Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 13:34:20
|
|
|
|
sončnica24
|
Hojla sončika, kako kaj? Mene bo zgleda zakuhalo me grlo boli pa kašljam že, ne vem no kaj naj še pričakujem so že te slabosti dovolj ne rabim še zdaj angine, sem si že čaj skuhala. Upam samo da ne zakuham
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 14:31:40
|
|
|
|
sončika84
|
oj sončnica!!! Boga si!!!! Držim pesti,da te bo minilo vse skupaj! SPij čajčeka ja. pa med pa limonco notri. pa pejt na en sprehod na sonček. tak kratek. JAz se mv redu. Odštevam še zadnje minute. hehe ku da se bo ne vem kaj zgodlo,pa sam na bolniško grem! Zdej sem tuki mal spucala šanka pa okoli malo.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 15:04:42
|
|
|
|
binica
|
Sončika zakaj pa je zadnji delovni dan?? Na kako bolniško pa greš? Me firbec daje. Ti sončnica si pa prav boga. Enkrat slabosti, drugič viroza. Mislim - halo! A misliš prit k sebi al ne? Me zanima če je kaj novega pri Ancici glede .....
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 15:08:03
|
|
|
|
tany83
|
Dobro jutro kako ste kaj??? jaz sem bolj bogo danes, mi je zjutraj fuul blo slabo , no saj mi je se zmer... ocitno ne bom usla tem slabostim no tko vsaj vem, da sem ... sva pa vceraj z mojim njegovi mami povedala da sem in je bla fuuul vesela, res nisem se vidla takega veselja... je mojga prijelo neko veselje, bi kar vsem povedal ... danes se verjetno narocim na pregled... upam, da bo vse OK, mislim pozitivno in vrjamem da je z vse OK in bo pridno rasel aja, pa danes bom mogla zacet pakirat, je reku moj da mi se sporoci, ker on nima v soboto fra ampak v ponedeljek, je pa reku da jutri konca ob 1ih... bomo videl... sej se mi ne da prevec, tko da mi je vseeno kdaj se selimo, ker bi itak sam spala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 15:34:41
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Dobro jutro kako ste kaj??? jaz sem bolj bogo danes, mi je zjutraj fuul blo slabo , no saj mi je se zmer... ocitno ne bom usla tem slabostim no tko vsaj vem, da sem ... sva pa vceraj z mojim njegovi mami povedala da sem in je bla fuuul vesela, res nisem se vidla takega veselja... je mojga prijelo neko veselje, bi kar vsem povedal ... danes se verjetno narocim na pregled... upam, da bo vse OK, mislim pozitivno in vrjamem da je z vse OK in bo pridno rasel aja, pa danes bom mogla zacet pakirat, je reku moj da mi se sporoci, ker on nima v soboto fra ampak v ponedeljek, je pa reku da jutri konca ob 1ih... bomo videl... sej se mi ne da prevec, tko da mi je vseeno kdaj se selimo, ker bi itak sam spala
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 15:38:02
|
|
|
|
spps
|
ojla čvekice,zdaj pa mene tud že zanima kako kaj ancici kaže...tany je ratalo,pol je ancica..pol pa jaz,sem se tako odločila in kako ste? jaz še bom videla kako bo,in mislim,da je mala kozike dobila zdaj se tolažim,da je bila zarad tega tako tečna včeraj.vročine nima,ima pa dva vodena izpuščaja-zaenkrat.
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 15:39:03
|
|
|
|
tany83
|
Ojla spps kako si kaj??? men je se zmer slabo... nek zoprn okus mam v ustih, katastrofa... nevem kaj naj dam v usta da bo boljs...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 15:41:02
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla čvekice,zdaj pa mene tud že zanima kako kaj ancici kaže...tany je ratalo,pol je ancica..pol pa jaz,sem se tako odločila in kako ste? jaz še bom videla kako bo,in mislim,da je mala kozike dobila zdaj se tolažim,da je bila zarad tega tako tečna včeraj.vročine nima,ima pa dva vodena izpuščaja-zaenkrat. O boga tvoja tamala... jaz sem vodene koze 2krt prebolela, ko sem bila otrok sem jih mela po celem telesu, ko sem bila pa stara tm ene 16 pa sem en sam izpuscaj, voden na celu in sem sla k zdravniku in je rekla, sa je vodena koza svasta
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 15:43:48
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ojla spps kako si kaj??? men je se zmer slabo... nek zoprn okus mam v ustih, katastrofa... nevem kaj naj dam v usta da bo boljs... ja,sam da je nosečnost,ni pomembna slabost a maš kovinski okus? sej bo boljše,če ne prej čez 9-mesecev joj,kk sem nesramna
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 15:45:33
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla čvekice,zdaj pa mene tud že zanima kako kaj ancici kaže...tany je ratalo,pol je ancica..pol pa jaz,sem se tako odločila in kako ste? jaz še bom videla kako bo,in mislim,da je mala kozike dobila zdaj se tolažim,da je bila zarad tega tako tečna včeraj.vročine nima,ima pa dva vodena izpuščaja-zaenkrat. O boga tvoja tamala... jaz sem vodene koze 2krt prebolela, ko sem bila otrok sem jih mela po celem telesu, ko sem bila pa stara tm ene 16 pa sem en sam izpuscaj, voden na celu in sem sla k zdravniku in je rekla, sa je vodena koza svasta meni kr paše,da jih sedaj preboli,kot pa kasnej.me pa sam zanima,kaj šele bo,ker moj ni ziher(niti tašča),če jih je že imel,pol pa bo za znoret
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 15:48:02
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ojla spps kako si kaj??? men je se zmer slabo... nek zoprn okus mam v ustih, katastrofa... nevem kaj naj dam v usta da bo boljs... ja,sam da je nosečnost,ni pomembna slabost a maš kovinski okus? sej bo boljše,če ne prej čez 9-mesecev joj,kk sem nesramna ja koviniski je ja, kot da bi mela kri v ustih, v glavnem ti kar bod nesramna, bos ze vidla sam sem res slaba danes, katastrofa.. tko slabo mi se ni blo... sam cakam, da zbruham ven... ker mi gre gor...
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 15:49:03
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla čvekice,zdaj pa mene tud že zanima kako kaj ancici kaže...tany je ratalo,pol je ancica..pol pa jaz,sem se tako odločila in kako ste? jaz še bom videla kako bo,in mislim,da je mala kozike dobila zdaj se tolažim,da je bila zarad tega tako tečna včeraj.vročine nima,ima pa dva vodena izpuščaja-zaenkrat. O boga tvoja tamala... jaz sem vodene koze 2krt prebolela, ko sem bila otrok sem jih mela po celem telesu, ko sem bila pa stara tm ene 16 pa sem en sam izpuscaj, voden na celu in sem sla k zdravniku in je rekla, sa je vodena koza svasta meni kr paše,da jih sedaj preboli,kot pa kasnej.me pa sam zanima,kaj šele bo,ker moj ni ziher(niti tašča),če jih je že imel,pol pa bo za znoret ja boljs je ce jih prebolis kot otrok, ker za starejse je baje nevarno, mas grozne bolecine pa visoko vrocino
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 15:55:26
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 Ojla spps kako si kaj??? men je se zmer slabo... nek zoprn okus mam v ustih, katastrofa... nevem kaj naj dam v usta da bo boljs... ja,sam da je nosečnost,ni pomembna slabost a maš kovinski okus? sej bo boljše,če ne prej čez 9-mesecev joj,kk sem nesramna ja koviniski je ja, kot da bi mela kri v ustih, v glavnem ti kar bod nesramna, bos ze vidla sam sem res slaba danes, katastrofa.. tko slabo mi se ni blo... sam cakam, da zbruham ven... ker mi gre gor... sorry,ful mi gre na smeh sej ti ne privoščim,sam se mi smešno zdi,ko si lahko zdaj s sončnico podata roke
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 15:56:22
|
|
|
|
_ancica_
|
Dobro jutro / dober dan punce moje Danes zjutraj me je pa nekaj racunalnik za upam, da bo vredu zdaj. soncnica...a COKOLINO si jedla zjutraj???? NJAMI!!!!! jaz bi ga tudi!!! soncika84...ja eni so pa res kr za pretepst nikol ne ves kaksni norci so lahko na cesti ...no samo da ni blo nic narobe tany...ooo bogica...ampak zdaj vsaj vs da si res ta prava srecka nosecka bo ze bolje...enkrat spps...tvoja mala je pa tudi bogica...upam, da bo kmalu bolje Moje stanje je pa se vedno isto...M ni, zvija me pa sto na uro, pa v krizu me boli, pa joske mi bojo odpadle...sem ze zacela spat z modrcem...zdaj pa ce misli prit, naj cimpreje pride, ker to je za znoret. Problem pa je, da me je ze ene dvakrat tako bolelo, pa je potem prisla zato si ne upam misliti, da je zdaj pa kaj drugace Danes je 34. dan (najdaljsi cikel v zadnjih 6 oz 7. mesecih). Lahko da bo danes tukaj oz jutri.
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 15:56:49
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: tany83 IZVIRNO SPOROČILO: spps ojla čvekice,zdaj pa mene tud že zanima kako kaj ancici kaže...tany je ratalo,pol je ancica..pol pa jaz,sem se tako odločila in kako ste? jaz še bom videla kako bo,in mislim,da je mala kozike dobila zdaj se tolažim,da je bila zarad tega tako tečna včeraj.vročine nima,ima pa dva vodena izpuščaja-zaenkrat. O boga tvoja tamala... jaz sem vodene koze 2krt prebolela, ko sem bila otrok sem jih mela po celem telesu, ko sem bila pa stara tm ene 16 pa sem en sam izpuscaj, voden na celu in sem sla k zdravniku in je rekla, sa je vodena koza svasta meni kr paše,da jih sedaj preboli,kot pa kasnej.me pa sam zanima,kaj šele bo,ker moj ni ziher(niti tašča),če jih je že imel,pol pa bo za znoret ja boljs je ce jih prebolis kot otrok, ker za starejse je baje nevarno, mas grozne bolecine pa visoko vrocino bomo videli kako bo,če bomo za koziko skrbeli,pa bomo še za kozla (ta bo itak bolj bogi-v vsakem primeru )resnično upam,da jih je že imel
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 16:01:55
|
|
|
|
tany83
|
OK.. zdaj ne bom vec citirala, ker mi je ze slabo od teh klobas spps... najprej ti, ker se mi smejes ... ti se kar smej, smotkica se bom jaz tud teb, sam je res hudic, ker mislim, da bom hmal laufala na wc in zbruhala vse ven, se mal manjka, se mi pa ne da bit na wc in cakat... upam, da bodo koze in kozli kmal sle, ker ce bos mela za kozla skrbet,, lahko kar bolnisko vzames ker bo tko hudo ancica... upam, da se tvoja ne prikaze res stiskam pesti... se ne sme... sej mene tud na trenutke se zmer zvija... ... mogoce je uspelo, naredi test ker sem neucakana
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 16:03:39
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Dobro jutro / dober dan punce moje Danes zjutraj me je pa nekaj racunalnik za upam, da bo vredu zdaj. soncnica...a COKOLINO si jedla zjutraj???? NJAMI!!!!! jaz bi ga tudi!!! soncika84...ja eni so pa res kr za pretepst nikol ne ves kaksni norci so lahko na cesti ...no samo da ni blo nic narobe tany...ooo bogica...ampak zdaj vsaj vs da si res ta prava srecka nosecka bo ze bolje...enkrat spps...tvoja mala je pa tudi bogica...upam, da bo kmalu bolje Moje stanje je pa se vedno isto...M ni, zvija me pa sto na uro, pa v krizu me boli, pa joske mi bojo odpadle...sem ze zacela spat z modrcem...zdaj pa ce misli prit, naj cimpreje pride, ker to je za znoret. Problem pa je, da me je ze ene dvakrat tako bolelo, pa je potem prisla zato si ne upam misliti, da je zdaj pa kaj drugace Danes je 34. dan (najdaljsi cikel v zadnjih 6 oz 7. mesecih). Lahko da bo danes tukaj oz jutri. kaj pišeš bedarije,tvoja nima kaj hodit,da sem pol jaz na vrsti naviiiijaaam
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 16:04:42
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 OK.. zdaj ne bom vec citirala, ker mi je ze slabo od teh klobas spps... najprej ti, ker se mi smejes ... ti se kar smej, smotkica se bom jaz tud teb, sam je res hudic, ker mislim, da bom hmal laufala na wc in zbruhala vse ven, se mal manjka, se mi pa ne da bit na wc in cakat... upam, da bodo koze in kozli kmal sle, ker ce bos mela za kozla skrbet,, lahko kar bolnisko vzames ker bo tko hudo ancica... upam, da se tvoja ne prikaze res stiskam pesti... se ne sme... sej mene tud na trenutke se zmer zvija... ... mogoce je uspelo, naredi test ker sem neucakana se ena klobasica zate tany testka danes se ne mislim delat, mogoce jutri zjutraj, ce je se ne bo...me je pa ful strah razocaranja, tako da najraje ga kar nebi vsaj se kak teden
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 16:05:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tany83 OK.. zdaj ne bom vec citirala, ker mi je ze slabo od teh klobas spps... najprej ti, ker se mi smejes ... ti se kar smej, smotkica se bom jaz tud teb, sam je res hudic, ker mislim, da bom hmal laufala na wc in zbruhala vse ven, se mal manjka, se mi pa ne da bit na wc in cakat... upam, da bodo koze in kozli kmal sle, ker ce bos mela za kozla skrbet,, lahko kar bolnisko vzames ker bo tko hudo ancica... upam, da se tvoja ne prikaze res stiskam pesti... se ne sme... sej mene tud na trenutke se zmer zvija... ... mogoce je uspelo, naredi test ker sem neucakana tany,najboljš,da si eno vedro prineseš k računalniku,ne boš rabla hodit na wc ja maš prav,da dobim še kozla domov,se bom pa na psihiatrijo naročla
< Sporočilo je popravil spps -- 3.4.2008 16:06:59 >
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 16:10:07
|
|
|
|
spps
|
grem jaz mal mojo koziko pocartlat in pregledat če je že kakšen nov izpuščaj,sam vročine pa mala nima
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 16:10:51
|
|
|
|
tany83
|
Hvala obema za klobasice ancica... a ves kolk je blo mene strah... si videl srce kako mi bije, sto na uro je delalo, jaz sem si rekla, nardim test ker tko bom vedla, ce bo negativen bom pac vedla, da pride ce bo pozitiven sem ... bi mogla videt mojga vceraj ko je mami povedal da sem ... to je blo smesno, ga je blo tko sram kar ni nasel besed spps... saj razmisljam, da bi si neki sem prnesla, za vsak slucaj... ja kozli so vecji poroblem kot koze
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 16:11:33
|
|
|
|
tany83
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps grem jaz mal mojo koziko pocartlat in pregledat če je že kakšen nov izpuščaj,sam vročine pa mala nima nevem ce je nujno da jo mas
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 16:13:56
|
|
|
|
_ancica_
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_ Dobro jutro / dober dan punce moje Danes zjutraj me je pa nekaj racunalnik za upam, da bo vredu zdaj. soncnica...a COKOLINO si jedla zjutraj???? NJAMI!!!!! jaz bi ga tudi!!! soncika84...ja eni so pa res kr za pretepst nikol ne ves kaksni norci so lahko na cesti ...no samo da ni blo nic narobe tany...ooo bogica...ampak zdaj vsaj vs da si res ta prava srecka nosecka bo ze bolje...enkrat spps...tvoja mala je pa tudi bogica...upam, da bo kmalu bolje Moje stanje je pa se vedno isto...M ni, zvija me pa sto na uro, pa v krizu me boli, pa joske mi bojo odpadle...sem ze zacela spat z modrcem...zdaj pa ce misli prit, naj cimpreje pride, ker to je za znoret. Problem pa je, da me je ze ene dvakrat tako bolelo, pa je potem prisla zato si ne upam misliti, da je zdaj pa kaj drugace Danes je 34. dan (najdaljsi cikel v zadnjih 6 oz 7. mesecih). Lahko da bo danes tukaj oz jutri. kaj pišeš bedarije,tvoja nima kaj hodit,da sem pol jaz na vrsti naviiiijaaam pomoje da bo prisla, ker znaki so cist taki kot vsak mesec pred M sicer bi verjetno lahko bli tudi nosecniski znaki, ampak potem bi mogla bit jaz ze vsaj ene 6x nosecka bomo vidli jutri kaj bo...sploh ne pricakujem ...no upam ze, ampak ce pride ne bom tako razocarana. Saj se spomnis prejsnjega meseca pri tebi, ko ti je ful zamujala nikoli ne ves...
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 16:14:13
|
|
|
|
sončnica24
|
Ojla Tany se mi prav smiliš ker vem kako je bilo meni, si dobra že da za računalnikom lahko sediš jaz nisem mogla nič. Danes sem kolko tolko samo me res grlo tako boli, pa same čaje pijem. No upam da bo tudi to minilo. Tany za kovinski okus jaz sem probala tu pa tam kak bonbon pojest taki ki se en čas topi v ustih pa je bilo potem mogoče minuto ali dve boljše samo potem pa je prišel nazaj, saj še je zdaj pisoten samo malo manj. Ancica ti si mi tudi sumljiva si take vrste očitno kot jaz da je bolje da testa nimam doma , samo pri meni bi bilo vseeno kdaj bi ga delala ker bi tako očitno pokazal . Aja tany še to če boš bruhala je meni moja g rekla da se lahko kaj krvi pride iz nožnice zato ker se trebuh napenja pa lahko kakšna žilica poči (da se ne boš prestrašla), samo je rekla če se bi ponavljalo oz. bilo krvi malce več naj jo pokličem da pridem na pregled. Pa še to dr. Pušenjak mi je napisal da za slabosti lahko malce pomaga ingver samo jaz si še ga nisem nabavla vedno pozabim ko hodim okrog lekarne
|
|
|
|
RE: Internacionalne klepetulje 3.4.2008 16:14:58
|
|
|
|
sončnica24
|
Aja ancica čokolino sem jedla ja
|
|
|
Kako bi reagirali ..
Admin
če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?