|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
2.4.2008 10:58:53   
Anya22
JAKA, ISKRENE ČESTITKE ZA 10 MALIH SVEČK!!!

user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 301
2.4.2008 12:24:05   
nky 23
Kevin spet spiuser posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 302
2.4.2008 12:45:55   
*ANA*
Jaka čestitke za obmesečnico  user posted image

Žan ti  se pa hitro pozdravi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

No midva sva bla cel dopoldan zunaj- sva šla s kolesom, in je malo podremuckal- ampak sem ga stalno budila user posted image , zdaj je pa kosilo pojedel in šel spat.Ko se zbudi pa spet ven ker v hiši mi išče same take reči da se ščipne ali pa udari user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 303
2.4.2008 12:55:59   
nky 23
pri nas pa tako piha da je groza in dežvat bo začelouser posted image

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 304
2.4.2008 12:59:44   
N _ B
Dan,

Jaka se vam vsem skupaj zahvaljuje za lepe želje.

Trenutno je v miževi deželi. Dopoldan sva se malo potepala, ker je bil prazen hladilnik. No, saj zaradi mene je ta teden vseen, ampak moj je pa sinoči kar mal čudno gledal. Pa z Manco in januško smo se dobili na kratkem čveku.

Pri nas je kot sodni dan. Grmi, temno je in lije kot iz škafa.

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 305
2.4.2008 12:59:51   
*ANA*
Pri nas je pa oblačno ampak sonček kuka in je vedno bolj svetlo user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 306
2.4.2008 13:03:58   
N _ B
Drugače pa Jaka nekaj čudno kašlja. Že včeraj ponoči je. Ima suh, dražeč kašelj in se toliko časa matra, da nazadnje bruha. Včeraj sva se oba 2x komplet preoblekla, danes pa 1x. Zanimivo je to, da je kašljal le proti jutru. Nekje po 4. uri. No, danes je pa tudi že dopoldan. V lekarni sem kupila Sinecod kapljice in sem mu jih 1x že dala, ampak mi je prej P rekel, da mu brez njegovega pregleda lahko dam le slezov sirup user posted image . Je rekel naj se prideva v petek pokazat. V vsakem primeru, četudi se stanje izboljša.

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 307
2.4.2008 13:08:44   
nky 23
ja so pa res vsi skor bolani

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 308
2.4.2008 13:11:38   
*ANA*
Zanimivo Svit tudi nekaj kašlja,ampak samo ponoči user posted image ,sploh ne vem kaj bi bilo- iz noska mu je zjutraj priteklo malo bistre tekočine, potem pa nič več- no bomo videli kako bo naprej 

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 309
2.4.2008 13:27:40   
*ANA*
Jaz sem pa zdaj user posted image oprala, zdaj sem dala vodo prekuhat(BTW a vi še vedno prekuhujete vodo za mleko???), jaz zavrem vodo in to je to user posted image .
Zdaj moram pa še user posted image , zvečer pa me čaka še user posted image .

user posted image mi bo pa Svit pomagal user posted image .

Me pa čakajo še user posted image za pomit ampak nimam volje user posted image

Danes pa smo se določli da gremo konec aprila v Zreče malo na dopust user posted image .
Sicer pa moramo še poklicat in preverit če je fraj ampak upam da ja.

Gledamo pa tudi mi za morje- skoraj odločeni smo da gremo na Mali lošinj-ampak še ne vemo kateri hotel

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 310
2.4.2008 13:33:28   
Kati81
CROCske so tiste ta gumjaste coklice, so full dobne in jaz jim imam kar za po hiši. Poleti bodo pa za ven!

http://shop.crocs.com/images/Product/icon/21.jpg

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 311
2.4.2008 13:34:06   
nky 23
mi smo bili zadnjič v zrečah

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 312
2.4.2008 13:41:18   
*ANA*
NKY a je bilo v redu?

Saj mi smo tudi bli-ampak avgusta zdaj se bo pa že kopaluser posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 313
2.4.2008 13:43:04   
nky 23
ja je vredu, samo malo malo je vse skupaj? no mi se gremo tu pa tam tja kopat, ko se nam ne da daleč vozit

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 314
2.4.2008 14:23:53   
melaverde
ciao punce !!!

pri nas hvala bogu ne dežuje ampak bo verjetno...user posted image
moram potrkat ...mi smo navidez zdravi (ne kašljamo, ne kihamo, od nikoder nam ne teče) le desno lice je frijolčaste barve in vročina 37.5 user posted image  upam, da prihaja kakšen zobek...

ma te, ki vam otroci kašljajo samo ponoči...ste pomislile na suh zrak v sobi??? mi smo kašljanje rešili z vlažilcem zraka.

Jaka, vse najboljše tudi z naše strani !!! user posted image  user posted image

Padme, mi smo včeraj rezervirali user posted image  na Pagu....poglej na netu za Kustiče...smo bili lani je bilo super user posted image  vsaka hiša ima svoj del plaže ki pa je samo čez cesto....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Val je najino življenje razburkal 9.junija 2007 ob 8:51
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 315
2.4.2008 15:06:57   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

mentos: a sta bili vidve s Hano na Jesenicah na testiranju za alergije? Mi lahko poveš, koliko časa sta čakali. Prijateljica že par dni kliče in je ena full freh sestra, ki bi se je rada na hiter način znebila. Danes ji je rekla, da jo bo zapisala, da jih je še 35 pred njo, čez 5 minut, ji je pa rekla 25 user posted image . Da ona ne more določit datuma, da ji bodo poslali po pošti, je pa čakalna cca 2 meseca. Razen, če njen p pokliče njihovega na Jesenice in se zmenita. Ma kr neki no.

No pri nas je postopek malo drugačen bil, in sicer sva bile že pri 3m sprejete na Jesenicah in so jo takrat testirali, potem sva dobili navodilo da morava poklicat čez 3. m za ponovno testiranje, ampak da naj pokličeva kar 1 mesec prej ker je ful čakalne vrste. Jaz sem klicala kar sestro Ireno, ki dela te teste in nas je opisala v čakalno vrsto, ter nam rekla, da me pokliče po telefonu 2 dni pred prihodom na testiranje. In res je bilo tako, 1 m. čakali in nato poklicali da naj prideva, zdaj pa sva že v naprej dobile datum in sicer 05.05. za ponovno testiranje. Lahko pa dam št. 04-5868507. Bi pa svetovala, da ji njen P da napotnico za takojšnje testiranje, ker npr. ima otrok krče, flekce ali kaj drugega....

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 316
2.4.2008 15:08:42   
mentos
IZVIRNO SPOROČILO: nena26

jutro,

tudi mi imamo budilko v ritiuser posted image , drugače je bila noč za razliko prejšnih malo bolj pestra. Že dva dni se i zbudi ob 23:30 in joka in joka tam nekje do 00:30 in nič ji ne pomaga ne čaj ne voda ne ziza.ne vem kaj ji jeuser posted image

pri nas so bili krivi zobki, kot bi nas poslušala

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 317
2.4.2008 15:34:03   
januška78
Ste se pa kar načvekale, sem rabila kar nekaj časa da sem vas prebrala user posted image user posted image  kar tako naprej.
No pri nas vse po starem, k sreči smo zdravi, pa tudi kakšnih drugih problemov zaenkrat ni user posted image . Dopoldan sva se dobili z N&B in Jakom na hitri kavici - Jaka user posted image user posted image user posted image  za 10 mesecev pa user posted image user posted image user posted image , da preženeš kašelj stran, potem sva se pa dobili z mojo mami in šle malo v šoping - je rabila moja mami "modno svetovalko" - no rezultat je bil, da tudi jaz nisem mogla mimo ene kiklice in sem jo morala kupit user posted image .

No zdaj pa moram it, ker se je Manca zbudila.

(odgovor članu mentos)
Neposredna povezava do sporočila: 318
2.4.2008 16:05:46   
Anonimen
Ste se pa kar načvekale, sem rabila kar nekaj časa da sem vas prebrala

in jaz

zdej ko sem prebrala pa letim še kaj naredit

Tara se pa pod stolom dere mama mama mama

(odgovor članu januška78)
  Neposredna povezava do sporočila: 319
2.4.2008 16:16:55   
Anya22
IZVIRNO SPOROČILO: N & B

Drugače pa Jaka nekaj čudno kašlja. Že včeraj ponoči je. Ima suh, dražeč kašelj in se toliko časa matra, da nazadnje bruha. Včeraj sva se oba 2x komplet preoblekla, danes pa 1x. Zanimivo je to, da je kašljal le proti jutru. Nekje po 4. uri. No, danes je pa tudi že dopoldan. V lekarni sem kupila Sinecod kapljice in sem mu jih 1x že dala, ampak mi je prej P rekel, da mu brez njegovega pregleda lahko dam le slezov sirup user posted image . Je rekel naj se prideva v petek pokazat. V vsakem primeru, četudi se stanje izboljša.

N & B, no iste znake ima Žan že par dni in smo bili pri P in nam je dala antibiotik Sumamed,  naslednji teden v sredo pa imamo kontrolo spet pri P, da vidi če je vse OK. Ima pa vneto grlo, suh kašelj, rdeče uhce,......

Je pa prvo posumila na oslovski kašelj, ker je v Novi Gorici epidemija oslovskega kašlja, so zboleli vsi učenci na 2 osnovnih šolah.user posted image Vendar je opustila sum ker je bil že 3x cepljen in tako, da ni podala te diagnoze. Hvala bogu!!!user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 320
2.4.2008 19:25:11   
N _ B
KT: domača naloga 74 cm in 9100 g

Očitno naš Jaka vse sproti pokuri. Nič čudnega, ker tudi minute ni na miru. Še ponoči skoz nekaj brca in se premetava.

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 321
2.4.2008 19:31:33   
n€na
ojla,

da se malo oglasim, pri nas bodo videt res zobki, se vidi nekaj samo čisto malo ne vem če bo tako hitro zunaj kot je bil petiuser posted image

drugače sva pa ble z Zalo zjutraj v Izoli, potem sva prišle domov na kosilo potem je bilo pol urce spanja in potem spet ven in zraven sva vzeli še atija in nas ni bilo do 18:30. Pa še deževati je začelo in sreča da smo imeli dežno prevleko za voziček in marelo sabo drugače ne vem kaj bi blouser posted image

papa

(odgovor članu N _ B)
Neposredna povezava do sporočila: 322
2.4.2008 21:10:54   
Anonimen
Pa še deževati je začelo in sreča da smo imeli dežno prevleko za voziček in marelo sabo drugače ne vem kaj bi blo

mokre bi ble user posted image (se hecam). Ja včasih je dobro kaj takega vozit s sabo, čeprav je pa košara čist nabasana, vsaj pri meni, velikokrat pa sama nepotrebna šara.

Jaz pa počasi Taro odpravljam spat. Ma smo se zdajle najedli in še dobro da isem ta teden na dieti user posted image . Drug teden bom pa najprej probala prečiščevalni kuro z javorjevim sirupom nato malo predaha in nato še kakšna 14 dnevna dieta. Zdaj moram pa res teh 5, 6 ali celo 7 kg dol spravit.

(odgovor članu n€na)
  Neposredna povezava do sporočila: 323
2.4.2008 21:35:24   
Petraa
Punce daj nekarte tako čvekati,ne dohajam,ne morem vsega prebrat user posted image  
a ste vsi zdravi?Upam,da da.nam gredo zg. zobki že kar lep čas ven,upam,da bodo kmalu.Tim ima vneto grlo,mora jesti Ab.
Aha,KT naše mere pri 9 mesecih so 71,5 in 7430 kg A je še kateri tak suhecuser posted image
No,od danes naprej vas bom bolj redn brala,da s elahko kaj vključim v debateuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 324
2.4.2008 22:25:41   
FLASK_A
Pa res veliko čvekateuser posted image user posted image user posted image

Hvala vam za odgovore o Mireni... Zdej bom probala G menjat, itak je ta zdajšnja slaba... Upam, da dobim kaj. Ana, upam da se tudi tebi kmalu porihtajo stvariuser posted image Tako smotan je, če te stalno še kaj boli... Zdej pa ne vem sploh- al od poroda al od Mirene. No sej bomo kmal vidli. No, najkasnej čez 2meseca...
Res hvala punceuser posted image user posted image

Vsem bolančkanim user posted image user posted image user posted image user posted image Hitro se pozdravite!

Pa lepe sanje vsemuser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  11 12 [13] 14 15   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?