Soncnica Sandra ***
|
Zdravo, zdra tetkice! Evo danes sem pa šele sedaj se uspela spravit pred računalnik. Sva z mojim zjutraj peljala mojo mami v LJ, kjer so ji delali MRI (magnetno resonanco) kolena, ker je imela eno kost zlomljeno pa po 5.mesecih še vedno ni dobro. Tako da smo šele ob 1h prišlni nazaj s pregleda in je mene tako križ bolel, da niti sedeti nisem več mogla. Je mami skuhala kosilo, jaz pa sem šla počivat, ker niti pokonci nisem več mogla biti. Sem kar malce zadremala, potem pa je že moj oči prišel domov in smo skupaj jedli kosilo. PO kosilu pa sem šla malce ven, ker je moj oči drva žagal, ampak je tako "nagravžno" pihalo, da me je mami nazaj v hišo spodila . In tako sem celo popoldne preležala na kavču pred TVjem, pa naš maček mi je delal družbo. No sedaj pa sem se končno spravila en štuk višje na svoje, pa še malce računalnik zasedla in secveda vidim, da ste bile spet ful pridne s pisanjem. NO da še melce pokomentiram, pa se že vnaprej opravičujem, če bom katero spregledala: Špelin: sej veš, da te moram malce hecati za odpustnico . Sej meni bi bilo čisto prav, če bo moj počakal do 5.5. Čeprav me vsi kar malce "strašijo" da naj se prej pripravim, glede na to, da imam skrajšan MV pa da se je tudi že ful spustil. Ampak jaz se ne dam, sem Majčica!!! Joj mam pa tudi jaz težave s krči v nogah. Skoraj vsako noč me "useka" in potem ne morem nazaj zaspat in še zjutraj me boli noga. Katina: te čisto zastopim kako je po cele dneve "viseti" na polikliniki. Na žalost sem bila tam v 1,5 letu velikokrat preveč(pa nikoli zaradi sebe, ampak sem vedno vozila očija ali pa mami), pa vem, da se ne vžigaja ravno glede hitrosti in so te zmožni pustiti čakati tudi po 4-5 ur in še potem par ur na izvide. Sem pa prebrala, da si tudi ri že pisala o urejanju očetovstva, samo jaz tega nisem videla, ker ne preberem vedno vsega za nazaj, ker smo enostavno preveč pridne glede pisanja Aurora: za začetek 9.meseca in za jutri Se ti kamlu pridružim , mislim da jutri Jaz sem spraševala glede podaljškov pasov in stvar je takale. V moj avto še nisva poskusila montirati jajčke, ker sem še vedno brez avta (upam, da ga jutri dobim s servisa), sem pa poslala mail na Direkcija RS za ceste, Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu in dobila sledeč odgovor: Spoštovana, To se žal ne da rešiti - namreč varnostnega pasu se ne da in ne sme spreminjati v nobenem primeru. Rešitev je ali prednji sedež ali mogoče kakšen drug avtosedež, seveda pa je vse odvisno od vašega avtomobila (res so nekateri avtomobili - starejšji imeli prekratke varnostne pasove). Ker ne poznam tipa avtomobila in avtosedeža, zelo težko dam bolj konkreten nasvet. V kolikor boste kupovali novega, potem vsekakor prej poizkusite z montažo v avto. Lep pozdrav, Bojan Oblak Direkcija RS za ceste Svet za preventivo in vzgojo v cestnem prometu Trdinova ulica 8 SI - 1000 Ljubljana www.vozimo-pametno.si e-mail:bojan.oblak1@gov.si Tel.: +386 1 300 91 70 Fax: +386 1 300 91 71 Tako da sedaj čakam na svoj avto da tam poskusim, če bo šlo (je novejši avto, star 3 leta), drugače pa ne vem kaj bomo. Vem pa da je ena pisala da se nekje dobijo ti podaljški, ampak ne vem katera in kje se jih da kupiti. Katy82: upam, da si uredili s prebarvanim perilom!!! Anitka: tile monterji so res . Tudi nama so kuhinjo na tak način montirali, potem pa še pravih stvari niso vseh pripeljali in seveda se je vse zavlekloooooo Čmrlika: tudi meni ni jasno s tem štetjem postov (objav). Kdaj ko jih napišem več, imajo vsi enako številko. ZAROTA!!!!!! GOLJUFIJA!!!!! Metty1: DOBRODOŠLA MED MAJČICAMI DRugače imam pa tudi jaz že več ali manj prištimano vse za , ampak tako ali tako bomo več ali manj sproti kupovali, ko bomo videli kaj še potrebujemo. Sej imaš še čas, jaz sem pa bolj začetek maja na vrsti Narava: za pregled. Evo sva že dve ki imava ful majhnega fušija in nosiva čisto spodaj. Taula: tudi jaz prvič slišim za kaj takega? Pa ti ni nič več povedala o tem? No sem sedaj prebrala, da si že vse izvedela o tem, kar si spraševala. Darmar: joj že par dni se spravljam, da ti napišem ZS, ampak sem skoz tolk zasedena, da kar pozabim. A pol boš ti tudi v Šk.Loki hodila na MŠ? Pol bova pa obe tam . Škoda ker tvojega ne bo s tabo. Z mano bo prvi teden zagotovo, za drugi teden se mora pa še v službi zmenit. Valentina: kam pa boš ti hodila na MŠ? Tudi v Šk.Loki ali sem jaz kaj pomešala spet? TamaraJ: samo da ne boš pretiravala prosim s tem tvojim zidanjem, da ne boš ti odprla sezone prosim. SEj sem tudi sama taka, da moram pri vsem pomagat, ampak sedaj zadnji mesec pa nam res mislim da ni treba pretiravat. Hijenca: za 34.tednov!!! Edinaos: ja v Kranju je ta trgovina pri ONC centru, mislim, da je bil prej tam Hardi. Je pa to diskont tekstila. Za novorojenčke so imeli ful malo, ko sem bila jaz tam, za malo večje pa je bilo precej izbire. Sem bila pa kakšen mesec nazaj tam, tako da ne vem kako je sedaj, mogoče imajo že kaj več za novorojenčke. Bom pa šla jutri malo pogledat, če bom šla po avto na servis. Mya26: DOBRODOŠLA MED MAJČICAMI Jana81: za CTG, res je fino ko poslušaš svojega otročka, kajne? Meni ga je delala zadnjič ko sem mela prometno nesrečo in sem bila potem ful bolj pomirjena, ko sem slišala svojega sončka. Naty: evo sem ravno vseh 10 strani od včeraj do danes prebrala, pa si se vrnila nazaj iz P . Sedaj pa se le spočij, boš videla da boš lažje spala, kot pa če ne bi šla. Sladko pančaj!!! No evo, danes mi je pa uspelo napisati celo kačo. Sedaj pa še samo upam, da mi je ne bo izbrisalo preden jo objavim. Sedaj pa grem da v svoj želodček dam en dober jagodni jogurt. Se beremo, ....
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|