Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 14:02:44
|
|
|
|
rozika12
|
No pa sem pravilno sumila, da je tisto Nana liza, he he he. Silva mi je pa bila neznanka, no poleg izbrisane ??Ali se da kakšen zapis shraniti? Recimo ta z Gruškinim fantastičnim receptom?? Debeluška, prav rada pridem v ŠL. Če katera rabi prevoz, ni problema. Ninočka, en mlad par z dojenčkom rabi flat. Če želiš, jim posredujem tvoje podatke. Žžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžžž
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 14:07:36
|
|
|
|
sonchek
|
Rozika..pojdi na post..označi kar bi si rada shranila...daj copy...odpri Word in prilepi (past)...in to je to...vse se da..hahahahaha
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 14:41:13
|
|
|
|
DEBELUŠKA30
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozika12 Debeluška, prav rada pridem v ŠL. Če katera rabi prevoz, ni problema. Sonchek, super da je Neli bolje ! Ja letos so spremembe pri dohodnini in sicer pri olajšavah, na straneh DURS-a pa imaš informativni izračun, pa si lahko sama izračunaš, če ne znaš, mi lahko pošlješ podatke na ZS, pa ti bom jaz (seveda če želiš)! Ninocka, geslo je maj!!! Naša je spala 16 ur skupaj (od 17.30 do 9.30), vmest pa sva se 3 X hranle!!!! No zdaj pa spet spi že tri ure , fulll mi ni nič jasno, gotovo se je od Lane nalezla !
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 14:42:08
|
|
|
|
sonchek
|
ful dobra fora zdele.. Iščem torto po netu in kaj najdem... Torto... spodaj pod torto pa piše: barika kje pa je ajtak? 350 x 350 – 34 KB - jpg www.ringaraja.net Jaz pa WTF..to dela.tle..nič jasnoooo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 14:45:00
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 Ja letos so spremembe pri dohodnini in sicer pri olajšavah, na straneh DURS-a pa imaš informativni izračun, pa si lahko sama izračunaš, če ne znaš, mi lahko pošlješ podatke na ZS, pa ti bom jaz (seveda če želiš)! ..sej sem si zračunala..sam mi ni jasno zakaj naj bi letos tok več plačal kot prejšnja leta..haloooooo
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 14:46:26
|
|
|
|
barika
|
Sonchek, pa ne se hecat , mi ni blo nič jasno kje točno si pa našla to, ker si dala samo link do rr-ja?
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 15:07:07
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Sonchek, pa ne se hecat , mi ni blo nič jasno kje točno si pa našla to, ker si dala samo link do rr-ja? ne na google sem najdla... čaki bom probala stran poiskat...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 15:08:16
|
|
|
|
sonchek
|
poglej na tej strani..men nič jasno... KLIK
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 4.4.2008 20:52:01 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 15:20:08
|
|
|
|
kanarka
|
Sonchek...je že prej ena napisala...olajšav ni več. Prejšnja leta so bile v višini 3%, letos pa tega država več ne prizna. Kolikor vem, lahko samo zdaj naknadno uveljevljaš olajšavo za otroka, medtem, ko za npr. zdravstveno zavarovanje ipd. zadeve, ne moreš. Zato pa letos vsi plačujejo. Država rabi!!!
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 15:21:06
|
|
|
|
kanarka
|
Aja prav si ugotovila. Na cepljenje nisva šli in sem res vesela te odločitve.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 15:22:12
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: kanarka Sonchek...je že prej ena napisala...olajšav ni več. Prejšnja leta so bile v višini 3%, letos pa tega država več ne prizna. Kolikor vem, lahko samo zdaj naknadno uveljevljaš olajšavo za otroka, medtem, ko za npr. zdravstveno zavarovanje ipd. zadeve, ne moreš. Zato pa letos vsi plačujejo. Država rabi!!! točno tako!!! matr sem jezna..sam jemljejo, pa jemljejo...kdaj hudiča bodo kej dali..mah sej bolj da sploh ne razmišljam o tem... Naša pa še kr spi...no se bo vsaj mal spočila...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 15:35:02
|
|
|
|
kanarka
|
Ja v bistvu je psihologija države takšna, da lahko DA samo takrat, kadar je oblast poštimana. Če ni, potem mora jemat, da se ljudje nimajo časa ukvarjati z njo, saj sami komaj iz dneva v dan uspejo preživet in ni časa za bolj globalno razmišljanje. In res je, da smo v Sloveniji bolj papežki od Papeža. V določenih primerih to tukaj celo pogrešam, ko je tak urejen kaos, da se včasih človk kr za glavo drži.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 15:57:59
|
|
|
|
scubadiver
|
Ko sem ravno o davkih pogovarjate... Tole sem včeraj dobila na mail: http://www.forbes.com/2007/05/03/forbes-misery-index-oped-cx_ja_0503misery.html Najprej klik na vrh zaslona"SKIP THIS WELCOME SCREEN" Kliknite na povezavo: "In pictures: Most Taxed Nations" ...PA NAJ ŠE KDO REČE, DA NAM NE GRE DOBRO, VSEKAKOR ENA BOLJ, ČLOVEKU PRIJAZNIH DRŽAV....A NE ? Morm pa jest tud plačat - 168 eur. Sem prav jezna. Sem že lani prosila v službi naj mi tko plačujejo akontacijo da bom raje kaj nazaj dobila kot pa da moram plačat. Pa so mi povedali da ne morejo, da sem ravno tko v razredu da pač moram doplačat
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 16:00:38
|
|
|
|
scubadiver
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Aja..pa gruška se dons ni še nič javla, upam da ni kej užaljena Gruška me je prej klicala in je rekla da je čist užaljena in jezna ker smo ji pojedle skoraj celo torto včeraj
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 16:04:30
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Aja..pa gruška se dons ni še nič javla, upam da ni kej užaljena Gruška me je prej klicala in je rekla da je čist užaljena in jezna ker smo ji pojedle skoraj celo torto včeraj
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 16:12:53
|
|
|
|
Oranža
|
Dohodnina- jst pa nazaj dobim . Ajd šibam........
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 16:43:30
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: Oranža Dohodnina- jst pa nazaj dobim . Ajd šibam........ aha, torej morjo pobrat najprej nam, da ti dobiš
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 17:20:50
|
|
|
|
sliva10
|
Naraščaj glede VNETE UČKE. Moj Anže že ima ta problem 2 meseca. Danes sva bila pri okulistu in v pon morava spet iti. IZPIRAJ SAMO IZ FIZIOLOŠKO NIČ KAMILIC!!!! V treh dneh mora biti biti bolje, drugače pojdi k p po kapljice in kremo. Rota- smo se cepili. Neža ga je imela pred dvema mesecema in jaz ne grem več čez to. Je zelo hudo, ne glede na to da je bila stara 2 leti in 5 m. Itak mi jo p sama cepila me ni nič vprašala, samo rekla mi je da ne bom šla še enkrat čez to. Jaz še vedno ne znam delat okvirčkov
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 18:05:33
|
|
|
|
barika
|
lahk da je glih takrat kera spraševala po ajtak, pa je ena dala sliko tja, pa jo shranla..NE VEM, je pa smešno za videt...ime torte...barika, kje je ajtak
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 18:39:37
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika ej Gruška, a nisi nič file dala v torto...mater si pa res škrta no (hecam se)---vsaj kakšen višnjev nadev al pa skuto..mmmmmm to bi še anglčki jedl (sam če praviš, da so ti celo torto pojedle v šusu, potem je bila ziher ful dobra - packa nam pa tule lušte delaš) A ti povem po pravic .... v torto ne paše sadje, ampak enkrat zadnjič sem zraven ponudila smetano in jagode... zdaj, ko so bile pa punce pri meni, sem dala pa samo smetano, jagode sem pa "pozabila" v hladilniku, ker jaz dojim in jih ne smem, pa sem pozabila, da ne dojijo vse ... tko da, punce naslednjič me spomnite še na jagode... pašejo zraven IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Barika praviš da je Gruška škrta. Prva si tle, pa nam niti kave nisi ponudila. Da ne bi pol o škrtosti No, hvala, da me enkrat nekdo brani... ponavadi me samo "napadate" IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver Haha Debeluška hvala za pepelnik, ampak sej bom šla itak ven na čik . Ampak zdej vsaj ne bom dobila od Gruške odgovora naj JI čik v rit vtaknem. Ker tko mi je včeraj pokazala ko sem spraševala kam naj z njim. Pa se mi je kot gostiteljica zasmilila da bi ji še čik v rit vtikala lubica moja, narobe si razumela .... jaz sem pokazala, da ga sebi vtakni IZVIRNO SPOROČILO: Tanayya29 Gruška še kar ne pozabim tvoje hiške.... hvala, hvala ... IZVIRNO SPOROČILO: ninocka Gruska, naslednjic pridem pa se jst k tebi na tvojo tortico, a prav? Ja itak .... IZVIRNO SPOROČILO: sonchek spodaj pod torto pa piše: barika kje pa je ajtak? 350 x 350 – 34 KB - jpg www.ringaraja.net Jaz pa WTF..to dela.tle..nič jasnoooo IZVIRNO SPOROČILO: scubadiver IZVIRNO SPOROČILO: sonchek Aja..pa gruška se dons ni še nič javla, upam da ni kej užaljena Gruška me je prej klicala in je rekla da je čist užaljena in jezna ker smo ji pojedle skoraj celo torto včeraj .... Sonchek, jaz sem ponavadi samo popoldne in zvečer na RR .... IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Jaz še vedno ne znam delat okvirčkov A mislš tko kot jaz ... .... ko boš na RR me poklič, pa ti razložim..... No, pridem še kaj.....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 19:15:49
|
|
|
|
naraščaj
|
IZVIRNO SPOROČILO: sliva10 Naraščaj glede VNETE UČKE. Moj Anže že ima ta problem 2 meseca. Danes sva bila pri okulistu in v pon morava spet iti. IZPIRAJ SAMO IZ FIZIOLOŠKO NIČ KAMILIC!!!! V treh dneh mora biti biti bolje, drugače pojdi k p po kapljice in kremo. o, najlepša hvala za odgovor. kolkrat pa lahk s fiziološko spiram. a ji to kr kanem not al kak? ja, mal sem leva še glede teh stvari. sva šli prej vseen ven, sam sem vzela kr košaro, ker je zuni pihal. je vsaj spala tiste pol urce, zaj pa je na rokah in gloda ono grizalo in se slini, ko ner vem kaj, da je vse mokr . grem prpravt za kopanje pa se pol še probam kaj javt, če ne o preveč budnic tak kot včeri, ko jo je neki črvičlo, da je tak prdela ko sto
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 19:25:56
|
|
|
|
Skaana
|
heej, čvekice novembrske . Zdaj pa enostavno moram pripomnit, da vam pri najboljši volji ne morem več slediti. Jaz imam doma Alekseja, roj. 29.11.2007, a je bil rok 6.12., zato sem še kar pri decembrkah. Sem pa seveda radovedna in tu in tam berem tudi vas. Tako da vas poznam . In se večkrat od srca nasmejim vašim vragolijam in dogodivščinam. Kar tako naprej, levinje . Aleksej je seveda zlat dojenček, kateri pa ni . Imava pa rahle težave pri zategovanju glavice nazaj, tako da hodima na terapije. Sumimo pa tudi na alergijo na KM in jajca, imama napotnico za alergologa. Tako da sem jaz na dieti in ne bi mogla pridet na vašo tortico, četudi bi bila kje bližje. No, pa še slikica mojih zakladkov: Atena, marec 2005, in Aleksej, november 2007
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 19:32:06
|
|
|
|
gruška
|
Oooo, hello Skaana .... kar oglasi se še kaj, se lahko pridružiš tudi, ko klobasamo neumnosti .... tvoja Atena je pa moji Piki podobna na hitro .... A veš da je moj mož ravno prejšnji teden rekel, da mu je všeč ime Atena .... Luštna škratka imaš.... Pa upam, da ti vseeno rata kdaj priti na kakšno srečanje .... LP
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 19:50:36
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška ...tvoja Atena je pa moji Piki podobna na hitro .... Skaana, sem zdele moji Piki pokazala fotko tvojih otrok (je nisem nič povečala), pa sem jo vprašala, če ve kdo je to, pa je rekla da je ona .... ko sem jo pa povečala je pa rekla: ups .... ....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 4.4.2008 20:16:04
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška A veš da je moj mož ravno prejšnji teden rekel, da mu je všeč ime Atena .... ..a je na kaj namigoval? Pozdravljena Skaana...lepo da si se nam pridružila..smo vsake zelo vesele..da bo še mal več za brat tukaj... ..hec,hec... Naša lumpika že spi..mami pa tako vesela... ..zdej grem pa neki pojest...se beremo.. pappa
|
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?