kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katina Vsem hvala za vzpodbude, pestke, pikepoke ... Moj obisk ri diabetologu se je končal z inzulinom. Jutri imam zopet seanso, kjer e bodo naučili kako ga uporabljati in koliko. Baje nisem delala nobenih napak. Enostavno moja trebušna slinavka ne zmore več pokrivati povečane potrebe po inzulinu. Upam, da se bo s koncem tudi sladkorna poslovila. Srčno upam, da ti izgine po porodu, pa čeprav bomš zdaj morala na inzulin...le da mine... IZVIRNO SPOROČILO: TamaraJ Kar se moje akcije danes tiče pa: sem se vsaj lotila . In zlikala 4 plenice . Pa ne morem se spomniti, kakšen sistem zlaganja sem imela. Se mi zdi, da na tri dele in potem... Booo?? No, sicer pa mi bodo v porodnišnici zihr pokazali. Jutri pa se resno lotim likanja in upam, da mi uspe. No, uspe zlikat še vsaj 4 . Tam nekje do konca maja znam končat . Ma, fino mi je takole lagano se pripravljat. Paše tale bolniška in res jo moram maximalno izkoristiti predvsem zase, za kofetke, za razvajanje... Potem bosta dva junaka in Npr. Kasso že ve, kako je to..vzeti si čas zase. No, pa da ne govorim o treh.. čeprav si želim tri otročke..občudujem mamice kot je Kasso. ma daj nehi, mi je prav nerodno.... pa saj je špelina prav na istem z otroci oz. na slabšem zaradi razmer doma.... noseča, s dvemi otroci, pa še staro mamo bolno.... pa kar v akcijo, da bodo potem trije kar se tiče zlaganja plenic si se kar dobro lotila , potem zviješ še tretjino in jo daš na povijalno plenico. Jaz sem jih tako dajala skupaj že pri likanju, da nisem potem, ko je bil dojenček že na previjalni.... Naty, ne vem kako je praktično če imaš moderc brez naramnic. Moraš računat na to, da bodo prsi vsaj za 1 št. večje + še blazinica ali dve, tako da si ne predstavljam, če bi to fiksno držalo..... Taula, fiziološko lahko kupiš v lekarni od Nivee in je v takih malih plastičnih embalažah, jaz imam to še od tamale in ker so še original zaprte, so še vedno dobre.....Ne razumem pa kakšne obliže za popeka rabiš? Popek čistiš s fiziološko in vatiranimi palčkami inče ni še dobro zaceljen, ima patronažna Bivacin v prašku oz. ti ga naroči kupit...amapk ni nujno, da ga boš sploh rabila. Ni treba pa nič zaščitit popka s obliži... vsaj jaz nisem nikoli dobila tega napotka. Antika, za pregled. za stensko previjalno pa ti žal ne znam pomagat. Mogoče prosiš kakšnega mizarja, da ti jo naredi!? Aurea, Ribodermin (ribje mazilo) kot ti je že Aurora napisala, je meni prišel zelo prav za oba moja dojenčka. Z njim mažeš obrazek, zelo dobra zaščita pred vetrom, mrazom.... lahko tudi temence, pa vse gubice (pod vratom, pazduho, med nogama, pod koleni oz. nogice) oz. lahko celo telo. Pomaga tudi pri vneti ritki oz. kot preventiva.... skratka meni nepogrešljiv za novorojenčka. ribjega vonja ne prenesem, ampak to mi pa lepo diši...po dojenčkih, ker ga uporabljajo tudi v P in ko jih pripeljejo iz vizite, vsi tako lepo umiti in namazani s riboderminom Drugače pa je mandljevo olje tudi ok, ampak jaz sem ga rabila le za temence. Namesto malinovega čaja za mehčanje mat. vratu in hitrejše odpiranje pa pomaga naravna moška snov (saj veste katera, a ne)..kako do nje pa morat e same pogruntat...jaz v to bolj verjamem kot v Maline IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Imam eno vprašanje: saj vem, da ni priporočeno spanje na hrbtu, a mene tako boki ponoči bolijo da me kar krči primejo, a ve se čisto nič čez noč ne date na hrbet? Saj meni tudi najbolj paše na hrbtu spat,... na levem boku sploh ne morem, malo boljše pa je na desnem. Isto je bilo pri prejšnjih dveh, pa jima ni nič škodilo.
|