Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 14:20:12
|
|
|
|
mixi
|
barbaw ma ne vem če je tako mirni starši mirni otroci, ker moj dragi je bil full živahen kot otrok brat njegov pa slow motion. če pa je tako kakšna pa bo naša pikica živahen tati, še bolj živahna mami tamala
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 14:22:25
|
|
|
|
barbaw
|
Pri nas je tako, da je ati bolj mirne sorte (bil do lani), jaz pa mali , rezultat pa je še en mali nagajivček. Kaj pa bo zdaj pa se bom pustila presenetit.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 14:26:39
|
|
|
|
mixi
|
sej mi tudi čakamo da vidimo kaj bo tati je pa vsak dan večji nagajivček in se mu že čisto rola od tega ki komaj čaka da vidi njegovo pikico , ker si je strašno želel punčko in od takrat ko ve da je punčka je v sedmih nebesih
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 14:55:54
|
|
|
|
barbaw
|
IZVIRNO SPOROČILO: mixi sej mi tudi čakamo da vidimo kaj bo tati je pa vsak dan večji nagajivček in se mu že čisto rola od tega ki komaj čaka da vidi njegovo pikico , ker si je strašno želel punčko in od takrat ko ve da je punčka je v sedmih nebesih to je pa lepo slišat. Moj je tudi vesel za pikico. Je pa tako, da je zdaj malo bolj zrel kot je bil prvič in se tudi bolj zaveda vsega.
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 15:02:42
|
|
|
|
Naty*
|
Oj mačke ! Vidim, da kot ponavadi čez vikend prisotnost ni ravno na višku... Sem prebrala vse za nazaj, tko da sem na tekočem, nisem pa mela časa komentirat. Glavno, da vidim, da smo še vse 2 v 1 . Namreč tist alarm zadnjič mi je dal zagon, da sm porihtala še zadnje stvari. Včeri zjutri sem pucala stanovanje ko nora, pol sva šla v šoping in zapravla 200 evrčkov za fasungo , s tem, da se tolažim, da so nekaj nanesle tud plenice in kozmetika za . Danes sem pa od pol sedmih zjutraj do pol dveh rihtala 30 let staro košaro za najinga . In sem končala ! Tko da jo sm jo ponosno dala na razstavo v album . Sicer vem, da bi lahko šla v trgovino in kupila vse narejeno, ampak se mi zdi, da ma en poseben čar, če neki sama nardim za mojga . Kupila sem peno, jo razrezala, obložila košaro, naredila iz debelejše pene dvojno dno, razrezala blago in ga (na roke prosim!!!) sešila ter s trakci pritrdila na košaro. U glavnem, men je tolk všeč ... Nč majčke, uživajte sončen vikend, pa se še kej beremo.
< Sporočilo je popravil Naty* -- 5.4.2008 15:03:20 >
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 15:13:19
|
|
|
|
mixi
|
čestitke za tako pridno in iznajdljivo mamico prav lepo je slišat da nekdo obnovi staro košarico za jenčija. jaz nisem mela izbire in bo moja kar v posteljici spala ker pol stvari imam v novem stanovanju tisto tanujno pa pri babici kjer živim in bom po porodu
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 15:14:40
|
|
|
|
mixi
|
je pa zelo zelo lepa
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 15:16:16
|
|
|
|
mixi
|
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw IZVIRNO SPOROČILO: mixi sej mi tudi čakamo da vidimo kaj bo tati je pa vsak dan večji nagajivček in se mu že čisto rola od tega ki komaj čaka da vidi njegovo pikico , ker si je strašno želel punčko in od takrat ko ve da je punčka je v sedmih nebesih to je pa lepo slišat. Moj je tudi vesel za pikico. Je pa tako, da je zdaj malo bolj zrel kot je bil prvič in se tudi bolj zaveda vsega. ma moj se je po mojem 5 mescu nosečnosti full zresnu in edino kar mu gre po glavi je njegova pikica in kako se počutim
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 15:17:01
|
|
|
|
Naty*
|
Hvala mixi . Ma js ful rada naredim kako stvar sama. Mi je tud mal brez veze dat 270 eur za košaro, ki jo uporabljaš štiri mesece, če je bla pa že glih doma, pa da poleg vsega lahko še umetniško žilico zraven uporabim ... zakaj pa ne. Sicer se pa vse pošlihta, boš pa po porodu uredila vse v novem stanovanju . Sej itak kompliciramo me, našim otročičkom je vseeno kje bojo spali, sam da so mamice nekje blizu .
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 15:17:46
|
|
|
|
mixi
|
zdaj pa grem spet neki jest ker mi že spet kruli
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 15:21:44
|
|
|
|
Naty*
|
Tud js, pa se mi zdi, da sm komi kosilo pojedla . No pa dober tek!
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 15:22:14
|
|
|
|
mixi
|
to že ampak v svojem stanovanju si bom itak uredila da bo full lepo samo me gnjavita mami pa tašča da mi bojo prišle pomagat pa jih že zdaj ko pucam in pripravljam nočem blizu pa ne zato da mi gresta naživce hočem si vse v miru sama poštimat brez njiju, so me že za ime znervirale dovolj ne da mi še tam pri pucanju začnejo kake vzgojne nauke dajat al kaj podobnega. pa jaz imam ideje že v glavi in dokler jim razložim kaj hočem si že sama nardim
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 15:23:31
|
|
|
|
mixi
|
hvala sem si šla po ananas pa kosilo sem jedla ob 1 in pol , ob 2h sem pojedla 30 dag jagod pa zdaj ananas pa sej non stop neki jem
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 16:02:00
|
|
|
|
špelin@
|
Ops, hitro jaz malo sem gor, ko je taščo in tasta ravno peljal v Spar in Hofer (v njunem kraju ni nobene spodobne štacune, samo en mičken, zahojen Mercatorček) Prav super obisk je tole - res sta dolgo hodila, ampak sta le prišla jana81, najprej sem se tvoji opazki glede nosa nasmejala, potem pa sem šla gledat svojega, ampak očitno premalo pozorno spremljam spremembe, ker se mi zdi, da moj nos ostaja tak kot vedno: dolg in špičast Naty*, prečudovit košek Res si ga fino uštimala Mene čaka še pranje prevlekic, potem pa tudi jaz svoj stari košek oblečem in bo V njem sem spala kot že jaz, pred mano tudi moja mami (košek je torej star najmanj 60 let!!!), zdaj pa bo dal zavetje še mojemu tretjemu sončku Mi smo za kosilo jedli zelenjavno juhico, pečene orade, pire krompir in solato iz motovilca in regrata Potem pa še jagodno kupo Ampak sem spet lačna Prigrizujem čokoladne bonbone
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 16:25:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Edina: saj ti pravim jemli ti strije kot modni dodatek pa bo... In želim ti dobro zabavo danes zvečer...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 16:32:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Naty: kako si lepo uštimala. Jaz imam pa nekaj podobnega za Omarja je pa posteljnina ista...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 16:35:49
|
|
|
|
tally
|
Naty* košek je prečudovit , pa so mi tok luškaani ko spijo v košku.
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 16:40:10
|
|
|
|
Naty*
|
špelin@ sej zahvalit se morm predvsem tebi, ker si mi predlagala to peno , sm dala dva "jogija" 5cm pene spodaj, okrog pa 2 cm. Sej ženska v trgovini mi je dala vsega več, kot sem rekla (pa seveda tud zaračunala!!!), tko da sm bla kr jezna včeri, pol sm pa rekla...eh bo pa vse skupi bl kompaktno . **** a tvoj Omar bo mel isto posteljnino kot naš "?"? A to bo mel tukaj, al v Egiptu? Punce sam a ni prav lep občutek, da bojo naši mel neki tradicionalnega, men je to ful všeč...da bo najin spal tam, kjer je nekoč njegov oči ... špelin@ ti pa le glej, da ga boš še šparala, ker zna bit, da ga bo še katera od tvojih uporabla ! Nč grem mal ležat, ker smo bli 15 min na sprehodu, pa komi živim (brzina je bla pa taka, da bi naju lahko polži prehitel ), zvečer sva povabljena pa na večerjo k našmu klaviaturistu in ženi. Mislim, da zna bit kr prijetno . edina ti pa tud uživaj danes, Tamara ti se pa šparaj, naj taščica prime metlo v roke !
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 16:41:00
|
|
|
|
Naty*
|
tally hvala , tud men so tolk kjut, cel dan že hodim mimo pa si predstavljam, kako bo zgledal najin tam noter....komi čakam!!!
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 16:45:55
|
|
|
|
Čmrlika
|
Naty: kako si lepo uštimala. Jaz imam pa nekaj podobnega za Omarja je pa posteljnina ista... Ja je res ful lepo! Jaz sem pa dobila baldahinček k posteljnini od prijateljice, kjer je gor kombinirano tud to blago!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 16:46:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* **** a tvoj Omar bo mel isto posteljnino kot naš "?"? A to bo mel tukaj, al v Egiptu? Tukaj, sem kupila za 50 euro košek z 2 rezervnima posteljninama in pa splano vrečo po oglasu... Evo bom kar slikco po kateri sem kupila gor prilimala. Ker se mi zdi da je ista garnitura. Poglej v album a je al ni? Meni se zdi da več ne rabim za tok časa kot bom tu, čeprav imam posteljico ampak tole mi je bilo všeč pa sem nabavila...
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 16:50:38
|
|
|
|
Naty*
|
**** sem pogledala, pa je res isti . Sam si pa ful luštkan košek dobila za zelo mal denarja. To se je pa splačalo . čmrlika hvala, no očitno smo za letošnje koške in postlce nardile novo modno muho. Točno tako blago z medvedki ! A mislte, da bi mogla js še baldahin met? Mislm a ma kak praktičen razlog? Ker sem že zjutri razmišljala o tem...
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 16:58:41
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naty* **** sem pogledala, pa je res isti . Sam si pa ful luštkan košek dobila za zelo mal denarja. To se je pa splačalo . A mislte, da bi mogla js še baldahin met? Mislm a ma kak praktičen razlog? Ker sem že zjutri razmišljala o tem... Ja men se tud zdi da je bil to dober nakup. Čeprav ni primerjave z nečem kar narediš sam... Nimam pojma zakaj je baldahin in ne vem če ga ne bom kar dol dala, ker se mi zdi da je v napoto. Morda pa katera druga ve, čemu služi??
|
|
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 17:20:21
|
|
|
|
Naty*
|
No v čakanju obrazložitve za baldahin, vam dajem mal za pokušino, kaj nas čaka kmalu!!! A ni kjut?????!!!! Mislm, sej vem, da ste nekatere to že kdaj prinesle domov, ampak je vseen luštn pogledat ane ... Nč zdej se grem pa oblečt pa na večerjo. Pridne bodte!
|
|
RE: Majčice '08 - 3.del 5.4.2008 17:20:42
|
|
|
|
Naty*
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?