|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
3.4.2008 17:54:58   
_ancica_
sem se enkrat poklicala, pustila sporocilo...in me je cez 10 minutk sama nazaj poklicala...UZ in pap test sta oba ok ...sem ful vesela, da ni kaj narobe. Sem ji rekla da delava na user posted image ze pol leta in mi je rekla, da naj se kar malo probavava, preden se odlociva za kaksno dodatno pomoc. Jaz samo upam, da ne bo trajalo predolgo user posted image sem rekla, da 6 mesecev se pocakam, potem pa greva po pomoc user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6176
3.4.2008 18:01:26   
sončnica24
Super ancica ena skrb manj, no upam da vama prej kot v 6 mesecih rata ker drugače bo tudi testu potekel rok uporabeuser posted image .

Upam da tany ni preveč slabo ker se nič več ne javi, se mi prav smili ker vem kako hudo je. Saj mene tudi grlo vedno bolj boli bom verjetno malo še tukaj potem pa si grem čaj skuhat pa pod odejo in lepo spat oz. malo še tv gledatuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6177
3.4.2008 18:10:46   
sončnica24
Nič moje klepetulje jaz se bom počasi poslovila ker me res že grlo peče, si grem čaj skuhat pa nekaj pojest potem pa se v odejo zamotam pa upam da moj hitro pride in grema lepo spat.

Tany upam da ti ni preveč slabo in da te ne bo to tako dolgo mantralo kot mene, mogoče pomaga tolažba da potem vsaj veš da je vse vredu. Pa upam da ne bruhaš preveč in lepo počivaj.

Jaz se oglasim spet kaj jutri upam da bote kaj napisale še da bom lahko brala.

Se tipkamo spet jutri lepo bodite.

Pa pa 

Neposredna povezava do sporočila: 6178
3.4.2008 18:21:06   
Šarki
user posted image BRAVO BINICA, BRAVO ANCICAuser posted image NAVIJAM ZAuser posted image user posted image .

O SPPS zdej si pa na istem k sm bla jjest par tednov nazajuser posted image .

SONČIKA čestitam za zadnji delovni danuser posted image .

SONČNICA upam da boš kmalu polno začela uživati nosečnostuser posted image

TANY sej bo kmal bolš... sam sončnico poglejuser posted image

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

Neposredna povezava do sporočila: 6179
3.4.2008 18:25:43   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Super ancica ena skrb manj, no upam da vama prej kot v 6 mesecih rata ker drugače bo tudi testu potekel rok uporabeuser posted image .

Upam da tany ni preveč slabo ker se nič več ne javi, se mi prav smili ker vem kako hudo je. Saj mene tudi grlo vedno bolj boli bom verjetno malo še tukaj potem pa si grem čaj skuhat pa pod odejo in lepo spat oz. malo še tv gledatuser posted image

jaz tudi upam, da bo ratalo preden potece rok uporabe user posted image user posted image user posted image da ne bom denarja po nepotrebnem stran metala user posted image user posted image

boga tany...zgleda da si jo nalezla user posted image user posted image user posted image imata vsaj dober razlog za slabo pocutje user posted image Zdaj morta pa se ostale nalest, da bomo vse jokale kako nam je slabo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6180
3.4.2008 18:26:32   
_ancica_
soncnica...lep vecer ti zelim in lahko nocko in pa seveda cimmanj slabosti, se tipkamo jutri user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6181
3.4.2008 18:26:59   
_ancica_
tanchi...ojla, kako si kaj? user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6182
3.4.2008 18:28:50   
Šarki
super sem. nika je šla dons po dolgem času v vrtecuser posted image tko da sm dala dopoldne lah možgančke na pašouser posted image

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6183
3.4.2008 18:45:45   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tanchi

super sem. nika je šla dons po dolgem času v vrtecuser posted image tko da sm dala dopoldne lah možgančke na pašouser posted image

super user posted image user posted image kaj pa drugace kaj pocenjas?
jaz moram malo pospravit po stanovanju, potem kasneje bom sla pa malo ven na sprehod, da se malo razmigam user posted image je kar lep dan danes user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6184
3.4.2008 18:48:01   
spps

user posted image BRAVO BINICA, BRAVO ANCICAuser posted image NAVIJAM ZAuser posted image user posted image .

O SPPS zdej si pa na istem k sm bla jjest par tednov nazajuser posted image .

SONČIKA čestitam za zadnji delovni danuser posted image .

SONČNICA upam da boš kmalu polno začela uživati nosečnostuser posted image

TANY sej bo kmal bolš... sam sončnico poglejuser posted image

OJLA.JA zdaj pa imamo tud mi kozeuser posted image user posted image user posted image user posted image eni se nalezejo slabosti,drugi pa kozuser posted image user posted image user posted image a je tvojo malo fejst matralo?moja je danes čist brez energije,sma prej skupaj počivale,ima pa zaenkrat samo dva vodna mehurčka.kdaj to najbolj ven udari?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6185
3.4.2008 18:58:05   
_ancica_
spps...se pravi da imas malo kozico doma user posted image upam, da bo kmalu minilo 

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6186
3.4.2008 19:06:53   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

spps...se pravi da imas malo kozico doma user posted image upam, da bo kmalu minilo 
aha.mala je zdajle čist adijo,kri se ji je vlila iz nosa,mislim,da bo vročino pokasirala,mene pa grlo boli,tk da imam občutek,da me angina loviuser posted image pol še pa naj moj koze od male dobi,bomo pa pravi trio adijouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6187
3.4.2008 19:09:42   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

aha.mala je zdajle čist adijo,kri se ji je vlila iz nosa,mislim,da bo vročino pokasirala,mene pa grlo boli,tk da imam občutek,da me angina loviuser posted image pol še pa naj moj koze od male dobi,bomo pa pravi trio adijouser posted image user posted image user posted image

joooj...to pa ni fajn user posted image cimpreje se pocajtajta. Naredi si kak cajcek kot soncnica, da se te res ne loti kaj hujsega.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6188
3.4.2008 19:51:45   
_ancica_
ja kje pa ste zdaj vse  user posted image

pol vas najbrz pociva in preganja slabost, ena se bojuje proti kozam...jaz bom sla pa tudi malo pred tv lenobo past user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6189
3.4.2008 20:04:07   
spps

ja kje pa ste zdaj vse  user posted image

pol vas najbrz pociva in preganja slabost, ena se bojuje proti kozam...jaz bom sla pa tudi malo pred tv lenobo past user posted image user posted image user posted image

jaz sem mogla mojo kozo nafojtrat,pa v pižamo spravituser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6190
3.4.2008 20:13:20   
Natty5284
kaka tuga je danes...sama sem pa mi je tečno...

Lp Natty

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6191
3.4.2008 20:21:42   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Natty5284

kako to?mi si tle naredimo vedno tako,da nam ni dolgčasuser posted image user posted image user posted image no,sam tule gor je vedno več nosečk pa jim je bolj slabouser posted image user posted image user posted image ,pa ne morjo tolk bit za računalnikom
user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Natty5284)
Neposredna povezava do sporočila: 6192
3.4.2008 20:23:53   
_ancica_

kako to?mi si tle naredimo vedno tako,da nam ni dolgčasuser posted image user posted image user posted image no,sam tule gor je vedno več nosečk pa jim je bolj slabouser posted image user posted image user posted image ,pa ne morjo tolk bit za računalnikom

haha... ja sam res je tko user posted image user posted image user posted image najprej soncnice ni blo nic za brat, zdaj je pa se tany (ta najvecja klepetulja user posted image ) odsotna.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6193
3.4.2008 20:32:49   
spps

haha... ja sam res je tko user posted image user posted image user posted image najprej soncnice ni blo nic za brat, zdaj je pa se tany (ta najvecja klepetulja user posted image ) odsotna.  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image mene pa dans koze preganjajo.mala je vedno bolj flekasta

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6194
3.4.2008 20:33:59   
Šarki
čao
sm že nazajuser posted image
ja ancica prej je doug trajal da si odgovor napisala tko da sm jest comp ugasnila drgač skos gor visim, pa user posted image me poj postrani gleda, pa poj bl vid razmetanijouser posted image

wanted cash.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6195
3.4.2008 20:37:15   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image user posted image mene pa dans koze preganjajo.mala je vedno bolj flekasta

bogica user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6196
3.4.2008 20:38:36   
_ancica_

čao
sm že nazajuser posted image
ja ancica prej je doug trajal da si odgovor napisala tko da sm jest comp ugasnila drgač skos gor visim, pa user posted image me poj postrani gleda, pa poj bl vid razmetanijouser posted image

ja sej jst sem tud v glavnem kar skoz gor, vcasih grem mal naokol po stanovanju, pa malo pred tv, ampak se vsakih 5-10 minutk vrnem, da vidim ce je kera kaj napisala user posted image matr, sem ze cist odvisna od tega RR-ja user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6197
3.4.2008 20:38:53   
Šarki
spps pri nas so se kozice najbolj tretji dan pokazale. četrti dan je bila še kriza poj se je pa izboljševal. sam hrastice se pa še zmer najdejo. po lasišču pa po telesu starejši še niso šle vse stran. user posted image vročino je dobivala samo popoldne, tko da sem ji tretji in četrti dan dala sirup pa je blo ql. tamala je bla pa čist razred zase. vsak naslednji ki dobi norice ima baje hujšo obliko, tko da je mela tamala piko pri pikiuser posted image , pa še zobje so ji poganjal k gobe po dežju, tko da je bla full kriza en tedenuser posted image . no u glavnem zdej smo že dobr:)user posted image

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6198
3.4.2008 20:43:41   
_ancica_

spps pri nas so se kozice najbolj tretji dan pokazale. četrti dan je bila še kriza poj se je pa izboljševal. sam hrastice se pa še zmer najdejo. po lasišču pa po telesu starejši še niso šle vse stran. user posted image vročino je dobivala samo popoldne, tko da sem ji tretji in četrti dan dala sirup pa je blo ql. tamala je bla pa čist razred zase. vsak naslednji ki dobi norice ima baje hujšo obliko, tko da je mela tamala piko pri pikiuser posted image , pa še zobje so ji poganjal k gobe po dežju, tko da je bla full kriza en tedenuser posted image . no u glavnem zdej smo že dobr:)user posted image

v glavnem ste preziveli user posted image user posted image user posted image zdaj pa se en teden za spps in njeno malo, potem pa konec s kozami user posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6199
3.4.2008 20:43:54   
Šarki
ja ancica sej zato pa jest kr izklapljam comp, ker drgač skos gledam kaj dogaja, pa čez dan tko bl mal dogaja.... sej, me pa ni pa naklofate tri strani, poj se mi pa ne da bratuser posted image pa sm misnla kok bom big braderja gledala, pa je tko brezvezen...user posted image

wanted cash.

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  246 247 [248] 249 250   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?