Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 21:45:43
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: Skaana Ojla Skaana, dobrodošla še med nami. Ti se kr oglasi še kej, smo vesele vsakega posta. Atena je pa res na brzino zelo podobna Gruškini Piki. Gruška dej ti mal moža povpraši če je kej okol Skaane hodil ..a tudi tole boš spregledala, gruška Ja, pa še reku je, da mu je ime Atena ful všeč .... No coment
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 21:47:12
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina DRAGA SCUBA IN AJTAK, GLOBOKO IN PONIŽNO SE VAMA OPRAVIČUJEM ČVEKICI.....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 21:48:01
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nicolina Čer, mi smo pa imeli pred pol ure tak jok, da je blo groza. Sploh ga nisem mogla umirit, kot da bi ga nekaj zvijalo, danes ni cel dan nič kakal, se mi je prav smilil, no zdej je končno zaspal. ..o revček, pa nimaš nobenih kapljic za krče...a vsaj kej prdka??? Ajtak..bravo za seznamček..dobro ti gre!!!! Debeluška..mi imamo pa v četrtek cepljenje..smo bile prestavljene iz danes, ko je bila tako bolančkana, na četrek...mah sej ne morm verjet da me spet ne bo...prov hudo mi je...k sem res mislila pridt... Scuba..a dons pa nobene prigode nove nista doživele s Lano???? levčica..no očitno še obstajajo dobri ljudje..superca... zdej grem pa res pod tuš..hahhahahhaaaaaaa
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 21:48:18
|
|
|
|
scubadiver
|
Ja a vidiš Gruška, mogoče mu je pa zato tko všeč ime? Jaz bi mal po mizi udarila pri vas doma Oprosti Skaana, mal heca mora bit
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 21:49:44
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Scuba..a dons pa nobene prigode nove nista doživele s Lano???? Haha ne, na srečo dons pa nič, pa tud sama nisem nič uničila. kar dober dan
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 21:49:48
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Oprosti Skaana, mal heca mora bit ..sej se nas bo že taprvi dan ustrašila
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 21:50:28
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Scuba..a dons pa nobene prigode nove nista doživele s Lano???? Haha ne, na srečo dons pa nič, pa tud sama nisem nič uničila. kar dober dan BRAVO za scubo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 21:51:22
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Ja a vidiš Gruška, mogoče mu je pa zato tko všeč ime? Jaz bi mal po mizi udarila pri vas doma Oprosti Skaana, mal heca mora bit Ja, dons bo pa pri nas še pestro
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 21:51:35
|
|
|
|
sonchek
|
Lejte tole sem zdej našla na netu..a ni lepo: Bog ni imel dvolj rok, da bi vlekel otroke iz težav, zato je iznašel mame. (Alice Lumpkin, 11 let)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 21:51:39
|
|
|
|
Tanayya29
|
Debeluška pa kaj ti mene zasleduješ?Jst sm takoj vedla,da sm to jst napisala. Nicolina mene s tut pozabla,aja verjetn si jezna ker Taj peca Tajo,al kva?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 21:53:30
|
|
|
|
barika
|
Gruška, jaz bi se resno zamislala! (Pika podobna teb al tvojmu??) če hočete pa citirat pa nadrite tekle ---vmes pa besedilo, za slike, če ne gre drugač kot prčelpit pa [img] [/img] ---vmes pa naslov, kjer je slika lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 21:54:42
|
|
|
|
barika
|
ups ups quote [] ---quote napišete v oglatih oklepajih [/quote]
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 21:55:43
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Gruška dej ti mal moža povpraši če je kej okol Skaane hodil Še dobr, da nobena ni pomislila, da ima Atena tud fotra ... kaj pa če je on okol nas hodil Vidim da me imate vse za bolj pošteno od mojga moža ...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 21:59:56
|
|
|
|
rozika12
|
Lahko noč
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:00:03
|
|
|
|
Tanayya29
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška, jaz bi se resno zamislala! (Pika podobna teb al tvojmu??) če hočete pa citirat pa nadrite tekle ---vmes pa besedilo, za slike, če ne gre drugač kot prčelpit pa [img] [/img] ---vmes pa naslov, kjer je slika lahko noč kva pa je to?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:02:04
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška, jaz bi se resno zamislala! (Pika podobna teb al tvojmu??) če hočete pa citirat pa nadrite tekle ---vmes pa besedilo, za slike, če ne gre drugač kot prčelpit pa [img] [/img] ---vmes pa naslov, kjer je slika lahko noč kva pa je to? Tannaya, kok si pa ti luštna s takimi vprašanji
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:07:04
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 IZVIRNO SPOROČILO: barika Gruška, jaz bi se resno zamislala! (Pika podobna teb al tvojmu??) če hočete pa citirat pa nadrite tekle ---vmes pa besedilo, za slike, če ne gre drugač kot prčelpit pa [img] [/img] ---vmes pa naslov, kjer je slika lahko noč kva pa je to? Tannaya, kok si pa ti luštna s takimi vprašanji Mislim da je blo to men namenjen, sam sm tolk blond da se bom jutr s tem ukvarjala
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:07:46
|
|
|
|
Tanayya29
|
če pa ne vem kva dejansko je hotla barika povedat?
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:08:14
|
|
|
|
sliva10
|
Halo pa še ratal je Zdaj grem pa lahko u mižale. Dobrodošla Skaana
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:08:49
|
|
|
|
Tanayya29
|
Velkom Skanna
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:09:40
|
|
|
|
Tanayya29
|
ops skaana.....sj jst sm tut skoz pisala jolly,šele zadnji mesec pišem jooly...sori obema
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:09:49
|
|
|
|
sliva10
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Lejte tole sem zdej našla na netu..a ni lepo: Bog ni imel dvolj rok, da bi vlekel otroke iz težav, zato je iznašel mame. (Alice Lumpkin, 11 let) tole je pa tok lepo pa še res je
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:10:55
|
|
|
|
Tanayya29
|
Sliva a si se na nov vpisala,ane?Aveš,včer sm iskala Guštija v lady,pa ga nism našla,sm še gruški pisala na keri strani je?No,v moji lady ga ni.
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:11:16
|
|
|
|
sonchek
|
še to morm z vami deliti... mi je fulll lepo: HČERKI OB DOJENJU Oči zaprem in vpijam vase tvoj presladki vonj, mehkobo tvoje kože, v objemu te tesno držim, kot da nikoli več te ne spustim. Oči zaprem in srcu svojemu prisluhnem, v katerem se prebujajo besede in šepeti, uspavanke, ki jih pred mnogimi je leti oči zaprtih moja mama pela. Nekoč, ko drobna glavica bo tvoje prsi grela, ne omahuj in ne sprašuj, pomisli name, tesno v naročju detece objemi, oči zapri in tiho prisluškuj, kaj vse srce ti tvoje govori! (Ksenija Šoster Olmer)
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 22:13:02
|
|
|
|
Tanayya29
|
sonchek zelo lepo.... zdj pa še odo vsem mamicam,ki ne dojimo,ta je za dojence ,naši so pa nedojenci....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Izbira otroškega vozičkaendrinaKaj je bilo najbolj odločilno pri izbiri tvojega otroškega vozička?Znamka (
5%)
Design, barva,... (
9%)
Funkcionalnost (
58%)
Velikost koles (
8%)
Velikost zloženega vozička (
7%)
Udobje (
12%)
Število vseh glasov: 300Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!