|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
2.4.2008 12:51:29   
nInAzWeRiNa
ja se opravičujem danes se mi neverjetno čvekauser posted image ,sam kaj ko je tle tko napol mrtvo pol sm pa čez celo stran jstuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4451
2.4.2008 12:52:32   
nInAzWeRiNa
ha sem že na drugi orto čvekauser posted image sej se bom umirilauser posted image

*najin sonček Teja*

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
2.4.2008 12:53:26   
anaj22
jest pa komej čakam da rodim, če bom šivana pač bom. Mož tud kr dobro kri prenaša, pa men osebno se porod sploh ne zdi krvav.

Punce rabim vaš nasvet nevem kaj naj narid. Zadnje tedne pritiskajo name v službi da naj bom na bolniški, dr. pa  naj od delodajalca zahtevam da mi prilagodi delavnik. Na naobeni strani pa nobenga kompromisa. Zdej se ful sekiram, ne paše mi jest, skoz mi gra na jok. Nisem tip človeka ki bi simulerov oz. lagov da bi kej dosegu. Zato se me zdej podajajo sem in tja. In pol še domači pritiskajo, pa pazi na bebo, pa to slabo upliva na bebo. Pa sej jest vse to vem, da ko sem jest vas živčna moja bebica vse to občuti. Punce men se bo zmešal.
Se vam opravičujem ker sem vam zatežila z svojimi problemi, edino od vas lahko dobim nepristranski odgovor.

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
2.4.2008 12:53:57   
Anonimen
Jaz danes kuham golaž, pa kruhove cmoke bom naredila zraven.

Sem pa prejle šla v klet po dve škatli cunjic, da jih malo pregledam in potem počasi začnem malo prati.

Neposredna povezava do sporočila: 4454
2.4.2008 12:55:19   
anaj22
IZVIRNO SPOROČILO: nInAzWeRiNa

anaj a si 22 stara če smem vprašat?
dans mam pa prov samogovoreuser posted image

ne mal več sam mi je št.22 ful všeč

Neposredna povezava do sporočila: 4455
2.4.2008 12:56:03   
polly80
bo kar makaronflajš pa regrat za kosilo..pa sladoled navrh..se mi blazno sladkega lušta zadnje čase,ne gre brez...
sir pa jaz obožujemuser posted image ..če bi tako gledali,tako skoraj nič ne smemo jest,jaz se tako strogo tega že ne držim..user posted image
ninazverina,ko si napisala,da si najmlajša sem šla gledat,da si 85.letnik,si pa res dokaj mlada..user posted image lepo to..

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4456
2.4.2008 13:00:19   
nInAzWeRiNa
anaj22 najbol važno je kako se ti počutiš če se uredu in se ti zdi da lahko naprej normalno delaš pol to povej delodajalcu, v nasprotnem primeru pa pač zdravniku povej da ne zmoreš več ker...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4457
2.4.2008 13:01:04   
polly80
anaj 22,nič se ne jezi zaradi tega.težko ti svetujem,ker ne vem,kakšno službo opravljaš,jaz vem da ne bi mogla več v službo hodit.sicer sem na bolniški iz opravičenih razlogov-rizična nosečnost,vendar tudi če ne bi bila,bi zdaj že mogla na bolniško zaradi samega dela,pa se mi to ne zdi simulacija..saj kmalu boš šla na porodniško,tako da ne se preveč s tem obremenjevat,poskusi čimbolj uživat še te zadnje tedne user posted image ...

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4458
2.4.2008 13:04:27   
nInAzWeRiNa
men je tut najprej zdravnik hotu neki komplicerat sam na srečo je moja g. rekla da morm na bolniško ker se s pritiskom ni za igrat pa z mojimi vrtoglavicami tko da pol ni več kompliceru...

*najin sonček Teja*

Neposredna povezava do sporočila: 4459
2.4.2008 13:10:14   
polly80
joj punce,tolk sm čvekala tu gor,da sem pozabila,da pražim meso...in sem vse zažgalauser posted image user posted image user posted image user posted image
joj,zdaj moram pa vse znova la kaj naj???user posted image
sreča,da se lahko sklicujem na nosečniško zmedenost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4460
2.4.2008 13:13:59   
anaj22
polly dobr da se lohk zgovarjamo na nosečnostuser posted image
ninazwerina ful maš lepga bušijauser posted image
pr nas se je zdele ful ulili in stemnilo mislim da mi bo začel net ven metat se kasnej tipkamo

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
2.4.2008 13:14:15   
Anonimen
polly najboljš, da še enkrat začneš

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4462
2.4.2008 13:34:18   
annnna
ninazverina kolk si pa ti stara če smem vprašat...user posted image kr jaz sem tut najmlajša v mš pa vrjetno tu gor tuduser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4463
2.4.2008 14:18:39   
cv3rklic4
IZVIRNO SPOROČILO: tweetek

Ja, tud jaz sem bla danes v MŠ prvič in sicer v ljubljani na šlajmerjevi ob štirih. A je bla mogoče še katera? cve3rklic4, če se prav spomnim si rekla da greš ob desetih danesa ne? A ti je blo v redu? Mi smo imeli malo uvoda kaj nam bojo kaj povedali pa učili smo se dihat. Je blo kar fajn..

Živjo,
tweetek, včeraj dopoldne sem bila na MŠ - bilo je uvodno predavanje, povedala je kakšna predavanja nas čakajo in malo smo dihali. Verjetno precej podobno, kot ste počeli vi popoldne. Danes sem tudi bila na predavanju in smo obdelali Nego dojenčka I - kaj vse potrebujemo in na koncu je babica še previla lutko. Smo imeli pa kar 2 celi uri. No, saj nas je opozorila na to, da se predavanja lahko zavlečejo, sploh če je veliko komentarjev in vprašanj. Meni se zdijo predavanja ful uredu, se mi zdi, da bomo kar precej odnesle.
Zdaj pa šibam izklopit računalnik, ker ful treska  tule pri nas.
Lep deževen dan vsem skupaj!

(odgovor članu tweetek)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
2.4.2008 16:15:59   
aleksandra silvija
Ojla punce!

Najprej vam napišem novosti s pregleda, potem bom še 1-krat dobro prebrala, kar ste napisale, da malo pokomentiramuser posted image .

Sem na +10 kg
Naslednji pregled imam 30.4. in tudi UZ
Cervix imam sedaj 2,8 cm-pred 4-imi tedni sem imela 3,4cm
Dobila sem inj., ker sem Rh-
Mali je trenutno v medenični vstavi
Dobila sem tudi papirje za na CSD-ojojuser posted image

Pa še k os. zdravniku moram, da mi podaljšajo bolniško-naj bi do porodniške, bomo videli

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4465
2.4.2008 16:36:57   
polly80
 aleksandra-silvija-user posted image user posted image user posted image za pregled

saj user posted image se ima še čas obrnit v prav položaj,user posted image user posted image user posted image user posted image da se bo..
2,8cm je kar vredu,ne?
papirjev pa je,ne?! user posted image

že komaj čakam torek,ko imam pregled,da vidimo kako in kaj..

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4466
2.4.2008 16:40:23   
Anonimen
Dober dan čveke.user posted image

Čestitke za opravljene preglede, dobrodošla nova user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Pozabljivost pa tudi mene muči.user posted image user posted image  Sem šla na csd, pa vse pozabila vprašat kar sem imela namen. Še dobro da grem jutri nazaj.user posted image  Zdaj pa kuhat.

(odgovor članu polly80)
  Neposredna povezava do sporočila: 4467
2.4.2008 16:48:26   
lunca14
Naslednji pregled imam 30.4. in tudi UZ
Aleksandra.....jaz imam tud takrat pregled ob kateri uri maš,jaz imam ob 8.15.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4468
2.4.2008 17:38:24   
*Mojca*
Midva dva pa nabavla Jabooz, to je tista vreča na katero se vržeš in sediš. Moram povedat da je res enkranta, se fajn udobno namestim in križ nič ne boli. Priporočam user posted image

Drugače pa sem danes malo slabe volje, me je tajnica v službi malo razjezila, ker širi kar neke neresnice...da hodim predčasno iz službe in podobne bedarije...ehhh...kravetina ni kaj user posted image user posted image

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
2.4.2008 18:05:53   
alea01
Živjo lepotičkeuser posted image user posted image user posted image !

Sem spet depresivna, pa ne bi o tem.......user posted image
nInAzWeRiNa- ful lepi bušiuser posted image user posted image

aleksandra silvija- user posted image za pregled in še tako naprejuser posted image user posted image

cv3rklic4- jaz tudi hodim v MŠ v LJ in sva sošolkiuser posted image user posted image . Meni so zaenkrat predavanja všeč, saj mi sam potrdijo moje "teorije" user posted image . Se mi pa zdijo butasti komentarji, ki so vmesuser posted image . A si opazila, da tip od eroike tudi hodi z ženo na predavanja? Jaz namreč obožujem eroiko in moj user posted image  tudi in danes sta sedela ob meni in sem bila čist pafuser posted image user posted image user posted image

dobrodošla papaiauser posted image user posted image

No, jaz veselo zapravljam evrčke. Zdaj sem mal sebe razvajala in si nakupila enih cunj. Za user posted image  imam pa zaenkrat dovolj. Bomo sproti kupovali. Kupila bom samo še košek in voziček, ki je že rezerviran, aja pa še isofix podstavek. Ne upam si nič pinki nakupit, čeprav kao naj bi bila puža. Kaj pa vem... Bom pol kupila, da če bo res puža, da bo imela kaj dekliškega ne samo fantovskegauser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
2.4.2008 18:19:31   
Anonimen
Lep pozdrav še od mene.

papaia - pozdravljena

Vam moram povedat, da če je bil zadnč moj user posted image  ful miren, je pa zdej pravi razgrajač. Ko sva jedla, sem morala bit naslonjena nazaj in držat krožnik v roki, ker me je dete skoz brcalo. Sej prav, kar naj brca, zdaj se mu prostor manjša, pa je očitno živahen kar precej.

aleksandra - lepo da je bilo vse ok

*mojca* - kaj si uredila s servisom

alea - si se potem kar odločila za košek? Saj je res lep. Sem še malo spraševala, pa zibke trenutno nihče ali nima ali pša jo bo potreboval. Upam, da ne zameriš.

(odgovor članu alea01)
  Neposredna povezava do sporočila: 4471
2.4.2008 18:31:30   
manko
jst se vam pa ze kr dolgo nisem javila...
pa glih tolk da vam recem,da bodite fajn in se pazite,jaz pridno počivam-no zdajle grem mal likat sede...poljubcek od mene...user posted image user posted image

Najin prvi angelček je na poti..presrečna Robi in Manca

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
2.4.2008 19:21:39   
*Mojca*
nya: danes sva poslala pritožbo in vse papirje. To gre baje zdaj do direktorja. Bomo videli.

alea01: kdaj so ta mesec predavanja anesteziologa? Ker bi šla še to poslušat, pa mogoče lahko greva skupaj user posted image user posted image

jaz sem pa prej med učenjem kar zakinkala...jao meni user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu manko)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
2.4.2008 19:52:04   
alea01
nya- kaj bi pa zamerila? Še hvaležna sem ti, da si se pozanimala za zibkeuser posted image
*Mojca*- predavanje anesteziologa  je v četrtek 24.04. ob 14.30 v predavalnici stare porodnišnice

Aja, in odkar nisem več v bolniški- koristim dopust- je moje počutje za 100% boljšeuser posted image user posted image

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
2.4.2008 20:17:43   
*Mojca*
alea01 če mi bo uspelo bom šla...da zdilamo EA user posted image

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?