bamby
|
mlavla, Nežika je pa že velika punca. Verjetno je večja in težja že od Anaje, ki je mesec starejša . Bom videla v četrtek, ko imava kontrolo teže. srečka nosečka, klub temu,da se mi je včeraj segedin še kar precej prissmodil, smo ga danes vseeno pojedli. Še ni bil tako slab . Časa za kaj novega skuhat, pa danes tudi ni bilo. Tim in Anaja sta si pa res vse bolj podobna. Sprva si sploh nista bila, zdaj pa res dobiva njegove podobe. mala pikica, sem takoj opazila,da si spremenila avatar . Še bolj pa moram pohvaliti tvoja sončka. Lana je prava princeska, Luka pa pravi cukerček . Kako se že sladko smeji! maruša, jaz sem Mireno komaj dobila, pa mislim da bo to kar super zadeva. Itak je pa tako, če se odločiš prej za otroka, greš pa ven vzet, pa joto kuhat, dokler se ne nakuha ... pina, , saj veš da smo tle, že dolgo, da se katera koli lahko spove in olajša dušo. Jaz te čisto zastopim, da tako ne moreš več, da ti pa dec še tako reče, da to dela za nalašč, pol je pa res napravil kapljo čez rob . Glede na to, kako se vede, bi resno razmisila, da bi se kakšen dan ali dva, morda celo tri odločila in mu ne bi vsega prepedenala. Porihtala bi otroke, zanj pa nič- nič kosila ali večerje, nič oprala, nič polikala...., pol bi si morda zamislil, kaj pomeniš in koliko velja TVOJE DELO. Pojdiven z Ano in Mio in naredi odklop! Deca pa pošlji nekam ( , se hecam, al pa tud ne )! In bravo za Anino noč ! buči, ella, mi imamo vrtiljak z z muziko in ga imamo na posteljici pritrjenega. Glede na to,da spi samo ponoči tam, mi je skoraj brez veze, saj ga zvečer nikoli ne navijem. Morda, ko bo starejša . Še dobro, da ga nismo sami kupovali. Mi ga je kar sestra posodila. itata, meni je nekaj let nazaj od sodelavke sestra iz A pošiljala ene kapljice, pa sem ji samo recept (bel) poslala in ni rabila nič drugega. Mi smo imeli danes UZ kolkov. Eden je vredu, drugi desni pa še ne, zato nadaljujemo s širokim povijanjem in imamo konec meseca spet kontrolo. Je pa rekel ortoped, da ni nič hudega. Jaz sem ponoči zakuhala na 38, Anaja je imela pa prvič krče tudi ponoči. Še dobro,da jo je začel on pedenat, ker jaz nisem bila sposobna. Sem imela glavo kot bi me tank povozil. No, danes je z Anajo tudi hudo s temi krči, pol pa še slabo jé. Večkrat se mi zdi, da ji čaj bolj paše od mleka . Upam,da bo kmalu bolje. Zdaj moram pa malo ven, čeprav mi s tem prehladom nič ne paše. Moram že zaradi Tima iti ven. Mi je že skorajda pobegnil in ga ne morem cel popoldan pustit samega zunaj.
|