|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ApRiLčIcE 08 II.
6.4.2008 15:57:31   
simvir
Najprej čestitke Majček za user posted image  Brinouser posted image .

Neučakanost - vidim, da smo nekatere res že nestrpne, kdaj bomo rodile. Jaz tudi že komaj čakam, da vidim našega user posted image  in da se "znebim" trebuha, ker sem zadnje dni res že sama sebi v napoto. Pa vse čas si mislim, da dlje kot bo notri, težje bom rodila.
Mimigrede K&M imaš super podpis, se kar nekako strinjam s tabo.  

Zanima me ali ima katera bolj točne informacije, kako je z obiski v Lj P sedaj? Jaz si tudi ne predstavljam, da moj sinko ne bi smel k meni in bratcu (prvič sem bila zaradi mojih šivov v P 5 dniuser posted image ).

Tudi jaz se strinjam s Kristo oz. njenim user posted image  - PS včasih preveč komplicirajo, to pa za mlado družinico ni nikoli preveč dobro. Tako, da moramo delati tudi malo po svojem občutku.

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
6.4.2008 16:07:20   
katka28
Glede obiskov ni panike v lj sicer pise samo dva obiskovalca ampak pride jih cela garda...

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
6.4.2008 18:37:16   
kekec in mojca
Simvir, tale neučakanost mene ubija.No, pravzaprav me bolj ubijajo ti lažni popadki, ki mi dajo občutek, da zdaj pa bo, ker so boleči in redni, na določen interval, potem pa minejo in je vsega konec. user posted image Tega v prvi nosečnosti nisem imela. Zdaj recimo, se mi pa kar naprej pojavljajo, pa tudi CTG jih zaznava, mi daje neko lažno upanje... Na koncu, ko minejo, pa sem tako žalostna, da kar naprej jokam. Saj vem, da bo v kratkem, najkasneje v roku 3 tednov, ampak vseeno. Če bi bilo vse mirno, se sploh ne bi sekirala.

Kar se kozmetike tiče, pri Kekcu sem najprej uporabljala trdo milo, potem smo prešaltali na Bubchen in mali ni nikoli imel nobenih težav. Res je, da sem ga vsako jutro umila kar z gobico in vodo, zvečer pa skopala samo z vodo. Miljenje je bilo na vrsti le v sredo in nedeljo. Tako mislim prakticirat tudi sedaj.

Za ritko bom uporabljala še naprej Bebival. Zame ni boljše kremice za ritko, kot je ta. Uporabljala jo je moja mama pri meni, zdaj je izboljšana, ker ne vsebuje neke borove kisline in moram reči, da naš tamali ni imel vnete ritke.

Res pa je ena stvar. Midva z možem nisva doma nikoli umivala ritke z robčki, pač pa le z vodo in bombažnimi krpicami. Robčki so prišli na vrsto na potovanju oz. če sva bila proč od doma.

Kdor vesele pesmi poje, gre po svetu lahkih nog.

(odgovor članu katka28)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
6.4.2008 19:23:25   
sasy20
IZVIRNO SPOROČILO: Krista28

Ojla!Sem user posted image od Kriste in se nisem mogel zadržat, da ne odgovorim na tole pisanje o "teoretiziranju" patronažnih sester, pa še Krista me je spodbudila, da boste meni bolj verjele, kot njej. Najin prvorojenec  je imel isto "težavo" kot Nik. Po prvih obiskih patronažne sestre, se je začel rediti kot za stavo. Je bil pa, razen prvih dni v poronišnici, samo dojen. Smo ena redkih občin, kjer so patronažne sestre po osnovnem poklicu babice, kar je, vsaj po mojem mnenju, razlog več za  zaupanje. Stališče  te PS je, da dojen otrok nikoli ne more biti pretežak. Res je, da je težko kontrolirati količino hrane, ampak, ali je to važno, če se otrok ne redi prepočasi? Ali je važno kolikokrat na dan ali noč je dojen, če teža normalno raste? Vsak otrok ima lahko svoj ritem in ga tudi pokaže, če se mu to dovoli. Drugo vprašanje je, koliko nam ta ritem ustreza user posted image user posted image . Tudi midva sva pri prijateljih naletela na PS, ki je hotela na vsak način dokazat, da nekaj ne delava prav, naš fant pa zdrav ko riba, težek ko svinec, po postavi pa prav nič debel. Po mojem mnenju je prva naloga PS, da v družinico prinašajo sigurnost, svoje izkušnje in mir, ne pa negotovosti, pravil iz knjig in nemiru, kar ne vodi drugam kot v stres in psihozo, ki imata lahko hude posledice. Zaupati je treba sebi, svojim občutkom in tudi svojemu otroku. Pa veliko crkljanja vsem, s pozdravi od kuharice Kriste.

No sej jaz sem samo svojo izkušnjo napisala kako je in je bilo pri nas. Vem da je vsak otrok individual in da se ne more primerjati otroke enega z drugim. Glede na to da je Barby spraševala koliko nam pojejo user posted image  tisti ki pijejo po flaši sem ji odgovorila.

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
6.4.2008 19:57:24   
trnuljčica

IZVIRNO SPOROČILO: kekec in mojca

Tasyo, od kod pa tebi info, da imamo mi user posted image ? Ker za spol še sama ne vem. user posted image A lahko to zbrišeš iz seznama?

K&M že pred nekaj časa je tiskarski škrat pri tvojem user posted image zabeležil user posted image in neuser posted image . Samo ti nisem nič rekla, ker sem mislila, da te že ne moti... Mogoče pa škrat ve kaj več kot ti. Kaj veš...user posted image user posted image

Punce, nekaj časa me ne bo, ker se jutri odpravim na peron za Rim. Vsem želim čim lažje porode, nič začetniških težav in zlate zdrave otročičke.user posted image
Pa,pa

Neposredna povezava do sporočila: 2230
6.4.2008 20:02:42   
SpeliG
Trnuljčica, sem se ekstra zato prijavila, da ti zaželim veliko veliko sreče, se tipkamo kasneje! Drži se,
lp

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
6.4.2008 21:22:41   
scorpiogirl
Trnuljčica, veliko sreče user posted image
imam končno zrihtan čarunalnik user posted image user posted image user posted image user posted image je bilo kolobocij, da je groza user posted image

lep večer ... če katero zanese v P, pa hitro in enostavno user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu SpeliG)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
6.4.2008 21:36:04   
Krista28
Trnuljčica, srečno pot....

Evo, tud men je ratal vse prebrat. Komentirat nimam kaj več. Moj je bral o patronažnih, pa so ga kar mal razjezileuser posted image . Moram rečt, da me je pri d0ojenju zelo podpiral in se potrudil, če sem bila utrujenauser posted image user posted image
Dons je bil ful lep dan in smo ga preživeli večino kar zunaj in pestro. Jutri grem pa na pregled k svoji G. pa CTG mi mora nardit, so rekli v petek v P. Čutim pa ta malo veliko manj kot sem jo teden nazaj.

Lahko nočko....

(odgovor članu scorpiogirl)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
6.4.2008 21:40:43   
Jo@n
Prazno luno smo preživele, bolj ali manj v enem kosu user posted image

Želim vam lepe sanje, čim manj vstajanja in letanja do WCja, tudi za v P raje počakajte naspano, dnevno izmeno user posted image

Nočko!

Neposredna povezava do sporočila: 2234
6.4.2008 21:44:35   
barby78
Trnjulčica,tudi jaz ti želim srečno pot,pa upam,da bomo čimprej slišale kako lepo novičko user posted image .

prejle mi je pikica sporočila,da še ni v porodni,da po so popadki postali močnejši.vendar ne vsak.pa strah jo je in sem jo morala malo potolažit,da bo kmalu v naročju držala svojo pikico,ki si jo tako želi.
ko bo kaj novega,vam sporočim.

Nočko vsem skupaj,če pa se katera to noč (a je danes slučajno polna luna?) odpravi v Rim,pa srečno user posted image

Moja največja sreča in veselje,sta moja 2 sončka
LIA-24.03.2008
VITO-02.12.2000

(odgovor članu Krista28)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
6.4.2008 22:02:11   
kekec in mojca
IZVIRNO SPOROČILO: trnuljčica

K&M že pred nekaj časa je tiskarski škrat pri tvojem user posted image zabeležil user posted image in neuser posted image . Samo ti nisem nič rekla, ker sem mislila, da te že ne moti... Mogoče pa škrat ve kaj več kot ti. Kaj veš...user posted image user posted image

Ne, ne, a veš, običajno te sezname kar preskočim, ker jih ne gledam. Danes mi je slučajno padlo v oči, ko sem se s kurzorjem premikala navzdol.

Kar se tiče patronažne sestre, smo mi imeli z našo same dobre izkušnje. Upam, da bo tudi v prihodnje prišla ista.

(odgovor članu trnuljčica)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
6.4.2008 22:03:09   
resnično srečna
Čer ženskice...

Majček
čestitam za Brino...he he....pa saj nisi niti toliko pohitela...dva dni prej je prav fino...še posebej ker se jih za 08.04. najavlja kar nekaj a ne ženske...

Obiski v Porodnišnici Ljubljana niso omejeni...na hodniku sem danes srečala kardelo razposajencev,(beri otrok starih od 3-7 let) ki so se sami vozili z dvigali...glede na izkušnjo od prejšnjega tedna, ko sem ostala v pokvarjenem dvigalu ne razumem staršev le teh, kako jih lahko puščajo same...in se kar strinjam...da naj bi na obiske hodili le otroci porodnic, pa še ti za kratek čas in naj bi bili pod nadzorom...

Trnulčica dobro opravi...saj porod zate ne bo napor, bo pa poporodno obdobje toliko bolj zoprno...
Sky me veseli, da si še 2 v 1...ko boš jutri vozila po Gorenjski pa le pazi, da ne rodiš nekje v Medvodah...ker cesta je res obupna...moj me je danes nekaj vozil po ležečih policajih, pa nič ne pomaga...sicer moram pa še misijo "selitev" zaključiti...

SinskaT... dobra barva..jaz imam steno v kuhinji sicer pomladno zeleno...ampak z magenta rdečo pa kombiniram malo dekoracijo, da je vse bolj živo...vem pa kako se počutiš...tudi jaz sem "fata pucačica"...in nekaj časa pred selitvijo bila "odklopljena" od interneta...ampak saj kakšen sms bo padel upam, pa da zveš kaj se dogaja in mi zvemo kako se imaš ti...
Scorpio...kar brez nervoze he he...počasi pa bo tudi vaš mulček pogledal na dan...glede osebja v porodnišnicah pa ne bom komentirala...sem se jih v zadnjem času nagledala in spoznala 101 foro sestrskega razpoloženja...ampak sedaj imam za vse recept...jaz se jim nasmejim, pogledam kot angelček in vse sem dosegla, kar sem hotela...no skoraj...rodit me niso poslali grrr...

Mala malinca pišuka le na kaj si sedaj alergično praskajoča...preveč jagod?

tkole...čas da grem spat...ju3 še ena vožnja pa oddaja pečice...pa pospravljanje...potem pa noge v zrak...vsaj upam...uživajte...

pip

G.

She
May be the face I can't forget.
A trace of pleasure or regret
May be my treasure or the price I have to pay.
She may be the song that summer sings.
May be the chill that autumn brings.
May be a hundred different things
Within the measur

(odgovor članu barby78)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
6.4.2008 22:20:22   
NiLe
IZVIRNO SPOROČILO: resnično srečna

Majček
čestitam za Brino...he he....pa saj nisi niti toliko pohitela...dva dni prej je prav fino...še posebej ker se jih za 08.04. najavlja kar nekaj a ne ženske...

A ti to mene misliš user posted image user posted image ? Joj, tale torek se kar hitro bliža ... upam, da me ne bo panika zagrabila in bom raje počakala na svoje popadke user posted image user posted image user posted image Ne, ne, sej se hecam ... v bistvu se veselim torka in upam, da bo vse hitro za mano in da bom končno pestvala našo user posted image user posted image

Obiski v Porodnišnici Ljubljana niso omejeni...na hodniku sem danes srečala kardelo razposajencev,(beri otrok starih od 3-7 let) ki so se sami vozili z dvigali...glede na izkušnjo od prejšnjega tedna, ko sem ostala v pokvarjenem dvigalu ne razumem staršev le teh, kako jih lahko puščajo same...in se kar strinjam...da naj bi na obiske hodili le otroci porodnic, pa še ti za kratek čas in naj bi bili pod nadzorom...

Kot sem rekla, jaz si res želim, da bi moja dva sončka prišla pogledat našo novo pridobitev oz. da bi ju videla in ju stisnila k sebi ... sploh mlajša bo zihr zelooo žalostna, če ne bo smela priti v P.

Trnuljčica, a nimaš ti prav tako dogovorjenega datuma 8.4.? Uspešno opravi in se javi, ko prideš domov.

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
7.4.2008 6:00:59   
resnično srečna
Jutro user posted image !

Jaz imam v ogledalu spet podobo "kitajčka"....rok oz. dlani sploh ne morem več spraviti v pest....delo zadnjih dni se je očitno pokazalo kot oteklost...al pa popijem preveč vode....tako da upam, da me v sredo moj ginekolog spet pošlje v P...ampak tokrat kar rodit...

...glede na sivo vreme zunaj (pada dež po kapljicah), me danes čaka ista pesem...malo vožnje potem pa pospravljanje...in samo upam, da tale sivina hitro mine ali pa gremo rodit...ker obetajo cel teden slabega vremena...grrr...

...NiLe imaš kar prav...malo sem cikala nate, malo na Trnuljčico...včeraj sem v dvigalu poodnišnice srečala zananko, ki je babca in jo milo prosila, naj me že vzame...pa je pogledala moj trebušček in rekla: "Nema, ni še čas...."...

...eto še znanci se človeka ne usmilijo...grrr...

...drugače pa je v našem načrtu za danes popoldne vrtanje lukenj...oooo packe....ne tiste luknje....ampak tiste v steno....ker bova obešala slike in zaveso oz. nekaj temu podobnega v kuhinji...

...če bo suficit časa se bom pa malo poigrala še z risanjem po kozmetičnih preparatih za našo pupo...sem se odločila, da malce nakičurim lekarniške stekleničke...

...no user posted image je skuhana...zraven je danes ostanek napolitank od včeraj, kasneje pa sledi jagodni šejk...

...za kosilo pa ena ogromna skleda solate...za kaj več niti nimam apetita...

pa lep dan drage moje...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
7.4.2008 7:09:20   
tasyo
Dobro jutro!

Najprej naj zaželim Trnuljčici čim bolj sproščen odhod v P, pa da ti poporodno obdobje ne bo pretežko...user posted image  zate!

Pikica, ti pa upam, da že cartaš in bomo kmalu tudi me izvedele fajn novičko.

Kekec in Mojca, takoj bom popravila na seznamu... Jaz sem ga samo podedovala, pa nisem nič preverjala, če je vse tako, kot treba - se pa spomnim, da si rekla, da nočeš vedet....

Srečka, ti si pa danes zgodnja... Hvala za kavico - brez te sama ne morem začet dneva... PA malo vseeno pazi, da ne boš pretiravala z delom - sej te čist razumem, da bi rada spoznala svojo princesko takoj, ampak če boš utrujena od drugih stvari, bo porod še bolj naporen... (baje - sicer pa sama boljš veš). Si pa še ful pridna - mogoče ti pa res uspe naredit vse, kar si si zadala ob zadnjem lenarjenju v porodnišnici....
No, pri nas je pa sonček, ki kar vabi, da naj še kej postorim zunaj. Včeraj sva pospravila vso šaro, ki se je nabrala okoli hiše, skurila en kup smrečja, prekopala še zadnje metre okoli nove hiške, zvečer pa kar lenarila - in vam povem, da mi to sploh ne paše. Vse me začne bolet, da ne govorim o tem, da potem samo razmišljam, kako bi bilo luštno, če bi našo pikico že imela v naročju. Mala pa me ne upošteva nič.
NiLe, ti prav zavidam, da si se tko fajn zmenila, da greš jutri kar rodit... Pa še vreme bo idealno za rodit - cel teden sivine...

Vem, da sem obljubila, da bom danes malo pokomentirala, kar ste napisale čez vikend, pa se mi zdi, da pravzaprav nimam nič za komentirat. Telesna teža zna zadnje tedne ostat ista (hvala bogu), pa je to ok, čaja iz malinovih listov pa ne pijem, ker ga tu okoli nimam kje dobit, tko da ... Se bomo pa malo bolj potrudili v porodni, kaj hočemo...

Nič, letim na zajtrk, da malo zbudim našo punčko in upam, da se zmeniva za malo prejšnji prihod. Vas pa pridem še kar nekajkrat prečekirat, če bo kakšna nova mamica... Pozdravček!

(odgovor članu resnično srečna)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
7.4.2008 7:10:40   
tasyo
APRILČICE 2008 

PDP 01.04.
- NJINJA:

PDP 03.04.
- majazmaja:
- matejka...:

PDP 04.04.
- pizamca (32let):
- Verita:
- tz980 (28let): ŠEMPETER user posted image

PDP 05.04.
- tejč29 (29let): IZOLA user posted image
- temistoklejka (30let):
- Tanja555 (29let): SG

PDP 06.04.
- aisha (23let): CE

PDP 07.04.
- Klarisa28:
- jazabel (29let): KR

PDP 08.04.
- misa79:

PDP 09.04.
- big mamma (34let): LJ user posted image

PDP 10.04.
- simvir (27let): LJ user posted image
- tosja: user posted image
- sončnica14:
- Barb77 (30let): LJ user posted image
- petty82: LJ user posted image
-
barbi.r: NM

PDP 11.04.
- srečna miška:
- malamaja (27let): LJ
- nana09 (29let): CE user posted image

PDP 12.04.
- Katja271 (28let): NM user posted image
- tana13:
- nisika:

PDP 13.04.
- kekec in mojca: SG  user posted image
- ppika:

PDP 14.04.
- sky77 (30let): LJ
- calena: user posted image
- u04111976: CE user posted image
- 5erca04: MB user posted image
- Jelcy: user posted image
- NiLe (35let): LJ user posted image
-
novopecena: CE user posted image
-
jeja.c.: NM

PDP 15.04.
- Tejcha (24let): CE user posted image
- Skabi:
- resnično srečna (35let): LJ user posted image

PDP 16.04.
- ruki:
- tinka011:

PDP 17.04.
- Krista28: user posted image
- JABOLKO3: LJ user posted image

PDP 18.04. 
-  JuR_ChIkA:
- SpelliG (27let): KR user posted image
- mišeka:
- darja33: CE user posted image
- Roberta69: user posted image

PDP 19.04.
- bondi:
- bela vrtnica (29let): CE
- Mamacebela:
- zvončica30:
- Lubici (25let): LJ user posted image

PDP 20.04.
- matejchykam (21let): user posted image
- tasyo (29let): NM user posted image
- gregica74 (33let): PO
- najč:
- čebelica27 (27let): IZOLA
- Kaa (29let): FELDBACH, PTUJ
- MEDIKA26:

PDP 21.04.
- malamalinica (34let): LJ user posted image
- shoo (32let): CE user posted image

PDP 22.04.
- tipriga (29let):
- leni5 (28let): IZOLA user posted image
- maxi133 (24let):
- Jo@n (32let): LJ user posted image

PDP 23.04.
- shoo: PTUJ 

PDP 24.04.
- T*i*A*r*A*:
- scorpiogirll (27let): KR user posted image
- minicca (29let): LJ user posted image

PDP 25.04.
- moon:
- Srčekgirll (24let): PO user posted image
- sinskaT (26let): PO 
-  aprill (23 let):  ŠEMPETER user posted image
- MARUŠKA28 (28let): user posted image
- trnuljčica (30let): MB user posted image
- Sirenetta (34let): IZOLA user posted image

PDP 26.04.
- KatyMM:
- Sandrin (25let): LJ

PDP 27.04.
- Maja_p:
- zokica (23let): MS user posted image

PDP 28.04.
- Leiah:
- malecka24: PO user posted image

PDP 29.04. 
- pikica030407 (25let): user posted image
- smrcek: LJ user posted image

??? PDP ???
- nikica18:
- eminak:
- avak:
- zvončica30: 

TAKO Z RDEČO SO NAPISANE PORODNIŠNICE, OSTALE PA
LAHKO ŠE SPOROČITE ČE ŽELITE PA DOPIŠEM!  

101 SREČNIH user posted image  

PDP- ŠTEVILO:

01.04. --- 2
02.04. --- 1
03.04. --- 2
04.04. --- 4
05.04. --- 3
06.04. --- 1
07.04. --- 2
08.04. --- 2
09.04. --- 2
10.04. --- 6
11.04. --- 3
12.04. --- 4
13.04. --- 2
14.04. --- 10
15.04. --- 3
16.04. --- 2
17.04. --- 2
18.04. --- 5
19.04. --- 6
20.04. --- 7
21.04. --- 2
22.04. --- 5
23.04. --- 1
24.04. --- 4
25.04. --- 7
26.04. --- 2
27.04. --- 2
28.04. --- 1
29.04. --- 3
30.04. --- 0

14.04. VODI!!!(10 )

10.04., 18.04., 19.04., 20.04., 22.04., 25.04. ---> GUŽVA V
PORODNIŠNICAH

PRESREČNE MAMICE:

21.02.2008---->>>>

user posted image - Katka28 (22.4.2008): user posted image  user posted image  user posted image Anže 1500g; user posted image Jakob 1370g

28.02.2008---->>>>

user posted image  - zolika (24.4.2008): user posted image user posted image Vid 1790g, 43 cm

15.03.2008---->>>> 

user posted image   - Maja24-2 (9.4.2008): user posted image user posted image Lan 3010g, 48 cm

20.03.2008---->>>> 

user posted image - Modrookica (2.4.2008): user posted image  user posted image    Luka 3130g, 50 cm 

23.03.2008---->>>>   

user posted image  - Aprilska34 (19.4.2008): user posted image   user posted image   Eva 2470g, 47 cm  

24.03.2008---->>>> 

user posted image  - Vijolica_23 (4.4.2008): user posted image  user posted image  Nataša 3550g, 53 cm

user posted image   - Barby78 (12.4.2008): user posted image  user posted image   Lia 3050g, 46 cm 

user posted image   - Sasy20 (14.4.2008): user posted image    user posted image   NIk 3510g, 52 cm 

01.04.2008---->>>> 

user posted image   - lepa posadka (1.4.2008): user posted image   user posted image   Tomaž 3600g, 51 cm  

02.04.2008---->>>> 

user posted image    - Ketrin (14.4.2008): user posted image   user posted image    Kaja 3210g, 51 cm  

06.04.2008---->>>> 

user posted image - Majček28 ( 8.4.2008): user posted image    user posted image     Brina 3300g, 51 cm  

user posted image : user posted image           
                                                          5 : 7

(odgovor članu tasyo)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
7.4.2008 7:54:27   
kekec in mojca
Dobro jutro,

danes mi je kar malo prazno pri srcu, ker vem, da nekaj časa zdaj ne bom zasledila Trnuljčice na RR. Vem, da bo jutri ali v sredo rodila in sem vesela za njo, ampak pogrešala jo bom pa vseeno.

Danes sem zaspala šele takrat, ko je moj mož šel v službo. user posted image Čez dve uri pa gor... da Kekca spravim v vrtec Če me slučajno danes prime, da bi šla rodit, bom kar umrla od utrujenosti. Ko prideva iz vrtca, bom kar direkt zavila v posteljo.

Mimogrede, a še kateri nonstop (ampak res nonstop) otrdeva trebuh? V P so mi to označili kot popadke, čeprav vem, da še niso ta pravi.

(odgovor članu simvir)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
7.4.2008 8:53:58   
tasyo
Meni je trebuh non stop otrdeval prejšnji teden, zdaj pa skoraj nič. Pa nisem nič spremenila. Bolj kot se bliža pdp, manj se mi dogaja...

Neposredna povezava do sporočila: 2243
7.4.2008 8:56:31   
Jo@n
Jutro še v mojem imenu, vidim da ste bile nekatere ZELO pridne čez vikend, posebej bi pohvalila K&M, Sinsko, Tasyo, Resnično srečno, pa še kakšno sem zagotovo pozabila....

Midva sva si včeraj popoldne vzela malo na off... in po kratkem prekladanju po dnevni sva oba ugotovila, da tako pa res ne gre in sva se lotila še zadnje stvari v otroški, montirala sva še stensko lučko in polico nad previjalno. Zdaj pa res lahko grem rodit, ker dodatnih 14 dni prekladanja in čakanja bo iz mene naredilo pravo lenobouser posted image

Hvala za kofetek, je že kuhan, pa grem malo uživat.

Neposredna povezava do sporočila: 2244
7.4.2008 9:34:03   
NiLe
Jutrooo user posted image ... mene pa počasi grabi trema in dajejo živčki, čeprav sem dala porod že 2x čez ... ampak jutri ob tem času bom že sedela pred sprejemno v P in upam, da ne bom naletela na kakšno tečno sestro ... no, sej ko me bo Pušenjak pregledal pa upam, da se selim 1 štuk višje in potem akcijaaaa user posted image user posted image user posted image

Danes proti jutri je tako zagrmelo, da sem se tako prestrašila in me je čist predramilo ... potem sem se vrtela v postelji še 2 uri, tako da mi dopoldanski spanec ne uide user posted image . Danes bom bolj na izi, da si naberem moči, pa popoldne se bom cartala z mojima sončkoma 100/h ... vprašanje pa, kakšna noč me čaka user posted image

Današnje kosilo: lazanja in solatka.

Preživite lep dan!

Spi, dete, spi!
Biba je zaspala, buba je zaspala, baja, ki nagaja, v sanjah s tabo raja.

(odgovor članu Jo@n)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
7.4.2008 9:58:45   
scorpiogirl
Pozdravljene user posted image pa mamice user posted image

smo kar potegnili zjutraj ... je bla noč bolj slaba ... zgleda, da je na našo mačko luna bolj vplivala kot name user posted image je celo noč nekaj težila pa vsega ima dovolj user posted image
no, ob 9h me je pa tašča zbudila po telefonu ... če rabim banane ... sem jih odklonila samo zato, da ni prišla naokoli ... nisem za take napore navsezgodaj zjutraj user posted image

Pikica, držim pesti, da si že rešena in že cartaš user posted image

upam, da boste uživale kljub sivini zunaj user posted image

Ni nam dolgčas :)

(odgovor članu NiLe)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
7.4.2008 11:32:27   
Katja 271
Pozdravljene aprilčice! Vas redno spremljam in prebiram, ampak za komentarje ste pa enostavno preveč čvekaste :)

Najprej moram iskreno čestitat vsem mamicam in vsaki posebej, ki že cartajo svoje štručke.

Za vse, ki nas porod še čaka pa stiskam pesti! Naj bodo porodi čimkrajši in s čim manj bolečin. Bodimo pozitivne in poslušajmo babice, pa bomo zmagale, pravijo naše predhodnice, kajne?!

Jst sem imela v petek CTG in pregled. Pa sem se že prav veselila, ko mi je CTG risal redne popadke na 5 minut (čeprav jih nisem čutila), potem pa je pregled pokazal, da sem še popolnoma zaprta, MV čvrst in dvignjen, naš fantek pa še nič v pripravljenosti. No, sicer me do roka loči še pet dni, vendar smo že vsi v težkem pričakovanju, tako da sva z možekom včeraj izvajala izselitvene ukrepe (beri: posteljna telovadba), ki pa niso obrodili nobenih sadov.
Vse kar opažam, je zadnje dni spremenjen izcedek, ki je zelo zelo gost, rumenkasto obarvan... Še pri kateri?

No, kljub kislemu vremenu, pa si naredite sladek ponedeljek!

Neposredna povezava do sporočila: 2247
7.4.2008 11:59:46   
NaTaŠa*
Pozdravljene punce

Sem malo prišla prevert če se že kaj dogaja pa vidim da še nič, no, razen pri eni se je že zgodilo. No a bo luna imela kakšen vpliv v naslednjih dneh? Pri meni je bila ampak z nekaj dnevno zamudo user posted image . Nataša spi pa sem vas malo prišla pošpegat. Komentirala ne bom nič ker nisem utegnila prav nič prebrati za nazaj tako da ob kakšni drugi priliki.

Punce želim vam lep pa čeprav deževen dan. Hitre in pa lahke porode.

poljubček od violice in Nataše

pa-pa

24.03.2008 je prijokal naš sonček- Nataša.

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
7.4.2008 12:16:14   
simvir
Živjo!

Vidim, da vas je kar nekaj slabo spalo ponoči, tudi jaz sem se večino noči le obračala iz enega boka na drugegauser posted image . Tako, da bom tudi jaz še šla malo v posteljo.

K&M tudi meni precej otrdeva trebuh, ampak če me zrave nič ne zaboli, to zdaj kar prezrem, ker bi se drugače tudi jaz non stop sekirala. Jaz že en mesec poslušam svojega G, da bom šla vsak čas rodit, pa še vedno ni nič in to mi gre zdaj počasi že na živce. Tudi danes ponoči mi je trebu hotrdeval že na 10 min, potem se je pa vse umirilo.

Trnuljčica držim pesti, da bo v naslednjih dneh vse potekalo, kot po maslu in da boš čimprej cartala svojega user posted image .

Pikica - zate pa upam da je že vse za tabo. Drugače pa naj ti porod mine čimhitreje.

Nile verjamem, da je kar težko iti v P, da boš rodila na datum. Ampak tako vsaj veš, da bo kmalu vse za tabouser posted image .
JAz tudi kar nekako upam, da me jutri moj G pošlje s pregleda kar v P (Prvič je bilo tako 4 dni pred rokom, jutri pa bo le še 2 dni). Mogoče se bova pa skupaj "drli"user posted image .

Katja271 lepo da si se malo javila in povedala da si ok, sem tudi tebe že pogrešala. tudi jaz imam zadnje dni bolj gost izcedek, sem v petek dobila eno Canesten vaginaleto, ampak se mi zdi da ni dosti bolje.

zdaj moram pa na kosilo sta danes za spremembo moja dva kuhala - bolj tahitre stvari: gobovo juhico in "gernknedle".

(odgovor članu NaTaŠa*)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
7.4.2008 12:56:26   
resnično srečna
IZVIRNO SPOROČILO: Katja 271

Vse kar opažam, je zadnje dni spremenjen izcedek, ki je zelo zelo gost, rumenkasto obarvan... Še pri kateri?

pri meni je tudi...ampak ne kot beli tok temveč je bolj podoben gosti želatini...najprej je bil rahlo rumene barve, sedaj je pa vedno temnejši in se vleče kot smrkelj...mogoče je pa to tisti čep...le da se pri meni lušči po koščkih...ko sem bila v P je Pušenjak rekel, da je to normalno in da se zadeva pripravlja...upam, da se ne bo pripravljalo cel mesec...no danes sem fasala še malo driske...naraven klistir?

sicer pa sem Gorenjsko obiskala...in se že vrnila...vreme niha med plohami in sončkom...nekaj podobnega kot tukaj...s psom sva naredila en nor sprehod pa malo sem ga čez ovire spustila skakat, tako da sedaj spi kot ubit...

naša princesa veselo pleše v trebuščku, čeprav imam občutek, da se je celo malo spustila...no ja go go Iza...

sedaj pa letim malo v Rutarja po ene viseče mrežice za sadje in zelenjavo, pa manjkajo mi še eni vijaki...pa pogledat grem ležalnik, ki je v akciji v baby Centru...potem pa v P na obisk in po najdražjega v službo...

potem se pa začne akcija vrtanja he he...ubogi moj....po mojem bo med porodom zaspal oz. si oddahnil, če rodim...da se bo 3 dni doma lahko nato predajal lenobi...ker ga res zadnje tedne gonim kot kakega sužnja...

pip

G.

She
Within the measur

(odgovor članu Katja 271)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.