|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijski škrati 2007 (3.del)
31.3.2008 7:48:05   
N _ B
Dobro jutro.

Mi smo spali user posted image . Zbudil se je ob štirih, ker revež ni mogel dihat skozi nos. Ko sva porabila 2dl fiziološke je bilo ok. Spil je flašo mleka in spal do 6:45 in verjetno bi še spal, če oči ne bi rinil v luft, ker je zaspal. No ne čisto, ampak je bila pa že velik ura in še psa ven za peljat (drugače jo tast ali tašča, sedaj ju pa ni).

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 176
31.3.2008 7:50:25   
*ANA*
Svit je tudi priden in tudi trmast user posted image , ne moreš ga lepo v voziček dat,najraje bi bil v triciklu user posted image in potem zaspi v njem tako da nasloni glavo na balanco user posted image , včeraj je pa tudi on šel parkrat po tobogano in vsi tisti kamenčki ki so po tleh so mu bili zakon user posted image

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 177
31.3.2008 8:17:17   
Padme
Jutro!

Nky hvala za user posted image ... Jaka je seveda še v standardnem položaju - ležečki, da lahko mami v miru spije jutranjo dozo.

Bom mogla začeti bolj sodelovati na RR čez vikend, ker ste se tolk načvekale, da sem vas komaj dohitela ....

Vikend je bil lep in aktiven, smo kar oba dneva izkoristili nahrbtnik in jo mahnili v hribe ....

Kolesarjenje? Komaj čakam user posted image . Sem tudi že počasi začela gledat kakšen sedež za na kolo bi kupili za Jaka, tako da vsem hvala za informacije, mi bodo prav prišle...

Tile dolgi dnevi pa so sedaj res supercauser posted image , sva se včeraj z Jakom še ob 7ih zvečer sprehajala

(odgovor članu nky 23)
Neposredna povezava do sporočila: 178
31.3.2008 8:23:41   
Padme
IZVIRNO SPOROČILO: Kati81

Kako je s kavico jutri, kdo pride?

Naju ne bouser posted image , imava že nekje drugje obljubljeno kavico.

Mogoče kakšen drug dan ta teden?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 179
31.3.2008 8:24:25   
KT

Kako je s kavico jutri, kdo pride?

Kaj pa Čolnarna ob takem lepem sončku?

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 180
31.3.2008 8:30:03   
FLASK_A

Za kavico bi pa jaz predlagala ponedeljek, okrog 10.30 v Supernovi na Rudniku, če je ostalim prav. Da mal spremenimo okolje!

Jaz se prijavljam!

Midva tudi pridevauser posted image

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 181
31.3.2008 8:31:20   
FLASK_A
Čolnarna je res boljša lokacija, ker je fuuuul lepoooouser posted image user posted image user posted image Pa dejmo reč tam po 11ti enkrat... A je OK?

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 182
31.3.2008 8:38:49   
KT
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A

Čolnarna je res boljša lokacija, ker je fuuuul lepoooouser posted image user posted image user posted image Pa dejmo reč tam po 11ti enkrat... A je OK?

OK!

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 183
31.3.2008 9:02:37   
Kati81
No midve tud prideva v Čolnarno.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 184
31.3.2008 9:03:42   
Kati81
Jo bova pa tkoj zdajle mahnile še v tgovino ker imava še full za nabavit. Kaja se že sprehaja po hiši čeprav je še malo zaspana. Ker sva vstale šele ob 8.30

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 185
31.3.2008 9:10:56   
KT

Jo bova pa tkoj zdajle mahnile še v tgovino ker imava še full za nabavit. Kaja se že sprehaja po hiši čeprav je še malo zaspana. Ker sva vstale šele ob 8.30

2/3 moje družinice pa še spi user posted image  Ja saj, če dobro pomislim je za Alino sedaj ura šele 8.10 - torej ima še 50 minut miževe dežele pred seboj user posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 186
31.3.2008 11:14:23   
zabica26
Joj, full bi pršla...ampak čolnarna user posted image
citypark oziroma zvezda še...tist je pa skor neizvedljivo jutr zame...

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 187
31.3.2008 11:51:24   
lenkav
Mi2 sva bila danes pri P in Vid ima končno čez 8 kg. KT: 9,5 M - 8,3 kg, 71 cm, OG 45,5

Jutri naju ne bo, ker imava ob 12h en opravek. Držim pesti, da boste dobile kakšno mizo, ker zna biti kar naval. Če ima pa kera kake zveze, raje rezervirajte ene 2 mizici. Drugače pa uživajte...

ja, pa res hvala vsem za info o sedežkih...

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 188
31.3.2008 15:11:46   
n€na
smo sokoraj padle na drugo stran.

sedaj ko je pa lepo vreme pa ni nikjer nobeneuser posted image . Jaz čakam Zalo da se zbudi in da greva spet ven. Punce prididite kaj dol tu je tako lepo skoraj je poletjeuser posted image

(odgovor članu lenkav)
Neposredna povezava do sporočila: 189
31.3.2008 15:36:45   
janapan
PUNCE JAZ SEM PO 9 mesecih in dveh tednih ZOPET NAZAJ.  Kar nekaj čvek je še tistih od lani tako da pozdravljene vse. Končno smo se preselili v novo hišo in končno imam internet....tako da bom končno lahko mal počvekala z vami.

Za začetek nekaj informacij o mojem angelčku ki lahko gredo v seznam....al moram to kam posebej poslat.

ANIKA     rojena 13.6.2007 (pdp 9.6.2007)

rojstvo     53 cm  4170g  

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 190
31.3.2008 15:36:49   
Kati81
Nena jaz sem bla pred hišo zdajle v kratkih rokavih in grem nazaj ven. Kaja je pa že cel dan zunaj. Najprej v Tivoliju, sedaj pa še doma, z izjemo pol ure ko je spala.

V Tivoliju je pa tudi prekrasno, vse polno vozičkov!

(odgovor članu n€na)
Neposredna povezava do sporočila: 191
31.3.2008 15:41:47   
Kati81
Ojla JANAPAN, lepo da si se nam pridružila!

Veš drug teden konec tedna pridem na vaš konec, pa lohk kako z vozičkom ven udarmo.

Bom 10 dni dol, ker moj spet odpotuje v Las Vegas.

Pa kakšna kavica. Aja pa hiško maš full lepo, sem zadnjič mal oko vrgla nanjo ko sem bla dol.

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 192
31.3.2008 15:42:37   
janapan
prehitro poslala...še enkrat

ANIKA    rojena 13.6.2007(pdp.9.6.2007)

vel      teža

rojstvo  53      4170g
1 mes    58      4950g
3 mes    62      6100g
6 mes    68      7500g
9 mes    71      8170g

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 193
31.3.2008 15:45:33   
n€na

Nena jaz sem bla pred hišo zdajle v kratkih rokavih in grem nazaj ven. Kaja je pa že cel dan zunaj. Najprej v Tivoliju, sedaj pa še doma, z izjemo pol ure ko je spala.

V Tivoliju je pa tudi prekrasno, vse polno vozičkov!

jaz pa še kar čakam Zalo, ne vem kaj ji je že 2.5 ure spiuser posted image

(odgovor članu Kati81)
Neposredna povezava do sporočila: 194
31.3.2008 15:46:42   
janapan
kati...
obvezno se morava dobit, upam da moja do takrat ozdravi, včeraj ponoči mi je namreč zakuhala in je danes prou bogica, ima vročino in samo počiva. se zmeniva ok.
Aja pri nas je v tem trenutku ene 25 stopinj , že prou žge....hihi

lp

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 195
31.3.2008 16:04:29   
Anya22
Da nas še jaz rpestavil bolj gor. V glavnem naša no je bila katastrofalna. Spet smo prehlajeni in seveda spet ta neznosen kašelj in poln nos, sedaj pa že res mislim, da je Žan alergičen na kaj, kajti to ne more biti vsak mesec eno in isto.

Tukaj na Primorskem, bolj točno na Goriškem je pa tako lepo vroče. Smo pohajali po Novi Gorici in smo šli v Mercator po nakupih in srečamo mojega strica in gremo na kafe in kar naenkrat tako močno zakašlja Žan, da je zbruhal vse ven.user posted image user posted image Še dobro, da nosim cinje, za ga preobleči z sabo, ker če ne ne vem, kaj bi naredila. Pobruhal je tudi po novemu prevoznemu sredstvu.user posted image

Sedaj bogi pa sladko pančka, ma mislim, da ne bo dolgo cajta spal, ker se mu nos kar polni in polni.user posted image

Moj pikec je prišel na svet 14.06.2007 po imenu Žan.

Moja pikica je prišla na svet 28.09.2009 po imenu Nika

28.09.2009 3320g, 51 cm
20.10.2009 4005g, 52 cm
24.11.2009 4900G, 54 CM

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 196
31.3.2008 16:53:49   
Drnula
Ojla!
Vidim da pridno čvekate in da danes tudi kofetkate user posted image , dan je res ful lep
Mi smo preseljeni user posted image user posted image user posted image in trenutno še brez interneta in sem zdaj prišla k staršem, ker sem mogla nekaj naredit za službo pa sproti še mal počekiram vas ....

V hiši imamo trenutno totalen raztur in bo verjetno tako še cel teden, ko se orng posuši lak po sobah in v mansardi, da preselimo vse iz dnevne in kuhinje. Trenutno je vse po škatlah in samo iščem  .... zjutraj sem mogla še štedilnik najtuser posted image , da sem lahko skuhala kavo zame in parketarja, ki naju je z Neco zjutraj zbudil.
Zvečer sem pucala stanovanje še pozno zvečer in ko sem prišla v novo hiško je bilo prav fajn ... moj je zakuril peč v dnevni in sta se z Neco lepo cartala in gledala lučko plamen, ki je Neco čist fasciniral user posted image Ko je šla Neca spat sva še spila pivo in omagala v posteljo, zjutraj sploh nisem slišala kdaj je šel v službo user posted image
V glavnem sva ful zadovoljana,  meni osebno je kar odleglo, ker od zdaj naprej tempo vsega določam sama .... tako da me čaka še dva meseca doma brez teranja ... zdaj lepo poooočaaaasi naprej.

Neca je že cel dan naspidirana, lepo hodi, zdaj že čist brez problemov.
Par filmčkov sem naložila.

Lepo se imejte, uživajte ... jaz bom verjetno še nekaj časa brez neta tako da vas pričakujem naslednjič v 4. ali 5. delu   user posted image

Še par slikc našega razdejanja
user posted image
user posted image
user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 197
31.3.2008 17:04:42   
ŠpelaP
janapan - POZDRAVLJENA IZGUBLJENA! user posted image

Jaz sem pa bila danes s Saro pri zdravniku. Že nekaj dni pokašljuje in smrka, včeraj zvečer se je pa ponovno začela praskati čez prsa (kot že pred dnevi). Danes zjutraj je pa imeal žes prsa čisto rdeče in flekasto.
Zdravnica nama je rekla, da smrkanje in rdečina nista povezani, da sta slučajno  skupaj sovpadla prehlad in neka alergija.
Jaz sumim dve stvari:
1. pomaranče - zadnjič jo je mož dvignil, predtem pa jedel pomaranče, potem je kak dan nazaj poskusila pomarančo, včeraj pa je dobila še sirup (vitamine), ki ima okus in aromo pomaranč;
2. znojenje - ko se znoji ima potem ful vlažno kožo in jo moti, pa se potem praska.
No, danes je zdravnica tudi rekla, ker je gledala Sarino kartoteko za nazaj in videla, da sva že imeli težave s kožo, da če ne bo bolje, bo naju KONČNO poslala k dermatologu ali alergologu.
Zdaj je Sara dobila Fenistil kapljice, pa po izpuščajih (po flekcu9 jo lahko mažem z fenistil gelom. Če pa čez nekaj dni ne bo bolje ali če bi se razširilo, pa morava nazaj na pregled.

Vam moram povedati, kaj sem jaz včeraj popoldan delala s Timom, oziroma mu pomagala narediti! Sem mu pomagala napisati oziroma narisati, poštempljati in polepiti z nalepkami ljubezensko pisemce za njegovo ljubico Tajo. Sam je pa napisal svoje in njeno ime! Danes ji je pa pisemce dal v vrtcu. user posted image user posted image user posted image
Sem najprej mislila, da se heca in da bo tako pozabil, potem je bil pa kar vztrajen in sva morala narediti ljubezensko risbico.
Ful so posrečeni tile mulčki. Ko sva se danes z vzgojiteljico o tem pogovarjali, je rekla, da ima tudi Taja Timija ful lepo in je njegova prava prijateljica.user posted image

(odgovor članu Anya22)
Neposredna povezava do sporočila: 198
31.3.2008 18:50:14   
Anonimen
JANAPAN WELCOME BACK!!! user posted image user posted image user posted image

DRNULA user posted image user posted image user posted image za tako lepo hiško in selitev. Kako lepo domače vzdušje user posted image user posted image user posted image

Kakšno vreme. Midve sva zdajle prišle noter pa bi ble še zunaj ampak je bla Tara mokra do glave - posledfica današnjega pitja (1 liter). Samo je tud noter lepo user posted image .

(odgovor članu ŠpelaP)
  Neposredna povezava do sporočila: 199
31.3.2008 18:52:30   
Anonimen
SARA user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prehlad, gripa ali angina?
Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?