bt08
|
Itak Šepetalka,sam včasih se pa prašam zakaj se bom sploh poročila? Mislim da moj ne zastop da čeprav imam pisarniško delo,da niam ne vem kako fizičnega,da sem tud utrujena,pa od doma tud včasih,pa o ntega ne šteka,da ko bi jaz prišla domov da bi tud se vrgla na kavč pa vse 4 od sebe.Ne pa da začnem koj kuhat,pospravlat,ponoč morem vstat,pol je pa to ot.Ti pa enkrat pride vrh glave. Vem da me ma rad,samo ima tako vzgojo,da žena mora vse,on je pa zmatran.Vem da enkrat bo tega konec.Ko sva se spoznala je bil odrugače,je pomagal,je bil ful ljubeč do mene,me pocrkljal,sva šla kam sama,tud sedaj bi kdaj šla rada sama z njim,pa če samo v kino.Samo on je zmatran in se mu ne da,al pa reče nimava keša, ,Kaj bo šele če bo šel res v Avstrijo?Grozen! Krizo mam velik osedaj,da sama ne vem kaj naj.Sej ga mam ful rada,sam nisem si predstavljala da bom mela tako življenje! Ah,sem vas mal zamorila,zunej pa sonček,sam mogla sem mal ven dat,predno odjadram domov.Sej bova en dan mogla dol se vsest pa mal pogovrt,ker men tud baterije pojenjujeo. Dans bomo šli mal na sonček pa bo!