Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Čer, mi smo pa imeli pred pol ure tak jok, da je blo groza. Sploh ga nisem mogla umirit, kot da bi ga nekaj zvijalo, danes ni cel dan nič kakal, se mi je prav smilil, no zdej je končno zaspal. Oh, nasa Kaja se zdej ne kaka vsak dan, pa kaj vsak dan, na vsake par dni. IZVIRNO SPOROČILO: levčica Dajica mi je moj povedu da pr vas že streho zapirate . Kdaj pa računate da se boste not uselil? JAAAAAA, koncno se je streha zacela zapirati. Sicer bo se trajalo par dni, ampak zdej tud ce pada dez, ne bo nic panike, je vse postimano! A zdej mas kr svojga v izvidnici, da poroca, kako je z naso hiso? No, ko bomo porihtali, se pa kej oglasi pri nas, zdej rajs ne, k je pravi kaos. Pa sej si vidla, ce si se kej mimo peljala. Debeluska-bom povprasala kako je kaj s pregledom pri kaksnem drugem dr., ok? A pol ce se jaz pridem k tebi, dobim pa cvetaco? Sem prej gledala BB, pa taka slika na TV, sej sem rekla, ker so nam anteno dol vrgli s strehe, tko da je bilo samo snezenje, ampak glas pa je bil od casa do casa. Sem full ucke pa usesa napenjala, da sem kaj vidla pa slisala.
|