|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke II. - 2008
4.4.2008 7:01:52   
glugluglu
lunica24 to kar omeni na pregledu, da te malo bolje pogleda, ker je to včeraj zvečer bilo kar pogosto in da boš poleg Magnesola mogoče dobila še Buscopan, če ga še nimaš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2751
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 7:06:49   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 2752
4.4.2008 8:24:48   
neboglasnica
lunica24 , si bolje?

Meni je zadnjič predpisala buscopan zaradi bolečin, a ko sem prebrala navodila, sem videla, da zame tole odpade, saj ga odsvetujejo za tiste z aritmijo. Torej, sem preživela tudi brez njega, samo tempo  sem zmanjšala. Malce si odpočij!

Dobro jutro! No, spet nisem spala, ampak po dveh skoraj neprespanih nočeh mi je lažje. Danes pa tudi okoli LJ že sije sonce, super! Čakam kolegico, da se načvekava, do takrat grem pa pogledat, če je še kaj sladkega kje pri otrocih ostalo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2753
4.4.2008 8:59:04   
Nyah*
Dobro jutro drage moje!

Jaz sem tako user posted image , se vedno me boli, stiska, spika,..., se bojim, da bom v ponedeljek, ko imam kontrolo, kar v bolnici ostalauser posted image , tega se bojim, pa malo bom pogresala,....ah!

Lunica, upam, da si bolje. To moras naslednjic G omeniti, da pregleda MV, ker pri meni je bilo tako, pa sem se zacela odpirat. Drugace pa, nasvet dezurne zdravnice: ko boli in se krci maternica, popijemo kozarec donata ali popijemo eno sumeco tabletko magnezija, se ulezemo na levi bok, in ce ni nic hujsega, se mora po 1 uri umiriti. Ce pa trebuh otrdeva vec vecerov zapored, je treba na kontrolo.

Kar se tice zgage: pomaga Rupurut, preverjeno. Jaz sem tudi probala vse, od donata, ...., pa sem na koncu, po kakem tednu matranja, vzela tableto, pa je bilo manj kot v uri boljeuser posted image . Mlecni izdelki pa kislino povzrocajo in je ne omilijo!

Drugace pa jaz po potrebi jem spasmex, zaradi krcev v maternici. Mi pomaga za en cas. A vceraj sem se 20 minut v avtu peljala, pa 20 minut po soncku hodila, pa me je zvecer takooooo bolelo spodajuser posted image .

Trebuscke imate pa ful lepeuser posted image user posted image , mene je tudi ze kar precej, zredila sem se doslej okoli 8 kg, pa me nic ne skrbi, bom ze shujsala, zdaj mi je najvaznejse zadrzat tega nasega user posted image  skratka cimdlje notri v trebuscku.

Pazite nase, uzivajte na soncku!

Papa

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 2754
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 9:03:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2755
4.4.2008 9:17:06   
netki
jutro

najprej naj povem, da se mi vse user posted image , ki imate probleme in ki vam grozi ležanje v bolnišnici, ful smilite in vem kako vas je strah za user posted image  (no vsaj predstavljam si in vas razumem). Nosečnost pripada vsaki ženski in takrat naj bi uživala.....potem pa te težave.....joj boge ste....bom držala pesti za vas

auroraa....kje maš ti trebuh....veš kdaj sem bila jaz taka...user posted image user posted image

tinky....da o teb sploh ne govorim....zgleda da jih res nosite bolj zadaj al kaj
vam sploh ne bo težko dočakat julija

kar se pa tiče otrdevanja trebuha....tiste ki poznate ta občutek a mi lahko poveste kako približno to izgleda...user posted image
ker včeraj zvečer se je meni zgodilo nekaj podobnega, samo ne vem če imam prav. Bil je tak občutek kot da se je user posted image  raztegnil in tako ostal nekaj časa, mene je pa kar raztegovalo. Občutek je bil pa tak kot da otrdeva trebuh.....ma kaj pa vem....sicer se ponovilo ni, večer je bil pa kar pester. Jaz sem pač mislila, da je spremenil položaj, dreznil po trebuhu oz. da si dela več prostora.

mal sem zakomplicirala, upam da me vsaj malo razumete....

Neposredna povezava do sporočila: 2756
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 10:10:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2757
4.4.2008 10:20:48   
Katy\o/
Jutro, ali bolje kar dober dan. Vidm da mate temo o velikosti trebuškov in njihovem obsegu. Jaz sem prišla do celih 98cm. Kolk sem mela prej ne vem, ker se nisem merla, mislm pa, da je blo okrog 80cm. Ja, sem kar (bila) okrogla. user posted image Glede prsi pa, jst še vedno nosim isti moderček kot pred nosečnostjo. user posted image Buškota mojga lahko vidte tukej: http://wrysha.moj-album.com/ 

Postali smo mala družinica! :)

Neposredna povezava do sporočila: 2758
4.4.2008 10:20:56   
netki
ja tile naši user posted image  si pa vzamejo prostora....user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2759
4.4.2008 10:57:34   
netki
danes je pa malo zatišja tukaj, ne?

sej jst bi bla tud raje zunaj, pa tko veter piha da je groza....user posted image

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2760
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 10:58:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2761
4.4.2008 11:01:32   
netki
bravo zimska user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2762
4.4.2008 11:09:50   
Inigo
zimska, ti kr zavidam! mi smo tut šli v 26. tednu pa se ni fajn vidlo, ker ma mali premalo prostora in je precej stisjen. rut plodovnice ni bilo več dovolj, da bi se lepo videlo. noge je mel prekrižane, bil je pokrčen in rokice je držal čez obraz - vse to pa je čisto normalno, ko ima plodek že manj prostora za kolobitenje. ah... user posted image smo bli prepozni... 

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2763
4.4.2008 11:10:31   
Inigo
je pa res nek čudn mir danes tu gori... user posted image

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2764
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 11:24:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 2765
4.4.2008 11:38:08   
netki
kam so šle nosečke vse......user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2766
4.4.2008 11:49:53   
neboglasnica
Evo nas user posted image . Sva s kolegico klepetali, pa je ura kar zbežala...

Fino, zimska, me veseli, da si vse videla. Midva še vedno razmišljava, se kar ne moreva odločiti. Mogoče bom kar sama skočila na 3D pregled. A katera ve, koliko stane to pri Pušenjaku? Mi je bližje kakor Postojna, sedaj ko sem na bolniški, ne bi šla rada predaleč, da ne bo kaj narobe.

(odgovor članu netki)
Neposredna povezava do sporočila: 2767
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 12:15:19   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2768
4.4.2008 12:52:31   
Anonimen
dan punce  prvo kot prvo, dejte še kakšno slikico vaših maleckov, ker je super pogledat, sem še v bolj prijetnem pričakovanju user posted image  vsi po vrsti so ful luštni. v glavnem, da javim... zjutraj sem dobla še glavobol, pa mrtvičenje nog, pa bolečine, skratka vse se je nabralo.... tako da sem potem vseeno šla do ginekologinje... pregledala maternični vrat, ki je lepo zaprt in čvrst, nardila ultrazvok,  dete ima dovolj plodovnice, nič mu ne manjka... premalo magnezija, zaprtost in očitno prehlad...  hočem povedat, da se je izkazalo, da je vse ok, jaz sem pomirjena, tak da vam na srce polagam, če mate kakšne težave, ne čakat, boljš mal "zakomplicirat" pa se it pokazat, pa se izkaže, če je kaj narobe al pa da je vse ok, pa si potem pomirjen... naš Luka je obrnjen na glavo, težek 1025 gramov, zredila sem se za 2,5 kg v enem mesecu...  še vedno mi otrdeva trebuh, ,me boli, glava, vse, ampak očitno ni nič narobe, ... mejte se papa  

Neposredna povezava do sporočila: 2769
4.4.2008 13:12:09   
neboglasnica
lunica24, me veseli, da je vse v redu, kljub tvojemu slabemu počutju.

No, v LJ se je sonček skril, grem na kakav s kolegom, da mi čas hitreje mine.

Jaz sempri obeh puncah uporabljala banjico, pri mlajši pa kmalu kar veliko banjo, saj jo je starejša (razlike 5 let) z veseljem držala, ko sta čofotali. Seveda pod mojim budnim očesom.

Kaj dobrega skuhajte, pa se beremo zvečer!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2770
4.4.2008 15:48:52   
ina82
hej, se oglašam malo iz štajerskega konca, kjer je zelo lep sonček in komaj čakam da pride dragi da grema na sprehod in seveda malo po trgovinah pogledat za najinega pubeca.
morem vam malo pojamrat in sicer se mi že meša, ko mi vsaka mamica neke nasvete daje-vsak dan slišim nekaj novega in seveda drugačnega od tistega kaj mi je povedala prejšnja mamica tako da mam počasi vsega že poln kufer-vem da mi vsaka dobro hoče, ampak sem že čisto zmešana. Se vam to tud dogaja?
nisem si nekaj podrobno brala za nazaj, tako da lahko napišem le še to, da upam da se čisto vsaka nosečka dobro počuti
za prebavo-jaz sem si kupila čaj v intersparu, ki je prav za nosečnice in mi ful pomaga. Vmes še malo donata spijem tak da je na wc-ju kr veselouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2771
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 17:53:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ina82)
  Neposredna povezava do sporočila: 2772
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 18:07:45   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2773
   [Brisano sporočilo]
4.4.2008 18:09:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2774
4.4.2008 18:18:39   
lex
Ojla!
Tako končno imam malo časa, da vklopim računalnik in vam povem, da je naša pupa ful vredu, tehtala je ni, ker je samo srček pogledala in poslušala, pa obrazek in valda med noge, ampak tam noče nič več zrastuser posted image user posted image . Moj hemoglobin se je ful popravil (jemljem aktiferin, ki se kupi v A, retafer mi nikoli ni toliko pomagal, pa še take čist male kapsule so, da se jih normalno poje).
No ker je tud kolegica noseča sva šli skupaj na pregled in potem na potem po trgovinah. Sva prišli tako pozno nazaj, da smo kar na pizzo šli.

Nič mojega polurnega počitka je konec, se je Alina že zbudilauser posted image , pa sem upala, da bo malo bolj dolgo spala, ker je samo pol ure v avtu spala, pa zdaj pol ure. Saj komaj čakam, da pride pol moja mami malo na obisk, da je ne rabi ati cel dan met (popoldan pred spanjem je bila prav grozna, je hotela bit samo na rokah, pa še to pri atiju)

Uživajte

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 2775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  109 110 [111] 112 113   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?