Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 12:51:29
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
ja se opravičujem danes se mi neverjetno čveka ,sam kaj ko je tle tko napol mrtvo pol sm pa čez celo stran jst
*najin sonček Teja* 24.5.2008/9:10
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 12:52:32
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
ha sem že na drugi orto čveka sej se bom umirila
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 12:53:26
|
|
|
|
anaj22
|
jest pa komej čakam da rodim, če bom šivana pač bom. Mož tud kr dobro kri prenaša, pa men osebno se porod sploh ne zdi krvav. Punce rabim vaš nasvet nevem kaj naj narid. Zadnje tedne pritiskajo name v službi da naj bom na bolniški, dr. pa naj od delodajalca zahtevam da mi prilagodi delavnik. Na naobeni strani pa nobenga kompromisa. Zdej se ful sekiram, ne paše mi jest, skoz mi gra na jok. Nisem tip človeka ki bi simulerov oz. lagov da bi kej dosegu. Zato se me zdej podajajo sem in tja. In pol še domači pritiskajo, pa pazi na bebo, pa to slabo upliva na bebo. Pa sej jest vse to vem, da ko sem jest vas živčna moja bebica vse to občuti. Punce men se bo zmešal. Se vam opravičujem ker sem vam zatežila z svojimi problemi, edino od vas lahko dobim nepristranski odgovor.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 12:53:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz danes kuham golaž, pa kruhove cmoke bom naredila zraven. Sem pa prejle šla v klet po dve škatli cunjic, da jih malo pregledam in potem počasi začnem malo prati.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 12:55:19
|
|
|
|
anaj22
|
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa anaj a si 22 stara če smem vprašat? dans mam pa prov samogovore ne mal več sam mi je št.22 ful všeč
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 12:56:03
|
|
|
|
polly80
|
bo kar makaronflajš pa regrat za kosilo..pa sladoled navrh..se mi blazno sladkega lušta zadnje čase,ne gre brez... sir pa jaz obožujem ..če bi tako gledali,tako skoraj nič ne smemo jest,jaz se tako strogo tega že ne držim.. ninazverina,ko si napisala,da si najmlajša sem šla gledat,da si 85.letnik,si pa res dokaj mlada.. lepo to..
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 13:00:19
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
anaj22 najbol važno je kako se ti počutiš če se uredu in se ti zdi da lahko naprej normalno delaš pol to povej delodajalcu, v nasprotnem primeru pa pač zdravniku povej da ne zmoreš več ker...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 13:01:04
|
|
|
|
polly80
|
anaj 22,nič se ne jezi zaradi tega.težko ti svetujem,ker ne vem,kakšno službo opravljaš,jaz vem da ne bi mogla več v službo hodit.sicer sem na bolniški iz opravičenih razlogov-rizična nosečnost,vendar tudi če ne bi bila,bi zdaj že mogla na bolniško zaradi samega dela,pa se mi to ne zdi simulacija..saj kmalu boš šla na porodniško,tako da ne se preveč s tem obremenjevat,poskusi čimbolj uživat še te zadnje tedne ...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 13:04:27
|
|
|
|
nInAzWeRiNa
|
men je tut najprej zdravnik hotu neki komplicerat sam na srečo je moja g. rekla da morm na bolniško ker se s pritiskom ni za igrat pa z mojimi vrtoglavicami tko da pol ni več kompliceru...
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 13:10:14
|
|
|
|
polly80
|
joj punce,tolk sm čvekala tu gor,da sem pozabila,da pražim meso...in sem vse zažgala joj,zdaj moram pa vse znova la kaj naj??? sreča,da se lahko sklicujem na nosečniško zmedenost
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 13:13:59
|
|
|
|
anaj22
|
polly dobr da se lohk zgovarjamo na nosečnost ninazwerina ful maš lepga bušija pr nas se je zdele ful ulili in stemnilo mislim da mi bo začel net ven metat se kasnej tipkamo
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 13:14:15
|
|
|
|
Anonimen
|
polly najboljš, da še enkrat začneš
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 13:34:18
|
|
|
|
annnna
|
ninazverina kolk si pa ti stara če smem vprašat... kr jaz sem tut najmlajša v mš pa vrjetno tu gor tud
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 14:18:39
|
|
|
|
cv3rklic4
|
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek Ja, tud jaz sem bla danes v MŠ prvič in sicer v ljubljani na šlajmerjevi ob štirih. A je bla mogoče še katera? cve3rklic4, če se prav spomnim si rekla da greš ob desetih danesa ne? A ti je blo v redu? Mi smo imeli malo uvoda kaj nam bojo kaj povedali pa učili smo se dihat. Je blo kar fajn.. Živjo, tweetek, včeraj dopoldne sem bila na MŠ - bilo je uvodno predavanje, povedala je kakšna predavanja nas čakajo in malo smo dihali. Verjetno precej podobno, kot ste počeli vi popoldne. Danes sem tudi bila na predavanju in smo obdelali Nego dojenčka I - kaj vse potrebujemo in na koncu je babica še previla lutko. Smo imeli pa kar 2 celi uri. No, saj nas je opozorila na to, da se predavanja lahko zavlečejo, sploh če je veliko komentarjev in vprašanj. Meni se zdijo predavanja ful uredu, se mi zdi, da bomo kar precej odnesle. Zdaj pa šibam izklopit računalnik, ker ful treska tule pri nas. Lep deževen dan vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 16:15:59
|
|
|
|
aleksandra silvija
|
Ojla punce! Najprej vam napišem novosti s pregleda, potem bom še 1-krat dobro prebrala, kar ste napisale, da malo pokomentiram . Sem na +10 kg Naslednji pregled imam 30.4. in tudi UZ Cervix imam sedaj 2,8 cm-pred 4-imi tedni sem imela 3,4cm Dobila sem inj., ker sem Rh- Mali je trenutno v medenični vstavi Dobila sem tudi papirje za na CSD-ojoj Pa še k os. zdravniku moram, da mi podaljšajo bolniško-naj bi do porodniške, bomo videli
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 16:36:57
|
|
|
|
polly80
|
aleksandra-silvija- za pregled saj se ima še čas obrnit v prav položaj, da se bo.. 2,8cm je kar vredu,ne? papirjev pa je,ne?! že komaj čakam torek,ko imam pregled,da vidimo kako in kaj..
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 16:40:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Dober dan čveke. Čestitke za opravljene preglede, dobrodošla nova Pozabljivost pa tudi mene muči. Sem šla na csd, pa vse pozabila vprašat kar sem imela namen. Še dobro da grem jutri nazaj. Zdaj pa kuhat.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 16:48:26
|
|
|
|
lunca14
|
Naslednji pregled imam 30.4. in tudi UZ Aleksandra.....jaz imam tud takrat pregled ob kateri uri maš,jaz imam ob 8.15.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 17:38:24
|
|
|
|
*Mojca*
|
Midva dva pa nabavla Jabooz, to je tista vreča na katero se vržeš in sediš. Moram povedat da je res enkranta, se fajn udobno namestim in križ nič ne boli. Priporočam Drugače pa sem danes malo slabe volje, me je tajnica v službi malo razjezila, ker širi kar neke neresnice...da hodim predčasno iz službe in podobne bedarije...ehhh...kravetina ni kaj
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 18:05:53
|
|
|
|
alea01
|
Živjo lepotičke ! Sem spet depresivna, pa ne bi o tem....... nInAzWeRiNa- ful lepi buši aleksandra silvija- za pregled in še tako naprej cv3rklic4- jaz tudi hodim v MŠ v LJ in sva sošolki . Meni so zaenkrat predavanja všeč, saj mi sam potrdijo moje "teorije" . Se mi pa zdijo butasti komentarji, ki so vmes . A si opazila, da tip od eroike tudi hodi z ženo na predavanja? Jaz namreč obožujem eroiko in moj tudi in danes sta sedela ob meni in sem bila čist paf dobrodošla papaia No, jaz veselo zapravljam evrčke. Zdaj sem mal sebe razvajala in si nakupila enih cunj. Za imam pa zaenkrat dovolj. Bomo sproti kupovali. Kupila bom samo še košek in voziček, ki je že rezerviran, aja pa še isofix podstavek. Ne upam si nič pinki nakupit, čeprav kao naj bi bila puža. Kaj pa vem... Bom pol kupila, da če bo res puža, da bo imela kaj dekliškega ne samo fantovskega
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 18:19:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Lep pozdrav še od mene. papaia - pozdravljena Vam moram povedat, da če je bil zadnč moj ful miren, je pa zdej pravi razgrajač. Ko sva jedla, sem morala bit naslonjena nazaj in držat krožnik v roki, ker me je dete skoz brcalo. Sej prav, kar naj brca, zdaj se mu prostor manjša, pa je očitno živahen kar precej. aleksandra - lepo da je bilo vse ok *mojca* - kaj si uredila s servisom alea - si se potem kar odločila za košek? Saj je res lep. Sem še malo spraševala, pa zibke trenutno nihče ali nima ali pša jo bo potreboval. Upam, da ne zameriš.
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 18:31:30
|
|
|
|
manko
|
jst se vam pa ze kr dolgo nisem javila... pa glih tolk da vam recem,da bodite fajn in se pazite,jaz pridno počivam-no zdajle grem mal likat sede...poljubcek od mene...
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 19:21:39
|
|
|
|
*Mojca*
|
nya: danes sva poslala pritožbo in vse papirje. To gre baje zdaj do direktorja. Bomo videli. alea01: kdaj so ta mesec predavanja anesteziologa? Ker bi šla še to poslušat, pa mogoče lahko greva skupaj jaz sem pa prej med učenjem kar zakinkala...jao meni
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 19:52:04
|
|
|
|
alea01
|
nya- kaj bi pa zamerila? Še hvaležna sem ti, da si se pozanimala za zibke *Mojca*- predavanje anesteziologa je v četrtek 24.04. ob 14.30 v predavalnici stare porodnišnice Aja, in odkar nisem več v bolniški- koristim dopust- je moje počutje za 100% boljše
|
|
|
|
RE: Junijčice 2008- 2. del 2.4.2008 20:17:43
|
|
|
|
*Mojca*
|
alea01 če mi bo uspelo bom šla...da zdilamo EA
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kateri so prvi znaki začetka poroda?Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?