Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna ja mogoče pa res? jst mam 23let? Barika konkurenco imaš IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna Debeluška 30 -- ja kar pridte smučat, sam letos je že mimo sezona,...pa drugo leto Naslednji teden pa se dobimo pri meni doma (Škofja Loka), pa se nam lahko pridružiš, dobimo pa se z otročički skupaj ! Tanayya, pa še kaj sva vprašali, a tko si ti poslušala porednica Še dobr da sva vprašali, če ne sploh noben ne bi vedu kam se gre plavat . Igračka Moj pri kopanju nobene igračke nima zaenkrat . No ja bomo pa neki kupli a ne. Plenice za v Mullerju ne vem, jst sem jih kupla v DM. Pa ni mi jasno zakaj ste že kar prej začel s predavanjem, ker mi2 sva bili točni. IZVIRNO SPOROČILO: DEBELUŠKA30 IZVIRNO SPOROČILO: manca Ne boš verjela, ampak malo pred tem sta se baje mimo nas peljala (videli določeni osebki) in so med sabo komentirali, da tadva pa res ne bosta daleč prišla...in res nista. Zdej nekateri celo razmišljajo, da naj bi bil lahko motor celo ukraden. Izhaja pač iz bolj lumpaste familije. Aja, kaj se pa ma mulo vozit na motorju brez izpita. Manca, tukaj se pa jaz ne strinjam s tabo!!!!!!!!!!! Pa tud to družino od tega fanta, ki je umrl poznam, res je ta starejši poba "barabinček", da ne rečem kaj drugega in verjemi da starši na to niso ponosni, ta mlajši, ki pa je imel to usodno nesrečo, pa ni bil "lupm", kot si ga poimenovala. Včasih gre mladina svojo pot, pa ne moreš nič..... Men je pa to vse skupi, ne glede na okoliščine, tolk žalostn , mi gre kar na jok . Ubogi starši. En objemček za njih Zdej grem pa spat. Nočko!!
< Sporočilo je popravil Oranža -- 2.4.2008 23:23:48 >