ninocka
|
Dobro jutro! Jst sem lihkar spila jutranjo belo kavico in zraven pozajtrkovala marmorni kolac. Sem se naraocila na kosilo v eni OS in je bil prvi dan zraven se tale kolac in to tolk, da ga ze 2 dni za zajtrk jem in se prvi dan za vecerjo. V glavnem sem zacela z zdravo prehrano, kosilo mam skuhano v 2 min (moj se kr ne more nacudit, kaksna huda kuharca sem ratala ), pa se nobene packarije po stedilniku in miljon umazana posode. Scuba, vidve sta pa meli prigodo zadnjic Lepo, da se najdejo se taksni ljudje, ki so tako pripravljeni pomagat Sonchek, kako je kaj Neli? Ze kaj bolje? Drugace pa poleg vsega nastetega pomaga se dvignjeno vzglavje za 30 stopinj, pa vlazilec zraka, pa odprto okno. PA ne not bit, ce nima vrocine, ampak ven na svez zrak, sploh danes ko bo soncek (vsaj zaenkrat se kaze nanj). Zirafa, cestitke k poroki. Sem zadnjic samo obleke komentirala, pozabila pa cestitat Ceprav jst sem mela v glavi, da sta se vidva v Las vegasu porocila Debeluska, kako je mami? Super, da je ze doma Kaksno je pa geslo za tvoj porocni album? sej verjetno si objavla, pa sem spregledala Mamuska, drzim pesti, da se cimprej vsi pozdravite Martita in nicolina - super za nogice nas se ful smeji, ko mu jih med vajami porinem v usta, ampak sam jih pa ne da. Verjetno jih tudi ne bo (Evan jih tud ni), ker je trd v ledvenem delu. Kanarka, vidve s Saro delata vaje za nogico, da ne bi mela zvite (ce sem si prav zapomnila?). A mi lahko opises mal te vaje, da vidim, ce bi prisle kaj v upostev pri Evanu, da ne bi tolk nogice not zvijal (da jih delamo, dokler ne gremo k fizioterapevtki). Hvala!!! pavlyna, dobrodosla Larisa se mi zdi pa ful velika Oranza, dobrodosla! Pa ce kaj vanjo vidis, jo pozdrav Gruska, naslednjic pridem pa se jst k tebi na tvojo tortico, a prav? Kako je pa mamatheo in Tijanom (tiste, ki ste bile na plavanju - sigurno je kaj povedala?) MI smo pa v soboto dopolnili 5 mesecev Mali je ful faca, ful je priden, pa skoz se smeji. Res je pravi dobrovoljcek, sploh ne morem verjet, da se je od zacetka tolk velik jokal. Ja, to pa nardijo krcki. Vceraj se mu je ratalo iz hrbta na trebuh obrnt. Najprej se je jezil, ker ni slo, pol se pa obrne, je 1 minuto tiho, pol pa zacne rencat in se kregat, ker spet ni blo uredu Ga grem obrnt, pa se do mize nisem prisla nazaj, ko se je mali spet obrnu in se zacel jezit. Sem ga pol kr pustila in me lih neki mami klice, ga je slisala, tok se je razburjal Drugac se mu je pa zdej zacel ful dogajat pod tem gymom - se zamoti tudi po 1.5 ure. Samo nabija tiste igracke in se pol ves vesel smeji, ko se vrnejo nazaj k njemu, al se pa preobrnejo Sem opazila, da je ratal zelo "navezan" name - skoz me isce s pogledom, samo da ga pogledam se mi ze smeji in mu moram nasmeh tudi vrnit, drugace je pa takoj uzaljen in nardi sobo in jok. Ful se stiska k meni, prav z noskom se vame drgne (zgleda tko kot kaksne pujsek, ki rije po tleh), pa nonstop me cuka za lase V torek sem ga prestavla iz kosare v sportni del vozicka, je najprej ful cukasto gledal - kaj je pa zdej to? - pol se je pa kr navadu in lepo zaspal. Pa boljs me vidi in me pol skoz gleda direkt v oci, jst ga pa mal tezji, ker moram vseen vozicek vozit Je pa ful smesen, ko se drzi stange od strehice (zgleda kot da bi se na busu drzu une stange), matr, kot da vozim tist vozicek ko formulo - 300/h Trenutno ena najljubsih igrac (poleg mrkvice in zdaj se hobotnice) je pa eno gumjasto grizalo - non stop ga zveci in drgne po ustih. Sej kr nej ga, ce ga slucajno dlesni srbijo, pa da mu vsaj malo pomaga. Spanje je se zmeri loterija - enkrat zadanemo 7ko , dons se je pa npr. zbudil samo 1x. Kakor kdaj,, zadnjic se mi je od 8 -12 zvecer zbudil pa 4x . Ampak sem se ze navadla spat po 3h/noc (itak da ne v kosu) in kaksne 2 ure dremanja. Sej bo boljs, samo da je zdrav in da raste. Nosek je pa se zmeraj zabasan, edino kaslja ne vec. NE vem pa kaj bo danes, ker je bil ponoci po hrbtu cist moker, moj pa ko je prisel je pa se okno odprl (ni vedel, jst pa tud ne - me je zjutraj skor kap, ko sem ga dvignla). Zdej pa ne vem - a se je tolk presvical (to pravi moj), al mu je pa zadi plenicka spustila, glede na to, da je bla plenicka pa skor cist suha? Upam, da se ne prehladi, ker smo se lih mal pocajtali. Aja, datuma iz pediatricne pa se zmeri nisem dobila, bom pocakala se na postarja danes in ce ne bo, bom v ponedeljek klicala (zdej je pa ze 1 mesec odkar sem napotnico poslala). A je kera ze dobila dohodnino? Jst moram letos placat samo cca 40 EUR (sicer je se to prevec) Ampak baje majo pri nam eni v sluzbi tud po 400 EUR