Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 15:28:33
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: barika Pri nas pa dezuje, pa mal nam notr kaplja. uf, tole pa sploh ni fajn...kok daleč ste pa že?? sej si razlagala, da bo že streha kmalu, ne?? Ne, nc ni fajn, pa vse je umazano, k mal hodijo tud zunaj pa notr, pol pa mokro pa umazanija pa blato skupaj zmesaj, pa ves, kaj vn dobis. Stalo! Dons morjo se neki podzidat, tko da jutr, ce bo vse po sreci, pridejo grust (sej se tko rece tisti leseni del, tramovi pa to) delat, pol pa tud ce bo dez, ni panike, ker cez leseno ogrodje dajo prekrivalo. Sj smo ze vsi po malem zivcni. Aja, se neki sem hotla vprasat. Kaja skor vedno, ko obrne glavico v desno stran (ko lezi), polezi uhelj. Kaj naj naredim, da ga ne bi, saj ne bi rada videla, da bi ji usesek strlel. Ko le lahko, ji ga popravim, sam k pa skoz miga z glavo. Ponoci je pa verjetno isto, tko da mozno da je uhelj po vec ur skupaj polezan.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 15:32:16
|
|
|
|
nemrak
|
, dajica, ne se smejat, ampak jaz sem ta starejši, ki je imela isti problem, uhelj lepila s tistim belim samolepilnim trakom. N evem kako se reče , ampak ga uporabljajo v zdravstvu. (ko ti vzamejo kri)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 15:40:30
|
|
|
|
mojval
|
Sonchek... glede Power juicerja... Jaz ga imam. Sem si ga kupila, ko sem izvedela, da sem . Meni je super zadeva in zares lahko notri zmečeš marsikaj in naredi zares pravi sok. Res je tako kot ti je rekla Ajtak - notri ima eno filter mrežico in jaz pazim le to, da ga takoj po uporabi razdrem in če že ravno ne uspem vsega pomit takoj, dam vsaj to mrežico takoj v toplo vodo in jo fino sperem in nimam večjih problemov. Jaz sem zadovoljna z njim in se že veselim naslednjega meseca ko bo Neža dopolnila 6.mesecev in ji bom pripravilo kakšen gosti sokec oz.kašico. Upam, da sem kaj pomagala. Odločitev je pa tako ali tako tvoja. Pa veliko sreče pri izbiri.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 15:49:36
|
|
|
|
barika
|
Naš ma tud fetiš na zvite uhlje ja punce, pustmo to temo na strani, pa se kej bolj pametnega pogovarjimo
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 15:51:58
|
|
|
|
barika
|
ajtak, to sem jaz tudi slišala, že kak teden nazaj... žalostno , sam po moje je to tisto frajerišenje, ko rečejo..lej brez rok..sem jaz tud mojga že za bučo, ko ga je mal spustil...pa halooo, sej se otroc ne dobijo na loteriji (pa še tam je mal verjetnosti za glavni dobitek), al pa kak pametn se najde (np. od mojga nečak) ko je rekel, da ga nej mal po klancu dol spustim...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 15:52:09
|
|
|
|
mojval
|
Ajtak poslala sem ti ZS.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 16:03:07
|
|
|
|
Dajica
|
http://www.procreo.jp/labo/flower_garden.swf Kliknite na ta zgornji link. Prikaze se crna stran. Kliknite kamorkoli in glejte, kaj se prikaze, klikni in povleci miško ali pa samo klikaj.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 16:05:55
|
|
|
|
Dajica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nemrak , dajica, ne se smejat, ampak jaz sem ta starejši, ki je imela isti problem, uhelj lepila s tistim belim samolepilnim trakom. N evem kako se reče , ampak ga uporabljajo v zdravstvu. (ko ti vzamejo kri) Ja, vem kaj mislis, pa se tud jaz zdej ne morem spomnit, kako se ze rece temu samolepilnemu traku. Pa sem tudi ze slisala, da so otrockom lepili useska. Pa je bilo pri tebi oz. pri tvoji starejsi uspesno??
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 16:12:34
|
|
|
|
barika
|
sem 90% da se temu traku reče micropore ..al neki v tem smislu (bel trak na modrem kolutu..)
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 16:13:04
|
|
|
|
nemrak
|
, ja, je bilo boljše in sedaj pri 5 letih ima lepa ušeska. Sem pa to delala, ko je spala ali pa smo bili doma. Za ven tega nisem delala.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 16:47:39
|
|
|
|
Tanayya29
|
Debeluška dj me pokliči,da se zmeniva za ju3.Jaz nimam tvoje cifre več
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 17:26:16
|
|
|
|
scubadiver
|
Ojla, no da vam povem kaj se mi je zgodilo. Z lano sva bli na kavi s prijateljico ko je začelo mal padat. Smo počakal da je nehalo in sva šli proti domu - enih 45 minut hoje. Čez 10 minut je začelo pihat k pr norcih, lilo je tko da jest skor vidla nisem in padala je sodra tko da je mene prav bičalo po obrazu. Lana je bla na srečo v zimski vreči. Vmes mi je veter skoraj prevrnil voziček, pa sem ga držala z obema rokama. Komi sem ga ujela. Bli sva pa sredi polj, tko da ni šans da bi se kam umaknile. Ko sva po tem neurju pritekli do ceste sva šli samo v prvi lokal. Najprej slečem sebi jakno, odprem lanino vrečo in ugotovim da je čist suha. Sem bla ful vesela. Jo dvignem iz vozička je pa revčka sedela v luži vode, od žabic ji je v curku tekla voda dol. Pol sem jo tm kr na mizi od picerije slekla. se mi je zdelo da je bolš da je naga kot da je mokra. Natakarce so kr skakale okoli kako naj pomagajo. POtem so pa od nekje privlekle zapakirane smučarske nogavice - une dokolenke za v pancarje. In sem lani hitro na vsako nogico dala eno gor da ji blo toplo. Ker mi drugega ni preosalo smo potem klicali taksi. ena kelnarca je nesla voziček, druga je nad lano držala eno nepremočljivo jakno, taksit je naložil voziček, skratka tko prijazni ljudje so bli okoli naju da sploh nisem mogla verjet. Voziček imava čist premočen. No da ne govorim o sebi. Dobesedno sem bla mokra do gat. sem se odločila da grem ko se mi posuši nazaj v to picerijo in jim nesem eno bombonijero ker so ble res ultra prijazne. Aja pa kelnarca je šla 4-krat pogledat do ceste če je že prišel taksi po naju. Res so ble zlate punce. Vse pohvale piceriji Piramida v BS3-ju
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 17:30:04
|
|
|
|
pavlyna
|
kaj pa midve naju še sedaj niste vpisali mala Larisa 8.11.2007 ob 9.08 težka 3280g in 52cm lp
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 17:49:41
|
|
|
|
gruška
|
Oj, samo na hitro.... za jutri velja ob 11ih .... Pošljem zdele navodila, če katera ne bo dobila ZS naj sporoči prosim....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 18:06:41
|
|
|
|
BrinaS
|
Scubadiver, sta pa imeli prigode da se ne prehladita. Dajica, da vam cimprej pokrijejo streho. Nemrak, nimam ideje, kako bi ti vec pojedla. Pri starejsemu vem da nic ne pomaga, ce se ga kaj loteva, zato mu samo stalno ponujam za pit.
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 18:26:59
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna kaj pa midve naju še sedaj niste vpisali mala Larisa 8.11.2007 ob 9.08 težka 3280g in 52cm lp saj me mal emšo daje, ampak a sta se vidve že kdaj javile? ... no, pa dobrodošli
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 19:05:43
|
|
|
|
sonchek
|
IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna kaj pa midve naju še sedaj niste vpisali mala Larisa 8.11.2007 ob 9.08 težka 3280g in 52cm lp saj me mal emšo daje, ampak a sta se vidve že kdaj javile? ... no, pa dobrodošli pol tudi mene daje emšo Ja dobrodošli!!!!! in upam da ti bo fajn med nami čvekami...
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 19:14:45
|
|
|
|
scubadiver
|
Matr Lana spi že odkar sva prišli domov - to je blo ob pol štirih. Je spala pol ure, se zbudila, pojedla in od takrat naprej spi. sem jo prej probala zbudit pa je bla v totalni komi in je sploh nisem mogla predramit... A je lahko samo prezebla in utrujena od vsega al mi bo revčka zbolela
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 19:19:29
|
|
|
|
Tanayya29
|
Scuba verjetno je samo utrujena,upam,da ne zbolita.Si imela pa res fajn pomagače ,samo,da se je dobro izteklo. Gruška no,potem se vidimo jutri. Dobrodošla Pavlyina. Grem malo likati....
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 19:38:44
|
|
|
|
Oranža
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonchek IZVIRNO SPOROČILO: gruška IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna kaj pa midve naju še sedaj niste vpisali mala Larisa 8.11.2007 ob 9.08 težka 3280g in 52cm lp saj me mal emšo daje, ampak a sta se vidve že kdaj javile? ... no, pa dobrodošli pol tudi mene daje emšo Ja dobrodošli!!!!! in upam da ti bo fajn med nami čvekami... Se podpišem pod tole. Pa dobrodošli, pa upam da sta čvekici Scuba pa HB za teke ''tete'' Sokovnik: imam enga paje fajn za goste sokce delat, čeprav ropota pa ko sv Štrleča ušeska: pr nas jih ima ta velik, pa ni nikol jih vihal . Pa eden mu bolj štrli ko drugi. Glede lepljenja ušesk: kako pa to narediš, a ne boli to ker naš je ful lasat in si ne predstavljam da bi mu jih popala Punce jutr se fajn imejte, pa kakšen košček tortiuce še namest mene popapcajte No se javim še kasneje gremo se zrihtat
< Sporočilo je popravil Oranža -- 2.4.2008 19:45:35 >
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 19:56:09
|
|
|
|
Laubica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojval Sonchek... glede Power juicerja... Jaz ga imam. Sem si ga kupila, ko sem izvedela, da sem . Meni je super zadeva in zares lahko notri zmečeš marsikaj in naredi zares pravi sok. Res je tako kot ti je rekla Ajtak - notri ima eno filter mrežico in jaz pazim le to, da ga takoj po uporabi razdrem in če že ravno ne uspem vsega pomit takoj, dam vsaj to mrežico takoj v toplo vodo in jo fino sperem in nimam večjih problemov. Jaz sem zadovoljna z njim in se že veselim naslednjega meseca ko bo Neža dopolnila 6.mesecev in ji bom pripravilo kakšen gosti sokec oz.kašico. Upam, da sem kaj pomagala. Odločitev je pa tako ali tako tvoja. Pa veliko sreče pri izbiri. Tudi jaz ga imam in sem zelo zadovoljna in tudi jaz nimam nobenih problemov z to mrežico
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 20:21:30
|
|
|
|
nicolina
|
Čer, scuba, dobro ste je odnesle, verjetno je res Lana samo preutrujena. za vaju. Jaz imam tud Powerjuicer in sem z njim ful zadovoljna, ni glih tak problem tiste mrežice oprat, jaz ga ponavadi uporabljam zjutraj in še čez dan, zvečer pa ga fajn pomijem pod vročo vodo, pa gre vse dol, dam pa v tisti del, kamor gre odpad, vrečkico in mi tistega dela sploh ni treba pomivat. Komaj čakam,da bom Tinu lahko sokce delala. Pavlyna dobrodošli . Neli za obrat, naš Tin se obrne samo iz trebuščka na hrbet. Fajn se mejte jutr pri Gruški, pa jaz bi vseeno prosila recept za tortico, če je že ne bom jedla.. Grem še kaj naredit, pa pridem pol nazaj...
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 20:29:13
|
|
|
|
pavlyna
|
pozdravljene! ja res nisem bla na forumu do 2.3.2008 sem pa od takrat v 1.del novemberske levinje 2007 poslala 2 sporoćili. saj ni panike ce me še niste zasledile in ni kriv vaš emšo bomo pa sedaj čvekale, če me seveda sprejmete medse, čeprav z zamudo. lep večer vsem
|
|
|
|
RE: Novembrske levinje 2007 - 2. del 2.4.2008 20:46:16
|
|
|
|
gruška
|
IZVIRNO SPOROČILO: pavlyna pozdravljene! ja res nisem bla na forumu do 2.3.2008 sem pa od takrat v 1.del novemberske levinje 2007 poslala 2 sporoćili. saj ni panike ce me še niste zasledile in ni kriv vaš emšo bomo pa sedaj čvekale, če me seveda sprejmete medse, čeprav z zamudo. lep večer vsem Ja itak, da te (vaju) sprejmemo .... zdaj pa hitro en CV ....... s slikcam vred ............ Punce, jaz grem zdej pod tuš, pa spat, grem spočit ušesa, da bojo prenesla jutrišnji čvek ............. u glavnem imate moj mobi, pa se slišmo, če ne boste našle ... upam, da sem vsem poslala navodila ... ... če kateri nisem, naj se prosim obrne na Scubo ali Jooly, ki znata do mene ... (vaju pooblaščam ) .... Se vidimo....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?