|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
2.4.2008 20:14:51   
Maja T.
naty13 ja položnica je bila žal zraven user posted image , hja kaj čemo, tak je

...sva iz sprehoda skozi gozd, sem čisto koma, grem pod tuš, naredim si še čokolino user posted image in potem v posteljo brati knjigo...

papa user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 526
2.4.2008 21:03:40   
URSKAP
Pozdravljene

najbrž je čas da se vam tudi jaz pridružim.
Moj PD je 28.8. MF 22.4 in kilogrami se tudi nabirajo +3.

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 527
2.4.2008 21:38:45   
cebrca
Živijo vsem skupaj!

Pa prav lepo pozdravljene vse nove user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , no pa je uspelo Erin tako kot si napovedala, pa smo čez 100!!!

Sem bila tako nesrečna, je bilo tako čudno vreme danes. Popoldne je padal dež pa prav pusto je bilo zunaj. Potem je pa za celo popoldne še toka zmankaluser posted image pa še vas nisem mogla pridet obiskat!user posted image .

Maja T tako fleten buši. Meni se je zadnji teden tudi toliko povečal, da sem zdaj preklopila na nosečniške hlače, razen doma pa še vedno iste trenirke gulim!user posted image user posted image user posted image .

Se beremo jutri!

Od 22.7. sije sonček Ivan, rjove pa kot levček!
ŽIVIŠ SAMO ENKRAT, A ČE TO NAREDIŠ PRAVILNO, JE ENKRAT DOVOLJ!

(odgovor članu URSKAP)
Neposredna povezava do sporočila: 528
2.4.2008 21:49:57   
bambi14
Pozdravljene user posted image ,
JUPIIIIIIII pa smo čez 100.user posted image user posted image user posted image , vsaka nam čast avgustovke.
Vse nove user posted image dobrodošle v najboljšem čveku daleč naokoli.

Dohodnina- jaz sem tud že dobla za PLAČAT user posted image . Kaj čmo sem že navajena,....

Punce iz štajerskega konca, nekoč smo se pogovarjali da se dobimo tam nekje pred 100 stranmi,...hehe. Tortica pod Pohorjem, gremo kazat buhije na sončekuser posted image user posted image user posted image .

Lep večer vsem  in mažite si bušije.user posted image user posted image

(odgovor članu cebrca)
Neposredna povezava do sporočila: 529
3.4.2008 6:44:46   
nell
Dobro jutro punce!

Evo danes jaz kuham kavo, kapučin, kakav, čaj, kaj vam srce poželiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jo maham zdaj v službo...upam da se tam malce sprosim, me očitno kar skrbi za današnji izpit...pa bo že.

Želim vam veliko prijetnega čveka.

Aja glede tortice pod Pohorjem sem jaz tud zraven, če se bo začelo kaj bolj resno o tem dogovarjat.

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu bambi14)
Neposredna povezava do sporočila: 530
3.4.2008 7:34:41   
lana777
Jutro, jutro,

hvala za kavico, posujem še sam veliiiiiiiiik ČOKOLADEuser posted image

Berem, da nas je že čez sto - dobrodošli novi2user posted image user posted image

Vsak trenutek mine. A v nas ostanejo tisti, ki nas delajo boljše in srečnejše. Taki postanejo neminljivi.

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 531
3.4.2008 7:38:04   
naty13
Jutro.

Nell pa si me prehitela. user posted image  Hvala za user posted image -. Dobro opravi z izpitom. user posted image user posted image user posted image

Maja T. jaz k sreči nisem dobila položnice. Sem študentka, sam mal mi je bil čuden en znesek v zadnjem stolpcu, obrazložitve pa nisem brala, ker sem bla totalno zje.......user posted image  Sem  pa zato to naredila zvečer in videla, da mi ni treba plačat. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Urskap dobrodošla. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu nell)
Neposredna povezava do sporočila: 532
3.4.2008 8:57:40   
sandra123
Jutro...moja hči še vedno ni ok, sva bili včeraj pri dežurnem zdravniku, ker je tožila o bolečinah v ušesu, jo dr.pregleda in mi reče, da je samo viroza, ponoči bolečine, nič spanca, tako, da jo danes peljem k njeni zdravnici...še vedno ima vročino, nima apetita, jaz pa kar ne vem več kaj naj še naredimuser posted image ...

Lp, Sandra

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 533
3.4.2008 9:08:54   
Ryssa
Pozdravljene!

Sporočam vam, da sem dobila izvid amniocenteze, je vse ok, imamo fantička user posted image

Se zadnje dni nisem nič kaj oglasila, sem imela polno dela. Bom pa zdaj bolj pridna.

Za seznam še sporočam, da imam 9.4. 3D, 18.4. pa MF. Kar se kg tiče, so nekako na +5,5, vendar Erin najboljše da napišeš kar +6, ker bo itak kmalu user posted image

Pa mimogrede, dobrodošle vse nove.

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 534
3.4.2008 9:34:11   
renatka
Dobrodošle vse nove user posted image !user posted image user posted image user posted image
Mi smo včeraj imeli morfologijo in je bilo ful, ful lepo.  G mi jedelala tudi 3D UZ in je bilo za razjokat od veselja posebaj ko nama jenaša mala pomahala. Dobili bomo user posted image , jupi! Samo glavice ni hotela premakniti, tako da moram drugi teden spet na UZ. Ima mogoče katera izkušnje z krajšim materičnim vratom, meni je včeraj moja G rekla da imam malo nad spodnjo mejo odbeljen ali krajši materični vrat, nisem je razumela in imam spet mirovanje in redne kontrole.
Jaz sem se že tudi spraševala kaj je z našo kavico in tortico? Pred Pohorsko delajo teraso, tak da bi morale drugam, jaz predlagam, da se kar zmenimo za jutri v Draž centru ob 11.00 če bo lepo vreme. Napišite oz. odgovorite katera iz MB in okolice pridete, vse vljudno vabljene na user posted image !
L.P. vsemuser posted image !

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 535
3.4.2008 9:35:35   
Višnja
Pozdravček,
tudi mi smo se včeraj oblekli, opremli, šli ven in in kar naenkrat je začelo pihat, bliskat, grmet, da smo mogli kar zbežat domom- še dobro, da smo šli blizu. In potem smo bli cel dan doma....seveda sitni!!!!!!

Dobrodošle vse nove....ne bom pisala imen, ker bom sigurno katero izpustila....vedno več nas je!!!!Lepo, lepo!!!!

A ste tudi vi tako utrujene, zaspane?? Jaz ponavadi zaspim že ob 21.00, ko dam tamalega spat in pol se zbudim okoli 24.00 in se morem še stuširat in sem še bolj zaspajna kot prej in zjutraaaajjjjjjjjj....nikakor ne morem vstat!!!!!! KAj še bo, ko bosta 2!!!!!

Ne vem katera je pisala za HM...jaz sem zadnič kupila lepe črne hlače in eno majčko...je pa res, da imajo fulll temne barve...lahko bi imeli malo bolj pisane, vesele.....sem bla v HM v Udinah amapak verjetno imajo iste stvari kot pri nas.

MI imamo lep sonček amapak je kar občutno bolj hladno kot včeraj. KAj pa ve?????

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu Ryssa)
Neposredna povezava do sporočila: 536
3.4.2008 9:52:39   
Višnja
AJA, pa še hvala, ker ste me malo potolažle.
Pablo - so pomagale tvoje besede user posted image user posted image user posted image

Nasmeh mojih dveh princev je nekaj najlepšega na svetu!!!!!!

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 537
3.4.2008 10:08:42   
Vilika
Hojla punce!

Sem se prijavla ker sem ful znervirana v tem trenutku in moram to delit z vami.
Sem namreč malo prej na WCju opazila na hlačkah kapljico roza krvi, in nato še eno kapljico na papirju..user posted image user posted image user posted image user posted image .

Ali je možn da gre za kakšno vnetje nožnice (čeprav do sedaj nikoli nisem imela s tem kakšnih problemov, in ne vem zakaj bi do tega lahko sploh prišlo), ali je možno da je počila kakšna žilica lai kaj podobnega... ??? user posted image user posted image  Upam da gre za kaj takega in da ne pomeni nič hujšega! Pa ravno zdaj, ko sem prestopila polovico in sem mislila da je vse najhujše že za mano...

Ker drugače se v redu počutim, nič me ne boli in tudi brcike čutim vsake toliko...

Hvala za kakšno pomoč, nasvet in tolažbo...
Bom še poročala kakšno je stanje, če bo slabše, šibam h G.

Bodite pridne in božajte buhite!!

Na sončni dan sva dobila svojega sončka Vida

(odgovor članu Višnja)
Neposredna povezava do sporočila: 538
3.4.2008 10:24:04   
Maja T.
hallo!

Renatka, bambi in ostale iz MB - okolica, jaz sem ZA user posted image jutri ob 11.00. Sem videla, da obnavljajo teraso pri  Pohorski k. Renatka, kje pa je Draž center?

Dobrodošla user posted image user posted image user posted image urskap med čveke, si že čez 100-ta čveka med avgustovkami user posted image

Ryssa user posted image user posted image user posted image za dobre rezultate in user posted image , tebi Renatka pa za user posted image , žal ti ne znam nič pomagat glede MV, je pa boljše upoštevat G. nasvet, da počivaš, da res ne bi bilo kaj narobe user posted image user posted image user posted image .

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 539
3.4.2008 10:32:57   
Maja T.
Vilika čisto možno je, da je kakšna žilica, ali celo vnetje. Držim pesti, da je vse ok user posted image user posted image user posted image

Ravno včeraj sem brala na RR, ko so pisale o krvavitvah. Sicer je tema krvavitve v 12. t, je pa ena vmes odgovorila, da je v 28. t. in da nenehno po malo krvavi, daj poglej spodnji link

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2620420

Vilika mogoče, da bo se boš ti potolažila, pokliči G. ali se pojdi pokazat, ziher je ziher user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 540
3.4.2008 11:09:32   
naty13
Ryssa user posted image user posted image user posted image user posted image  za dobre rezultate in seveda za user posted image .

Renatka user posted image user posted image user posted image user posted image  za user posted image . Glede skrajšanega MV ne vem nič. user posted image

Vilika jaz sem imela v prvi user posted image  nekaj kapljic rdečega izcedka na WC papirju v 19t. Mi je rekla G, ko me je pogledala, da je to posledica povečanega števila glivic. Z otrokom je bilo vse ok. Mi je UZ naredila.

Midva z mulčkom sva šla mal v šoping. Sva nabavla fasngo, pa pleničke in robčke za ritko brisat in copatke za v vrtec. user posted image user posted image user posted image   Dinarčki kar grejo. user posted image user posted image user posted image  Za dojenčija pa sem kupila prvo kapico. Je bila ravno umazane bele barve, pa sem jo kar vzela, ker bo na vse pasala. user posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 541
3.4.2008 11:24:08   
Erin
Vilika - upam da je vse uredu.user posted image user posted image user posted image ..če ne bo nehalo pojdi k gin...možno je da je samo kako vnetje, sem se pa kar malce zamislila in ustrašila ko sem pri julijkah brala da sta se dve že začele odpiratuser posted image Je kar fajn da v takih primerih skočiš do gin po strokovno mnenje..če ne drugega te pomiri...

No jaz sem imela ponovno MFuser posted image in je več ali manj vse pogledala, v knjižici je še vedno pol praznegauser posted image , sem pa kar spraševala kar me je zanimalo ker sem vedela da od nje ne bom drugače nič zvedela. Na naslednjem pregledu bova delali test za sladkorno pa testirala me bo malo pred porodom za streptokok B. Za prsi je rekla da ni panike in je vse uredu, spol je pa mali skrivaluser posted image ..je pa rekla da se bolj na  user posted image nagiba...bomo videli v pon na 3 D UZ za zih, ker njej nič ne verjamem ker se je moji kolegici zmotila in je reva za svojega fanta nakupila vse v roza barviuser posted image

Mi je bilo pa fletno ko je delala UZ je mali/mala ravno brcala in je brcnila direkt v to napravico in se je slika na ekranu kar zatreslauser posted image user posted image user posted image That's my girl/boyuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 542
3.4.2008 11:28:32   
Vilika
Hoj, še 1x jaz - zdaj sem šla že 5x preverjat stanje pa se ni več nič pojavilo...
Naj da tako ostane...

Sta me malo pomirili Maja T. in nati13 - HVALA VAMA!!

natiy13, pa mogoče veš kako pride do gljivic in kako veš če je to to, ali kaj srbi,
peče...?? Kako se pa odpravi?? Če slučajno veš.

V LJ se je pa sonček pojavil, upam da prinese samo še pozitivne stvari...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 543
3.4.2008 11:35:11   
naty13
Vilika te glivice so posledice povečanega izcedka. Ja peče in srbi, ampak mene ni nikoli nič peklo in srbelo. Dobila sem Canesten svečke - 2 paketa. V enem so 3 svečke in potem tudi o izcedku ni bilo ne duha ne sluha, pa še urin sem imela čisto ok. Če te skrbi, raje pojdi na pregled, da boš videla, da je s tvojim malim/malo vse ok.

pa pa

(odgovor članu Vilika)
Neposredna povezava do sporočila: 544
3.4.2008 11:37:00   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Mi je bilo pa fletno ko je delala UZ je mali/mala ravno brcala in je brcnila direkt v to napravico in se je slika na ekranu kar zatreslauser posted image user posted image user posted image That's my girl/boyuser posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi pri meni se je to zgodilo pri Nejcu. Ja, razbojniki pač. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Že zdej jim grejo traparije po glavi. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  In seveda user posted image user posted image user posted image  za uspešno opravljen pregled. Kok je pa tvoj lump že velikuser posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 545
3.4.2008 11:38:22   
Erin
  user posted image  user posted image user posted image

~  trenutno nas je 101  ~
user posted image PDP

Ime
(št.user posted image , spol-št.-imeuser posted image ) starost, kraj roj.user posted image /+kg
------------------------------------------------
user posted image 28.07.
~ Gajka (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  CE/ +3 kg

user posted image 30.07.

~ Muklla (1.user posted image ,user posted image )  +3 kg

user posted image 31.07.

~ PABLO (2.user posted image ,user posted image ) 33.let  CE  

user posted image 01.08.

~ Erin (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  Jesenice/ +7 kg
~ ozziebo (2.user posted image )
~
ankhesenpaaten

user posted image 02.08.

~ Nevaeva (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ/ +4,5 kg
~ arait (1.user posted image ,user posted image ) 26.let  LJ/  +1 kg
~ Tato (Jaka) 28.let

user posted image 03.08.

~ lana78
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šempeter
~ mkj
(1.user posted image ,user posted image ) 26.let  LJ

user posted image 04.08.

~ bella02
(2.user posted image ,user posted image ) 28.let  +4 kg
~ nyna84 (2.user posted image ) 25.let Šem. pri Gorici/ +3 kg

user posted image 05.08.

~ sayuri
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 32.let  PO/ +6 kg

~ cebrca
(1.user posted image ,user posted image Erika/Klemen,Kristjan) 30.let LJ/ +5 kg
~ izabella08
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let
~ m@j@
(2.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ 

~ Odette (3.user posted image ,user posted image ) 32.let Jesenice/ +5 kg
~ katjakoc

user posted image 06.08.

~ arsha (user posted image Isabela)
~ karmen83
(1.user posted image ,user posted image ) Ptuj/MB/ +2,5 kg
~ mishel (1.user posted image ,user posted image ) 23.let CE/ +3,5 kg
~ sonce84 (1.user posted image ,user posted image ) 23.let  MS/ +1 kg
~ kaja02
(3.user posted image ,user posted image Leja ) CE/ +6kg

user posted image 08.08.

~ Maja T.(1.user posted image ,user posted image ) 33.let  MB/ +7 kg
~ PikaPola34 (2.user posted image ,user posted image )
~ simona2
(2.user posted image ,user posted image ) LJ

user posted image 10.08.

~ maartinca
(2.user posted image ) +4 kg
~ Arašida
(1.user posted image ,user posted image ) 24.let
~ *zvezdica*
(2.user posted image ,user posted image )
30.let

user posted image 11.08.

~ bili1 (1.user posted image ,user posted image ) 28.let +4 kg
~ miškolinček
(2.user posted image ,user posted image ) 29.let Jesenice/ +1 kg
~ iva77
(3.user posted image ,user posted image ) 30.let  KR/ +3 kg

user posted image 12.08.

~ daja27
(user posted image ) +5 kg
~ sonjaa
(1.user posted image ,user posted image ) 30.let
~ kat007
(1.user posted image ) 28.let
~ K_a_t_j_a (1.user posted image ,user posted image Eva) 22.let  CE/ +3 kg

user posted image 13.08.

~ buhtlčk
(1.user posted image .user posted image ) 31.let  Jesenice/ +5 kg
~ meeryana
~ žanneža (3.user posted image ,user posted image ) 35.let CE/ +1 kg
~ iskanje
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let PO

user posted image 14.08.

~ naty13 (2. user posted image ,user posted image ) 23.let  KR/ +1 kg
~ ANA_P (1.user posted image ,user posted image Tai ) 29.let  +3,5 kg
~ anita goitan (1.user posted image ,user posted image ) 30.let +2 kg
~ m_m
(2. user posted image ) 26.let

user posted image 15.08.

~ košuta (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  CE/ +2 kg
~ Ninaaa (1.user posted image ,user posted image ) 28.let

user posted image 16.08.

~ mbrume6 (3.user posted image ,user posted image )

user posted image 17.08.

~ nateja (1.user posted image ,user posted image Luka) 28.let
~ erta
(1.user posted image ,user posted image )
28.let +8 kg
~ ena_mici
(2.user posted image )
~ Jelenche (3.user posted image ,user posted image Katarina) 27.let LJ

user posted image 18.08.

~ Vilika (1.user posted image ,user posted image ) 27.let LJ/ +4 kg
~ Neža7 (2.user posted image ,user posted image ) 27.let  CE/ -8 kg
~ anaya (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  MB/ +2,5 kg
~ tejkaz (2. user posted image ,user posted image ) 24.let  LJ/ +0 kg
~ astrea (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  +4 kg
~ buruolan (1.user posted image ,user posted image ) 27.let  LJ/ +3,5 kg
~ Višnja (2.user posted image ,user posted image )
~ BOJTKA (1.user posted image ,user posted image ) 25.let  Trbovlje
~ dar10 (1.user posted image ,user posted image ) 27.let LJ
~ čipka
(1.user posted image ,user posted image ) 25.let LJ/ +5 kg
~ KRNEKDO

user posted image 19.08.

~ maya maya (1.user posted image ) 25.let  PO

user posted image 20.08.

~ nell
(1.user posted image ,user posted image ) 28.let CE/ +3 kg
~ uskaa
(user posted image )
~ srecka30
~ Ariella
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let
~ TINA0100 (2.user posted image )
~ betty +5 kg

user posted image 21.08.

~ bambi14
(1.user posted image ,user posted image Ela) 27.let  +4 kg
~ soncek3
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let NM/ +3 kg
~ bibika24 

user posted image 22.08.

~ lana777 (1.user posted image ,user posted image ) 30.let  CE
~ NJINJA (1.user posted image ,user posted image ) 28.let Lj/Po
~ sandra123
(2.user posted image ,user posted image  user posted image ) 30.let CE/ +1 kg
~ renatka  (1.user posted image ,user posted image ) 28.let MB/ +4 kg
~ matejchi (2.user posted image ,user posted image ) 29.let MB
~ majah (1.user posted image ,user posted image ) 28.let  LJ/ +2 kg
~ andrejaboris (2.user posted image user posted image ) 26.let

user posted image 23.08.
~ petrushka
(1.user posted image ,user posted image ) 22.let LJ

user posted image 24.08.

~ Ryssa (1.user posted image ,user posted image ) 21.let CE/ +6 kg
~ Krysia (1.user posted image ,user posted image ) 31.let   LJ/ +1,5 kg
~ Manika
(2.user posted image ,user posted image ) 24.let  -4 kg

~ Julija08 (1.user posted image ,user posted image Julija/Tristan) 27.let KR
~ karmar
(1.user posted image ,user posted image ) 29.let Šem. pri Gorici/ +4 kg
~ tatly (1.user posted image ,user posted image ) Ptuj/ +4 kg

user posted image 25.08.

~ Barbarinha (1.user posted image ,user posted image Rok ) 28.let Ptuj/ +7 kg

user posted image 26.08.

~ ČebelicaMaja (2.user posted image ,user posted image )

user posted image 27.08.

~ aradej (2. user posted image ,user posted image ) 25.let  CE/ +0 kg

user posted image 28.08.

~ URSKAP +3 kg
~ pingo80
(1.user posted image ,user posted image ) 27.let  +2 kg
~ anonimnauser posted image (1.user posted image ,user posted image ) +4 kg

user posted image 29.08.

~ vika1
(5.user posted image ,user posted image ) 33.let MS/ +8kg
~ Zoja Miša
(1.user posted image ,user posted image ) 31.let LJ/ +5,5 kg

user posted image 03.09.

~ cicmic (3.user posted image ,user posted image ) 31.let -0,5 kg

user posted image xx.08.

~ pikicai
~ srki
~ Neja31

~ cinca marinca
(2.user posted image ) 

~ anonimna AJ

Z nami so začeleuser posted image :
kind ladyuser posted image user posted image ,kajsicauser posted image user posted image ,urskajuser posted image ,mišuser posted image ,*nina*user posted image ,vebo user posted image , supermiskauser posted image
----------------------------------------------
Lepo in mirno nosečnostuser posted image ter zdrave user posted image vam želim!

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 546
3.4.2008 11:39:42   
Erin

user posted image SEZNAM GIN. PREGLEDOV user posted image

04.4. - Zoja Miša
04.4. - buruolan
MF
04.4. - anaya MF
07.4. - Erin 3D UZ
07.4. - dar10 MF
07.4. - matejchi MF
09.4. - petrushka
MF
08.4. - astrea MF
08.4. - Cebrca
08.4. - Jelenche MF
09.4. - Ryssa
3D UZ
09.4. - Naty13 MF
10.4. - nell MF
10.4. - aradej MF
10.4. - betty MF
10.4. - andrejaboris MF
10.4. - Lana777 MF
10.4. - sandra123
MF
11.4. - Neža7 MF
11.4. - žanneža MF
14.4. - Vilika MF
14.4. - K_a_t_j_a MF
14.4. - sayuri
14.4. - soncek3
15.4. - Višnja
MF
15.4. - kaja02
17.4. - pingo80
MF
16.4. - erta MF
17.4. - lana78
17.4. - Krysia
MF
17.4. - Julija08 MF
17.4. - Ninaaa 3D UZ
18.4. - Ryssa MF
18.4. - andrejaboris MF
18.4. - miškolinček
18.4. - Maja T.
18.4. - tatly
MF
21.4. - ANA_P MF in 3D UZ
21.4. - Maja T. MF
21.4. - tejkaz 3D UZ
22.4. - URSKAP MF
23.4. - košuta
24.4. - nyna84
24.4. - bili1
24.4. - Barbarinha
MF
24.4. - PABLO
25.4. - m@j@
25.4. - Gajka
25.4. - erta
25.4. - iva77
25.4. - Muklla
29.4. - bella02
29.4. - anita goitan
05.5. - sandra123 3D UZ
05.5. - Nevaeva
05.5. - Erin
07.5. - Julija08
08.5. - mishel
23.5. - astrea
3D UZ
26.5. - sayuri 3D UZ

user posted image         
Punce, datume prosim sproti sporočajte, da bomo imele lepo pregleden seznamček in ne bomo katero pozabili.
Za vse napakice prosim povejte, da se bodo lahko čimprej odpravile. Hvala.

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
  • Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI       user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:
user posted image PRAVICE NOSEČNIC       user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image NOSEČNIŠKI KALK.         user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image MAMA.SI                     user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • nosečnost in delo
TUKAJ                         TUKAJ                   TUKAJ

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 547
3.4.2008 11:41:05   
Erin
naty - okoli 30 cm je že velik/auser posted image user posted image user posted image

Danes želim lep pregled :user posted image

03.4. - anita goitan MF
03.4. - karmar MF
03.4. - cicmic MF

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 548
3.4.2008 11:44:16   
naty13
Erin, madonca bo pa fejst vaš/ malček/malčica. Naj ti že povejo, kaj boš mela. Sm že tko firbčna. user posted image user posted image user posted image user posted image  Tale tvoj mulo tko raste, da boš ziher full prej rodila. Boš julijka. user posted image  Sam glej da bo user posted image . user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 549
3.4.2008 11:46:25   
Vilika
user posted image  Erin za morebitno user posted image , pa še navihanka bo. V ponedeljek pa upam da zares izveš če je pravilno ugotovljen spol.
Hvala tudi tebi za tolažbo. A ko se začneš kao odpirat ob tem tudi krvaviš? Joj, upam da ni to.

Kar skoz na forumu visim, ker se na delo sploh ne morem osredotočit...
H gin. bom šla najpozneje jutri zjutraj če se bo še pojavljalo, ker sedaj sem že malo pozna (z LJ do Kočevja)...

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Kdaj po klomifenu ste zanosile?
metuljcek27

1-3 mesece (68%)

4-6 mesecev (6%)

6-12 mesecev (5%)

1-2 leti (3%)

več (18%)

Število vseh glasov: 626

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!