Anitka
|
Oj! Vidim, da ste bile spet zelo pridne s čvekanjem. Vas komaj dohajam, pa še utrujena sem da sem čist adijo Pa opazila sem, da so mi malo začeli gležnji zatekat. Saj ni čudno pti tem tempu, ki ga živim zadnje čase. Sem pa danes vsaj malce boljše volje, ker baje pridejo vseeno že ta teden montirat okna in sicer v soboto. Vsaj nekaj dobrega-upam, da bo držalo. Smo pa tudi mi že vse takoj plačali in zato me vse skupaj še bolj jezi. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Anitka a spet boš sama . Upam, da nisem preveč drzna, me pa zanima kaj pa počne tvoj dragi, da tolko potuje? Ja Aurora žal bom spet sama. Saj bi še šlo, če bi šlo le za eno noč, zdaj bo pa kar dolgo ostal saj ga ne bo od nedelje zjutraj do sredinega poznega popoldneva. Dela pa v komerciali in ima trenutno malce več stvari za urejat tudi v tujini. Barbaw hvala za pomoč pri stenski previjalni. Imela pa bi leseno. Tista kovinska, ki sem jo zadnjič vidla v Kiki mi ni bila čisto nič všeč. Sicer pa so cene resnično zasoljene. Ne najdem več tistega posta v katerem mi je ena ponujala previjalno, pa bi prosila, če se lahko še enkrat javi Hvala vnaprej. Katina jaz upam, da tvoje težave glede sladkorja minejo takoj po porodu. Metty1 in Mya26 dobrodošli v klubu majčic Pa nas je že 81. IZVIRNO SPOROČILO: Naty* Kar se pa prebave tiče... a mislte, da je normalno, da sm mela js vedno probleme z njo, zdej morm pa cel dan na wc skakat? Sej ne da se pritožujem, ampak js mam že skor dva meseca bl dr.... kot kej drugega. Na začetku sm bla parkrat zaprta, zdej pa čiiiist kontra. A ni običajno glih obratno v nosečnosti ? Tudi pri meni včasih pride do podobnega pojava, ki traja npr. po dva dni Potem pa spet dva dni zaprtost. Čudna so ta naša pota Sicer pa jaz ne pijem ne Donata in ne Mg. Taula tudi jaz prvič slišim za testitanje glede streptokoka. A se spomnite, ko sem pisala že dva meseca nazaj o bolečinah v mojem grlu? No vglavnem te bolečine so pri meni še kar prisotne in zanimivo je to, da samo ponoči Mi ni nič jasno. Sicer mi je enkrat moja splošna zdravnica rekla, da se v nosečnosti to lahko dogaja zaradi kisline. Kaj pa vem. Je kateri o tem kaj več znanega? Uau Estrella še samo enkrat greš v službo Jaz sem bila pa ravno danes na razgovoru pri ravnateljici in bom še malo delala in si nekaj letošnjega dopusta še prišparala za drugo leto. 5 dni sem ga že izkoristila, tri ga še bom, 10 mi jih pa pač propade, ker letos ne bom delala pol leta, tako, da mi ostane potem še 8 dni za drugo leto. In naj te potolažim, da tudi naše detece nabija sto na uro ob vseh možnih urah in v vseh možnih maminih položajih. Je tudi pravi razgrajač. **** upravičeno si jezna na tega župana. Jaz bi bila tudi. Sicer pa ne se preveč razburjat, ker nas je škoda. Ti mu pa kar napiši še par krepkih. Estrella za 33 tednov, Katina za 34 tednov in Aurea za 35 tednov. Pa seveda za opravljene GP in za CTG. Aurora ti pa jutri dobro opravi Taula tudi mene čaka slovo od otrok, ki vem, da spet ne bo lahko. Mi je vedno ob koncu šol.leta težko in vem, da mi bo tudi sedaj. Naty me veseli, da je šlo le za lažni alarm. Zdaj pa si le spočij in počakaj na odpustnico