|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majčice '08 - 3.del
1.4.2008 22:39:58   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Anitka: 1900g, že???Mogoče pa tudi tebe kaj prehiti in ne boš na koncu majauser posted image  


A je to dosti? Veš sploh nimam predstave o teži. Dajte malce napisat koliko so tehtali vaši user posted image v tem času (32.-33.teden)


men se ne zdi veliko, moj je imel v 31/32 teden 1900-2000 g.
 
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Ne vem, če sem včeraj napisala, sem za večerjo pobasala 3 kose kruha s turistično pašteto(jo sploh ne jemuser posted image ) in hruškov sok. Čez pol ure sem bila na školjki in je šlo vse ven(skozi usta). Danes popoldan sem ponovila vajo s sendvičom in zopet bruhanje. Mislim bom kar popizdila. Sedaj me pa še zgaga peče in sem "run out of RUPURUT".


joj ko bi se meni to kdaj zgodilo, jst pa kr jem in jem, pa ko se najem, bi še kr jedla.

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos
Imam eno vprašanje: saj vem, da ni priporočeno spanje na hrbtu, a mene tako boki ponoči bolijo da me kar krči primejo, a ve se čisto nič čez noč ne date na hrbet?

joj ko bi mi ratalo spat na boku celo noč, jst sem zjutri zbudim ziher na hrbtu, pa ponoč tud, ko vstanem za wc.user posted image  Če ti še paše, pol kr nadaljuj. jst bom.

no zdj pa že ziher ne bo več nobene za čvekat.user posted image



_____________________________

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
   RE: Majčice '08 - 3.del
1.4.2008 22:53:40   
barbaw
No, zdaj imam pa še jaz slabo vest, ker nimam še nič pripravljeno za user posted image , razen opranih cotik. Zdaj pripravljam posteljico, potem moram še očistiti previjalno, v šoping po plenice in ostale pripomočke, oprat jajčko in voziček, ... No to bo do konca drugega tedna opravljeno, ko bo polnih 36t. Do takrat pa naj pika kar na toplem počaka. user posted image

Tamara vista bo bolje delala ko bo service pack narejen. Kdaj pa bo pa ne vem. Sem že takoj, ko je bila debata o Visti povedala, da je poooočaaaasnaaaa. Ni še dodelana.

Aurora v predalu s plenicami sem videla, da imaš neko "košarico". Kaj mi prosim poveš kakšna je, iz česa in kje si jo kupila? Hvala.

Aurea nagobčnika nimam, ker drugače ne bi mogla lajat. user posted image  Zunaj šmirglam, pa se sploh ne kadi dosti. Me dosti bolj kakšen napor in govorjenje dražita.

**** zdaj pa me že prehitevaš v pripravi za dojenčka. user posted image  Pa hvala za link. user posted image

Estrella moj mali pa ima berodual, flixotide in dobil je pri pulmologu tiste granule singulare, kot ti oz. tvoj škratek. Samo jaz teh granul nisem dajala dolgo, ker ni bilo haska in se mi je zdelo nesmiselno. Pumpice mu moram dajat, ker mu vsaj pomagajo, ko ima napade. Moram ga pa res odvlečt k drugemu specialistu, da malo pogleda kako je s tem. Se mi zdi škoda za otroka, da bi ga pocali, pa zamuja veliko zaradi tega. Niti tečt ne sme trenutno, ker lahko dobi napad.

Čmrlika meni lahko daš telefonsko, da te še pridem pošpegat v P. user posted image  Sicer pa sva tako blizu in če ne boš preveč prehitevala se kaj lahko srečave v P. user posted image  Ti lahko pošljem še mojo, če le želiš. Brez skrbi, da te bomo pogrešali. Vsaj vemo kje boš rodila, da te najdemo.

Katina user posted image . Še malo obvladovanja sladkorja, potem pa dobiš zdravega otročka v roke in boš rešena. Še dobro, da so tu tudi strokovnjaki, ki ti kaj pokažejo in razložijo, da je za vaju z user posted image  voljše.

Taula a se ne čisti popek z alkoholom, ampak še to samo okrog? Vsaj jaz se tako spomnim. user posted image  Obližev jaz nisem rabila, samo sterilne gazice oz. vatice ali pač nekaj takega. Rabiš pa to nekaj dni, dokler ne odpade. Pri nas je odpadel 6-ti dan. Popka ne smeš pokrivat razen z oblačili. Tudi pleničko navzdol zavihaš, da ga ne pokriva.

Nočni obiski WC-ja so zame mimo, se pa zbujam celo noč. user posted image  Sicer pa še dobro, da se zbujam, da se ne bom preveč razvadila do poroda. user posted image

Anitka user posted image user posted image user posted image  za pregled. Stensko previjalno sem videla v katalogu od Jako-o, morala bi pa pogledat za ceno. V Ikei pa se tudi spomnim samo kovinske. Se mi zdi, da imajo celo leseno, ampak bi mogla poiskat še en drug katalog, ki pa ne vem, če ga še imam. Bom se jutri probala spomnit, če ne pa me malo pocukaj za rokav.


Glede dohodnine. Jaz sem tudi v drugi rundi. Je pa moja tašča zdaj dobila, pa ne dobi nič nazaj in ne rabi plačat. Bog ve kakšen sistem je to. Verjetno tak, da bo vse izterjala, potem pa nas ostale, ki kreditiramo davčno poplačala. Ta sistem je vedno bolj nepravičen in ... Škoda živcev, ker tako ali tako ne moreš nič.

Bolj ko berem kaj sem zamudila več strani naklofate. Sem si dala film na TV pa ga sploh ne gledam, ker že eno uro in pol berem vse skupaj. user posted image  Ste mi pa res dale dela. user posted image
 

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu TamaraJ)
Neposredna povezava do sporočila: 3877
   RE: Majčice '08 - 3.del
1.4.2008 22:59:27   
Pepita
No, da se še jaz malo oglasim. Vas skušam redno brat, ampak ste takooo pridne, da ne utegnem.

Danes sem imala pregled in je vse OK, kar je pač pogledal. Srček normalno bije, kri se mi je izboljšala in končno ne rabim več toliko železa, sem ga zadnje 3 mesece pridno jemala, da še na dež ne upam, da ne bi zrjavela user posted image .
Pridelala pa sem nova 2 kg. Brcamo pa tudi nenormalno, da me včasih vse boli, sploh okrog polnoči ima dirke, potem pa izvaja salte pa piruete ....
Naslednji GP pa imam 15.4. ja, ja meni se iztekajo zadnji tedni.

Mi je pa moja do sedaj res nenaporna in hvalabogu brez težav nosečnost, postala naporna. Največja muka je vstati iz kavča ali postelje, ne vem ali samo zdaj, vendar mi je vse prenizko.

Jutri si pa grem papirje uredit, ker v ponedeljek nastopim porodniško in potem samo še 28 dni do PDP ... aaaaaa

Lepo današnjo noč in jutrišnji dan vsem.


_____________________________



(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
   RE: Majčice '08 - 3.del
1.4.2008 23:04:45   
barbaw
Jaz več ne vem ali imam tako ohlapne trebušne mišice ali močne, da me tako zelo bolijo če sedim na vrhu trebuščka. Iz dneva v dan je tole hujše. Se ne spominjam nobenih bolečin iz prve nosečnosti. Pa vedno bolj pogosto me špika v nožnici. user posted image  Jaz bom kar pila tisti čaj iz malinovih listov. škodit ne more. Pomaga pa kakor kateremu. Eni sorodnici ni.

Da še jaz pokomentiram BB. Sem ga samo enkrat gledala user posted image , pa bi jaz tudi Sandija ven vrgla. Tamara, ki je bila moja prva izbira je itak odletela, ta sebičnež pa naj kar bo naslednji. Da je tako nesramen, da hrane ne bi delil z drugimi? user posted image  Pa kaj misli da je. Da bo shujšal, če bo malo manj sira in salame pojedel. Kreten!!!

Hijenca jaz gibe štejem od prejšnjega tedna. Drugače pa je najbolj pomembno, da jih čutiš cel dan.
 
Pepita user posted image  user posted image user posted image  za pregled. Pri železu pa upam, da nisi pretiravala, ker vpliva na zobe. Na dež pa kar marelo in WD-40 vzami. user posted image

Zdaj sem predelala vso snov. user posted image  Za zaključek današnjega dne lahko samo še napišem user posted image user posted image user posted image  ker ste tako pridne, prilagodljive, vztrajne, ... in user posted image user posted image user posted image , ker ste tako zlate. Ni besed, ki bi lahko opisale kako ste krasne.



_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
   RE: Majčice '08 - 3.del
1.4.2008 23:06:12   
barbaw
Zdaj pa grem gledat Elizabeto - zlata doba, ki je je že pol mimo, ker ste bile tako pridne. Še dobro, da jo lahko dam na začetek. user posted image

Lahko noč mačke!!!

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
   RE: Majčice '08 - 3.del
1.4.2008 23:13:31   
kasso
IZVIRNO SPOROČILO: Katina

Vsem hvala za vzpodbude, pestke, pikepoke ...

Moj obisk ri diabetologu se je končal z inzulinom. Jutri imam zopet seanso, kjer e bodo naučili kako ga uporabljati in koliko. Baje nisem delala nobenih napak. Enostavno moja trebušna slinavka ne zmore več pokrivati povečane potrebe po inzulinu. Upam, da se bo s koncem user posted image tudi sladkorna poslovila.



Srčno upam, da ti izgine po porodu, pa čeprav bomš zdaj morala na inzulin...le da mine...

IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ

Kar se moje akcije danes tiče pa: sem se vsaj lotila . In zlikala 4 plenice . Pa ne morem se spomniti, kakšen sistem zlaganja sem imela. Se mi zdi, da na tri dele in potem... Booo?? No, sicer pa mi bodo v porodnišnici zihr pokazali. Jutri pa se resno lotim likanja in upam, da mi uspe. No, uspe zlikat še vsaj 4 . Tam nekje do konca maja znam končat . Ma, fino mi je takole lagano se pripravljat. Paše tale bolniška in res jo moram maximalno izkoristiti predvsem zase, za kofetke, za razvajanje... Potem bosta dva junaka in Npr. Kasso že ve, kako je to..vzeti si čas zase. No, pa da ne govorim o treh.. čeprav si želim tri otročke..občudujem mamice kot je Kasso.



ma daj nehi, mi je prav nerodno.... pa saj je špelina prav na istem z otroci oz. na slabšem zaradi razmer doma.... noseča, s dvemi otroci, pa še staro mamo bolno.... pa kar v akcijo, da bodo potem trije user posted image
kar se tiče zlaganja plenic si se kar dobro lotila , potem zviješ še tretjino in jo daš na povijalno plenico. Jaz sem jih tako dajala skupaj že pri likanju, da nisem potem, ko je bil dojenček že na previjalni....

Naty, ne vem kako je praktično če imaš moderc brez naramnic. Moraš računat na to, da bodo prsi vsaj za 1 št. večje + še blazinica ali dve, tako da si ne predstavljam, če bi to fiksno držalo.....

Taula, fiziološko lahko kupiš v lekarni od Nivee in je v takih malih plastičnih embalažah, jaz imam to še od tamale in ker so še original zaprte, so še vedno dobre.....Ne razumem pa kakšne obliže za popeka rabiš? Popek čistiš s fiziološko in vatiranimi palčkami inče ni še dobro zaceljen, ima patronažna Bivacin v prašku oz. ti ga naroči kupit...amapk ni nujno, da ga boš sploh rabila. Ni treba pa nič zaščitit popka s obliži... vsaj jaz nisem nikoli dobila tega napotka.


Antika
, user posted image user posted image za pregled. za stensko previjalno pa ti žal ne znam pomagat. Mogoče prosiš kakšnega mizarja, da ti jo naredi!?

Aurea, Ribodermin (ribje mazilo) kot ti je že Aurora napisala, je meni prišel zelo prav za oba moja dojenčka. Z njim mažeš obrazek, zelo dobra zaščita pred vetrom, mrazom.... lahko tudi temence, pa vse gubice (pod vratom, pazduho, med nogama, pod koleni oz. nogice) oz. lahko celo telo.  Pomaga tudi pri vneti ritki oz. kot preventiva.... skratka meni nepogrešljiv za novorojenčka. ribjega vonja ne prenesem, ampak to mi pa lepo diši...po dojenčkih, ker ga uporabljajo tudi v P in ko jih pripeljejo iz vizite, vsi tako lepo umiti in namazani s riboderminom user posted image Drugače pa je mandljevo olje tudi ok, ampak jaz sem ga rabila le za temence.

Namesto malinovega čaja za mehčanje mat. vratu in hitrejše odpiranje pa pomaga naravna moška snov (saj veste katera, a ne)..kako do nje pa morat e same pogruntat...jaz v to bolj verjamem kot v Maline user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Imam eno vprašanje: saj vem, da ni priporočeno spanje na hrbtu, a mene tako boki ponoči bolijo da me kar krči primejo, a ve se čisto nič čez noč ne date na hrbet?


Saj meni tudi najbolj paše na hrbtu spat,... na levem boku sploh ne morem, malo boljše pa je na desnem. Isto je bilo pri prejšnjih dveh, pa jima ni nič škodilo.user posted image


(odgovor članu Katina)
Neposredna povezava do sporočila: 3881
   RE: Majčice '08 - 3.del
1.4.2008 23:18:42   
kasso
Pepita user posted image user posted image za dobro opravljen pregled!

Telefonsko pa imam od Tamare, Naty, Sesil tako da bom njim poslala SMS, pa bo že katera objavila, a ne punce ;)

Lahko noč vsem, pa lepe sanje vam želim  user posted image


< Sporočilo je popravil kasso -- 1.4.2008 23:23:45 >

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
   RE: Majčice '08 - 3.del
1.4.2008 23:30:28   
Anonimen
Jaz sem tud še kar tukaj. Danes sploh ne morem it spat....

Pa drage moje, jaz sem samo vse nabavila, ne mislim pa še prat cotk... saj imam še 50 dni. Samo tok sem priskrbela da imam sedaj vsaj upam vse kar rabim doma...



(odgovor članu kasso)
  Neposredna povezava do sporočila: 3883
   RE: Majčice '08 - 3.del
1.4.2008 23:49:51   
Anonimen
aha, no sedaj pa nobene več nikjer? user posted image user posted image  Vse sladko spančkajo... No potem pa lahko noč in lepe sanje.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3884
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 4:10:57   
Naty*
No drage moje, tačas ko ve lepo spančkate, midva brskava po netu, ker ne veva več kaj naj počneva user posted image . Sm sicer že pred eno uro prebrala, kaj ste zvečer novga naklofale, pol sm šla TV gledat... zdej bi bla pa že počas lahko zaspana... pa nisem. Grem mal pobrskat, kaj bi kej komentirala...

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
Telefonsko pa imam od Tamare, Naty, Sesil tako da bom njim poslala SMS, pa bo že katera objavila, a ne punce ;)


Sploh ni dvomauser posted image ! Aja glede modrcev, nism misla tistih brez naramnic, ampak te s snemljivimi, pri katerih recimo menjaš barve, al daš pa tiste silikonske gor. No sej bomo itak sproti vidle, ampak js mislim, da bi šlo. Pazit bi blo treba sam, da ko jo odpneš, da ti ne uide nazaj, ampak jo nekak spredi zadržiš.

S temi gibi... kako je tisto pravilo, da se za en gib nekak šteje gibanje otročka v budnem stanju in da sta recimo dva giba, če je vmes vsaj kolk minut (10?!!) user posted image . Ker če bi js štela vsak gib, ki ga naredi, jih mava že v prvih 15 minutah budnosti 10 (če ne več). Sej sm brala nekje, pa sm pozabla kje, da bi spet pogledala...joj ta SNP user posted image .

Aurea, Anitka, Pepita user posted image  za pregled!

Estrella* a si ti tud nazaj v klub bruhanja pršlauser posted image ? Ne, sej ne da je smešno, ampak zadnjič sm prebrala, da so v tem obdobju spet možne slabosti, pa vidm, da nas je več takih, ki damo neki na tradicijo user posted image . Glede lamel... a niste vi že zadnjič razčistili, kolk te pride vse skupi user posted image ? Ker nama takrat ni razlagal, kolk je delo, kolk blago, kolk karnise... je kr reku, tolk pribl. na okno in pol skupno ceno. Pa ni prišlo tolk velik, al je dal pa mal popusta zarad poznanstva, pa sploh nisva vedla user posted image .

edina pa ti spiš s povštrom med nogami? Ker mene ne bolijo boki, odkar mam tega zvestega spremljevalca v postelji user posted image . Js žal druge variante, kot spat na boku nimam... pa še to mi najbolj paše na levem. Tud desni še gre neki časa, pol se je treba pa hitr obrnit. Na hrbtu pa sploh ne morem, ni šans!

Aurea sej mislim, da Ribodermin nima strogo po ribah vonja, da je vse skupi mal olepšano. Js tud do MŠ nism vedla, da se to uporablja za gubice (no, da je ena od variant).

narava, Taula , Sončnica Sandra user posted image user posted image  za preglede!!!
 
Tko zdej grem pa še mal v postlo s knjigo...tole nočno pohajkovanje in samevanje glih ni zabavno user posted image ...

< Sporočilo je popravil Naty* -- 2.4.2008 4:12:20 >


_____________________________

Točno na rok, 11. 5. 2008, smo postali družinica. Rodil se je sonček z imenom Žan.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3885
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 7:32:56   
valentina2006
user posted image  DOBRO JUTRO...

Ste ble učer full dolg pridne, zdej pa še vse pridno user posted image ... no sej tud sama zgledam še tko, tko user posted image . No, sej je vseen, itak je treba piskr za user posted image  prstavt... pol pa ko učke odprete si pa le postrežte. user posted image

... da vam zaželim še...

user posted image

_____________________________

·.¸(¨`·.·´¨)
(¨`·.·´¨)¸.·´
`·.¸.·´

(odgovor članu Naty*)
Neposredna povezava do sporočila: 3886
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 7:57:45   
ninula
evo se še jst malo oglasim tuki, ste tako hitre da vam težko sledim ka imam še miljon opravku zdraven. Jutri pa delam še zadnji dan in pole bom malo počvekala tudi jst z vami.
Lep sončen dan vsem user posted image

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 8:06:09   
aurora28
 
Dobro jutro! user posted image
 
Čas je za user posted image . Jaz sem pa vso noč lepo spala, edino da sem se zbujala po 5 krat in obiskovala user posted image .
Moj možek je že bil na user posted image  , zdaj pa si greva user posted image  palačinke.
Mnjami.
 
Barbaw ti si spraševala za košaro, ki jo imam v previjalni komodi. Evo to je ta košara

user posted image  ki sem jo kupila v Ikei. In je super za manjše stvari. Jaz imam notri v košari dude, škarjice, termometer, črpalko za nos...

< Sporočilo je popravil aurora28 -- 2.4.2008 8:07:25 >


_____________________________

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.


************************************************

(odgovor članu valentina2006)
Neposredna povezava do sporočila: 3888
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 8:28:55   
narava
Dobro jutro tetke!

Vreme v lj je super, soncno!

Jaz pa sem danes bolj user posted image  spali nismo itak nic, zgaga nas je pekla ceeeeeeeel dan (kljub donatu in mleku??), zdaj pa me grlo boli (ful!) in sem cist out of order. komaj cakam danes pregled, da bo vsaj ena svetla tocka v danasnjem dnevu..

se beremo kasneje..

lp, n.

_____________________________

Recept za zdravo pridobivanje zobkov: 12 neprespanih noci, 14 dni vrocine, 36 ml sline, 24 ur tecnobe in mamica s 6l kave in podocnjaki.
Kuhati cca 6 mesecev pri 38,5-39, od cca enih zjutraj do petih.
Uspeh zagotovljen!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3889
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 8:38:01   
Anonimen
Dobro jutro;

Danes pa je pri nas bolj panika. Zjutraj se zbudim in spala sem prvič od kar sem V Sloveniji precej dobro, samo eno prebujanje za WC. Morda zato ker smo včeraj ugasnili centralno...user posted image

Drugače pa sem se zbudila kar mal v paniki saj se je moj user posted image  močno premaknil. Danes se z lahkoto vstanem, prepognem, ni več tukaj spredaj ampak nekje zadaj. Vendar ga sedaj pa zelo slabo čutim? Oziroma sploh ne čutim?!user posted image
Sedaj sem se najedla in je začel migat bolj šibko ampak tam nekje...daleč notri. No vsaj zdi se mi da je...user posted image
Katastrofa, sedaj sploh nimam trebuha, samo špeh user posted image user posted image   Pa tok slabo se ga čuti!! Z lahkoto si obujem nogavice... se prepogibam... Moja mama pravi aje sploh tam notri? Ja če ga ni zunaj nikjer potem pa je tam notri a ne se ji smejim...

Skratka a katera nosi v križu in je zraven še bolj močne postave? Ker me zanima kako ga prebudi, s kakšnimi gibi in kako ga čuti?
Na srečanju ni nikoli nobene take... a ste res vse manekenke z trebuščki?user posted image user posted image


(odgovor članu aurora28)
  Neposredna povezava do sporočila: 3890
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 8:38:02   
barbaw
Dobro jutro!

Hvala za kavico. Pri nas je oblačno in danes me boli spodnji del trbuha. user posted image  Mogoče sem bila včeraj preveč aktivna!? Sem hotela bolj hitro domov iz trgovine s svežimi žemljicami pa sem morala zaradi močnega utrdevanja kar upočasniti. user posted image  Jah, bližamo se koncu.

Kasso kolikokrat bi pa rabile moške, da bi mehčalo maternični vrat. Vsak dan, 5-krat dnevno, 1-krat tedensko???? user posted image  Jaz sem zopet dobila malo želje po user posted image , samo sem nerodna kot tale slon. user posted image  Jaz bom vse probala, ker je moj MV tesno zaprt. Vsaj nekaj drži tako kot je treba. user posted image

Aurora se mi je zdelo, da si to kupila v Ikei. Nekako dvomim, da bom še šla pred izletom v Rim v Avstrijo. Pa še zadnjič sem nekaj razmišljala, da bi šla, samo sem pozabila po kaj. SNP user posted image
Danes imam vreme za izgovor, da ni treba nič delat. user posted image  Jaz pa sem že računala koliko bom naredila. user posted image  bo pa do jutri počakalo.
Sladoleda pa ne morem več jest. user posted image  mi gre kar na bruhanje po njem. user posted image  Jaz pa ga imam tako radaaaaa. user posted image
Moje zdravje se poooočaaasssiiii izboljšuje. Danes me uho nekaj heca. Ne morem si v njem izravnat pritiska. user posted image  Sem probala pihat z zatisnjenim nosom, pa mi je noter tako počilo, da me boli. user posted image  Upam, da bo konec tega user posted image .

Zdaj pa grem jest, ker sem lačnaaaaa. MMMM, kako bi mi tiste palačinke pasale. Sem ti kar fouš Aurora.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 8:53:19   
hijenca
Dobro jutro!

Jaz sem pa ravnokar iz trgovine priletela s svežimi žemljicami in makovkami. Tako diši ven iz vrečke, ampak čakam prijateljico z njenim dojenčkom, prideta na zajtrk.  Upam, da čimprej.

**** jaz sem tudi zanosila z parimi kg preveč, meni se je pa zgodilo ravno obratno. Zadnji mesec pa pol imam komaj trebuh, da se vidi, da sem noseča, prej je bil pa user posted image  čisto v mojem križu. Takrat gibov tudi nisem skoraj nič čutila, mogla sem se čisto umirit, da sem čutila kaj.

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3892
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 8:57:33   
barbaw
**** jaz našo pikico nosim bolj zadaj. Kako jo zbuditi? Jem. user posted image  Vendar tudi to vedno ne vžge. Ima svoj ritem an katerega sem se navadila in se ga lepo drži. Zbuja se z menoj, potem spi, okrog 12 se spet zbudi, pa spet spanje, ... Drugače pa jo zbudim s tuširanjem, ki ga ima očitno zelo rada, saj takrat veselo brca, ker voda žubori okrog nje. Pa zelo močno moram trebuh trest na vse strani, da jo zbudim. Pri meni pač to vse vžge. Je pa tako, da če trdno spi, se malo premakne in spi naprej. Je ne morem prebudit. user posted image  Upam, da bo kasneje tudi tako. Bo navajena malo bolj hrupnega okolja, saj so pri mojem user posted image  vsi bolj glasni. Pa še Jaka glasno govori, sploh takrat ko je prehlajen. Ima namreč zelo ozke sluhovode, kar pa tudi sledi v redna vnetja, ker še revež ne zna pihniti skozi nos in mu ne morem vedno odmašiti noska. Tu pa pride prav fiziološka in črpalka za nos. Kasneje pa morska voda, ki se dobi v lekrani.

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 9:07:20   
barbaw
Sonček se prikazuje. nič ne bo z zabušavanjem. user posted image  Grem nekaj na izi delat. Pa nagočnik si bom dala gor pri šmirglanju, da ne bom preveč lajala. user posted image

_____________________________

Nobody is perfect and I'm nobody!

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3894
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 9:10:15   
špelin@
Dobro jutro user posted image
 
To noč sem relativno kar dobro prespala - sicer sem se spet zbudila ob pol štirih, ampak me je user posted image  malo zmasiral in sem lahko zaspala nazaj user posted image
 
edinaos, jaz dostikrat ležim na hrbtu - ponavadi bi sicer na boku, ampak me mali tako nabrca, da edino na hrbtu nekako zdrživa user posted image
 
Pepita, user posted image  za pregled user posted image
 
kasso, a mi znaš ti razložiti, kako se že zlagajo pravilno tiste salamenske plenice? Pri mali piki sem imel vse narobe zložene in jih je patronažna potem prelagala user posted image user posted image  Zdaj se pa spet ne spomnim, kako je prav... user posted image
 
valentina2006, vidim, da si po novem ti glavna kuharca kofeta user posted image
 
Aja, ko ravno obdelujete Ribodermin - jaz ga nikoli nisem uporabljala.
 
ninula, user posted image  za predzadnji dan službe, jupiiiii user posted image  Torej samo še jutri?
 
****, mogoče se je tvoj mali obrnil z okončinami navznoter (proti križu), potem ga manj čutiš - vsaj jaz. Moj trenutno leži tako, da ima rokice in nogice naprej in me že vse boli od razgrajanja user posted image  Poskusi se uleči plosko na hrbet in pokrči noge. Potem se čisto sprosti, trebušček moraš imeti res popolnoma nenapet. Zagotovo boš začutila premike user posted image
 
barbaw, tudi meni začne trebušček kar krepko otrdevati, če prehitro hodim. Upam, da se ti zdravje zdaj pa res izboljša user posted image user posted image user posted image
 
Grem zdaj brskat po hladilniku, včeraj je user posted image  nakupil nekaj robe, zdaj pa ne vem, kaj bi jedla - je izbira prevelika user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 2.4.2008 9:12:17 >

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3895
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 9:11:23   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: barbaw
Pa nagočnik si bom dala gor pri šmirglanju, da ne bom preveč lajala. user posted image


user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu barbaw)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 9:15:15   
TamaraJ
Lepo sončno jutro vsem,

No, počasi bom začela uporabljat naravin podpis... Predvsem tisto o ''kakršnemkoli spanju''user posted image . No, sicer pa prav, da se navajamo na sistem nespečnosti po porodu...Čeprav upam, da bo tale moj Jakec povzel kaj po Timu in bo ponoči bolj pri zaspancihuser posted image


IZVIRNO SPOROČILO: špelin@


Pa še **** je ena takšna user posted image user posted image  In verjetno še kakšna, ampak mi trenutno ne kapne user posted image
 



Ja, **** sem imela v mislih... sam njo gledam drugače kot kasso, saj je prvi princ že cel dec.. S kasso in njenima sončkoma pa smo bili na kavi (+ Tim seveda) in je kar pestrouser posted image . Fant je pikico starejši od Timija, deklica pa je imela dve leti. In še en dojenček. Sicer pa..koliko je tvoja najstarejša damica stara spelin@?

narava, Sončnica Sandra in Taula... dobro opraviteuser posted image user posted image user posted image ! Upam, da nisem katere spustila...

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Ušlo mi bo od smeha: moj  puncam govori pravljico o opicah, kravah in prašičku  Mislim, kje je dobil ideje...  

 


Si ga kar predstavljam... res je moralo izpast simpatično


Aurea... super Za pregleduser posted image user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Danes sem šla gledat zavese in ugotovila, da bi me prišle svinjsko drage. Blago že gre izdelava pa kar 30eu na m2  Zgleda, da bom rajši kar plise nabavila, bo ceneje.


Aaaaaaaa??! Tu mač


Ja, to sem tudi jaz ugotavljala nekaj let nazaj... zavese so fancy del stanovanja. Matr, kot da so zlate. meni jih je nona šivala takrat... pa sem vseeno dala čist preveč samo za blago.. Ja, tooo much

 Katina in Estrella... kaj nameravate kupiti v Tosami? Jaz mislim, da imam vse (no, razen kakšnega Ribodermina... me je Aurora spomnila)... Imam tetra planice, tetra majčke, nekaj vate... Kaj šeuser posted image


IZVIRNO SPOROČILO: aurora28

Aurea  za pregled. Mislim, da si me ti vprašala kaj je to Ribodermin? To je ribja mast, ki jo je fino uporabljati pri otročku, da mu mažeš lahko gube po telesu, nekateri še otorke mažejo z ribjo mastjo po obrazu, kakor kdo.




Jaz sem jo uporabljala... in dojenčki sploh ne smrdijo po ribah...ampak kot po čokoladi, ko ga namažeš z Riboderminom. Tudi tokrat ga nameravam uporabljat


IZVIRNO SPOROČILO: ****
... ter praško pasto.



To toplo priporočam...še posebno pro kakšnem vnetju. res pomaga


IZVIRNO SPOROČILO: hijenca

Dober večer!

Še eno vprašanje imam, potem pa grem res spat.

Od katerega tedna je treba resno beležit gibe? Jaz sem bila danes zopet preveč aktivna, pa sem sigurno kak gib prezrla, zdaj jih pa imam naštetih samo devet.


Bodi samo pozorna, da se tekom dneva vsaj nekajkrat premakne. Sicer pa, ko se umiriš... beležiš jih pa lahko kar lepo že zdaj po moje


IZVIRNO SPOROČILO: edinaos

Imam eno vprašanje: saj vem, da ni priporočeno spanje na hrbtu, a mene tako boki ponoči bolijo da me kar krči primejo, a ve se čisto nič čez noč ne date na hrbet?


Za nekaj minut... mi paše


IZVIRNO SPOROČILO: barbaw

Tamara vista bo bolje delala ko bo service pack narejen. Kdaj pa bo pa ne vem. Sem že takoj, ko je bila debata o Visti povedala, da je poooočaaaasnaaaa. Ni še dodelana.




Sem slišala, ja... Ampak meni se ne da čakat in bo lepo letela dol in nazaj moje omiljene XP-je

Pepita... bravo za uspešen pregleduser posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso

Telefonsko pa imam od Tamare, Naty, Sesil tako da bom njim poslala SMS, pa bo že katera objavila, a ne punce ;)



Itak. Ve imate pa mojo..oz. še **** in edinaos. Bomo objavile vesele novičke








 




_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 9:16:47   
Čmrlika
No, ker imam zadnjih nekaj minut samogovor, pa še hrbet me je začel boleti, bom zaključila za danes in jutri naprej lovila 500-tko in 3. zvezdico


o ,sem še eno not potegnila...? user posted image

Čmrlika meni lahko daš telefonsko, da te še pridem pošpegat v P. Sicer pa sva tako blizu in če ne boš preveč prehitevala se kaj lahko srečave v P. Ti lahko pošljem še mojo, če le želiš. Brez skrbi, da te bomo pogrešali. Vsaj vemo kje boš rodila, da te najdemo


no zmenjeno, zdaj pa sem res menda vsem včeraj tu goi dala cifro..user posted image  Jo imaš tud ti na ZS, pa prileti kaj me pogldat, al pa se zmenima pa grema skup rodit...nama kar sobo rezerviram?

user posted image user posted image user posted image

****, po moje se ti je pa obrnil, oziroma spremenil položaj, daj mu nekaj časa, da se privadi, pol ti bo pa itak začel sam signale dajat...user posted image

Jaz zdaj vem, da sem obrat na glavo čutila...user posted image

_____________________________

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Aurea)
Neposredna povezava do sporočila: 3898
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 9:17:04   
Anonimen
Punce saj jaz čutim neke premike... ampak iz glooooobin. Tako grozno mi je, prej sem ga lahko pobožala ko je bil bolj spredaj. Grozno res!!!
sedaj sem se tuširala z lahkoto se umijem med prsti na nogi z lahkoto sklonim... Nič mi ni jasno. Kam je šel?
Četrtič noseča... no recimo tretji otrok bo tole inshallah pa prvič to doživljam...
Enostavno ga ni, nikjer. Vse kar potipam po trebuhu je sam špeh user posted image user posted image  Mislim saj vem da je in ga čutim ..toda tam nekje spodaj in zadaj.

Morda pa je to tisto ko pravijo da se spusti? Kar se mi tudi še nikoli ni zgodilo v prejšnjih nosečnostih...

Kdaj se trebuh kao spusti?

(odgovor članu špelin@)
  Neposredna povezava do sporočila: 3899
   RE: Majčice '08 - 3.del
2.4.2008 9:20:07   
TamaraJ
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
, ampak me je user posted image  malo zmasiral in sem lahko zaspala nazaj user posted image


Dej mi ga posodi malooooouser posted image user posted image . Moj se če od začetka nosečnosti kao pripravlja, da me bo zmasiral... No, upam, da me bo vsaj v porodni malo po križu podrgnuuser posted image ... Grrrrr, pa tolk me boli vse skupuser posted image


_____________________________

Amor Omnia Vincit


(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Ali spolni odnos res lahko pomaga sprožiti...
Mnogi verjamejo, da lahko spolni odnos v zadnjih dneh nosečnosti spodbudi začetek poroda. Ali to tudi v resnici drži?




So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.