|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijčice 2008- 2. del
1.4.2008 13:42:30   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: pikica_30

Tukaj imaš link: http://www.ordinacija.net/members/www-pzs.php?mg_pzs_id=477&lang=slo

Hvala za link.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 4401
1.4.2008 13:45:44   
D.anna 76
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

pri nas v sg je 3D 42 eur,so pa razlike,ha?
jaz sicer nisem šla,sem pa poklicala za ceno,ker sem bila firbčna..

strij še nimam..zaenkrat..

D.anna76 kdaj imaš PDP?samo da vidim kdaj jaz nastopim porodniško.jaz imam 1.6.,torej tam okrog 3.5. verjetno??sem v bolniški,potem pa nisem tako na tekočem..

lp

Jaz imam rok 02.06.2008.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
1.4.2008 14:05:56   
polly80
aha,hvala obema,torej nastopim porodniško 3.5. ali 4.5.,nekaj takega.

(odgovor članu D.anna 76)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
1.4.2008 14:58:45   
cv3rklic4
IZVIRNO SPOROČILO: polly80

aha,hvala obema,torej nastopim porodniško 3.5. ali 4.5.,nekaj takega.

Živjo, nastop in višino porodniške (če imaš podatke o vseh plačah 12 mesecev) lahko izračunaš TUKAJ

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4404
1.4.2008 15:01:02   
lunca14
Dober danuser posted image ,danes sem imela pregled,vse ok,zredila sem se za 1.5 kg,razen moj pritisk je malo prevelik,tako,da si ga moram malo bolj pogosto merit,pa živčke umirit,sedaj ,ko smo v fazi gradnje in selitve,je zelo močna napetost v hiši,rada bi 100 stvari,ponudnikom malo morje.....in nikoli nisi dovolj pameten,da bi izbral najboljše.Tako,da se moram malo skulirat in začet gnezdit,da bom malo sanjala ,pa bo boljš.Lepo čvekajte še naprej.

(odgovor članu polly80)
Neposredna povezava do sporočila: 4405
1.4.2008 15:11:58   
D.anna 76
Sem se naročila na 3D ultrazvok pri Šelihovi v Dmžalah. Imam ga v četrtek dopoldan.

Sej to je tako, iz firbca. Jaz prvotno niti nisem imela neke žalje po tem, ko pa sem mojmu omenila, da to tudi delajo in da stane cca. med 50 in 100 EUR, je rekel naj se kar lepo naročim. Ko je svojemu očetu povedal kako to pol zgleda na slikci in da dajo ponekod celo filmček na CD-ju je bil pa ''tast'' tako navdušen, da je ponudil da financira pol cene. 

< Sporočilo je popravil D.anna 76 -- 1.4.2008 15:12:16 >

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
1.4.2008 15:24:01   
cv3rklic4
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

Ja, pa danes dobim dohodnino-me prav zanima, koliko bom imela za doplačati-nisem še nič računala, ampak vsako leto imam kar nekaj doplačila, mož pa še velikooo več.

Pa ve? Boste dobile odločbe?
No, jaz sem dobila odločbo - dobim nazaj 233 eur. Jupi - kot bi dobila še en paketek za novorojenčka od države

Naša občina pa podari opb rojstvu 100 EUR-sem včeraj pogledala.
Predvidevam, da ne bo za dohodnino, no če bi živela v kateri drugi občini,...user posted image
Naša občina pa ne da nič - je župan preveč škrt, pa mora štadion pa take reči zidat. Mogoče bom pa dobila tisto pomoč za socialne primerke. Bom drug teden, ko grem urejat papirje na CSD, vprašala kako je s tem. Mogoče pa bo ...

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 4407
1.4.2008 15:25:48   
pikica_30
No, fino d.anna 76! poročaj, kako je bilo! sigurno ti ne bo žal, samo, da bo user posted image  tako obrnjen, da se bo dobro videl. pri nama se je lahko videl samo iz profila, pa še pred obrazkom je imel polhn popkovine, tako da so slikce mal čudne, ampak se ustka in nosek vseen ful dobro vidijo. pa še zehal je vmes, se prav vidi, kako odpira usta! lepa izkušnja, res! moj user posted image  je bil pa na začetku nekaj proti (kao da je predrago, ker sem govorila o cca. 100 €). na koncu je bil pa prav on tisti, ki me je priganjal, naj se že naročim! user posted image  sploh, ker je bil po morfo tako razočaran, ker ni nič videl, on je pa hotel na vsak način svojega user posted image  spet videt!

< Sporočilo je popravil pikica_30 -- 1.4.2008 15:29:58 >

Neposredna povezava do sporočila: 4408
1.4.2008 15:43:36   
aleksandra silvija
Oj, Lunca! Samo 1,5 kg? Bravo!user posted image user posted image user posted image
da se pa moraš malo umirit-verjamem in kar potrudi se, čeprav vem, da je težko. Ampak,...prihajajo zadnji tedni user posted image ,.....Ker pritisk pa res ni fino, da je velik--ampak če si se samo tako malo zredila, potem s hrano ne boš veliko spremenila. Ja, kako že pravijo? "živčke na pašo" bo treba dat.user posted image
Saj bo, držim pesti.

(odgovor članu pikica_30)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
1.4.2008 17:59:48   
aleksandra silvija
Oj, junijčice. Pravkar sem zasledila, da so se že decemberčice začele zbirati.

Me smo pa 6 mesecev pred njimi na vrsti. Pa res izgleda, da čas teče. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4410
1.4.2008 18:01:39   
Anonimen
Dober dan.user posted image

Na pregledu je bilo vse ok, user posted image  je težak precej, obrnjen na glavo, tako kot smo predvidevali, da se je obrnil prejšnji teden.user posted image  
Še podatki za seznam: + 16 kguser posted image , naslednji pregled 6.5., ctg 21.4. zaradi preventive.

Jutri grem pa tudi jaz po nove papirje na csd, ker sem danes dobila potrdila o predvidenem PDP-ju.user posted image
In verjetno bomo vpisali še aprilsko plačo, če bo nakazano pred 13 majem, ko vstopim v porodniško.

Zdaj grem pa likat.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4411
1.4.2008 18:41:59   
*Mojca*
Didlinaa user posted image user posted image  za pregled.

Sploh ne morem verjet da bomo že urejale porodniške. Jaz dobim čez 3 tedne vse papirje....jaoooo kako leti čas. Pa decembrke 2008 so že tukaj. Se mi zdi da so decembrke 2007 pred kratkim rojevale, pa je že 3 mesece mimo. Ja ni kaj, čas leti...

Follow your dreams and keep on trying...

Luka, 24.6.2008
Sara, 26.12.2009

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4412
1.4.2008 22:18:15   
anaj22
čer user posted image
dons pa ni nobene tle gor ste vse v objemu svojih user posted image  

(odgovor članu *Mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 4413
1.4.2008 22:35:39   
annnna
strije, strije, strije...ojojoj jaz jih imam miljon - ptisežem. prej nobene zdaj pa mi je po riti in po bedrah na strani vse popokalo... mislim da to mazanje z oljem ne pomaga nič. če misli poknit bo poknilo pa da ga j.... sem si nabavla tudi kremo za že obstoječe strije(pravijo da jih lahko še malo odstraniš ko so še vijolčne oz. rdeče) ampak mislim, da ne bo nič s tega. user posted image user posted image user posted image sej če bi mela kako črto al pa dve ok..sam mam rit pa bedre cele kot da bi mi jih z rdečo kulico poččkal ojojuser posted image po trebuhu še jih zaenkrat nimam... malo sem se mogla zjokatuser posted image

sej vem glavnol da je beba zdrava...user posted image

ok lepo spite nočko

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
1.4.2008 22:47:30   
nInAzWeRiNa
čer!
danes sva bla prvič v MŠ in je bla tema porod in seveda diasi kako to zgleda,deci so tok bledi rataluser posted image , men osebno to ni nč tazga pač tko je večino pa ob teh prizorih mine do vsega, ampak zakaj morjo take stvari kazat našim boljšim polovicam sej ne bodo stal zraven babce da bi mogl točno videt kaj se tam dogaja,ker roko na srce sploh ne zgleda fajn in če to pol pokažeš enmu tipu k ga je že tko strah in po možnosti še nima najbolšga želodca za kri in podobno ga sam še bl vse skupi odvrne...
no ja če mormo me preživet zakaj nebi tut oniuser posted image , mi je šlo kr mal na živce ker je moj dragi tok pisan gledu in se zgražu kt da je star pet let-user posted image hormoni me dajejo pa sm mal jezna,sej bo bolšuser posted image

*najin sonček Teja*
24.5.2008/9:10

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
1.4.2008 22:51:14   
nInAzWeRiNa
hej annna jst sm jih tut fasala na bokih k jih prej ni blo-kr na enkrat pa sm se tut mazala sam to je pomoje najbl od kože odvisn moja je že tko bl suha in zgleda tut ni lih preveč elastična, jst sam upam da naujo na trebuhu vn usekaleuser posted image k se je zdej na hitr ful poveču...

*najin sonček Teja*

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
2.4.2008 0:05:54   
tweetek
no d ase šemjest malo javim preden grem v mižule....
Pregled v petek je bil BP, mali je še obrnjen z ritko naprej ampak ima še čas se prestavit... Ja, pa ugotovila sem da bo gotovo cirkuški akrobat ker ma eno nogico zraven ozr skoraj čez glavico in me z brca direkt v popek da mam tako hecno bulo tamuser posted image user posted image user posted image user posted image - mi je rekla G "uh, tale vas pa kar direkt brca"... Posledično je tudi koža na tem mestu že čist raztegnjena in tanka, ampak strij pa ni videt še (jih imam po stegnih in bokih pa ne vem al že od prej a so se zdaj naredile, ker so bolj belkaste). Mam pa zato na novo ogromno celulita po riti, in celih nogah do kolenuser posted image user posted image user posted image upam, da bo zginlo ko bom dojila.......
Aja, pa jaz sem tud dobila papirje za csd in grem naslednji teden urejat... jooj kok bo to hitro! Samo še dva mescauser posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, tud jaz sem bla danes v MŠ prvič in sicer v ljubljani na šlajmerjevi ob štirih. A je bla mogoče še katera? cve3rklic4, če se prav spomnim si rekla da greš ob desetih danesa ne? A ti je blo v redu? Mi smo imeli malo uvoda kaj nam bojo kaj povedali pa učili smo se dihat. Je blo kar fajn...

Pa novo pohištvo za v najino dnevno je moj dragi danes zmontiral in postavil in zdaj mam svoj delovni prostorček v dnevni pa še eno dodatno vitrino imava in je ful lepo!!!! Bom dala slikce notri ko bo več časa.... Zdaj ko sv mene in mojo šolarijo izselila iz bodočega otroškega kota bova pa končno začela urejat za otročka in hkrati še malo doterat spalnico... Zdaj čakam na inspiracijo...Kaj mislite o modri barvi za v spalnico?

No, pa lahko noč vsem in dobro jutro! Jaz grem ajat....

(odgovor članu nInAzWeRiNa)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
2.4.2008 7:47:11   
Anonimen
Dobro jutro. Ena user posted image  za vse zaspankeuser posted image

(odgovor članu tweetek)
  Neposredna povezava do sporočila: 4418
2.4.2008 7:56:06   
lonapo
Jutro, tudi od mene ena kavicauser posted image .

Strije me zaenkrat še niso doletele, celulita imam tudi jaz na polno, v 10 dnevih sem se zredila za 1 kguser posted image .

Kaj šele bo?
delam pa točno še do petka 11.04. do 14:00 potem pa dopust!

Lep dan Vam želim!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
2.4.2008 8:13:14   
Anonimen
Dobro jutro. Hvala za kavice.user posted image

Jaz trenutno strij nimam, sem se pa navadila, da se vsak večer namažem na debelo z losionom po trebuhu.user posted image  

Jaz sem pa ful bolna, kašljam, prehlad-robci so v prometuuser posted image ...

(odgovor članu lonapo)
  Neposredna povezava do sporočila: 4420
2.4.2008 8:25:58   
Kaja08
user posted image   

user posted image user posted image user posted image user posted image   88 user posted image user posted image user posted image user posted image

28.maj  

user posted image  tancho ('82) 1.user posted image   UZ 31.3. / spol:user posted image  / +8 kg

30. maj 

user posted image  kodrana ('84) 2.user posted image   spol :user posted image   / +3 kg

31. maj  

user posted image   
Kaja08 ('78) 1.user posted image     UZ 11.4. / spol:user posted image   / Ljubljana / +12 kg / O: 102 cm

1. junij  

user posted image  
TamaraJ ('79) 2.user posted image  spol: user posted image  (Jaka) / Postojna / +5-6 kg 

user posted image  nInAzWeRiNa  ('85) 1.user posted image UZ 27.3. / spol :user posted image  (Teja) / Ljubljana / +8 kg

user posted image  BARBBY 2.user posted image / spol:user posted image  

user posted image    rouzi ('76) 3.user posted image / spol:user posted image / Ljubljana / +7 kg 

user posted image   uurska

user posted image    polly80 1.user posted image  UZ 8.4. / spol: user posted image  / +6 kg

user posted image   Rosali ('84) 1.user posted image  P 7.4. / spol: user posted image  (Liam) / +10 kg / O: 90 cm

user posted image    lidijajenko (84') 1.user posted image spol:user posted image  / Kranj / +8 kg

2. junij  

user posted image   tweetek
1.user posted image   spol:user posted image (Janez) / Kranj - Ljubljana / +9 kg / O: 90cm

user posted image    cv3rklic4
('79) 1.user posted image spol :user posted image   / Ljubljana / +7,5 kg / O: 108 cm

user posted image    D.anna 76  1.user posted image   spol:user posted image   / + 10 kg 

user posted image   kleopatra28
 3.user posted image   spol:user posted image  / Nemčija / +8 kg / O: 110 cm

user posted image   Žanka
('76) 2.user posted image / Celje

user posted image  Marty5 ('79) 2.user posted image  /  spol: user posted image  (Matija) / Izola / +2kg

3. junij  

user posted image  Pikica_30 ('77) 1.user posted image  P 9.4. /  spol :user posted image  / Kranj - Jesenice / +8 kg

user posted image   sussy

user posted image   maychi17  spol :user posted image   / +6 kg /O: 100 cm

user posted image    polma 2. user posted image  /spol: user posted image  / +10 kg

4. junij  

user posted image   špelin@
('76) 4.user posted image / spol:user posted image  / Ljubljana / -2 kg 

user posted image   katja_k 2.user posted image  / spol:user posted image  / +6 kg 

user posted image   Katrin08

5. junij  

user posted image   Cofijana
  1.user posted image  

user posted image   annnna
1.user posted image P 14.4.  / spol:user posted image (Mai)  / +10 kg / O: 93 cm

6. junij  

user posted image   Tina28 
 /+7kg

user posted image   Noni 2.user posted image / spol:user posted image

user posted image  BUŠICA O: 97 cm

8. junij  

user posted image  busybee882006
2.user posted image  

user posted image   j6 4.user posted image   / Ljubljana 

user posted image  sasa.vracko ('78) 1.user posted image +6 kg

user posted image  mama4 5.user posted image  / spol:user posted image  (Donja Marieta) / O: 108 cm 

user posted image  čbela ('82) 1.user posted image   spol: user posted image / +13 kg /

9. junij 

user posted image   I.daisy  ('80)1.user posted image  (user posted image user posted image ) P 15.4., UZ 16.4. /spol:user posted image user posted image  / +11 kg / O: 111 cm

10. junij  

user posted image  petra13 

user posted image   Didlinaa 1.user posted image   CTG 21.4. / P 6.5. / spol:user posted image / + 16 kg / O: 97 cm

user posted image    sassy  1.user posted image   / + 4 kg

11. junij  

user posted image  alea01
('78) 1.user posted image   spol:  / Ljubljana / +10 kg / O: 88 cm

12. junij  

user posted image  adeja
  ('78)  2.user posted image  / spol:user posted image  / +7 kg

13. junij   

user posted image  lonapo 
('79) 2.user posted image  P 17.4. / spol:user posted image  / Ljubljana / +7 kg / O: 98cm

user posted image  tindam 

user posted image  babysolza ('81) 1.user posted image    spol: user posted image  / +6,5 kg

user posted image     nat78  3.user posted image  spol: user posted image  / +7,5 kg 

14. junij   

user posted image   lory2004
 spol: user posted image  / Jesenice

user posted image   Eva2008
('82) (user posted image user posted image )user posted image / spol :user posted image user posted image  / Ljubljana / +4,5kg

user posted image   tul 5.user posted image  (user posted image user posted image user posted image ) / spol: user posted image  (Ožbej) / +6 kg

15. junij  

user posted image  lunca14 ('75) 4.user posted image  (user posted image )  spol:user posted image   / Novo mesto / +8,5 kg 

user posted image   rozica984
1.user posted image   P 4.4. / spol:user posted image   / +5 kg

user posted image  tteeaa 1.user posted image  P 10.4. / spol:user posted image   / +8 kg / O: 92 cm

user posted image  nya ('79) 2.user posted image  (user posted image ) P 21.4. / Novo mesto / +10 kg 

user posted image   officko 3.user posted image /  spol:user posted image

16. junij 

user posted image  fiesta 
('81) 1.user posted image  spol:user posted image  / Šempeter - Postojna / -3 kg 

user posted image  willma ('78) 2.user posted image    
spol:user posted image  / Ptuj / +8 kg

user posted image   opal08 1.user posted image

17. junij 

user posted image   Shani  ('75) 3.user posted image /  Ljubljana

user posted image  *Snežinka* ('81) 1.user posted image   spol:user posted image  / Postojna / +2 kg 

user posted image   kinm (user posted image user posted image ) Ljubljana

user posted image   anaj22 P 17.4.  / spol:user posted image / +8 kg / O: 102 cm

18. junij 

user posted image  croason
  2.user posted image       

user posted image  beyba  ('79) 2.user posted image    NS:user posted image  / Kranj / +7,7 kg

19.junij

user posted image  *Mojca* ('82) 1.user posted image  UZ in P 21.4.  / spol:user posted image (Sara / Luka) / Ljubljana - Postojna/ +7 kg 

user posted image  NajaG   1.user posted image   / spol:user posted image

20. junij 

user posted image  zp
('73) 2.user posted image  / spol:user posted image  / Ljubljana / +8 kg 

21. junij 

user posted image  nataska82 1.user posted image   / spol: user posted image   / +5 kg

user posted image  aleksandra silvija 3.user posted image  UZ 2.4. / spol:user posted image  / +8 kg / O: 96 cm

user posted image   simdar 1.user posted image     spol: user posted image  / +8 kg

22. junij 

user posted image   uvuv ('77) 1.user posted image   spol:user posted image (Miha) / +2,5 kg

23. junij 

user posted image  ninKa 2.user posted image  Postojna

user posted image manko 1.user posted image  spol: user posted image  / +10 kg

24. junij  

user posted image  slovenka
('79) 1.user posted image  P 17.4. /  spol:user posted image  Ptuj / +8 kg

user posted image   malimetek ('81)  spol: user posted image / Ljubljana / +4,6 kg

25. junij 

user posted image   AnjaPH 1.user posted image   MORFO: user posted image  (Maksimilijan) / +5 kg

user posted image     mate0ja (27 let) / spol: user posted image / + 2 kg

26. junij  

user posted image  RMRM
('74) 3.user posted image   spol:  user posted image  / Jesenice / +3 kg / O: 97cm

user posted image  liliputput
2.user posted image  

user posted image   petea (79') 2.user posted image

user posted image    Jerneja RR

user posted image   NancyF ('83) 1. user posted image   NS: user posted image ,  MORFO:  user posted image /+2 kg 

28. junij 

user posted image   pati0102 2.user posted image   spol: user posted image

29. junij  

user posted image   Mojca78
('78) 3.user posted image   spol: user posted image    /  Ptuj / +5 kg

user posted image   Martinščica (user posted image user posted image ) /  +1,5 kg  

user posted image   ninny  P 10.4. / +2,5 kg / Jesenice / O: 110 cm

user posted image    Polony 3.user posted image  spol: user posted image  (Ažbe) / +4 kg

30. junij  

user posted image  
  samantha_ce 

user posted image     Neli1  2.user posted image   spol: user posted image

????   

user posted image   AB83 1.user posted image

user posted image  pepabina ('77) 1. user posted image  / MORFO: user posted image

Pregledi v tem tednu:
aleksandra silvija
UZ 2.4.
rozica984              P 4.4.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4421
2.4.2008 8:44:23   
tteeaa
Jutro!

Didlinaauser posted image . Čimprej se pozdravi..... Čas je tako smotan, pa vremenske spremembe so velike, tako da ni čudno, da se pojavi prehlad. Bo boljše....

Kar te ne ubije, te naredi močnejšo!

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4422
2.4.2008 8:47:40   
slovenka
vau, nov seznam. Hvala Kaja. Če boš prva od nas rodila, pa se boš morala hitro vrnit na forum, da boš pisala podatke o user posted image

Ja, res je že april, aprilčice že rojevajo. Samo še malo, pa me. Kako se počutite, se kaj bojite? Jaz zase ne bi vedla. Se informiram o porodu in se mi zdi, da sem vse bolj pogumna, samo ne vem, ampak že kar komaj čakam bebiko, zdaj ko tako brca, sem se kar navezala že nanjo, ve tudi? Sicer pa me zadnje dni kar boli križ. user posted image

Danes pa moram na službeno potovanje do sobote; bom morala omejiti udeležbo na raznih večernih dogodkih in biti več v hotelu, sicer me bo križ ubil. Jaz sicer ne bom imela točnega datuma začetka dopusta, načeloma sem rekla v službi, da me maja več ne bo - ampak uradno bom začela porodniško s 1.6. Maja bom tu in tam še prišla urejat nujne stvari, pa junija verjetno tudi, ampak so že sedaj vsi v pripravljenosti, da nisem zanesljiva, da računajo name za karkoli še dolgo.

Strij jaz nisem opazila, se od začetka nosečnosti mažem s Pregnacare, pa ne vem, ali ta pomaga ali jih pač ni. Noge pa tudi meni niso všeč - celulit, brrrr.
Joj, pa dohodnino sem tudi jaz dobila za doplačat, eno celo plačo moram dat. Me tako jezi, navadno sem doplačevala kje novembra, decembra, letos pa kar sedaj dobim položnico, pa ko se ravno seliva in bebika... ojej.

Lepo bodite, pa vas berem drugi teden.

(odgovor članu Kaja08)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
2.4.2008 9:17:41   
polma
HEJ HEJ!!!!

Na brzino se javim, ker od jutri dalje bom pa doma user posted image ! Edino kar me jezi je, da sem tolk glupa da se nisem zmenila da mi dajo dopust šele po aprilski plači user posted image user posted image user posted image !!!!!Joj, spet ta moja blond narava.......user posted image

Sem pa sicer ok, jutri zjutraj grem na predavanje v MŠ v Ljubljani-malo težko že sedim. Pa papirje za CSD tudi že imem. Naša bebica brca non stop-edino včeraj si je privoščila malo pavze, pa sem male suvala trebuh sem ter tja in je odgovorila nazaj! Se mi cel trebuh trese, smešne smo že, a ne?
Kar sem kil tiče sem bila zadnjič na istem, na 10+-največ (4kg) sem se zredila v 6. mesecu. Zdaj pa nič- hecno. V bistvu  ne morem več takih količin zbasat vase, ni več prostora user posted image .
Strije imam pa jaz že od pubertete naprej-celo po prsih, pa čeprav imam dobro A košarico že celo življenje user posted image . To je stvar genetike, imem obupno slabo kožo. IN, ja, mažem se vsaj 2krat dnevno-pa nič ne pomaga. No, vsaj novih nimama zaenkrat, ker je starih dovolj-po stegnih, bokih, trebuhu-cela moja družina ima strije user posted image .  uporabljam pa izmenično: Kakavovo masažno ploščico iz LUSH-a, olje proti strijam od Welede, Olje in kremo proti strijam Baby-love in pristno arganovo olje iz Maroka. Skratka -imamo vse možno user posted image !
Nič, če se dans nič več ne javim, se mejte lepo, jutri vam pa povem kako je bilo v šoli user posted image .

Lep dan!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4424
2.4.2008 10:40:01   
nInAzWeRiNa
dan vidm da je Kajči pridno obnovila seznam, pa da dam še jst nove podatke
-po tanovem mam 10kil+user posted image bajsauser posted image ojej še dva mesca sta
-in o. velikanskega trebuha je 100 -> sm ga tut poslikala spet po 100letihuser posted image

spet se vreme spreminja, bedno sonček papa

gremo rodituser posted image jst se ne grem večuser posted image , še rajš bi pa vidla da gre en namest meneuser posted image

< Sporočilo je popravil nInAzWeRiNa -- 2.4.2008 10:45:03 >

*najin sonček Teja*

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?