minicca
|
Živjo! Sem že vse lepo pokomentirala, pa me vrže ven . Skratka, ppika, otroček je res lažji; lahko da si kasneje zanosila, lahko sta vidva manjša, mogoče si imela stresno obdobje na koncu, pa še +/-10% je treba upoštevat. Pomembno je, da bo porod čimlažji za oba, potem pa vse moči usmerit v dojenje in skrb, pa bo vse ok. Še posebno, če so preiskave do sedaj pokazale(NS, morfol.), da je vse ok z organi, obsegi itd. srčekgirll, v enem od postov sem napisala, kaj imam v torbi, samo sem očitno pisala prepozno, ker komentarjev ni bilo, če sem kaj pozabila. Na otročarije poglej, pa v MŠ so tudi povedali, kaj rabimo. Vzemi edino še bepanthen mazilo, mazilo za hemeroide, obroč, jaz imam dude, lekadol, ročno baterijo za ponoči... sirenetta-s svojim postom sem hotela sebe potolažit, ker sem tudi sama zaradi službe in otroka prišla na čvek na koncu in seveda pisala stenam, res pa da so bili moji posti bolj pesimistični od napora in bolezni, pa kdo bi take zadeve komentiral. Napišem samogovor, pa mi je bolje. Bi pa tudi jaz spadala med neznanke, samo je brez veze. Smo si različne in prav je tako. Ne mi zamerit, ker čvekamo zato, da nam je lepše, a ne? big mamma, lepo birmo vam želim jutri! Napiši, kako si kaj. scorpiogirl, nikamor še hodit, kdo bo pa čvekal do konca aprila . lep dan vsem, grem delat. Pa ne preveč napolnit porodnišnic ta vikend.
|