karamela6
|
hehe HD, to sem jst sanjala par dni nazaj. Da sem rodila in se že veselila, da je mimo, pa mi reče babca: No, 5 min se odpočijte, pol pa še enkrat. Jst pa: kaj še enkrat?!?! Ona pa: ja, še enga mormo vn spravt! Men pa nč jasn. Zjutri se zbudila vsa premočena! Sm povedla mojmu, pa je reku: ja, sej bi blo najboljš, pa je pol mir. Sm bla vsa šokirana. Me je pa zadnje par dni mal skrbelo, ker moja pupa ni tolk brcala kot ponavad. In sem spet po dolgem času AS vklopila in je srček bil sto na uro. Pa zdej je blo ful fajn, k sm se zanalašč v mal bolj čudn položaj dala, da je brcala in to se preko slušalk sliši res neverjetno. Pa kolcala je ... al pa rigala, pojma nimam, je blo smešn da dol padeš. To sva poslušala preden sva zaspala, po 23., bog ve, kaj so si sosedi mislili, ko sva se režala ko pečena mačka. Jah, če je pa moj ob riganju komentiral: jah, tole bo po očiju. Jst pa v smeh, kot da bi bo res ful smešn. Eh, kr neki mi dogaja. Sm si mal prej obseg trebuha merla, pa mam 90cm - čez 2 dni bom 26. tednov noseča. Mah, men se zdi, da tolk spet ni velik trebuh. Sem pa opazila, da grejo kile kr gor. Madonca, bo treba mal štopat. Jst niti nebi skoz neki jedla, ampak ko se pa spravim, me pa ni za ustavt. Drug teden grem domov, pa si orbitrek pritovorim, bom mal počas migala. Drgač pa midva tud kampirava. Oba sva velika navdušenca kampiranja. Sva bila prvo najino skupno leto v hotelu, pa ne greva nikoli več. Ne maram teh splaniranih obrokov, vse popredalčkano... Če grem na dopust, si rada narediva po svoje + i lepšega kot zbuditi se med borovci in preživeti dopust v naravi. Imava res ogromen šotor za 6 oseb in vso možno opremo, tako da ko stopiš v šotor, se zdi, kot da si v apartmaju. Oba sva full žalostna, ker letos ne bova šla. Pa ne zato, ker bi bil otrok še premajhen, bolj zato, ker rabiva enih 6h, da ga sama postaviva, ker sva zdej komaj spravila vso robo v avto+čoln+kufer na strehi in nimava kam dat še otroškega sedeža, kaj šele njegovih potrebščin,pa ker ne veva, kakšen bo otroček. Če bo veliko jokal, že zaradi sosednjih kamperistov ne moreva it + septembra je lahko tudi že hladno. V glavnem, letos preskočiva kamp, drugo leto bova pa še videla. Namen imava menjat avto, vsaj enoprostorca, drugače pa gledava velikost ala Sharan ali Espace, tko da bo dovolj prostora. Če nama uspe pred morjem, greva v kamp, če ne pa še eno leto v apartma. Bomo videli. Joooj, ste mi naredile skomine! lex, ti si kriva!
|