klepetka
|
oj evo ,pa sem spet tukaj najprej imam popravni izpit zaradi moje pozabljivosti DAŠABINA ,ČEPRAV POZNO,AMPAK VSEENO IZ SRCA TI ŽELIM ZA ROJSTNI DAN VSE NAJ NAJ ANITKA,TUDI TEBI VSE LEP OZA MALI ROJSTNI DAN Da še povem ,da sem dobila nazaj dohodninsko odločbo i nz njo 1,42 € .Vsaj plačat ni treba. Lunca ,danes sem ga pa biksnila ,ja,imaš prav . Poročila sva se leta 96 i n ne 86.Ajej,zmotila pri tipkanju Super poročne slikce triš, tudi tvoje so krasne slikce.Pravljično poroko sta imela ;res si bla čudovita nevesta. Pa opazila sem da si tud ti med januarčicami umetnicami. Krasne čestitke in zahvale. Imaš mogoče kakšno idejo zame za vabila za krst ? katee,Lana in Žan Luka imata pa skoraj identične mere ,tako TT kot OG in CM .Bravo Žan Luka za uspešno prestano cepljenje limma,ja 31 oken .In tuid jaz jih celo leto pucam .Sicer samo enkrat na leto ,ponavadi okol velike noči spucam čisto vse, drugače pa po potrebi,vsaj v tem štuku ,ko smo večinoma ,ker mi resnično ne znese. suny,ja res ,kaj smo takrat mislili ,ko se je gradilo..očitno ne dosti ,samo to da bo čimveč placa ,noben pa ni pomislil ,da bi blo to dobro tud kdaj spucat. Če bi zdaj še nekrat delala ,bi sigurno pol manjše ratalo mala pikica ,ne bodi žalostna ,ker dobro veš,da te ima Gašper rad ravno tako kot ti njega .Mogoče ima pa samo trenutni odpor,ker pri nas seLana tud včasih kaj takega spomni.Pa potem kar nekako preide takale krizica.Tile naši frkolinčki so z vsemi žaubami namazani.Si boš pa črpala ,če ne bo šlo drugače lusa,ma saj se tudi jaz ne bojim da bi nam kaj odnesli ,ker nam nimajo kaj dosti,samo imam pa en tak grozen občutek ,da bi se nekdo sprehajal po hiši.Imam še žive spomine izpred par let ,ko so doma pri mami sredi belega dne tatovi odpeljali motor iz garaže.In od takrat imam res kar en strah.Ti povem ,da še danes ,k o grem domov , sem kar nekako s strahom zadaj za hišo in v garaži. mml, da je Manca bolje.Pa za Matica ,da čimprej minejo tele tegobe po cepljenju dašabina ,kako lepo ste popraznovali tvoj praznik. še enkart ;vse lepo ti želim nana,danes si bila pa že med pogrešanimi ,ker se cel dan nisi javila,ker ponavadi se že zjutraj.No pa važno da si se ,da vemo da je vse ok Enkart se bomo mogle pa res zmenit in se dobit ,d a se spoznamo ,ok?! tak o,zdaj grem pa počas spat. lahk o noč vam želim