kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ Ja, **** sem imela v mislih... sam njo gledam drugače kot kasso, saj je prvi princ že cel dec.. S kasso in njenima sončkoma pa smo bili na kavi (+ Tim seveda) in je kar pestro . Fant je pikico starejši od Timija, deklica pa je imela dve leti. In še en dojenček. Sicer pa..koliko je tvoja najstarejša damica stara spelin@? ja je ogromna razlika, če imaš starejšega otroka tam čez 7 let. Ko gre kam z nami od mojga nečakinja zdaj stara 9 let, pol manj skrbim za moja dva, ker jih ona pokomandira. Npr. na morju ne vem, kaj bi brez nje. Gašperja je vse porihtala, skupaj sta se hodila tuširat, umivat zobe..... drugače bi to vse mene čakalo in ne bi imela prav nič od dopusta. Včeraj npr. smo bili na igralih s svakinjo in njeno punco, pa mojadva, potem smo šli še na pijačko, nisem pa niti enkrat vstala od mize, ker sta imela drugo varstvo. Skupaj so šli na wc, gledali so bowling, noreli... ampak jaz sem le vsake toliko vrgla učko in četudi jih nisem videla, sem vedela, da sta v dobrih rokah te naše 9 letnice. Če si pa sam z malima zverinama, moram pa jaz letat za njima , ampak ni panike, saj mi le občasno popustijo živci Manjkajo ti še vatirane palčke. Praško pasto pa bom tudi jaz tokrat nabavila, ker jo hvalite....prej pa je nisem nikoli rabila. narava, Sončnica Sandra in Taula... dobro opravite na pregledu IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ kasso, a mi znaš ti razložiti, kako se že zlagajo pravilno tiste salamenske plenice? Pri mali piki sem imel vse narobe zložene in jih je patronažna potem prelagala Zdaj se pa spet ne spomnim, kako je prav... če misliš tiste plahtaste previjalne tudi sama nimam pojma,ker ji že pri tamali nisem več rabila, pri Gašperju pa le včasih. Imela sem še 10 tistih manjših, ki jih daš le na pol. Spodaj položiš to previjalno, s trakci spodaj, gor pa položiš tetra plenico, ki jo najprej prepogneš (ta ožji del, če imaš pravokotne in ne kvadrataste) na tretjino in potem spodnji del prepogneš gor cca malo čez polovico. To daš na previjalno plenico in spraviš. Patronažna pa itak mora malo popravit ;) ... sploh ne zanm prav razložit. Imam pa vse previjalne na podstrehi pri mami in jih moram še it iskat, če ne bi malo pofotkala. IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ , ampak me je malo zmasiral in sem lahko zaspala nazaj Dej mi ga posodi malooooo . Moj se če od začetka nosečnosti kao pripravlja, da me bo zmasiral... No, upam, da me bo vsaj v porodni malo po križu podrgnu ... Grrrrr, pa tolk me boli vse skup Kaj sta najinadva iz iste pašte narejena ... ko ga prosim, da me malo zmasira po križu, se le obrne in začne smejat...mislim halooo. No, dvakrat mu je celo uspelo v celi moji nosečnosti, ampak ne ponoči, takrat ga živ bog ne spravi v budno stanje šoelina, jaz bi si ga tudi malo sposodila
|