Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:38:48
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Sej slikice si lahko dol z albuma shranis na racunalnik, ni treba na mail posiljat. A se res da? Pa sem enkrat probavala pa mi ni ratalo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:39:58
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Scuba aveš debeluška je napisala da moraš mail na Z.S. poslat ,zdj te bo pa lahko kdo nadlegoval ,k si se javno objavla ČE je fejst naj me kar nadleguje ..pol bom dala še jaz svoj mail tukaj gor...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:40:18
|
|
|
|
Dajica
|
U, zdej sem pa js tud ze mela 500-to objavo. Hvala Tanayya za razlago!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:40:54
|
|
|
|
Tanayya29
|
Ja sam na mail sm jst dobila več slikic kot jih je v albumu,aha tko ja!!!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:41:17
|
|
|
|
Tanayya29
|
Ni za kej Dajica!
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:41:53
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica U, zdej sem pa js tud ze mela 500-to objavo. Dajica čveka
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:42:15
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Ja,kuhar je ja sonchek
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:42:16
|
|
|
|
potepinka
|
Čer! No danes je pa bil za mano naporen dan.Zjutraj se zbudimo in Mark ima zelo vnete oči komaj jih je odprl bogi revček,prav gnojne.Kličem P in sva se šla pokazat,iz noska mu tudi zelo teče skratka zelo je prehlajen.Dobil je antibiotične kapljice za oči,kapljice za nos.Noseka so mu pri P čistili in je revček tooooolk jokal,ko mu doma čistim z babyvacom se tudi ful joka.Kaj pa vaši ? Drugi teden v četrtek bi morala imeti 2cepljenje in P pravi da bomo počakali z cepljenjem.Ne vem kje bi se lahk tolk prehladil,po moje se je od nas nalezu ker smo bili vsi bolani. ceplenje-tudi mi Marka nismo dali cepit,naša P niti vprašala ni,v vrtec pa še ne vem ali bo šel ali ne.Vpisala ga bom potem bomo pa videli če bo naša firma začela delati na evropski delovni čas potem bo Mark šel v vrtec,če pa ne, bom pa jaz delala 4 ure potem bo pa Mark doma in ne bo v vrtcu. gruška-napisala recept in seveda bomo sprobali pomivalni stroj-ni šans da bi bila brez moje gospodinjske pomočnice,super stvar naraščaj-meni je danes P rekla da nič očke umivat z kamilicam samo fiziološka in svetovala mi je da naj ne hodiva ven ,mogoče zato ker je Mark tako prehlajen daj ji v učko tvoje mleko sonchek -super da je Neli boljše skaana-dobrodošla,kar ogasi se še luštni otročki
Življenje je plamen, ki v lastnem ognju izgoreva, vendar vedno znova vzplamti, ko dete se rodi. -------------------------------------------------------------------------------- Sara(07.09.1996)Mark(10.11.2007)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:42:16
|
|
|
|
nicolina
|
Sonchek, ja prdkal ja ful , pa take smrdljive je spuščal... Dajica, sem navajena, da sevsak dan ene trikrat pokaka, pa mi je zdej mal čudno... Tanayya, tud teb se opravičujem čvekica.... A vidte v kak drek me je porinla bodoča tašča mojega sinčka, da se moram po dolgem in počez opravičevat tle na RR-u?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:43:12
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Scuba, te že nategujem, upsssssssss, mislim pošiljam slike
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:43:19
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 No pa grem še po novo ....... Dajica pridna tkole rihtaš zdravnike . Tanayya, pa ne novo Lady, ampak revijo Nova
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:43:22
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver ninaval@gmail.com Scuba, a na ta mail ti pošljemo? Kaj pa je narobe z njim? Ja na tega ja prosim nič ni narobe, samo jaz sem ga še enkrat ponovila, da ga bo čimveč nadlegovalcev videlo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:43:49
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška Dajica čveka hihihihihihi
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:44:09
|
|
|
|
nicolina
|
Tanayya, moj je pa celo telefon doma pozabil, ko je šel prej v lokal... po moje je zdej čist živčen
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:44:30
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver ninaval@gmail.com Scuba, a na ta mail ti pošljemo? Kaj pa je narobe z njim? Ja na tega ja prosim nič ni narobe, samo jaz sem ga še enkrat ponovila, da ga bo čimveč nadlegovalcev videlo Ajaaaaaaaaaaaaa sej zato pa že dežujejo maili. Mi je ravnokar George clooney poslal mail
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:45:05
|
|
|
|
Tanayya29
|
A vidte v kak drek me je porinla bodoča tašča mojega sinčka, da se moram po dolgem in počez opravičevat tle na RR-u? ma se splača,veš...Taja ma zlo fajn bajto.... Sonchek,najina dva bosta pa sam jedla pol,sami kuharji....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:45:24
|
|
|
|
nicolina
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Scuba, te že nategujem, upsssssssss, mislim pošiljam slike
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:46:17
|
|
|
|
Tanayya29
|
Scuba kako džodž ti je poslal?Kva ti je pa kej napisal?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:46:26
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina A vidte v kak drek me je porinla bodoča tašča mojega sinčka, da se moram po dolgem in počez opravičevat tle na RR-u? ... se oglaša nekdo čigar sinček spušča smrdljive prdce ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:46:41
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Potepinka zate in tvojega srčka , pa da bo čim prej bolje! Bi te pa prosila, če mi lahko na ZS pošlješ točno (kakšna količina), kako se naredi tisti orešček z limono za pritisk.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:47:11
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Tanayya, moj je pa celo telefon doma pozabil, ko je šel prej v lokal... po moje je zdej čist živčen Zakaj pa zivcen? A da ne bi ti slucajno ti kaksna sumljiva sporocilca najdla?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:47:31
|
|
|
|
Tanayya29
|
Nč a pol še jst objavm svoj mail?Mogoče bo pa men pisal Brad Pitt,no al pa vsaj brendon iz beverli hilsa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:48:27
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
Scuba, a ti je že prišlo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:48:59
|
|
|
|
sonchek
|
zdej vas pa ne sledim več...bom jutri v miru vse prebrala... Potepinka...naša do zdej ni nikol jokala..je sicer glavo obračala na vse strani..dons je pa tud že začela neki nabirat..pomoje se je že naveličala tega sesalca, k ga že dva dni skoz za samo vlečem..sam drugač mi pa kr sama odpre nosnici (tako narazen jih da), kot da bi vedela da ji bo pomagalo... Joj bogi revček upam da bo kamlu boljše... Aja pa to k pravijo, da jim spicneš svoje mleko v noska..WTF..kako? moja je bila po celem obrazu bela od mleka, sam v noska ni nič šlo... nicolina..sej pomoje ga pol ni ful jokal zaradi tega ker ni kakal..če se sprdka, ga pomojem nič več ne tišči...pomoje je hujš če ne bi nič... .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:49:03
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Scuba, te že nategujem, upsssssssss, mislim pošiljam slike A pol (mi) že prihaja
|
Koliko otrok imate?nosek5Koliko otrok imate?5 ali več (
2%)
4 (
3%)
3 (
13%)
2 (
29%)
1 (
32%)
nobenega (
22%)
Število vseh glasov: 183Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!