slovenka
|
vau, nov seznam. Hvala Kaja. Če boš prva od nas rodila, pa se boš morala hitro vrnit na forum, da boš pisala podatke o Ja, res je že april, aprilčice že rojevajo. Samo še malo, pa me. Kako se počutite, se kaj bojite? Jaz zase ne bi vedla. Se informiram o porodu in se mi zdi, da sem vse bolj pogumna, samo ne vem, ampak že kar komaj čakam bebiko, zdaj ko tako brca, sem se kar navezala že nanjo, ve tudi? Sicer pa me zadnje dni kar boli križ. Danes pa moram na službeno potovanje do sobote; bom morala omejiti udeležbo na raznih večernih dogodkih in biti več v hotelu, sicer me bo križ ubil. Jaz sicer ne bom imela točnega datuma začetka dopusta, načeloma sem rekla v službi, da me maja več ne bo - ampak uradno bom začela porodniško s 1.6. Maja bom tu in tam še prišla urejat nujne stvari, pa junija verjetno tudi, ampak so že sedaj vsi v pripravljenosti, da nisem zanesljiva, da računajo name za karkoli še dolgo. Strij jaz nisem opazila, se od začetka nosečnosti mažem s Pregnacare, pa ne vem, ali ta pomaga ali jih pač ni. Noge pa tudi meni niso všeč - celulit, brrrr. Joj, pa dohodnino sem tudi jaz dobila za doplačat, eno celo plačo moram dat. Me tako jezi, navadno sem doplačevala kje novembra, decembra, letos pa kar sedaj dobim položnico, pa ko se ravno seliva in bebika... ojej. Lepo bodite, pa vas berem drugi teden.
|