Nyah*
|
Dobro jutro drage moje! Jaz sem tako , se vedno me boli, stiska, spika,..., se bojim, da bom v ponedeljek, ko imam kontrolo, kar v bolnici ostala , tega se bojim, pa malo bom pogresala,....ah! Lunica, upam, da si bolje. To moras naslednjic G omeniti, da pregleda MV, ker pri meni je bilo tako, pa sem se zacela odpirat. Drugace pa, nasvet dezurne zdravnice: ko boli in se krci maternica, popijemo kozarec donata ali popijemo eno sumeco tabletko magnezija, se ulezemo na levi bok, in ce ni nic hujsega, se mora po 1 uri umiriti. Ce pa trebuh otrdeva vec vecerov zapored, je treba na kontrolo. Kar se tice zgage: pomaga Rupurut, preverjeno. Jaz sem tudi probala vse, od donata, ...., pa sem na koncu, po kakem tednu matranja, vzela tableto, pa je bilo manj kot v uri bolje . Mlecni izdelki pa kislino povzrocajo in je ne omilijo! Drugace pa jaz po potrebi jem spasmex, zaradi krcev v maternici. Mi pomaga za en cas. A vceraj sem se 20 minut v avtu peljala, pa 20 minut po soncku hodila, pa me je zvecer takooooo bolelo spodaj . Trebuscke imate pa ful lepe , mene je tudi ze kar precej, zredila sem se doslej okoli 8 kg, pa me nic ne skrbi, bom ze shujsala, zdaj mi je najvaznejse zadrzat tega nasega skratka cimdlje notri v trebuscku. Pazite nase, uzivajte na soncku! Papa
|