|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 2.del
2.4.2008 12:01:01   
ANA_P
user posted image user posted image user posted image danes pa ste bile pridne, kaj vse ste že napisaleuser posted image user posted image user posted image  grem zdaj vse prebrat, še od včeraj mi je ostalo nekaj

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 501
2.4.2008 12:21:07   
naty13
Ja sem že nazaj. Električar je imel zaključna dela in je izklopil varovalke. user posted image  Pa še dežek je začel. user posted image  Imam čisto temo v stanovanju. user posted image  Ravno kuham kosilo, mali spi, pa kar nekaj časa sem rabila, da sem vse skupaj prebrala. Res ste prave čveke. user posted image user posted image user posted image

Najbolj sem bila pa presenečena nad Erin. Si že nalezla od mene in Sayuri, pa še od kakšne, da si nas prišla pogledat. user posted image user posted image  Pa pozdravi se ćimprej.

Čestitke Erin za 3000. user posted image user posted image user posted image user posted image

Bili1 user posted image user posted image user posted image user posted image  imaš posebno čast, saj si 100-ta avgustovka. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 502
2.4.2008 12:43:47   
Maja T.
moj buši se že lepo bohoti user posted image

hmmm, malo me skrbi, nikjer nisem vpisala, da naj pomanjšam fotko, upam, da ne bo prevelika

user posted image

ZARA - 08.07.2008

Nemogoče pomeni le, da vam bo vzelo nekaj več časa, kot ste načrtovali

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 503
2.4.2008 12:45:34   
Maja T.
kriza, preeeeeeeeeeeeeeeeeeveliko, že popravljam situacijo, ne se preveč režat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 504
2.4.2008 12:45:39   
lana78
Pozdravljene,

ste take čveke, da vas sproti komaj še berem, da bi kaj napisala pa mi sploh zmanjka časa. user posted image user posted image user posted image user posted image Kar tako naprej, punce.

Betty: jaz imam tudi težave z zatekanjem prstov. Ponoči, ko se zbudim, rinke sploh ne morem dati dol. Baje, da je to do neke mere normalno, če pa je zatekanja preveč je nevarnost nosečniške sladkorne. Ma mislim, da zaenkrat ni tako hudo. Pri meni pa so krivi tudi kilogramčki, ki jih kar pridno nabiram. Ne vem ali bi se user posted image ali user posted image .

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 505
2.4.2008 12:46:52   
lana78
Maja T: Ti pa imaš res velik trebuh. Čez cel ekranuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 506
2.4.2008 12:50:20   
Maja T.
če pa zdaj ne uspe, te pa ne vem user posted image user posted image user posted image user posted image

še enkrat buši user posted image

user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 507
2.4.2008 12:53:09   
Maja T.
sayuri hellp, sem pomanjšala na 320 pikslov, kaj je še to vedno preveliko????????????

nekaj delam očitno narobe razen, da mi ni še od prej noter ostala koda, ko sem stisnila crtl V

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 508
2.4.2008 12:55:18   
Barbarinha
user posted image Lep (še) sončen dober dan!

Se javljam s kar malo slabe vesti, ker bi lahko pisala že pred več kot tednom dni, pa mi nekako ni zneslo. Sem potrebovala toliko časa, da sem vas prebrala od 12.03. do sedaj. Vsak dan ena ura, več kot to je definitivno preveč. Noooo, skoraj dva tedna sem sem bila z mojim user posted image  na potniški ladji (kjer sem še lani delala tudi jaz), kjer dela kot kapetan. Pluli smo iz Singapurja, se ustavili v Indiji, Šri Lanki, Egiptu, zdaj pa pljujejo proti Italiji. Vrniti sem se morala zaradi GP, ki sem ga imela 25.03.

Nazadnje, ko sem vas brala, ste se nekatere pritoževale nad G, ki kot da jim je vseeno za vas. Mojo G moram samo pohvaliti, pri vsakem pregledu mi naredi UZ, zdaj nazadnje že ni bil več vaginalni, vedno me pregleda, pregleda prav tako mojega user posted image , prešteje prstke, posluša srčka, izmeri dolžino nogic, velikost glavice, pregleda notranje organe. Vedno dobim, brez da bi prosila za to, vsaj dve ali tri slikice UZ, tako da se mi je nabralo že malo morje slikic. Razloži mi, kaj pomenijo določene stvari in če se zaradi česa sekiram, me takoj pomiri. Res je, da sem se zredila za 7 kilogramov, vendar je rekla, da je normalno, ker sem bolj drobne postave, prej sem imela 56, 57 kg, in da se bom po vsej verjetnosti še enkrat toliko, da se naj ne sekiram, saj bo polovica izginila ob porodu, druga polovica pa bo šla dol z dojenjem in pravilno prehrano po porodu. Prav tako me je razveselilo dejstvo, da sem čutila user posted image  gibe v 18 tednu, pri moji prvi nosečnosti. Zdaj so že kar konkretne brce, kar pripisuje dobri prehrani, saj je pikica kar konkretno večja, kot pa je moj PDP.

Erin, na seznamčku lahko spremeniš troje: user posted image v user posted image , saj je 100% prepričana, da je videla palčko (meni se je zdelo malo veliko za tako malo bitjece in se sprašujem če ni popkovina), kilograme na +7 in pa GP, ki bo tudi MF 24.04.2008.

Glede vozičkov  nama je bil z user posted image  že marca najbolj všeč Peg Perego Pliko P3, ki vsebuje vse: voziček z nastavljivim sedežem, lupinico in globoko košaro. Imela bova še definitivno več otrok, in bova vse zelo potrebovala. Barva je lepa nevtralno črna in bež, zelo enostavna za čiščenje, saj se vsi deli iz tekstila dajo sneti in oprati v pralnem stroju. Pri tem pa moram pohvalit prodajalko v Baby centru, dolgolaso črnolasko (imena na žalost nisem pogledala), ki nama je odlično svetovala glede vozičkov, posteljice, jogija in podobnih zadev. Prav tako je rekla, da pomagajo mladim mamicam kot sem jaz (no ja, mlada nisem več tako zelo, je pa prva nosečnost), sestaviti seznam oblačilc in jih poiskati, saj prenekatere mamice nakupijo preveč. Svetovala mi je tudi, da se naj vrnem julija, ko bodo imeli razprodaje. Kje še pa najdeš iskrenost kot je ta?

Da še malo pokomentiram H&M Mama oddelek. Super je. Še posebej ker imajo velikosti S, za kar še vedno me morem verjeti, da mi je kljub pridobljenih kilogramih, da so mi prav! user posted image user posted image user posted image  Vedno si kupim najmanj 4 kose oblačil, in vedno sem pod 80 Eur, tako da ni take sile, še posebej ker so vedno zraven hlače. Res pa je, da se splača vsak teden do dva pogledat, saj dobijo kar naprej nove artikle, stare pa po znižanih cenah prodajo. Ko sem se vrnila iz morja, sem našla lepe črne elegantne hlače, dve čudoviti majčki z globokim izrezom (moj user posted image  vedno občuduje moje prsi, ki so zdaj narastle že na košarico E) in tanko jopico. Komaj čakam še na krilca, čeprav mi bo malo nerodno kazati novo nabran celulit. Pa saj bo sonček hitro, in hitro bomo rjave, tako da bom malo tega nemarneža zakamuflirala. Cena? Nekaj čez 70 Eur za vse. Res pa je, da so nosečniške kavbojke nemarno drage. Na srečo so na korenček, kar pa ne maram, ker mi poudari moja kolesarska stegna. Če potegnem črto pod vse - vsakih 14 dni v H&M, ker so druge trgovine neprimerno drage.

Glede cele nosečnosti in začetnih slabosti, moja poteka super, s fantkom se odlično razumeva. Imava podoben dnevni ritem. Ko jaz počivam, počiva tudi on. Še reakcija mojega moža, ko sem mu povedala za spol? Fant? Res? Super. FC Porto (portugalski nogometaški klub) potrebuje močne navijače (po narodnosti je portugalec in manično nor na nogomet), nato se je razgovoril, da bo nabavil majčken nogometni dres z imenom Rokinho - mali Rokec v portugalščini (odločila sva se za ime Rok) in je čisto zmešan zdaj. Škoda, ker ne more biti z nama. Prišel bo pa mesec dni pred PDP in ostal še mesec dni za tem.

Da končam; nosečnost je ena najlepših stvari v mojem življenju in mi je dala povsem drug smisel življenja. Zdaj poteka brez problemov in lahko 100% uživam v njej. Zaprtost in druge stvari so samo del tega, in jih moramo sprejeti kot so in se z njimi sprijazniti. Vsem user posted image  želim, da bi čutile kot jaz uživale brezskrbno nosečnost.

Mislim, da sem napisala krajši roman. Upam, da ne zamerite. Zunaj je začelo deževati user posted image . Upam, da vam kjerkoli že ste, posije veliko sončka!

Se tipkamo...user posted image

< Sporočilo je popravil Barbarinha -- 2.4.2008 13:04:36 >

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu ANA_P)
Neposredna povezava do sporočila: 509
2.4.2008 14:18:33   
mishel
BARBARINHA sem bila vesela tvojega romana, ki je pol pozitivne energije! Kar tako naprej punca user posted image .

MAJA T.
Jaz sem pozabila označiti okvirčkek pred št. pomanjšave. Pokazati se ti mora križec v njem user posted image . Tako je takrat meni svetovala SAYURI in je pomagalo.

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu Barbarinha)
Neposredna povezava do sporočila: 510
2.4.2008 14:25:54   
sayuri
IZVIRNO SPOROČILO: Maja T.

sayuri hellp, sem pomanjšala na 320 pikslov, kaj je še to vedno preveliko????????????

Pa si obkljukala še kvadratek s kljukico spredaj pred tistimi piksli?? Velikokrat se na to pozabi user posted image

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 511
2.4.2008 14:26:21   
soncek3
user posted image
Barbarinha res te je bilo prav lepo prebratuser posted image user posted image user posted image . Imaš pa res fajn ginekologinjo, da ti vsakič vse pregleda, premeri. Mi samo srčka poslušamo. Zato komaj čakam MF, da vidim kako raste...

Maja T. lušten trebušček. Pa nič se ti ne režim, jaz nimam pojma kako sliko gor dat,.

Lep dan!

Neposredna povezava do sporočila: 512
2.4.2008 14:30:14   
sayuri
barbarinha zelo lepo te je bilo brati user posted image user posted image user posted image . Pa tole potovanje z ladjo je moralo biti pravo doživetje, a ne? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 513
2.4.2008 14:38:03   
mishel
Danes pa sploh ne vem, kaj naj počnem. Imam sicer goro perila za zlikat, pa se mi res ne da user posted image . Zunaj dežuje, user posted image je v službi, še sreča, da imam vas, ki mi krajšate čas!!!!

ME KLIČE DAVID, CIAO

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 514
2.4.2008 14:47:47   
Barbarinha
Hej!

Sayuri, veš, sem delala na treh ladjah iste firme in sem po petih letih bila že kratkomalo naveličana takšnega življenja. Je pa res, da je čisto drug svet, če tam delaš, ali pa si potnik. Sedaj sem cele dneve tavala okoli po ladji in izkoriščala vse možnosti, ki jih ponuja (pa še zastonj so bile user posted image , nekaj pa le lahko imam od moža), da se ne pogovarjam o izletih po krajih kjer smo pluli. Cel dan recimo po Kolombu na Šri Lanki in izlet na plantaže čaja... Brez da bi me skrbelo, če se bom vrnila pravi čas nazaj, in začela z delom, ki je bilo včasih tudi po 18 ur na dan, deset mesecev na leto, brez sobot, nedelj in praznikov. Resnično ne pogrešam tega. Res pa je, da sem ogromno videla, saj so bile tudi ekskurzije del mojega dela. Je pa super biti potnik, ki ga vsi razvajajo, še posebej če je bila včasih njihova kolegica in se ji že vidi trebušček.

Grem ami nekaj, ker me pošteno že razganja. Paradižnikova solata? Mmmmmmm....

Dober tek vsem!

Tudi črna ovčka volno daje!

(odgovor članu sayuri)
Neposredna povezava do sporočila: 515
2.4.2008 15:00:57   
daja27
Hoj punce

Sploh vas ne dohajam. Kaj ste vse doma?
Najin otroček je od nuhalne spremenil spol. Ni punčka, fantek je:) Na morfologiji je bil grozno fotogeničen, da sem prav uživala. Vse se je super videlo.
Drugače pa imam nekaj problemčkov: srbenje, vnetje (trenutno mažem z jogurtom - še kak nasvet) in polno razpokanih žilic po nogah. Nenormalen apetit imam, tako da je že +5 kg (če ne že več).
Pa ni mi jasno. Ko sem G vprašala, kdaj začnejo meriti maternični vrat, mi je rekla, da tega ne delajo, razen če so za to razlogi (kakšni?). Je to res?

Mejte se in se smejte

Neposredna povezava do sporočila: 516
2.4.2008 15:18:26   
anita goitan
joj punce skoz kašno nevihto sem vozila s Kamnika do Bežigrada, uua noro, ma ku so strele švigale, me je blo kr mal strah, ta malo pa je tudi migalo v trebuščku-sigurno je zaznal/a da me je strahuser posted image .

(odgovor članu daja27)
Neposredna povezava do sporočila: 517
2.4.2008 16:02:44   
naty13
Dan.

Midva z nejcem sva notri zdej. Matr sm bla jezna. Ko ga že oblečem, dam v voziček in grem izpod nadstreška, se pa ulije. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdej pa mal risanke gleda in po hodniku leta. user posted image user posted image user posted image  Kosila se je pa tudi najedel, sem mu mogla še svoje mal odstopit. user posted image

Daja27 tvoj mali je pa res že zdej navihanček. Kar tako spreminja spol. Mogoče bo pa naslednjič spet user posted image . user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ste vidle, že decemberke so odprle temo. Noro gre hitro čas. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sayuri, v katerem tednu povprečno rodijo nosečke z dvojčki. Če sem prav razumela, ko si pisala o 32t. To bo že junijauser posted image

Aja, pa še user posted image  (beri kapučino) sem si privošla. Pa še za vas sem skuhala user posted image user posted image user posted image . Saj veste, ene se ne splača kuhat, pa če jih je več, je boljša. user posted image user posted image user posted image user posted image

Hodnik mam pa čist bel, se tok praši, pa še po celem stanovanju se nosi. user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 518
2.4.2008 17:14:00   
Maja T.
Punce zdaj me je že strah še enkrat sliko gor dati user posted image user posted image user posted image user posted image , ampak ok probam še tretjič user posted image

...torej buši, kader tri, akcija..... user posted image

user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 519
2.4.2008 17:31:08   
Maja T.
jeeeeeee, uspelouser posted image , ja sayuri, mishel sem res pozabila kljukico pred pomanjšavo, hvala za pomoč zlate steuser posted image user posted image user posted image , ajnfoh kot pasulj user posted image ...

barbarinha  to pa si videla sveta, super zelo zanimiva zgodba, prava si, na Širi Lanki si bila user posted image user posted image user posted image , jaz sem bila tri tedne po jugu Indije od Bangalore po potem proti Bengalskem zalivu, nazaj smo šli potem iz Madrasa. Bilo je norooo, sem si mislila, kak bi bilo fajn, da bi samo dol do Širi Lanke skočili, čeprav sploh ni tak blizu kot na zemljevidu user posted image

ej sem jezna, sem ravno dobila pošto za dohodnino in moram plačat, brezveze user posted image

ZARA - 08.07.2008

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 520
2.4.2008 17:38:41   
naty13
Maja T. kako lep buši. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Aja, tudi jaz sem včeraj dobila za dohodnino. A si dobila zraven tudi položnicouser posted image

pa pa

(odgovor članu Maja T.)
Neposredna povezava do sporočila: 521
2.4.2008 17:48:58   
matejchi
Sayuri, meni je pa babica, ki dela v porodnišnici rekla, da je možnost da preživi vsaj 26 tednov.

No upam da je nižja meja, ampak tega si menda ne želimo....
Krasen APRILSKI dan... grem ležat!

Na tem mestu pohvala user posted image , ki je skuhal odlično kosilo.....

< Sporočilo je popravil matejchi -- 2.4.2008 17:49:38 >

27.01.2004 - ŽIGA 20.08.2008 - MARUŠA
RD RR
Na svetu si, da gledaš sonce. Na svetu si, da greš za soncem. Na svetu si, da sam si sonce in da s svetá odganjaš - sence. (T. Pavček)

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 522
2.4.2008 17:49:19   
Zoja Miša
Joj, kolk ste čvekale danes! Pa si nisem plonkca pisala zraven, da ne vem katera je kaj rekla, zato samo vsem novim DOBRODOŠLE! In nas je že čez 100! Super!

Sem ravno danes slišala, da bo v vrtcih kriza, sploh sedaj, ko je za 2 otroka zastonj in bo tako večji naval to leto! Verjetno bo drugo še slabše, tako da se bomo kar pripravile, pol nas bo verjetno moralao dati otroka staršem če ste te sreče, da so blizu, ali pa kam privat!user posted image  Bomo že, samo da bodo naši otročki zdravi!!!

Tudi jaz sem neizmerno vesela danes, ko me že cel dan veselo brca, tale mali vragec.

Naty13, tudi jaz sem dobila položnico z dohodnino in to za 112, 00 eur! Pa je šlo nekaj hlač in majč!user posted image  
Sicer ne vem kaj je to letos, ker vsak, ki je dobil to včeraj, je dobil zraven še položnico. Po mojem je država sestavila program, da bomo vsi plačali! user posted image

Maja T lep buši! Pa ti je uspelo slikco gor dat! Sem, se prav smejala, ker bi bila jaz ista! user posted image

Lep popoldne in se tipkamo!

Jaz imam danes spet telovadbo! Jupiii! Sicer šele ob 20.30h, ampak vse za mojo pikico! Samo zase že vem, da ne bi hodila!

Ostanite tako pozitivne in nagajive, ker vas je potem prav lepo brati!!!
user posted image user posted image user posted image

Vloga mamice je najlepša vloga na svetu...
Kaja Lina 11.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 523
2.4.2008 17:56:37   
anita goitan
naty13, Zoja Miša tud jaz včeri dobila za plačatuser posted image  no pa sej nisem presenečena, ker sem si že prej izračunala na netu.

(odgovor članu Zoja Miša)
Neposredna povezava do sporočila: 524
2.4.2008 20:09:36   
nell
Pozdravček čvekice!

Joj sem vas skos prebirala, nisem mela časa odgovarjat in tud zdej ne bom ker nimam plonkca - js si morm kej kdaj zapisat kr drgač pozabim kaj h kateri spadauser posted image user posted image user posted image user posted image .

Ej včeraj sem bila varuška cel popoldan, sem pazila od sestrične hčerko 11 mesecev staro. Se je prvič sploh pazla pri eni tuji osebi, pa še neki nismo skos v kontaktihuser posted image user posted image user posted image . Tko da sva ble skor cel dan zunajuser posted image user posted image , do 18.30. Dokler sva ble zunaj, je blo vse okuser posted image user posted image , ko sva pa pršle notr, je pa vklopla sireno, tako hudo je jokalauser posted image user posted image user posted image user posted image , da sem bla čist hin. Pa sem navajena tega iz vrtca, sam tko hudega joka pa ne...po mojem so sesedi mislili da ji kaj groznega delamuser posted image user posted image user posted image . Sem bla čist na robu s solzami, sem hotla še jaz jokatuser posted image user posted image user posted image ...ampak je hvala bogu potem njena mami hitr prišla ponjo in jo odrešlauser posted image user posted image user posted image ...po mojem je bla mala v totalnem šoku, jaz pa z njo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes se na veliko učim za izpit iz znakovnega jezika...tko da če me kdo gleda skozi okno, si misli, da sem mal šašavauser posted image user posted image , ker skos opeltam z rokami...ampak kako pa naj bi se gluhi drugače pogovarjali....upam da naredim izpit...me daje panika, pa niti ne vem zakaj. Moj pikec pokec to nedvomno čuti, ker me danes kos neki žoka.

Sem vidla da ste pri dohodnini, tud jaz dobila včeraj, ampak na srečo brez položnice.user posted image

Aja MajaT. tebi moram povedat, da maš krasen buši, ga je pa blo zlo težko spregledatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Nič babike imejte se krasno...jutri nas čaka še en deževen dan baje, torej še več čveka, jaz grem zdaj še naprej opletat z rokami...no vsaj suhih ust nimam od govorjenjauser posted image user posted image .

Življenje je čudež, vsak dan znova!

(odgovor članu anita goitan)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Primerjava porodov
florecita

Tiste, ki ste rodile (vsaj) 2x: Zanima me, kako bi opisale svoja prva 2 poroda?

1. porod lažji,hitrejši in z manj bolečinami (19%)

2. porod lažji, hitrejši in z manj bolečinami (33%)

Oba približno enaka (23%)

2. porod hitrejši,vendar bolj boleč (24%)

Število vseh glasov: 144

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!