|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
3.4.2008 16:18:43   
binica
punce kaj vam lahko še jaz nekaj povem?
danes ugotavljam, da mi user posted image  zaostaja že 3 dni, pa jo imam ponavadi ful točno.

PA DOBRO KAJ SE DOGAJA TA MESEC???????

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6151
3.4.2008 16:21:40   
tany83
Hvala soncnica...

jaz lazje sedim kot lezim, ker pol mi je se bolj slabo...

zdaj ko si mi o bonbonih mi je se bolj slabo user posted image user posted image user posted image  jih nemrec ne maram, jaz sem jedla mal integral kruha, ma hudic ni pomagalo, v bistvu mi je danes prvic tko slabouser posted image user posted image user posted image ... no saj bo boljs, upam dam da ne bom ves dan taka, da bo minilo, pa vrti se mi groozno...

dobro je to da sem doma, pol pa lahk pocivam user posted image

aja, sem te hotela vprasat, a ti ze raste kaj trebuscek???? user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6152
3.4.2008 16:23:13   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: binica

danes ugotavljam, da mi user posted image  zaostaja že 3 dni, pa jo imam ponavadi ful točno.

user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image ... jaz sem mela tud zmer tocno in ko je ta mesec prvic zamujala je bil testek user posted image user posted image ...

???? le kaj bo???? user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6153
3.4.2008 16:24:27   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image pa imaš zaščito al ne?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6154
3.4.2008 16:25:51   
binica
Ma kaki zaščita..... vse prosto po prešernu user posted image user posted image

Jutri imam RD. Morda sem si pa lepo darilce naredila???????

Ufffffffffff...........................................me je kar glava začela bolet.....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6155
3.4.2008 16:27:25   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: spps

Dobro jutro / dober dan punce moje user posted image

Danes zjutraj me je pa nekaj racunalnik zauser posted image user posted image upam, da bo vredu zdaj.

soncnica...a
COKOLINO si jedla zjutraj???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NJAMI!!!!! jaz bi ga tudi!!!

soncika84
...ja eni so pa res kr za pretepst user posted image nikol ne ves kaksni norci so lahko na cesti ...no samo da ni blo nic narobe user posted image

tany
...ooo bogica...ampak zdaj vsaj vs da si  res ta prava srecka nosecka user posted image user posted image user posted image bo ze bolje...enkrat user posted image

spps...tvoja mala je pa tudi bogica...upam, da bo kmalu bolje user posted image

Moje stanje je pa se vedno isto...M ni, zvija me pa sto na uro, pa v krizu me boli, pa joske mi bojo odpadle...sem ze zacela spat z modrcem...zdaj pa ce misli prit, naj cimpreje pride, ker to je za znoret. Problem pa je, da me je ze ene dvakrat tako bolelo, pa je potem prisla user posted image zato si ne upam misliti, da je zdaj pa kaj drugace user posted image Danes je 34. dan (najdaljsi cikel v zadnjih 6 oz 7. mesecih). Lahko da bo danes tukaj oz jutri.

kaj pišeš bedarije,tvoja nima kaj hodit,da sem pol jaz na vrstiuser posted image user posted image user posted image
naviiiijaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pomoje da bo prisla, ker znaki so cist taki kot vsak mesec pred M user posted image sicer bi verjetno lahko bli tudi nosecniski znaki, ampak potem bi mogla bit jaz ze vsaj ene 6x nosecka user posted image user posted image user posted image
bomo vidli jutri kaj bo...sploh ne pricakujem user posted image user posted image ...no upam ze, ampak ce pride user posted image ne bom tako razocarana. Saj se spomnis prejsnjega meseca pri tebi, ko ti je ful zamujala user posted image nikoli ne ves...

upam,da tebe ne bo tolk zafrkavala kot je mene-sem bila ful žalostna.februarska user posted image  mi je dala vetra,marčevska je bila še v mejah normale.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6156
3.4.2008 16:28:35   
spps

Ufffffffffff...........................................me je kar glava začela bolet.....
opala,potem si si pa res mogoče pridelala  darilo za rd,seveda s pomočjo tvojegauser posted image user posted image user posted image user posted image navijam tud zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6157
3.4.2008 16:31:03   
tany83

opala,potem si si pa res mogoče pridelala  darilo za rd,seveda s pomočjo tvojegauser posted image user posted image user posted image user posted image navijam tud zateuser posted image user posted image user posted image user posted image

mas kar veliko moznosti user posted image user posted image user posted image ... jaz tud navijam, pa cim prej testek in sporoci user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6158
3.4.2008 16:32:52   
sončnica24
Binica ja mogoče pa boš tudi ti decemberkauser posted image , je bil pa zajec očitno zelo pridenuser posted image .

Glede trebuščka malo sem ga že prej melauser posted image je bla čokolada krivauser posted image .

Drugače pa je babica rekla da bi se mi naj že malo poznalo, kaj jaz vem meni se še niti ne zdi, moj user posted image pa je reko da bo tisti šiviljski meter kupo da bo ga merouser posted image .

Glede kg pa so še isti kot prej.

Aja tany ma tvoj zdaj tudi trebuh rajši kot tebeuser posted image , moj se vedno tam doli smuka pa ga boža pa lupčkauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6159
3.4.2008 16:44:29   
tany83
Ja soncnica tebi naj se ze poznalo ja user posted image , sej lahko vidis, ce se zmer zapnes hlace pol se ni panike, sem pa brala, da zdaj hitro raste trbuh in se iz tedna v teden bolj pozna... joj jaz komi cakam, da se mi bo kaj poznalo user posted image user posted image user posted image

ja moj zmer ko gre da lupcka tud user posted image  ne sam men in ga boza, je vsa vesel in v sedmih nebesih, pa sam o tem govori skoz user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6160
3.4.2008 16:49:50   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image mogoce pa bo kaj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6161
3.4.2008 16:51:13   
sončnica24
Tany potem sta najina dva čisto ista, moj je tudi v sedmih nebesih še nič mi kontra nereče, da se ne bi kje kaj jezlauser posted image , ker glede na to kaka je bla soba je že sam reko če jo pospravi, sam sem se pol tolko en dan skupaj spravla da sem jo zrihtalauser posted image .

Drugače pa hlače še jaz zaprem, je pa res da sem na momente bla full napihjena ko mi je bilo slabo tako da po NS, upam da mi do takrat ne bodo hlače premale, bom šla po nakupih bom nekako najbolj mirna ker je zdaj komaj 1. pregled za mano več jih nisem imela tak da bom še malo počakalauser posted image

Je pa tudi res da nisem bla prej tudi čisto brez trebuha user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6162
3.4.2008 16:52:13   
sončnica24
Ancica ti pa bi lahko šla po test da nebomo tako nestrpneuser posted image .

Binica vidva sta user posted image načrtovala?

Neposredna povezava do sporočila: 6163
3.4.2008 16:52:16   
_ancica_

Dobro jutro / dober dan punce moje user posted image

Danes zjutraj me je pa nekaj racunalnik zauser posted image user posted image upam, da bo vredu zdaj.

soncnica...a
COKOLINO si jedla zjutraj???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NJAMI!!!!! jaz bi ga tudi!!!

soncika84
...ja eni so pa res kr za pretepst user posted image nikol ne ves kaksni norci so lahko na cesti ...no samo da ni blo nic narobe user posted image

tany
...ooo bogica...ampak zdaj vsaj vs da si  res ta prava srecka nosecka user posted image user posted image user posted image bo ze bolje...enkrat user posted image

spps...tvoja mala je pa tudi bogica...upam, da bo kmalu bolje user posted image

Moje stanje je pa se vedno isto...M ni, zvija me pa sto na uro, pa v krizu me boli, pa joske mi bojo odpadle...sem ze zacela spat z modrcem...zdaj pa ce misli prit, naj cimpreje pride, ker to je za znoret. Problem pa je, da me je ze ene dvakrat tako bolelo, pa je potem prisla user posted image zato si ne upam misliti, da je zdaj pa kaj drugace user posted image Danes je 34. dan (najdaljsi cikel v zadnjih 6 oz 7. mesecih). Lahko da bo danes tukaj oz jutri.

kaj pišeš bedarije,tvoja nima kaj hodit,da sem pol jaz na vrstiuser posted image user posted image user posted image
naviiiijaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pomoje da bo prisla, ker znaki so cist taki kot vsak mesec pred M user posted image sicer bi verjetno lahko bli tudi nosecniski znaki, ampak potem bi mogla bit jaz ze vsaj ene 6x nosecka user posted image user posted image user posted image
bomo vidli jutri kaj bo...sploh ne pricakujem user posted image user posted image ...no upam ze, ampak ce pride user posted image ne bom tako razocarana. Saj se spomnis prejsnjega meseca pri tebi, ko ti je ful zamujala user posted image nikoli ne ves...

upam,da tebe ne bo tolk zafrkavala kot je mene-sem bila ful žalostna.februarska user posted image  mi je dala vetra,marčevska je bila še v mejah normale.

sej mene je ze ene parkrat tako zauser posted image tko da ce pride ne bom nic jokala, da bo nesramnica vidla, da mi ne more prit do zivga user posted image user posted image user posted image jo bova mogle nekak ugnat!!!

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6164
3.4.2008 16:54:36   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica24

Ancica ti pa bi lahko šla po test da nebomo tako nestrpneuser posted image .

Binica vidva sta user posted image načrtovala?

test imam jaz ze ene par mesecev doma, ampak ga bom mogoce jutri nardila, ce seveda ne pride prej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6165
3.4.2008 16:57:43   
sončnica24
Eh ancica saj je vseeno če ga zdaj narediš ali jutri, me smo radovedneuser posted image .

Pa še binica naj skoči po njega in potem bosta skupaj rezultate javle da bomo lahko spet malce user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6166
3.4.2008 17:02:29   
_ancica_

Eh ancica saj je vseeno če ga zdaj narediš ali jutri, me smo radovedneuser posted image .

Pa še binica naj skoči po njega in potem bosta skupaj rezultate javle da bomo lahko spet malce user posted image user posted image

ste pa res radovedne user posted image user posted image user posted image danes bom se pocakala, ker je zadnji dan, jutri pa obljubim da ga naredim  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6167
3.4.2008 17:03:45   
_ancica_

ste pa res radovedne user posted image user posted image user posted image danes bom se pocakala, ker je zadnji dan, jutri pa obljubim da ga naredim  user posted image

testu potece rok enkrat v zacetku julija, tako da enkrat kmalu ga bo treba uporabit user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6168
3.4.2008 17:05:18   
sončnica24
user posted image user posted image user posted image ancica potem pa ga boš res mogla počasi uporabit. Jaz upam da je za zamudo kriva user posted image in ne kaj drugega. Bota oz. bote potem pri decemberkah prave klepetulje na kupuuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6169
3.4.2008 17:07:07   
_ancica_

user posted image user posted image user posted image ancica potem pa ga boš res mogla počasi uporabit. Jaz upam da je za zamudo kriva user posted image in ne kaj drugega. Bota oz. bote potem pri decemberkah prave klepetulje na kupuuser posted image

jaz tudi upam, ceprav je veliko moznosti da gre za prihajajoco user posted image ...glede na to, da sem imela O okoli 20. marca user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6170
3.4.2008 17:19:31   
sončnica24
Ancica, nisi ti klicala g. ali ga moraš zaradi izvidov? Upam da je vse vredu.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6171
3.4.2008 17:32:21   
_ancica_

Ancica, nisi ti klicala g. ali ga moraš zaradi izvidov? Upam da je vse vredu.

ja, vceraj sem klicala, pa se je samo tajnica oglasila, potem pa nisem hotla pustit sporocila, ker se mi zdi da je brezveze, se raje z njo osebno pogovorim...bom danes se 1x klicala..

Neposredna povezava do sporočila: 6172
3.4.2008 17:36:00   
sončnica24
Aja se mi je zdelo da moraš enkrat ta dan klicat upam da jih boš danes dobila pa da ti povejo kako pa kaj.

Tany ti si pa verjetno šla malo počivat, le počivaj saj vem kako je nič prijetno upam da te ne bo tako dolgo mantralo kot mene.

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6173
3.4.2008 17:40:02   
_ancica_

Aja se mi je zdelo da moraš enkrat ta dan klicat upam da jih boš danes dobila pa da ti povejo kako pa kaj.

Tany ti si pa verjetno šla malo počivat, le počivaj saj vem kako je nič prijetno upam da te ne bo tako dolgo mantralo kot mene.

sem ravnokar poklicala, pa je spet ni zenske notri user posted image zgleda da bom mogla kar cel dan klicarit user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 6174
3.4.2008 17:45:01   
sončnica24
Ja lahko da delajo zjutraj pa popoldan en dan tako drugi dan kontra bo najbolje da tako vsako uro enkrat pokličeš potem jo boš verjetno dobila.

Razen če nima tako nareto kot pri nas ena g. ki sprejema klice samo ob določeni uri samo tu pri nas to tajnica pove, tako da bi verjetno pri tebi tudi.

Upam no da jih čimprej dobiš

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  245 246 [247] 248 249   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?