj znano, mi sporoči, kako se skrbi zanjo!!! Roža se po naše imenuje slonova noga. Uspeva kjerkoli v stanovanju samo da je ne utopiš. zalivaš 1x mesečno. Drugače pa ne mara pretirane nege. Pa ne mi rečt Debeluška, da si mojo Slonovo nogo spregledala v dnevni .... je več kot meter visoka... Pa sem te še hotla vprašat, če ne misliš mogoče Slonovo nogo .... Sliva, a ti si jo vidla? PA sm jo.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:29:15
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: martita Gruška, kolk časa ti vzame delo? A je nujno, da jo že danes prelijem, ali lahko tudi jutri? Ah kakšne 10, 15 minut ... saj itak samo vse sestavine "skup vržeš" .... Fora tega, da torta stoji čez noč je pa ravno v prelivu ... da se čez noč fino strdi ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:30:09
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Sliva, roža ki jo je mož domov prinesel je kot nekakšna palma, mislim da se ji reče Beaucarnea, če ti je kaj znano, mi sporoči, kako se skrbi zanjo!!! Roža se po naše imenuje slonova noga. Uspeva kjerkoli v stanovanju samo da je ne utopiš. zalivaš 1x mesečno. Drugače pa ne mara pretirane nege. Prnes jo k men, če upaš... men še umetna crkne ti bom pa umetno kakšno prinesla
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:30:26
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Sliva, roža ki jo je mož domov prinesel je kot nekakšna palma, mislim da se ji reče Beaucarnea, če ti je kaj znano, mi sporoči, kako se skrbi zanjo!!! Roža se po naše imenuje slonova noga. Uspeva kjerkoli v stanovanju samo da je ne utopiš. zalivaš 1x mesečno. Drugače pa ne mara pretirane nege. Pa ne mi rečt Debeluška, da si mojo Slonovo nogo spregledala v dnevni .... je več kot meter visoka... Pa sem te še hotla vprašat, če ne misliš mogoče Slonovo nogo .... Sliva, a ti si jo vidla? PA sm jo. Če si jo vidla, povej v katerem kotu je stala
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:31:53
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Jooly, ja ti bom eno prinesla, ko bo otvoritev novega stanovanja
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:35:29
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Sliva, roža ki jo je mož domov prinesel je kot nekakšna palma, mislim da se ji reče Beaucarnea, če ti je kaj znano, mi sporoči, kako se skrbi zanjo!!! Roža se po naše imenuje slonova noga. Uspeva kjerkoli v stanovanju samo da je ne utopiš. zalivaš 1x mesečno. Drugače pa ne mara pretirane nege. Pa ne mi rečt Debeluška, da si mojo Slonovo nogo spregledala v dnevni .... je več kot meter visoka... Pa sem te še hotla vprašat, če ne misliš mogoče Slonovo nogo .... Sliva, a ti si jo vidla? PA sm jo. Če si jo vidla, povej v katerem kotu je stala Točn sm vedla da me boš to vprašala. V kotu med obema sedežnima oz. pri tisti sedežni ko smo skupaj na sliki. Poglej sliko
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:35:36
|
|
|
|
jooly
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jooly, ja ti bom eno prinesla, ko bo otvoritev novega stanovanja Pr men je otvoritev lohk edin za vsako posebi. Ni tok placa, pa še več daril bi dobila Rože mam pa tok rada, da jo bom z veseljem postavla Kim nekam na pot, da jo bo lahko s hojco zbila
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:35:55
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Ja spet sem sama ostala Grem pa še jest mal do hladilnika
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:37:09
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Sliva, roža ki jo je mož domov prinesel je kot nekakšna palma, mislim da se ji reče Beaucarnea, če ti je kaj znano, mi sporoči, kako se skrbi zanjo!!! Roža se po naše imenuje slonova noga. Uspeva kjerkoli v stanovanju samo da je ne utopiš. zalivaš 1x mesečno. Drugače pa ne mara pretirane nege. Pa ne mi rečt Debeluška, da si mojo Slonovo nogo spregledala v dnevni .... je več kot meter visoka... Pa sem te še hotla vprašat, če ne misliš mogoče Slonovo nogo .... Sliva, a ti si jo vidla? PA sm jo. Če si jo vidla, povej v katerem kotu je stala Točn sm vedla da me boš to vprašala. V kotu med obema sedežnima oz. pri tisti sedežni ko smo skupaj na sliki. Poglej sliko SI SE PA ZNAJDLA Zdajle si šla slike gledat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:37:35
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jooly, ja ti bom eno prinesla, ko bo otvoritev novega stanovanja Pr men je otvoritev lohk edin za vsako posebi. Ni tok placa, pa še več daril bi dobila Rože mam pa tok rada, da jo bom z veseljem postavla Kim nekam na pot, da jo bo lahko s hojco zbila Ja a nisi ti vege?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:38:35
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Sliva, roža ki jo je mož domov prinesel je kot nekakšna palma, mislim da se ji reče Beaucarnea, če ti je kaj znano, mi sporoči, kako se skrbi zanjo!!! Roža se po naše imenuje slonova noga. Uspeva kjerkoli v stanovanju samo da je ne utopiš. zalivaš 1x mesečno. Drugače pa ne mara pretirane nege. Pa ne mi rečt Debeluška, da si mojo Slonovo nogo spregledala v dnevni .... je več kot meter visoka... Pa sem te še hotla vprašat, če ne misliš mogoče Slonovo nogo .... Sliva, a ti si jo vidla? PA sm jo. Če si jo vidla, povej v katerem kotu je stala Točn sm vedla da me boš to vprašala. V kotu med obema sedežnima oz. pri tisti sedežni ko smo skupaj na sliki. Poglej sliko SI SE PA ZNAJDLA Zdajle si šla slike gledat Nisem šla prej ampak pol da se v kotu ne bi zaj....
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:38:39
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 IZVIRNO SPOROČILO: jooly IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Jooly, ja ti bom eno prinesla, ko bo otvoritev novega stanovanja Pr men je otvoritev lohk edin za vsako posebi. Ni tok placa, pa še več daril bi dobila Rože mam pa tok rada, da jo bom z veseljem postavla Kim nekam na pot, da jo bo lahko s hojco zbila Ja a nisi ti vege? Pa tko ceni rože
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:41:37
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Gruška pa Jooly pozdrav Aja Jooly, sem ti prej pozabila povedat, da te Oranžada pozdravlja
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 5.4.2008 21:42:47
|
|
|
|
sliva10
|
Men otroc nočejo spat. Pridem v pralnico - poplava SHIT
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?