|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Internacionalne klepetulje
2.4.2008 20:19:32   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: spps

to je pa vedno tak.ko najmanj pričakuješ ratauser posted image user posted image user posted image

ocitno je res tako user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6101
2.4.2008 20:20:30   
tany83
Dekleta jaz grem pomit posodo in mal pospravit po stanovanju, ker je vse naokol... user posted image

pridem nazj, ce boste se tle...

se tipkamo user posted image user posted image user posted image

Tu tienes la receta, la formula secreta
para poner en ritmo mi corazon
no existe medicina, doctores ni aspirinas
para el dolor que siente mi corazòn...

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6102
2.4.2008 20:21:43   
tany83
IZVIRNO SPOROČILO: _ancica_

to je pa vedno tak.ko najmanj pričakuješ ratauser posted image user posted image user posted image

ocitno je res tako user posted image

ja pr meni je ze blo user posted image user posted image user posted image

no zdaj pa res grem user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6103
2.4.2008 20:23:55   
_ancica_
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

Dekleta jaz grem pomit posodo in mal pospravit po stanovanju, ker je vse naokol... user posted image

jaz grem tudi malo pospravit zdaj, se tipkamo se kasneje...cau  user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6104
2.4.2008 20:28:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tany83

lepo bodi
user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6105
2.4.2008 20:40:06   
NAJBOLJŠA
Čer...
Sem vas sam pozdravt pršla. Sem čist crknjena, k sem dopoldne smučala, popoldne sem imela pa seminar za službo...Vreme sva z prijateljico imeli full lep, le pihalo je...
No, pol pa je bil že dež..
Mejte se lepo, jutri bom kaj več z vami..
Nočko.

Life is short..enjoy it.
N.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6106
2.4.2008 20:42:14   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: NAJBOLJŠA

Čer...
Sem vas sam pozdravt pršla. Sem čist crknjena, k sem dopoldne smučala, popoldne sem imela pa seminar za službo...Vreme sva z prijateljico imeli full lep, le pihalo je...
No, pol pa je bil že dež..
Mejte se lepo, jutri bom kaj več z vami..
Nočko.

ojla.a pol si se pa res namatrala danes.možeku reči naj te vredu dans zmasira,pa boš jutri ko nova
user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu NAJBOLJŠA)
Neposredna povezava do sporočila: 6107
2.4.2008 20:53:07   
spps
ooooooooooooooooooooo,kdo je prišel še nas pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image pozdravljena gantaruser posted image user posted image user posted image user posted image kako kaj?dolgo ni bilo nič glasu od tebeuser posted image kaj dogaja?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6108
2.4.2008 21:35:12   
tany83
Ojla jaz sem nazaj... sem vse pospravla, pobrisala po tleh, zdaj vse lepo disi user posted image ... zdaj pocakam da se posusi in segreje voda pol sibnem pa se pod tus...

sem cist crknjena... kot da bi cel dan na polju delal, pa sem sam mal pospravljalauser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6109
2.4.2008 21:45:06   
_ancica_
jaz sem tudi posesala po celem stanovanju, pa me je spet ful v krizu zacel bolet user posted image potem sem pa se posodo pomila, pa prah pobrisala, posteljo postlala, aja pa sejedla sem user posted image user posted image user posted image zdaj se grem pa malo pred tv spocit user posted image user posted image user posted image potem bom sla pa malo ven na zrak in mojega user posted image pred sluzbo pocakat. 

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6110
2.4.2008 21:46:16   
_ancica_

ooooooooooooooooooooo,kdo je prišel še nas pogledatuser posted image user posted image user posted image user posted image pozdravljena gantaruser posted image user posted image user posted image user posted image kako kaj?dolgo ni bilo nič glasu od tebeuser posted image kaj dogaja?

a gantar je bla tukaj? user posted image user posted image user posted image se pa ze res dolgo ni nic oglasla.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6111
2.4.2008 21:48:33   
tany83
No mene je paz zdaj moj klical in sem govorila tud z njegovo sefico in je rekla, da me na vecerjo tja k njej povabi.... ja super mi vsaj kuhat ne bo treba user posted image
tiste testenine mi ocitno niso sojene, da jih bom delalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6112
2.4.2008 22:00:14   
_ancica_
super tany...ti ne bo treba kuhat user posted image user posted image user posted image bos pa jutri kuhala testenine user posted image

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6113
2.4.2008 22:00:40   
spps

a gantar je bla tukaj? user posted image user posted image user posted image se pa ze res dolgo ni nic oglasla.

vidla sem jo,sam pisala pa nič niuser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6114
2.4.2008 22:01:50   
tany83

super tany...ti ne bo treba kuhat user posted image user posted image user posted image bos pa jutri kuhala testenine user posted image

ja saj vsak dan odlasam user posted image user posted image user posted image

no jutri pa res upam, da jih skuhamuser posted image

(odgovor članu _ancica_)
Neposredna povezava do sporočila: 6115
2.4.2008 22:01:58   
spps
ajde punce,šibam jaz pod tuš in na kondicijske pripraveuser posted image user posted image user posted image lepo se imetauser posted image user posted image user posted image user posted image
tany,naj ti tekneuser posted image user posted image
ancica,adijouser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6116
2.4.2008 22:03:29   
tany83

ajde punce,šibam jaz pod tuš in na kondicijske pripraveuser posted image user posted image user posted image lepo se imetauser posted image user posted image user posted image user posted image
tany,naj ti tekneuser posted image user posted image
ancica,adijouser posted image user posted image user posted image

hvala user posted image

fajn treniraj user posted image user posted image user posted image

nocko user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6117
2.4.2008 22:05:02   
_ancica_
spps...kondicijske priprave...user posted image user posted image user posted image ??? user posted image user posted image user posted image le pojdi!!!

jaz pa se bom tudi pocasi poslovila, najprej moram pod tus, potem pa na hitro pripravim vse sestavine za najine burritos user posted image user posted image user posted image

tany...zelim te en lep vecer in pa lahko nocko. Pazi nase in na svojo malo pikico user posted image user posted image user posted image

se tipkamo se jutri...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 6118
2.4.2008 22:08:57   
binica
sem vas prišla samo na hitro pozdravit, da vidim kaj dogaja. sem malo slabe volje, ker sem prej lano tuširala in ji na hrbtu najdla klopa user posted image . hudič smrdljivi. pa sigurno ni od danes, ker je tu deževalo in otroci niso bili zunaj, ampak ali od ponedeljka ali od torka in sem kar malo zaskrbljena. sem ga sicer lepo ven potegnila in sedaj lahko le upam, da bo vse ok. ma itak bo, niti ne smem razmišljat o čem!!

se kaj jutri tipkamo. nočko vsem!

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6119
2.4.2008 22:13:28   
tany83
ancica lahko nocko user posted image , lep vecer ti zelim in drzim pesti, da user posted image  ne pride... user posted image user posted image user posted image
hvala bom sla zdaj pocivat, da bo moja pikica mela mal mira in pocivalauser posted image
se tipkamo jutri... user posted image user posted image user posted image

binica... upam, da bo s tvojo Lano vse ok... vsak dan opazuj, ce se kak kolobar pojavi jo pelji k zdravniku user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu binica)
Neposredna povezava do sporočila: 6120
2.4.2008 23:38:46   
venezuela
ola punce. js sem nazaj. mava z mojim dans obletnico pa sva šla vn na večerjo v mehiško-njamiuser posted image sicr sva đe pa tud po polnoči praznovalauser posted image user posted image

kaj je punce ste že skuhale kosilo?
spps mislim, da ta koruzni kruh zmer bl nizki pride. sej nimaš kej zaribat, vsak svež kruh je dobruser posted image sploh pa če je domač. upam, da bojo tvoji zadovoljni
ko tebe berm tany bi jst tud vse dala da bi blauser posted image
moja kolegica je v pondelk rodila pa sem šla v porodnišnico malo pogledat, pa je tko drobcena, da sem jo s straho drđala, ker sem se bala, da je ne bom preveč stiskala. tko so luštni!!!jst bi tud ful mela!!
pa tolk cortih stvari maš po trgovinah za pupike...joj gasa pauser posted image user posted image user posted image sam kaj ko moj že pančauser posted image bova jutri dalje...

Pojdi naprej in se ne oziraj nazaj

(odgovor članu tany83)
Neposredna povezava do sporočila: 6121
3.4.2008 6:42:41   
Šarki
venezuela še malo, pa bo poletje!!!!!!
titleAndStar(186,0,0,false,"","")

čao venezuela. sm ti že prejšnjič hotla napisat da ja, da sm bl frišna, pa te poj nikjer ni blo. tko da ŽIVJOuser posted image sej se kej pišemo če se kej srečamouser posted image aja pa dobro jutro vsem

They said we should all pay our tax with a smile. I tried- but they
wanted cash.

(odgovor članu venezuela)
Neposredna povezava do sporočila: 6122
3.4.2008 8:42:57   
sončnica24
Dobro jutro tudi z moje strani. Pri nas pa danes sonček sveti pa jaz sem kolko tolko za prvo silo tako da bom verjetno malo sobo pospravla pa posteljnino zamenjala.

Mi je zdaj žal da nisem tudi jaz prej testa delala ker potem ti bi mogoče lahko kaj pomagala tany. Sem se spomnila da sem tudi jaz 20.2. na wc papirju opazla sluz samo moja ni bila roza ampak je bila krvava in sem očitno imela vgnezditveno krvavitev samo ne vem če bi mi pred tem test dve črtici pokazaluser posted image .

No upam da boš zdaj do decembra mela mir.

Sem pa se zdaj že zajtrk pojedla tisto kar ima ancica tako radauser posted image , nebom napisala ker potem ji bom lušte naredlauser posted image

Mogoče se še danes celo uspem popoldne kaj oglasit ker bi naj moj delal do večerauser posted image

(odgovor članu Šarki)
Neposredna povezava do sporočila: 6123
3.4.2008 12:10:09   
sončnica24
Danes pa res niste zgovorne. Jaz grem zdaj perilo obesit pa vrtnice sem že pognojila. Sicer sem zjutraj pisala da je lepo vreme, samo je zdaj neko grdo ratalo, pa mene je grlo začelo boletuser posted image , si bom šla čaj skuhat ker zdaj pa res ne rabim še kake gripeuser posted image .

No upam da se katera oglasi da bomo kakšno rekle

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6124
3.4.2008 12:33:25   
sončika84
Ojla! No,pa sem dočakala zadnji deovni dan! juhuhuuser posted image user posted image še dve uri in pol! Uf,kako je to fajn! hahauser posted image Vidm d smo ble včeraj vse nekaj pridne in smo čistile. tudi jaz sem posesala stanovanje in pomila. pa cunje dala prat. danes pa momr še zlikat pa kopalnico pomit. Pa upam,da bo celi dan tako lepo sončno vreme,da grem na sprehod. Včeraj mi je prav manjkal. Joj,danes je en kreten skoraj vame priletel!! Kriza! Že navsezgodaj zujutraj tak šok. Sem se peljala v službo in je edn prehitaval. meni v škarje. ja lih mal je manjkal no. Pa k je omejitev 50 drgač. ma joojj,sem se pol še en cajt tko tresla!! Kreten!!! Take bi blo sam za pretepst.

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 6125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  243 244 [245] 246 247   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Zimske počitnice 2025: Kam z otroki?
Zimske počitnice so priložnost za družinsko povezovanje in sprostitev. Naj bodo aktivne ali sproščujoče, pomembno je, da...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?