|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  244 245 [246] 247 248   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
3.4.2008 13:34:20   
sončnica24
Hojla sončika, kako kaj?

Mene bo zgleda zakuhalo me grlo boli pa kašljam že, ne vem no kaj naj še pričakujem so že te slabosti dovolj ne rabim še zdaj angine, sem si že čaj skuhala.user posted image

Upam samo da ne zakuham

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 6126
3.4.2008 14:31:40   
sončika84
oj sončnica!!! Boga si!!!! Držim pesti,da te bo minilo vse skupaj! SPij čajčeka ja. pa med pa limonco notri. pa pejt na en sprehod na sonček. tak kratek. JAz se mv redu. Odštevam še zadnje minute. heheuser posted image ku da se bo ne vem kaj zgodlo,pa sam na bolniško grem! user posted image Zdej sem tuki mal spucala šanka pa okoli malo.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6127
3.4.2008 15:04:42   
binica
Sončika zakaj pa je zadnji delovni dan?? Na kako bolniško pa greš? Me firbec daje. Ti sončnica si pa prav boga. Enkrat slabosti, drugič viroza. Mislim - halo! A misliš prit k sebi al ne?

Me zanima če je kaj novega pri Ancici glede user posted image .....

Neposredna povezava do sporočila: 6128
3.4.2008 15:08:03   
tany83
Dobro jutro kako ste kaj???

jaz sem bolj bogo danes, mi je zjutraj fuul blo slabo user posted image , no saj mi je se zmer... ocitno ne bom usla tem slabostim user posted image  no tko vsaj vem, da sem user posted image ...

sva pa vceraj z mojim njegovi mami povedala da sem user posted image  in je bla fuuul vesela, res nisem se vidla takega veselja... je mojga prijelo neko veselje, bi kar vsem povedaluser posted image ... danes se verjetno narocim na pregled... upam, da bo vse OK, mislim pozitivno in vrjamem da je z user posted image  vse OK in bo pridno rasel user posted image

aja, pa danes bom mogla zacet pakirat, je reku moj da mi se sporoci, ker on nima v soboto fra ampak v ponedeljek, je pa reku da jutri konca ob 1ih... bomo videl... sej se mi ne da prevec, tko da mi je vseeno kdaj se selimo, ker bi itak sam spalauser posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

Neposredna povezava do sporočila: 6129
3.4.2008 15:34:41   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Dobro jutro kako ste kaj???

jaz sem bolj bogo danes, mi je zjutraj fuul blo slabo user posted image , no saj mi je se zmer... ocitno ne bom usla tem slabostim user posted image  no tko vsaj vem, da sem user posted image ...

sva pa vceraj z mojim njegovi mami povedala da sem user posted image  in je bla fuuul vesela, res nisem se vidla takega veselja... je mojga prijelo neko veselje, bi kar vsem povedaluser posted image ... danes se verjetno narocim na pregled... upam, da bo vse OK, mislim pozitivno in vrjamem da je z user posted image  vse OK in bo pridno rasel user posted image

aja, pa danes bom mogla zacet pakirat, je reku moj da mi se sporoci, ker on nima v soboto fra ampak v ponedeljek, je pa reku da jutri konca ob 1ih... bomo videl... sej se mi ne da prevec, tko da mi je vseeno kdaj se selimo, ker bi itak sam spalauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6130
3.4.2008 15:38:02   
spps
ojla čvekice,zdaj pa mene tud že zanima kako kaj ancici kaže...tany je ratalo,pol je ancica..pol pa jaz,sem se tako odločilauser posted image user posted image user posted image in kako ste?
jaz še bom videla kako bo,in mislim,da je mala kozike dobilauser posted image user posted image user posted image zdaj se tolažim,da je bila zarad tega tako tečna včeraj.vročine nima,ima pa dva vodena izpuščaja-zaenkrat.

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6131
3.4.2008 15:39:03   
tany83
Ojla spps kako si kaj???

men je se zmer slabo... nek zoprn okus mam v ustih, katastrofa... nevem kaj naj dam v usta da bo boljs...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6132
3.4.2008 15:41:02   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: spps

ojla čvekice,zdaj pa mene tud že zanima kako kaj ancici kaže...tany je ratalo,pol je ancica..pol pa jaz,sem se tako odločilauser posted image user posted image user posted image in kako ste?
jaz še bom videla kako bo,in mislim,da je mala kozike dobilauser posted image user posted image user posted image zdaj se tolažim,da je bila zarad tega tako tečna včeraj.vročine nima,ima pa dva vodena izpuščaja-zaenkrat.

O boga tvoja tamala...

jaz sem vodene koze 2krt prebolela, ko sem bila otrok sem jih mela po celem telesu, ko sem bila pa stara tm ene 16 pa sem en sam izpuscaj, voden na celu in sem sla k zdravniku in je rekla, sa je vodena koza user posted image user posted image user posted image
svastauser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6133
3.4.2008 15:43:48   
spps

Ojla spps kako si kaj???

men je se zmer slabo... nek zoprn okus mam v ustih, katastrofa... nevem kaj naj dam v usta da bo boljs...
user posted image user posted image user posted image ja,sam da je nosečnost,ni pomembna slabostuser posted image user posted image user posted image
a maš kovinski okus?user posted image user posted image user posted image  sej bo boljše,če ne prej čez 9-mesecevuser posted image user posted image user posted image
joj,kk sem nesramnauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6134
3.4.2008 15:45:33   
spps

O boga tvoja tamala...

jaz sem vodene koze 2krt prebolela, ko sem bila otrok sem jih mela po celem telesu, ko sem bila pa stara tm ene 16 pa sem en sam izpuscaj, voden na celu in sem sla k zdravniku in je rekla, sa je vodena koza user posted image user posted image user posted image
meni kr paše,da jih sedaj preboli,kot pa kasnej.me pa sam zanima,kaj šele bo,ker moj ni ziher(niti tašča),če jih je že imel,pol pa bo za znoretuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6135
3.4.2008 15:48:02   
tany83

Ojla spps kako si kaj???

user posted image user posted image user posted image ja,sam da je nosečnost,ni pomembna slabostuser posted image user posted image user posted image
a maš kovinski okus?user posted image user posted image user posted image  sej bo boljše,če ne prej čez 9-mesecevuser posted image user posted image user posted image

ja koviniski je ja, kot da bi mela kri v ustih, v glavnem user posted image

ti kar bod nesramna, bos ze vidla user posted image user posted image user posted image

sam sem res slaba danes, katastrofa.. tko slabo mi se ni blo... sam cakam, da zbruham ven... ker mi gre gor...user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6136
3.4.2008 15:49:03   
tany83

O boga tvoja tamala...

meni kr paše,da jih sedaj preboli,kot pa kasnej.me pa sam zanima,kaj šele bo,ker moj ni ziher(niti tašča),če jih je že imel,pol pa bo za znoretuser posted image user posted image user posted image

ja boljs je ce jih prebolis kot otrok, ker za starejse je baje nevarno, mas grozne bolecine pa visoko vrocinouser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6137
3.4.2008 15:55:26   
spps

Ojla spps kako si kaj???

ja koviniski je ja, kot da bi mela kri v ustih, v glavnem user posted image

ti kar bod nesramna, bos ze vidla user posted image user posted image user posted image

sam sem res slaba danes, katastrofa.. tko slabo mi se ni blo... sam cakam, da zbruham ven... ker mi gre gor...user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sorry,ful mi gre na smehuser posted image user posted image user posted image user posted image sej ti ne privoščim,sam se mi smešno zdi,ko si lahko zdaj s sončnico podata rokeuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6138
3.4.2008 15:56:22   
_ancica_
Dobro jutro / dober dan punce moje user posted image

Danes zjutraj me je pa nekaj racunalnik zauser posted image user posted image upam, da bo vredu zdaj.

soncnica...a
COKOLINO si jedla zjutraj???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NJAMI!!!!! jaz bi ga tudi!!!

soncika84
...ja eni so pa res kr za pretepst user posted image nikol ne ves kaksni norci so lahko na cesti ...no samo da ni blo nic narobe user posted image

tany
...ooo bogica...ampak zdaj vsaj vs da si  res ta prava srecka nosecka user posted image user posted image user posted image bo ze bolje...enkrat user posted image

spps...tvoja mala je pa tudi bogica...upam, da bo kmalu bolje user posted image

Moje stanje je pa se vedno isto...M ni, zvija me pa sto na uro, pa v krizu me boli, pa joske mi bojo odpadle...sem ze zacela spat z modrcem...zdaj pa ce misli prit, naj cimpreje pride, ker to je za znoret. Problem pa je, da me je ze ene dvakrat tako bolelo, pa je potem prisla user posted image zato si ne upam misliti, da je zdaj pa kaj drugace user posted image Danes je 34. dan (najdaljsi cikel v zadnjih 6 oz 7. mesecih). Lahko da bo danes tukaj oz jutri.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6139
3.4.2008 15:56:49   
spps

O boga tvoja tamala...

ja boljs je ce jih prebolis kot otrok, ker za starejse je baje nevarno, mas grozne bolecine pa visoko vrocinouser posted image
bomo videli kako bo,če bomo  za koziko skrbeli,pa bomo še za kozlauser posted image user posted image user posted image user posted image (ta bo itak bolj bogi-v vsakem primeruuser posted image user posted image user posted image )resnično upam,da jih je že imeluser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6140
3.4.2008 16:01:55   
tany83
OK.. zdaj ne bom vec citirala, ker mi je ze slabo od teh klobas user posted image user posted image user posted image

spps... najprej ti, ker se mi smejes user posted image user posted image user posted image ... ti se kar smej, smotkica se bom jaz tud teb, sam je res hudic, ker mislim, da bom hmal laufala na wc in zbruhala vse ven, se mal manjka, se mi pa ne da bit na wc in cakat...

upam, da bodo koze in kozli kmal sle, ker ce bos mela za kozla skrbet,, lahko kar bolnisko vzames ker bo tko hudo user posted image user posted image user posted image

ancica... upam, da se tvoja user posted image  ne prikaze res stiskam pesti... se ne sme... sej mene tud na trenutke se zmer zvija... user posted image ... mogoce je uspelo, naredi test ker sem neucakana user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6141
3.4.2008 16:03:39   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

Danes zjutraj me je pa nekaj racunalnik zauser posted image user posted image upam, da bo vredu zdaj.

soncnica...a
COKOLINO si jedla zjutraj???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image NJAMI!!!!! jaz bi ga tudi!!!

soncika84
...ja eni so pa res kr za pretepst user posted image nikol ne ves kaksni norci so lahko na cesti ...no samo da ni blo nic narobe user posted image

tany
...ooo bogica...ampak zdaj vsaj vs da si  res ta prava srecka nosecka user posted image user posted image user posted image bo ze bolje...enkrat user posted image

Moje stanje je pa se vedno isto...M ni, zvija me pa sto na uro, pa v krizu me boli, pa joske mi bojo odpadle...sem ze zacela spat z modrcem...zdaj pa ce misli prit, naj cimpreje pride, ker to je za znoret. Problem pa je, da me je ze ene dvakrat tako bolelo, pa je potem prisla user posted image zato si ne upam misliti, da je zdaj pa kaj drugace user posted image Danes je 34. dan (najdaljsi cikel v zadnjih 6 oz 7. mesecih). Lahko da bo danes tukaj oz jutri.

kaj pišeš bedarije,tvoja nima kaj hodit,da sem pol jaz na vrstiuser posted image user posted image user posted image
naviiiijaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6142
3.4.2008 16:04:42   
_ancica_

OK.. zdaj ne bom vec citirala, ker mi je ze slabo od teh klobas user posted image user posted image user posted image

spps... najprej ti, ker se mi smejes user posted image user posted image user posted image ... ti se kar smej, smotkica se bom jaz tud teb, sam je res hudic, ker mislim, da bom hmal laufala na wc in zbruhala vse ven, se mal manjka, se mi pa ne da bit na wc in cakat...

upam, da bodo koze in kozli kmal sle, ker ce bos mela za kozla skrbet,, lahko kar bolnisko vzames ker bo tko hudo user posted image user posted image user posted image

ancica... upam, da se tvoja user posted image  ne prikaze res stiskam pesti... se ne sme... sej mene tud na trenutke se zmer zvija... user posted image ... mogoce je uspelo, naredi test ker sem neucakana user posted image user posted image user posted image

se ena klobasica zate tany user posted image

testka danes se ne mislim delat, mogoce jutri zjutraj, ce je se ne bo...me je pa ful strah razocaranja, tako da najraje ga kar nebi vsaj se kak teden user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6143
3.4.2008 16:05:09   
spps

tany,najboljš,da si eno vedro prineseš k računalniku,ne boš rabla hodit na wcuser posted image user posted image user posted image
ja maš prav,da dobim še kozla domov,se bom pa na psihiatrijo naročlauser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 3.4.2008 16:06:59 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6144
3.4.2008 16:10:07   
spps
grem jaz mal mojo koziko pocartlat in pregledat če je že kakšen nov izpuščaj,sam vročine pa mala nimauser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6145
3.4.2008 16:10:51   
tany83
Hvala obema za klobasice user posted image user posted image user posted image

ancica... a ves kolk je blo mene strah... si videl srce kako mi bije, sto na uro je delalo, jaz sem si rekla, nardim test ker tko bom vedla, ce bo negativen bom pac vedla, da pride user posted image  ce bo pozitiven sem user posted image ... user posted image user posted image user posted image

bi mogla videt mojga vceraj ko je mami povedal da sem user posted image ... user posted image user posted image user posted image  to je blo smesno, ga je blo tko sram user posted image user posted image user posted image  kar ni nasel besed user posted image user posted image user posted image

spps... saj razmisljam, da bi si neki sem prnesla, za vsak slucaj...user posted image
ja kozli so vecji poroblem kot koze user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6146
3.4.2008 16:11:33   
tany83

grem jaz mal mojo koziko pocartlat in pregledat če je že kakšen nov izpuščaj,sam vročine pa mala nimauser posted image

nevem ce je nujno da jo masuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6147
3.4.2008 16:13:56   
_ancica_

IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

soncnica...a

soncika84

tany

kaj pišeš bedarije,tvoja nima kaj hodit,da sem pol jaz na vrstiuser posted image user posted image user posted image
naviiiijaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pomoje da bo prisla, ker znaki so cist taki kot vsak mesec pred M user posted image sicer bi verjetno lahko bli tudi nosecniski znaki, ampak potem bi mogla bit jaz ze vsaj ene 6x nosecka user posted image user posted image user posted image
bomo vidli jutri kaj bo...sploh ne pricakujem user posted image user posted image ...no upam ze, ampak ce pride user posted image ne bom tako razocarana. Saj se spomnis prejsnjega meseca pri tebi, ko ti je ful zamujala user posted image nikoli ne ves...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6148
3.4.2008 16:14:13   
sončnica24
Ojla

Tany se mi prav smiliš ker vem kako je bilo meni, si dobra že da za računalnikom lahko sediš jaz nisem mogla nič. Danes sem kolko tolko samo me res grlo tako boli, pa same čaje pijem.

No upam da bo tudi to minilo. Tany za kovinski okus jaz sem probala tu pa tam kak bonbon pojest taki ki se en čas topi v ustih pa je bilo potem mogoče minuto ali dve boljše samo potem pa je prišel nazaj, saj še je zdaj pisoten samo malo manj.

Ancica ti si mi tudi sumljiva si take vrste očitno kot jaz da je bolje da testa nimam domauser posted image , samo pri meni bi bilo vseeno kdaj bi ga delala ker bi tako očitno pokazal user posted image user posted image .

Aja tany še to če boš bruhala je meni moja g rekla da se lahko kaj krvi pride iz nožnice zato ker se trebuh napenja pa lahko kakšna žilica poči (da se ne boš prestrašla), samo je rekla če se bi ponavljalo oz. bilo krvi malce več naj jo pokličem da pridem na pregled.

Pa še to dr. Pušenjak mi je napisal da za slabosti lahko malce pomaga ingver samo jaz si še ga nisem nabavla vedno pozabim ko hodim okrog lekarneuser posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6149
3.4.2008 16:14:58   
sončnica24
Aja ancica čokolino sem jedla jauser posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  244 245 [246] 247 248   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  244 245 [246] 247 248   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?