Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:28:19
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica Debeluska-bom povprasala kako je kaj s pregledom pri kaksnem drugem dr., ok? A pol ce se jaz pridem k tebi, dobim pa cvetaco? Naj vam povem, da mi je tale naša Dajica, danes naredila veliko uslugo in sem ji zelo hvaležna (ja spet sem okol zdravnikov ). Draga Dajica še enkrat hvala za vse kar si od zdaj naredila za nas ! Ti pa kar v četrtek pridi, zelo te bom vesela, bomo že nekaj vege pripravili !!! Scuba, jest sem pa že mislila, da ti nočeš slikic, od nas še razumem, sam od Lane
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:28:43
|
|
|
|
Dajica
|
sonchek-full lepo napisano! tanayya-ja, sej to sem vidla, tnx vseen za info. Sam unga Sebota pa res neki matra. Skoda k je sla Damjana ven, da ga ne bo vec mogla zivcirat
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:29:38
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Gruška Sliva mi noče odgovort glede Guštija,jst pa obračam liste po lady že vsa histerična Pejd še Novo prelistat , boš imela verjetno več sreče ... .........
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:30:40
|
|
|
|
Tanayya29
|
No pa grem še po novo ....... Dajica pridna tkole rihtaš zdravnike .
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:30:44
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Scuba, jest sem pa že mislila, da ti nočeš slikic, od nas še razumem, sam od Lane Hočem hočem sam prijavit za slikce sem se pa pozabila . Še posebi zdej k sem ful slikc zgubila.. Bi lepo prosila vse, ki imaste slikce od naših srečanj če mi lahko katera kaj pošlje na mail. Nimam zdej niti ene odkar je šel računalnik k vragu
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:31:03
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Scuba aveš debeluška je napisala da moraš mail na Z.S. poslat ,zdj te bo pa lahko kdo nadlegoval ,k si se javno objavla ČE je fejst naj me kar nadleguje nadlegoval al nategoval ... ma daj se zjasni ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:31:04
|
|
|
|
Dajica
|
Pa kva mate s tem Guštijem????
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:31:49
|
|
|
|
Tanayya29
|
Debeluška sam ocvrti telefon bo samo eden? Upam,da se ne bomo steple zanj.....jst bi pol tipke pojedla...a uredu?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:32:26
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Ti pa kar v četrtek pridi, zelo te bom vesela, bomo že nekaj vege pripravili !!! Debeluška, Jooly je tud vege - ona brđolca ne, ona pršutek ne, ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:32:50
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 No pa grem še po novo ....... Dajica pridna tkole rihtaš zdravnike . Tanayya, pa ne novo Lady, ampak revijo Nova
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:32:57
|
|
|
|
Tanayya29
|
Dajica da ni tvoj ta Gušti? Nč nimamo,jst ga še vedno iščem po lady,sliva je pa šla....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:33:14
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Naj vam povem, da mi je tale naša Dajica, danes naredila veliko uslugo in sem ji zelo hvaležna (ja spet sem okol zdravnikov ). Draga Dajica še enkrat hvala za vse kar si od zdaj naredila za nas ! Z veseljem pomagam, ce je le v moji moci. Se bom se naprej potrudila, sam sej ves, zdej je vikend, tko da grem naprej v akcijo v ponedeljek.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:34:01
|
|
|
|
Tanayya29
|
Debeluška nč bat,vem vem Nova pondeljkova,lady je pa torkova ali sredina
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:34:38
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Ti pa kar v četrtek pridi, zelo te bom vesela, bomo že nekaj vege pripravili !!! Debeluška, Jooly je tud vege - ona brđolca ne, ona pršutek ne, .... Gruška, bo pa za nas več ostalo Za vege bom šla pa regrat nabrat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:34:57
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver ninaval@gmail.com Scuba, a na ta mail ti pošljemo?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:35:06
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Scuba aveš debeluška je napisala da moraš mail na Z.S. poslat ,zdj te bo pa lahko kdo nadlegoval ,k si se javno objavla ČE je fejst naj me kar nadleguje nadlegoval al nategoval ... ma daj se zjasni ... Nadlegoval nadlegoval. Nategovanja ne rabim.. Čeprav če me nategne tm do ene 2,5 metra bom imela pa glih primerno kil, to bi blo pa tud dobr.. Je mel moj fotr (ki je bil tudi precej predebel) v pisarni na mizi tako tablico ki so jo lahko vsi vidli. Gor je pa pisalo: I am not fat I am just too short for my weight
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:35:10
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Dajica da ni tvoj ta Gušti? Nč nimamo,jst ga še vedno iščem po lady,sliva je pa šla.... Zdej pa js nic ne stekam zakaj se gre Kateri Gušti???
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:35:17
|
|
|
|
Tanayya29
|
nadlegoval al nategoval ... ma daj se zjasni ... Scuba bo hudaaaaaaaaa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:35:28
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Mene je pa moj klical iz službe,da mu je telefon v fritezo padu,in ga ne more več vzposobit.... ah,težke so te kuharske ,no baje tut sim kartica ne dela(je poskusu dat v drug telefon ) ..en mi rečt da je tvoj mož tudi kuhar kot moj..madona pol se bomo v naši družini fajn prehranjevali
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:35:55
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver ninaval@gmail.com Scuba, a na ta mail ti pošljemo? Kaj pa je narobe z njim? Ja na tega ja prosim
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:36:26
|
|
|
|
Tanayya29
|
Gušti je od slive brat..en frizer...pa je rekla včer,da je v Lady,pa jst full gledam včer zvečer v lady,če sta si s slivo kj podobna,pa ga še nism našla not...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:36:38
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dajica IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Naj vam povem, da mi je tale naša Dajica, danes naredila veliko uslugo in sem ji zelo hvaležna (ja spet sem okol zdravnikov ). Draga Dajica še enkrat hvala za vse kar si od zdaj naredila za nas ! Z veseljem pomagam, ce je le v moji moci. Se bom se naprej potrudila, sam sej ves, zdej je vikend, tko da grem naprej v akcijo v ponedeljek. HVALA, pa upam da se leto 2008 kaj kmalu "obrne"
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:37:23
|
|
|
|
Tanayya29
|
Ja,kuhar je ja sonchek
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:37:48
|
|
|
|
Dajica
|
Sej slikice si lahko dol z albuma shranis na racunalnik, ni treba na mail posiljat.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:38:47
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Scuba aveš debeluška je napisala da moraš mail na Z.S. poslat ,zdj te bo pa lahko kdo nadlegoval ,k si se javno objavla ČE je fejst naj me kar nadleguje nadlegoval al nategoval ... ma daj se zjasni ... Nadlegoval nadlegoval. Nategovanja ne rabim.. Čeprav če me nategne tm do ene 2,5 metra bom imela pa glih primerno kil, to bi blo pa tud dobr.. Je mel moj fotr (ki je bil tudi precej predebel) v pisarni na mizi tako tablico ki so jo lahko vsi vidli. Gor je pa pisalo: I am not fat I am just too short for my weight To tablico bi pa jest tud rabila
|
Katera barva Mutsy vozičkaendrinaČe bi kupovali Mutsy 3Rider ali Urban Rider, katero barvo bi izbrali?Cargo Kaki (
14%)
Team Dark Kaki (
6%)
Team Ocean (
30%)
College Green (
17%)
College Red (
19%)
Team New White (
13%)
Število vseh glasov: 175Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!