tasyo
|
Dobro jutro! Najprej naj zaželim Trnuljčici čim bolj sproščen odhod v P, pa da ti poporodno obdobje ne bo pretežko... zate! Pikica, ti pa upam, da že cartaš in bomo kmalu tudi me izvedele fajn novičko. Kekec in Mojca, takoj bom popravila na seznamu... Jaz sem ga samo podedovala, pa nisem nič preverjala, če je vse tako, kot treba - se pa spomnim, da si rekla, da nočeš vedet.... Srečka, ti si pa danes zgodnja... Hvala za kavico - brez te sama ne morem začet dneva... PA malo vseeno pazi, da ne boš pretiravala z delom - sej te čist razumem, da bi rada spoznala svojo princesko takoj, ampak če boš utrujena od drugih stvari, bo porod še bolj naporen... (baje - sicer pa sama boljš veš). Si pa še ful pridna - mogoče ti pa res uspe naredit vse, kar si si zadala ob zadnjem lenarjenju v porodnišnici.... No, pri nas je pa sonček, ki kar vabi, da naj še kej postorim zunaj. Včeraj sva pospravila vso šaro, ki se je nabrala okoli hiše, skurila en kup smrečja, prekopala še zadnje metre okoli nove hiške, zvečer pa kar lenarila - in vam povem, da mi to sploh ne paše. Vse me začne bolet, da ne govorim o tem, da potem samo razmišljam, kako bi bilo luštno, če bi našo pikico že imela v naročju. Mala pa me ne upošteva nič. NiLe, ti prav zavidam, da si se tko fajn zmenila, da greš jutri kar rodit... Pa še vreme bo idealno za rodit - cel teden sivine... Vem, da sem obljubila, da bom danes malo pokomentirala, kar ste napisale čez vikend, pa se mi zdi, da pravzaprav nimam nič za komentirat. Telesna teža zna zadnje tedne ostat ista (hvala bogu), pa je to ok, čaja iz malinovih listov pa ne pijem, ker ga tu okoli nimam kje dobit, tko da ... Se bomo pa malo bolj potrudili v porodni, kaj hočemo... Nič, letim na zajtrk, da malo zbudim našo punčko in upam, da se zmeniva za malo prejšnji prihod. Vas pa pridem še kar nekajkrat prečekirat, če bo kakšna nova mamica... Pozdravček!
|